• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
امین منم تو لیست تحریمای ثانویه بود
bav3_154fs759111.gif

اینقدر تحریمش بکنن تا تحریم دونشون پاره شه
656.gif

اینقدر دورش میزنن تا سرگیجه بگیرن
51.gif

تحریم ها و اون کسایی که قراره دورشون بزنن دقیقا مثل اینن :
k06113.gif

جایگزین میشن
یحتمل شنبه صف فروش بشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
❌آمریکا ۱۸ بانک و موسسه مالی ایرانی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد

شنبه دلار رفت به آسمون و بورس شد خون
از یک طرف برای بانکی ها خبر مثبت تسعیر نرخ ارز از 9 تومن به 18 تومن هست(البته انگار تایید نشده هنوز) و از یک طرف خبر منفی این تحریم ثانویه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

دوستای گل
توصیه میکنم هیچوقت هیچ جایی سعی نکنید ارزش بالای بورس رو به کسی توضیح بدید . باهاش باشید ببینید چطوری بهتون سود میرسونه ( با مطالعه و یادگیری و کسب و تجربه ) و اجازه بدید بقیه کسایی که فکر میکنن بورس جیزه ، توی جهل خودشون باشن

بعضیا عقب موندگی مالی ، حسادت و سطح فرهنگ و شعور خودشون رو توی فضای مجازی در ازای راهنمایی و توضیحات رایگان بنده اینجوری نشون میدن ، یه جوری اظهار فضل میکنن که واقعا به میزان تباهی بخشی از جامعه پی میبرم
51.gif

من حاضر نیستم واس زیر ساعتی 500 هزار جایی کار بکنم ، بعد بشین یه ربع بیست دقیقه وقت بزار ، با جون و دل توضیح بده ، بعدش با اون قسمتی که دورش خط کشیدم ، مواجه میشم !
bav3_154fs759111.gif

جامعه مثل بورس ( قیمتی ) به یه اصلاح انسانی ( جمعیتی ) نیاز داره ...
ali2.jpg

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یکی از دوستان اومد پیشم و گفت سهم رانفور رو بخر ,
1052.gif

بهم گفت از جایی بهم خبر رسیده این سهم بالا میره چون قراره اپراتور 5G در ایران باشه یا یه همچین چیزایی !
25r30wi.gif

@s.david.s

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

دوستای گل
توصیه میکنم هیچوقت هیچ جایی سعی نکنید ارزش بالای بورس رو به کسی توضیح بدید . باهاش باشید ببینید چطوری بهتون سود میرسونه ( با مطالعه و یادگیری و کسب و تجربه ) و اجازه بدید بقیه کسایی که فکر میکنن بورس جیزه ، توی جهل خودشون باشن

بعضیا عقب موندگی مالی ، حسادت و سطح فرهنگ و شعور خودشون رو توی فضای مجازی در ازای راهنمایی و توضیحات رایگان بنده اینجوری نشون میدن ، یه جوری اظهار فضل میکنن که واقعا به میزان تباهی بخشی از جامعه پی میبرم
51.gif

من حاضر نیستم واس زیر ساعتی 500 هزار جایی کار بکنم ، بعد بشین یه ربع بیست دقیقه وقت بزار ، با جون و دل توضیح بده ، بعدش با اون قسمتی که دورش خط کشیدم ، مواجه میشم !
bav3_154fs759111.gif

جامعه مثل بورس ( قیمتی ) به یه اصلاح انسانی ( جمعیتی ) نیاز داره ...
مشاهده پیوست 1201756
بعدش نگفتن فقط دلار بخری و من یچیزیی میدونم که اگر بیان کنم بن میشم :)

بیخیال، امثال اینا زیاد هستن، نه تجربه دارن، نه تخصص، نه مطالعه و حتی سابقه شکست هم ندارن که ادم بگه یکبار ریسک کرده باشن داخل زندیگشون

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یکی از دوستان اومد پیشم و گفت سهم رانفور رو بخر ,
1052.gif

بهم گفت از جایی بهم خبر رسیده این سهم بالا میره چون قراره اپراتور 5G در ایران باشه یا یه همچین چیزایی !
25r30wi.gif

@s.david.s
رانفور ، سپ ، سیستم ، پرداخت ( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )
اینارو من همیشه دوست داشتم
bav3_154fs759111.gif
. رانفور از نظر من یکی از قویترین بازارگردان ها رو داره . یه جورایی بازارگردانش مثل افق یا ومعادن درست و حسابیه
این خرید کردن ها رو همیشه با دید بلند مدت باید داشته باشی . مثل اون زفکا که دیگه همه میدونن . شما فرض کن رانفور تا اپراتور 5G بشه ، اجرا بکنه ، سود آوریش زیاد بشه ، طول میکشه . اگه هم خریدی ، دیگه نگرانش نباش ، بزار یه گوشه سبدت
مثلا اگه رانفور رو میگیری ، هر وقت هم پول دستت اومد دوباره پس اندازت رو خواستی رانفور بگیری ، صبر کن توی اصلاح های قیمت اضافه بکن

در مورد 5G ، چون اینا روی هم سهم کمی توی سبدم دارن دیگه خودم رو درگیر جزئیاتشون نمیکنم . فقط توی اصلاح ها اضافه میکنم . وزنش الان توی سبدم زیر 3% هستش . همین که بعد از یه اصلاح خوب خرید بکنم برام کفایت میکنه
bav3_154fs759111.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بعدش نگفتن فقط دلار بخری و من یچیزیی میدونم که اگر بیان کنم بن میشم :)

بیخیال، امثال اینا زیاد هستن، نه تجربه دارن، نه تخصص، نه مطالعه و حتی سابقه شکست هم ندارن که ادم بگه یکبار ریسک کرده باشن داخل زندیگشون
فک کنم همونه که توی تاپیک دلار هم با شما یکو بدو میکرد
bav3_154fs759111.gif

توی ایگنورام یه علی داشتم ، این دومیش شد . یدونه هم ساندیس دوسته که بن شده ، یدونه هم بچه زرنگ Wiseguy هستش که البته هیز نات ع ممبر آو ارگانایزد کرایم
crazy.gif

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
تحریم های جدید آمریکا تاثیر قابل توجهی بر بازار احتمالا ندارند. در کوتاه مدت شاید روند رو کمی به تاخیر بندازن اما طبق بررسی های بنده، این تحریم ها زیل یک مجموعه تحریمی قبلی بوده و در واقع بازار قبلا به این تحریم واکنش نشون داده و این بار صرفا تخلیه هیجان خواهد داشت. (تحریم مبادلات سرمایه ای بیش از 10 میلیون دلار)

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
فک کنم با هم تو قله و بد موقعی خریدیم منم تو 46 درصد ضررم لامصب حدود دوماهه از منفی تکون نمیخوره
اما نقد هستم به محض اینکه صف فروش بریزه یه مقدار میانگین کم کنم
چشمم رو این یه دونه سهمه
lookaround[1].gif
در مورد ثشاهد بگم...
از دوستان خانواده شهید هستن. آخرین بار که دیدمش بدجور بیحال بود. پرسیدم چیزی شده ، گفت به خانواده مون هر تک تک یه تعداد سهم ثشاهد همینجوری داده بودن، حدود پنج شش سال پیش، هیچی هم ازمون نگرفته بودن، بورس بالا رفت رفتیم دیدیم تو اون قله ها هر کدوممون بفروشیم حدود هفتاد ملیون تومن دستمونو میگیره، نفروختیم گفتیم چند روز بعد می فروشیم و از فرداش ریزش و صف فروشش شروع شد و هر روز از ارزش سهممون کم میشه.
این جور افراد تو سهم ثشاهد کم نیستن، اولین فرصت فروش باز هم کلی آدم هستن که بفروشنش. موقع میانگین کم کردن حواستون باشه...

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان گرامی نکته ای که به نظر بنده میرسه شاید در تحلیل های میان مدت کمی روی ریسک پذیری تون تاثیرگذار باشه (تحلیل کاملا شخصی هست و نباید مبنای خرید و فروش باشد):
همه مون میدونیم که سیاست فعلی، مقاومت (نه جنگ و نه مذاکره) هست و در این حالت تورم بسیار نسبت به میانگین قبلی بیشتر میشه. این رو همه در دلار، سکه، زندگی روزمره و امثالهم حس میکنن
حالا بنده فکر میکنم سیستم به هر شکلی بوده میخواد تا انتخابات امریکا سر کنه و بعد از اون یک سری اقدامات علیه امارات، عربستان و شاید اسراییل صورت بده تا کمربند مقاومت شکسته بشه. مطلع هستید که تا سه هفته بعد تحریم های تسلیحاتی به اتمام میرسه و در راه تهیه جت جنگی از روسیه هستیم.
با این اوصاف انتظار یک تحول (اصلاح) عمیق بعد از انتخابات امریکا و بر اثر برنامه جدید ایران (فشار به کشور هایی که عرض کردم) دور از انتظار نیست. توجه داشته باشید که مذاکرات برجام 13 سال طول کشید و انتظار ما از رکود بازار تا ایجاد یک شرایط مذاکره بین طرفین، بایستی محتاطانه باشه. بنابراین به نظر بنده تورم در ماه های آتی نسبت به میانگین 6 ماهه اول بیشتر خواهد بود و نوسانات بازار ارز هم اجازه معامله به افراد غیر رانتی رو نخواهد داد.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
فک کنم همونه که توی تاپیک دلار هم با شما یکو بدو میکرد
bav3_154fs759111.gif

توی ایگنورام یه علی داشتم ، این دومیش شد . یدونه هم ساندیس دوسته که بن شده ، یدونه هم بچه زرنگ Wiseguy هستش که البته هیز نات ع ممبر آو ارگانایزد کرایم
crazy.gif
استاد تحلیلت از تحریم شدن بانکا چیه،بورس با کله دوباره میاد پایین یا؟؟؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
استاد تحلیلت از تحریم شدن بانکا چیه،بورس با کله دوباره میاد پایین یا؟؟؟
دوست عزیز قبلش میشه یه خواهش بکنم ؟ :(
بهم استاد نگید . همون دیوید ، داداش و چیزای عادی که همه میگن ، شمام بگو :(
یه چند سال کار کردن اصلا دلیل بر استادی نمیشه ، کلی هم ایراد و اشتباهات داشتم و دارم و خواهم داشت
اینایی هم که میگم وحی منزل نیست ( تیکه کلام دبیر شیمی دبیرستانمون بود :p )
میتونه سر تا سر ایراد باشه فقط از نظر من درسته . نظر شخصی هم که میگم همینه ! نه اینکه برای رفع مسئولیت صرفا بگم نظر شخصیه . واقعا نظر شخصیه:p

استاد من افتک من و افتک من استاد من عست :p

اما در مورد تحریم و اثرش روی بورس ، روز معاملاتی قبلی روی چندتا ( نه همه سهم های بزرگ ! ) سهم بزرگ فشار فروش درعین مثبت بودن بالا بود ( نمیدونم اینجا گفتم یا نه ):rolleyes:
داستان تحریمام که پیش اومد
خود به خود یه اثر روانی منفی روی بورس میزاره ، اثر بنیادی ایجاد نمیکنه که سود آوری شرکت ها پایین بیاد تازه خودش تورم زاست و میان مدت اگه موضوع انتخابات امریکا در میون نبود باعث رشد سهم ها همگام با تورم میشد
ولی اینو باید یادمون باشه " بازار بورس ترسو هستش " . یعنی سهام یه شرکت به مسخره ترین چیزا هم واکنش نشون میده . همه جای دنیا همینه ...
پس انتظار دارم اول هفته یکم فشار فروش روی یکسری سهم ها زیاد باشه

ولی اینکه با کله پایین بیاد خارج از انتظاره . اون کله کردنه تموم شد رفت ( نظر شخصیمه ) . برای بخش عمده ای از بازار ارزندگی خوبی ایجاد شده
مگه اینکه دلار قیمتش مثلا 15 یا 14 13 12 اینطورا بشه ! مثلا مذاکره یا قطع نامه ای چیزی ....
پس انتظار کله شدن برای کل بازار رو دیگه ندارم همونطوری که انتظار رشد شارپی رو هم ندارم ( نظر شخصی ) . همینطوری دیگه نرم و آروم و لطیف بازار هم نوسان میده هم نم نم رشد معقول خودش رو میکنه و هر سهمی متناسب با ارزش آینده خودش وضعیت تابلوش مشخص میشه
سهم های مستعد رشد رشدشون رو میکند و مستعد نزول ، نزولشون رو ...
شاخص هم شاید یه مدت طولانی ، شاید بالای یکسال ، روی همین محدوده قیمتی باشه شایدم پایینتر بیاد ولی شدید نیست که سهم های مستعد رشد ، رشد نکنن . همینطوری روان و ملایم سهم ها توی بازار راه خودشون رو میرن

* در مورد اینکه چرا جوکلی بازار رو تخمین میزنیم یا چرا چند روز آینده رو برای کل بازار حدس میزنیم :
جو کلی بازار رو من خودم برای پیداکردن بهترین نقطه ورود به سهم استفاده میکنم . یعنی اگه سهمی به قیمتش رسیده باشه و به نظرم خریدش منطقی باشه اگه احساس بکنم طی روزهای بعدی جو منفیه و با احتمال بالایی این حس رو داشته باشم ، میزارم همون روزای بعد بخرم . به شرطی که خیلی ارزنده نشده باشه که فرصت سوخت بشه و اون نوسانی رو که میخواستم بگیرم بپره ...
منظورم رشد شارپی و که چه میدونم از سهم جا نمونیدو اینا نیست ! مثلا اگه 30% احتمال رشد بدم ولی فرصت سوخت بشه و 10% اولم بره ، برای 20% بعدی میزان ریسکم بالاتر میره و از نظر من اون فرصت سوخت شده . مگه اینکه دیدم بلند مدت باشه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوست عزیز قبلش میشه یه خواهش بکنم ؟ :(
بهم استاد نگید . همون دیوید ، داداش و چیزای عادی که همه میگن ، شمام بگو :(
یه چند سال کار کردن اصلا دلیل بر استادی نمیشه ، کلی هم ایراد و اشتباهات داشتم و دارم و خواهم داشت
اینایی هم که میگم وحی منزل نیست ( تیکه کلام دبیر شیمی دبیرستانمون بود :p )
میتونه سر تا سر ایراد باشه فقط از نظر من درسته . نظر شخصی هم که میگم همینه ! نه اینکه برای رفع مسئولیت صرفا بگم نظر شخصیه . واقعا نظر شخصیه:p

استاد من افتک من و افتک من استاد من عست :p

اما در مورد تحریم و اثرش روی بورس ، روز معاملاتی قبلی روی چندتا ( نه همه سهم های بزرگ ! ) سهم بزرگ فشار فروش درعین مثبت بودن بالا بود ( نمیدونم اینجا گفتم یا نه ):rolleyes:
داستان تحریمام که پیش اومد
خود به خود یه اثر روانی منفی روی بورس میزاره ، اثر بنیادی ایجاد نمیکنه که سود آوری شرکت ها پایین بیاد تازه خودش تورم زاست و میان مدت اگه موضوع انتخابات امریکا در میون نبود باعث رشد سهم ها همگام با تورم میشد
ولی اینو باید یادمون باشه " بازار بورس ترسو هستش " . یعنی سهام یه شرکت به مسخره ترین چیزا هم واکنش نشون میده . همه جای دنیا همینه ...
پس انتظار دارم اول هفته یکم فشار فروش روی یکسری سهم ها زیاد باشه

ولی اینکه با کله پایین بیاد خارج از انتظاره . اون کله کردنه تموم شد رفت ( نظر شخصیمه ) . برای بخش عمده ای از بازار ارزندگی خوبی ایجاد شده
مگه اینکه دلار قیمتش مثلا 15 یا 14 13 12 اینطورا بشه ! مثلا مذاکره یا قطع نامه ای چیزی ....
پس انتظار کله شدن برای کل بازار رو دیگه ندارم همونطوری که انتظار رشد شارپی رو هم ندارم ( نظر شخصی ) . همینطوری دیگه نرم و آروم و لطیف بازار هم نوسان میده هم نم نم رشد معقول خودش رو میکنه و هر سهمی متناسب با ارزش آینده خودش وضعیت تابلوش مشخص میشه
سهم های مستعد رشد رشدشون رو میکند و مستعد نزول ، نزولشون رو ...
شاخص هم شاید یه مدت طولانی ، شاید بالای یکسال ، روی همین محدوده قیمتی باشه شایدم پایینتر بیاد ولی شدید نیست که سهم های مستعد رشد ، رشد نکنن . همینطوری روان و ملایم سهم ها توی بازار راه خودشون رو میرن

* در مورد اینکه چرا جوکلی بازار رو تخمین میزنیم یا چرا چند روز آینده رو برای کل بازار حدس میزنیم :
جو کلی بازار رو من خودم برای پیداکردن بهترین نقطه ورود به سهم استفاده میکنم . یعنی اگه سهمی به قیمتش رسیده باشه و به نظرم خریدش منطقی باشه اگه احساس بکنم طی روزهای بعدی جو منفیه و با احتمال بالایی این حس رو داشته باشم ، میزارم همون روزای بعد بخرم . به شرطی که خیلی ارزنده نشده باشه که فرصت سوخت بشه و اون نوسانی رو که میخواستم بگیرم بپره ...
منظورم رشد شارپی و که چه میدونم از سهم جا نمونیدو اینا نیست ! مثلا اگه 30% احتمال رشد بدم ولی فرصت سوخت بشه و 10% اولم بره ، برای 20% بعدی میزان ریسکم بالاتر میره و از نظر من اون فرصت سوخت شده . مگه اینکه دیدم بلند مدت باشه
ممنون،اخه وقتی من هیچی بلد نیستم ولی شما خلاصه تحربه خیلی داری میشی استاد از نظر من،چشم همون دیوید میگم :cool:

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
حاج دیوید اگه الان 1 میلیارد نقدینگی داشتی، با این اصلاح خوب سهم ها، کدوم سهمو فول وارد میشدی؟ ( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )
یعنی الان کدوم سهم به نظرت ارزش خریدش با این قیمت واقعا مفته؟( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حاج دیوید اگه الان 1 میلیارد نقدینگی داشتی، با این اصلاح خوب سهم ها، کدوم سهمو فول وارد میشدی؟ ( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )
یعنی الان کدوم سهم به نظرت ارزش خریدش با این قیمت واقعا مفته؟( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )
اگه من بودم همچنان سهم های خودم رو که میشناسمشون اضافه میکردم ( با رعایت وزن ) وگرنه سهم خوب زیاده
bav3_154fs759111.gif

افق میخریدم ، زفکا اضافه میکردم ، صندوقای آگاس و کاریس و آتیمس و فیروزا و صنوین و ثروتم رو اضافه میکردم
51.gif

ومعادن اگه منفی میخورد بازم میخریدم
51.gif

سپ ، رانفور و پرداخت ( البته اینو تو منفی ) میخریدم . سپم احتمالا باز یکم پایین بیاد
51.gif

سهم قهکمت رو مینداختم روی صندوق درآمد ثابتش که اگه یه وقت سهم از کنترل خارج شد باز بخرم
51.gif

تاصیکو یکم منفی میخورد خوب میشد
51.gif

آریا ، نوری روی منفی ها اضافه میکردم
51.gif

کهمدا میگرفتم ( البته یکم منفی بخوره )
51.gif

زاگرس و مبین اضافه میکردم
51.gif

به امین و سیتا وصبا که واس نوسانگیری دارمشون باز اضافه میکردم . البته صبا اگه فردا و پس فردا منفی بشه خیالم راحت تر میشد
51.gif

وخارزم هم میزاشتم 15% الی 20% منفی بخوره ، یکی دو مُشت هم از اون توی کوله پشتیم میریختم
bav3_154fs759111.gif

همه اینارو توی منفیا میگرفتما نه توی صف خرید
bav3_154fs759111.gif

صف خرید دوست ندارم
bav3_154fs759111.gif

ورودمم اینطوری بود که 500 نقد ، 500 صندوق درآمد ثابت ، خورد خورد اول نقد ها رو خرید میکردم بعد صندوق ها رو هم کم کم بعد از انتخابات تبدیل میکردم
هیچکدومشون هم توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

گدنا رو فردا نقد کنید که چخزر داره میادمشاهده پیوست 1201838
نقد کردم
44.gif

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اگه من بودم همچنان سهم های خودم رو که میشناسمشون اضافه میکردم ( با رعایت وزن ) وگرنه سهم خوب زیاده
bav3_154fs759111.gif

افق میخریدم ، زفکا اضافه میکردم ، صندوقای آگاس و کاریس و آتیمس و فیروزا و صنوین و ثروتم رو اضافه میکردم
51.gif

ومعادن اگه منفی میخورد بازم میخریدم
51.gif

سپ ، رانفور و پرداخت ( البته اینو تو منفی ) میخریدم . سپم احتمالا باز یکم پایین بیاد
51.gif

سهم قهکمت رو مینداختم روی صندوق درآمد ثابتش که اگه یه وقت سهم از کنترل خارج شد باز بخرم
51.gif

تاصیکو یکم منفی میخورد خوب میشد
51.gif

آریا ، نوری روی منفی ها اضافه میکردم
51.gif

کهمدا میگرفتم ( البته یکم منفی بخوره )
51.gif

زاگرس و مبین اضافه میکردم
51.gif

به امین و سیتا وصبا که واس نوسانگیری دارمشون باز اضافه میکردم . البته صبا اگه فردا و پس فردا منفی بشه خیالم راحت تر میشد
51.gif

وخارزم هم میزاشتم 15% الی 20% منفی بخوره ، یکی دو مُشت هم از اون توی کوله پشتیم میریختم
bav3_154fs759111.gif

همه اینارو توی منفیا میگرفتما نه توی صف خرید
bav3_154fs759111.gif

صف خرید دوست ندارم
bav3_154fs759111.gif

ورودمم اینطوری بود که 500 نقد ، 500 صندوق درآمد ثابت ، خورد خورد اول نقد ها رو خرید میکردم بعد صندوق ها رو هم کم کم بعد از انتخابات تبدیل میکردم
هیچکدومشون هم توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

نقد کردم
44.gif
راستی شپدیس رو آخر گرفتی؟

بالا