• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
والا من خیلی تحلیل های بورسیت رو نمی خوندم ولی این تحلیلت رو خوندم. فقط امیدوارم تحلیل های بورسیت مثه این تحلیل نباشه
البته من اینجا تحلیل تاحالا نداشتم ، فقط یکسری موضوعات کلی گفتم . قطعا چیزی رو که با زحمت و صرف زمان ، به اون میرسم نمیام دو دستی عمومیش بکنم
مثلا گفتم
  • فرق شرکت خوب و بد چیه
  • بازار وضعیت کلیش چطوریه که تا الان هم بعید میدونم چیزی رو گفته باشم که اتفاقی نیوفتاده باشه ! هرچند که دیگه بعد از حمله یکی از کاربرها ، کلا اینجا فعالیتم رو خیلی خیلی محدود کردم ...
  • یکسری دیدگاه ها نسبت به بازار رو در موردش صحبت کردم
  • و مواردی از این دست ...
هیچوقت ، جایی نگفتم ، سهم فلان در این قیمت خریداری بشه ، میتونه X درصد سود بده ! یا هیچوقت نیومدم شرکت ها رو با هم مقایسه بکنم و یا بگم این شرکت خوبه اون شرکت بده
حالا جایی هم نمودار گذاشتم ، صرفا سهم های سبدم بوده که مبنای عملکرد شخصی خودم بوده و یدونه نمودار گذاشتن با دوتا خط روی اون واقعا تحلیل حساب نمیشه و خیلی کلی هستش
تا حالا هم نگفتم که امروز اینقدر سهم خریدم یا اینقدر فروختم و صرفا از محدوده ها صحبت کردم . چون وقتی به محدوده برسه دیگه تمرکزم روی سرمایه و خرید یا فروش های شخصی خودمه و دنبال حرف اضافی نیستم

از شاخص 1.9 و 2 ، گفتم حبابه ، بود
شاخص 1.1 رو گفتم برمیگرده ، 1.2 برگشت
زمانی که شاخص به حوالی 1.6 و 1.7 اینطورا رسیده بود بارها گفتم اگه انتظار حرکات رشد شارپ دارید ، حتما خارج بشید چون خبری از شارپ نیست !
گفتم تا تابستون و پایین سال بعد این وضعیت ادامه داره ، فعلا 6 ماه گذشته و بوده و 6 الی 11 ماه آینده هم باقی داستان معلوم میشه
شاخص 1.5 گفتم گرون شده ، الان 1.2 شد
الان دوباره گفتم قیمت ها خوبه و خودم در حال خریدم ولی بازم احتمال داره تا حوالی 900 هزار واحد هم بریم ، حالا شاید همین شنبه نشونه های برگشت بیاد و بازار جون بگیره و کوتاه مدت دوباره یک رشد دیگه داشته باشیم ! یا ممکنه شنبه و یکشنبه فشار فروش بالا بره و تا 900 هزار بریم
دلار بالا میرفت و تا حوالی 32-33 رفت و با جرئت گفتم ، پایین میاد و تا حوالی 20 الی 23 بازی میکنه ، الان قیمتش مشخصه . اون موقع بودن کسایی که تیکه مینداختن دلار غیر ممکنه پایین بیاد و ...

طبق نظر بنده احتمال جنگی که فقط ایران یک سمت قضیه تنها باشه ، نزدیک به 0 هستش و اگه جنگی هم اتفاق بیوفته با خیال راحت تا میتونم سهم میخرم !
همینطور یکی دوبار فکر کنم گفتم ایران طی 20 الی 30 سال آینده وضعیت خیلی خوبی پیدا میکنه و بعضی وقتا پراکنده گفتم که چه اتفاقاتی میتونه بیوفته و توی امضا هم یدونه پست رو لینک کردم

اینا نظرات شخصی برای معاملات شخصیه ، قرار نیست 100% اتفاق بیوفته ولی از نظر من با احتمال بالا اتفاق میوفته که مبنای عملکردم قراردادم ...
هدفم اینه در مجموع ، ما بتونیم درصد بالایی از شرکت های فعلی که توی سبدمون هستش رو تحت مالکیت خودمون داشته باشیم و این هدف ناشی از همین تحلیل در مورد وضعیت کشوره ! اگه واقعا به تحلیل هام ایمان نداشتم یا به قول شما " اگه منو نمیشناختید ، فکر میکردید پایگاهی هستم " ، 100% جیبامونو از سهم پر نمیکردیم !

دلار میکردیم و با مقصد یک کشور اروپایی یا حتی امریکا ، زندگی خوبی رو فراهم میکردیم :D
ولی میمونیم تا سهممون رو از این تغییرات جذاب توی کشور بگیریم و بعدش قدرت دست خودمون باشه و اونجاست که تازه خیلیا متوجه میشن چه دوران طلایی رو از دست دادن:rolleyes:

اما در مورد ایران-امریکا :
حمله به امریکا حمام خون.... بیشتر به بازی های کامپیوتری میخوره. صدام و قذافی هم از این حرفها زیاد میزدن ، که کله خاورمیانه رو به اتیش میکشیم. هردوشون هم ته یه چاه قایم شدن...
حوصله ندارم تمام جمله هاتو جواب بدم فقط این جملت که گفتی
این چیزا رو امریکا ، اسرائیل و عربستان میدونن وگرنه تا الان صد بار بهمون حمله کرده بودن:p

واقعا فکر میکنی که ترس از ایران باعث میشه به ایران حمله نکنن؟ اگه نمی شناختمت فکر میکردم کلا تو پایگاه بودی و جز شیعه نیوز و تبیان سایتی رو باز نکردی.
منافعی که ایران برای آمریکا و اسراییل داره هیچ کشوری تو دنیا نداره. فقط کافیه لحظه ای این سیستم برای آمریکا و اسراییل سود نداشته باشه، مثلا ایران خیلی کم نزدیکه بمب اتم بشه، همون لحظه از شمال تا جنوبه مارو شخم میزنن و هیچ کاری هم نمی تونیم بکنیم.
تا همین ده ساله پیش میگفتن که امریکا وابسته به نفت ایرانه ، نفت و گاز ایران نباشه اروپا از سرما یخ میزنه. واسه همین تا نفت داریم کسی به ما حمله نمی کنه. چون اگه حمله کنه نفت تا بشکه اب 400 دلار میره. الان ایران هیچ نفتی نمی فروشه ، قیمت نفت هم پایینه. آمریکا هم وابستگی به نفت خاورمیانش به شدت پایین اومده ، و کشوردوست چین بیشترین وابستگی به نفت داره.
باز خوبه نگفتی تنگه هرمز رو می بندیم و از این تحلیل هاا.....
یکیشو خودت گفتی :
منافعی که ایران برای آمریکا و اسراییل داره هیچ کشوری تو دنیا نداره
به خاطر این منافع ، وجود ایران لازمه و این یک دلیل ...
اون یکی هم تروریسمه ...
من صحبت از تجهیزات نظامی پیشرفته نکردم ! تروریسم رو گفتم که مردم غیر نظامی هدف قرار بگیرن !
  • شما اگه قبول داری گروه های شبه نظامی از سمت ایران حمایت میشن که خوب حرف من رو هم قاعدتا باید قبول بکنی
  • ولی اگه قبول نداری ایران ، گروه های شبه نظامی رو حمایت میکنه که خوب واقعا فکر نمیکنم همچین چیزی رو قبول داشته باشی ! :rolleyes:

از نظر من تروریسم یک سلاحه مثل " بمب اتم " ! با این تفاوت که از بمب اتم نمیشه استفاده کرد ولی از تروریسم میشه به راحتی استفاده کرد ( اخلاقی نیست ولی آسونه ) ...
چند نفر کشته میشن ، کی بود ؟ گروه X . کی تامینش میکنه ؟ نمیدونیم احتمالا کشور Y . " قانون : هر وقت اثبات شد ، بیاید تا صحبت بکنیم ... "

ترور.ریسم بازی رو تغییر میده ! یدونه 11 سپتامبر ، امریکا رو تو شوک برد ! حمله فرانسه ، دنیا رو تو شوک برد !

مثلا ایران خیلی کم نزدیکه بمب اتم بشه، همون لحظه از شمال تا جنوبه مارو شخم میزنن و هیچ کاری هم نمی تونیم بکنیم.
همین خودش باعث میشه ، داوطلب های حملات تروریستی توی اون کشورها بیشتر بشه
باز خوبه نگفتی تنگه هرمز رو می بندیم و از این تحلیل هاا.....
نظر شخصی میدم ولی شر و ور نمیگم:D
نظر شخصی و تحلیل میتونه بالا پایین بشه به خاطر عدم قطعیت داره ولی دیگه با شر و ور خیلی فرق داره !
" یخ زدن اروپا " ، " بستن تنگه هرمز " ، " نفت 400 دلاری " ، " به آتیش کشیدن خاورمیانه " و یا صحبت هایی که از تلویزیون داخلی پخش میشه ، از نظر من شر و وره ...

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#آموزشی

“ ریسک به ریوارد “

نحوه محاسبه :

برای محاسبه این نسبت ابتدا باید ریسک و ریوارد رو طبق فرمول زیر بدست بیاریم:

حد ضرر – قیمت سهم = ریسک

حد سود – قیمت سهم = ریوارد

بنابراین پس از تعیین ریسک و ریوارد، ریسک رو بر ریوارد تقسیم می کنیم تا نسبت اون مشخص بشه، بطوری که هر چقدر این نسبت کمتر از ۰/۵ یا ۵۰% باشه، سهم برای خرید مناسبتره.

مثال:

فرض کنید قصد خرید سهمی رو دارید که قیمت آن مبلغ ۱۶۸۱ هست و تارگت (حد سود ) سهم مبلغ ۲۱۲۰ و حد ضرر سهم مبلغ ۱۵۵۰ ریاله.

بنابراین برای تصمیم گیری در مورد خرید یا عدم خرید سهم، ابتدا باید ریسک و ریوارد رو مشخص کنیم.

۱۳۱ = ۱۵۵۰– ۱۶۸۱ = ریسک

۴۳۹ = ۱۶۸۱ – ۲۱۲۰ = ریوارد

حالا طبق مطالب گفته شده ریسک رو تقسیم بر ریوارد می کنیم که می شود؛

Risk/Reward=۱۳۱/۴۳۹=۰/۲۹۸= %۲۹/۸

بنابراین نتیجه محاسبه می شود؛ %۲۹/۸ و چون این نسبت کمتر از ۵۰% هست، پس سهم برای خرید مناسبه.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با دو طيف سهام رو برو هستيم

طيف اول

سهام سوپر حبابي كه پي بر اي هاي بالاي ٢٠ و ٣٠ و حتي ١٠٠ !!! دارند ولي به علت كوچك بودن و مورد توجه بودن طيف سفته باز بازار اين مدت رشدهاي زيادي كردن ، سهامدار تازه وارد هم ميبينه اينها رشد ميكنند سهام بنيادي و شاخص ساز افت ميكنند ، سهم با پي بر اي ٤ رو ميفروشه ميره سهم پروژه اي امير تپل و حسن سفته باز رو با پي بر اي ١٠٠ ميخره كه بتونه ضررش رو جبران كنه !!!!

طيف دوم

سهامي كه خيلي پايين تر از ارزش ذاتي در حال معامله هستند ، پي بر اي تحليلي زير ٦ دارند و اين مدت نه تنها رشد نكردن كه همه ٣٠ تا ٥٠ درصد ريزش داشتند !!
چرا ؟؟؟ چون امير تپل و حسن سفته باز كه دنبال خريد سهمي مثل فولاد و شبندر نميره ، ميره يه سهم با شناوري پايين و تعداد سهام كم پيدا ميكنه با سهامدار عمده هم هماهنگ ميشه و پول ميندازه پشتش ، سهامدار بي اطلاع هم وقتي ميبينه اينا رشد ميكنند كوركورانه ميره دنبال اين نوع سهم ها !!!

حالا اين روند و اين اشتباه تا كجا ادامه پيدا ميكنه ؟؟؟
يه جايي اون بازيگران سهم هاي كوچيك كه سهم رو پروژه كردن و ميدونند كه اين سهم يك پنجم اين قيمت هم نمي ارزه شروع ميكنند به فروش سهام خودشون با سود زيادي كه كسب كردن و سهم ها رو آوار ميكنند رو سر سهامداران خرد ديگه و از اون طرف شروع ميكنند به خريد سهام بنيادي و با پي بر اي هاي پايين

اون موقع است كه اون سهامدار بخت برگشته مدتها تو صف فروش سهام حبابي گير ميكنه و از اون طرف سهام بنيادي رشد ميكنند و باز آه و ناله و نفرين ها شروع ميشه كه چرا #شاخص_كل رشد ميكنه ولي سهام ما همه صف فروشند !!!!!

به شروع اين اتفاق خيلي نزديك هستيم شايد از همين شنبه ٢٧ دي يا نهايتا دوشنبه ٢٩ دي ماه

موفق و سلامت باشيد

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
با دو طيف سهام رو برو هستيم

طيف اول

سهام سوپر حبابي كه پي بر اي هاي بالاي ٢٠ و ٣٠ و حتي ١٠٠ !!! دارند ولي به علت كوچك بودن و مورد توجه بودن طيف سفته باز بازار اين مدت رشدهاي زيادي كردن ، سهامدار تازه وارد هم ميبينه اينها رشد ميكنند سهام بنيادي و شاخص ساز افت ميكنند ، سهم با پي بر اي ٤ رو ميفروشه ميره سهم پروژه اي امير تپل و حسن سفته باز رو با پي بر اي ١٠٠ ميخره كه بتونه ضررش رو جبران كنه !!!!

طيف دوم

سهامي كه خيلي پايين تر از ارزش ذاتي در حال معامله هستند ، پي بر اي تحليلي زير ٦ دارند و اين مدت نه تنها رشد نكردن كه همه ٣٠ تا ٥٠ درصد ريزش داشتند !!
چرا ؟؟؟ چون امير تپل و حسن سفته باز كه دنبال خريد سهمي مثل فولاد و شبندر نميره ، ميره يه سهم با شناوري پايين و تعداد سهام كم پيدا ميكنه با سهامدار عمده هم هماهنگ ميشه و پول ميندازه پشتش ، سهامدار بي اطلاع هم وقتي ميبينه اينا رشد ميكنند كوركورانه ميره دنبال اين نوع سهم ها !!!

حالا اين روند و اين اشتباه تا كجا ادامه پيدا ميكنه ؟؟؟
يه جايي اون بازيگران سهم هاي كوچيك كه سهم رو پروژه كردن و ميدونند كه اين سهم يك پنجم اين قيمت هم نمي ارزه شروع ميكنند به فروش سهام خودشون با سود زيادي كه كسب كردن و سهم ها رو آوار ميكنند رو سر سهامداران خرد ديگه و از اون طرف شروع ميكنند به خريد سهام بنيادي و با پي بر اي هاي پايين

اون موقع است كه اون سهامدار بخت برگشته مدتها تو صف فروش سهام حبابي گير ميكنه و از اون طرف سهام بنيادي رشد ميكنند و باز آه و ناله و نفرين ها شروع ميشه كه چرا #شاخص_كل رشد ميكنه ولي سهام ما همه صف فروشند !!!!!

به شروع اين اتفاق خيلي نزديك هستيم شايد از همين شنبه ٢٧ دي يا نهايتا دوشنبه ٢٩ دي ماه

موفق و سلامت باشيد

این عستاد کشمیری پور حدود شاخص ۱۷۵۰ در تیرماه شروع به خروج از بازار کرد و از رشد بخشی از بازار جا موند. در جاییکه حتی بعضی نمادها بعد از شاخص ۱۷۵۰ قیمتشون دوبله شد مثل همین دی که یه زمانی خودم تک سهمش بودم در عرض ۲۰ روز از اول مرداد تا ۲۰ مرداد از ۴۰۰۰ تومن تا ۸۰۰۰ تومن هم رفت.
این بنده خدا دوباره اواخر شهریور وارد بازار شد و فکر کرد دیگه ریزش تمومه و رفت بدترین گروه بازار یعنی پالایشگاهی هارو سنگین خرید و طی این چهار ماه حداقل +۵۰ درصد رفته تو ضرر! با احتساب سودی که تا شاخص ۲۱۰۰ از دست داده الان تقریباً حدود ۷۰ درصد تو ضرره!
4.gif
لذا گاهی اینکه فکر کنیم خیلی زرنگ تشریف داریم و ادعای زیاد کنیم نتیجه اش میشه این بنده خدا که میبینید! هر روز مطلب میزنه که اولا اعضای گروهشو آروم کنه که با حرفش احیانا خرید و فروش کردند و دوم خودشو!
حالا اگه مجلس تخفیف خوراکو برداره یا اسپرد بشه ۱دلار یا منفی و دلار بیاد زیر ۲۰ هزار تومن، این بنده خدا دیگه عمرا دیگه بتونه به این زودیا ضررهاشو جبران کنه.
4.gif

حالا باز این کشمیری پور اگه همه تحلیلاش اشتباه از آب دراومده سکوت نکرده غیبش نزده مثل مهناز شهناز و تارگتهای ۸ میلیونی شاخص.
4.gif

Screenshot_20210114-205503.jpgphoto5764688999020083006.jpg

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بیشتر برای این گذاشتم چون موافق نظرشم در مورد سهامی که پروژه میشه و دارن بادشون میکنن بعد میندازن به ملت و مدتها صف فروش میشه
این عستاد کشمیری پور حدود شاخص ۱۷۵۰ در تیرماه شروع به خروج از بازار کرد و از رشد بخشی از بازار جا موند. در جاییکه حتی بعضی نمادها بعد از شاخص ۱۷۵۰ قیمتشون دوبله شد مثل همین دی که یه زمانی خودم تک سهمش بودم در عرض ۲۰ روز از اول مرداد تا ۲۰ مرداد از ۴۰۰۰ تومن تا ۸۰۰۰ تومن هم رفت.
این بنده خدا دوباره اواخر شهریور وارد بازار شد و فکر کرد دیگه ریزش تمومه و رفت بدترین گروه بازار یعنی پالایشگاهی هارو سنگین خرید و طی این چهار ماه حداقل +۵۰ درصد رفته تو ضرر! با احتساب سودی که تا شاخص ۲۱۰۰ از دست داده الان تقریباً حدود ۷۰ درصد تو ضرره!
4.gif
لذا گاهی اینکه فکر کنیم خیلی زرنگ تشریف داریم و ادعای زیاد کنیم نتیجه اش میشه این بنده خدا که میبینید! هر روز مطلب میزنه که اولا اعضای گروهشو آروم کنه که با حرفش احیانا خرید و فروش کردند و دوم خودشو!
حالا اگه مجلس تخفیف خوراکو برداره یا اسپرد بشه ۱دلار یا منفی و دلار بیاد زیر ۲۰ هزار تومن، این بنده خدا دیگه عمرا دیگه بتونه به این زودیا ضررهاشو جبران کنه.
4.gif

حالا باز این کشمیری پور اگه همه تحلیلاش اشتباه از آب دراومده سکوت نکرده غیبش نزده مثل مهناز شهناز و تارگتهای ۸ میلیونی شاخص.
4.gif

مشاهده پیوست 1218450مشاهده پیوست 1218449

7star

Registered User
لایک‌ها
280
سلام
چند تا سئوال داشتم، دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم پاسخ بدن؛
1- #غزر کی بازگشایی میشه؟
2- سهام جایزه #آریا و #غزر چه زمانی به پرتفوی اضافه میشه و قابل فروش خواهد بود؟ (فعلا فقط توی پرتفوی لحظه ای نشون میده، توی پرتفوی اصلی اضافه نشده هنوز!)
3- اگر قبل از اضافه شدن سهام جایزه یا حق تقدم، نماد اصلی اون سهم رو بفروشیم، تکلیف سهام جایزه یا حق تقدم اون سهم چی میشه؟
مرسی : )))

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
1- #غزر کی بازگشایی میشه؟
احتمالا شنبه یا یکشنبه باز بشه . بخش پیام های ناظر نماد رو از TSETMC باید رصد بکنی ، قبلش اعلام میکنن
2- سهام جایزه #آریا و #غزر چه زمانی به پرتفوی اضافه میشه و قابل فروش خواهد بود؟ (فعلا فقط توی پرتفوی لحظه ای نشون میده، توی پرتفوی اصلی اضافه نشده هنوز!)
تقریبا 2 ماهی طول میکشه تا زمانی که سهام جایزه قابل معامله بشه . تا قبل از قابل معامله شدن ممکنه توی پورتفوی لحظه ای بیاد ولی قابل فروش نیست
3- اگر قبل از اضافه شدن سهام جایزه یا حق تقدم، نماد اصلی اون سهم رو بفروشیم، تکلیف سهام جایزه یا حق تقدم اون سهم چی میشه؟
مشکلی نداره ، میتونی بفروشی ولی 1 الی 10 تا دونه سهم ته حسابت از اون نماد رو نگهداری بکن و نفروش
حق تقدم هم که اگه نماد رو هم کامل بفروشی ، مسئله ای نداره

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امروز پرتفوی یکی از دوستان قدیمی رو دیدم.طرف وضع مالیش معمولی بود و مایه دار نبود.یه جورایی کل سرمایش بود.
100 میلیون تبدیل به 40 میلیون شده بود.
بنده خدا سهم داشت 70 درصد توضرر(فکرکنم خگستر بودش)
گفتم چرا نفروختی:
+شغلش گوشی هوشمند ممنوعه - با خودم گفتم فردا برمیگرده پسفردا دیگه برمیگرده رسیدم به اینجا.
پالایش هم حسابی بهش ضرر زده بود.

خلاصه سر کسی نیاد.سخته.
درمورد این دوستم نمیگم ولی از همه جا بزنی(از بالا نبردن مدل ماشین و گوشی فرسودت تا نخوردن یه بستنی) به امید اینکه هزار تبدیل به دوهزار کنی سود که گیر نیاد هیچی 60درصد هم ضرر!!!
---------
سوال من:
حالا 100 تومن این دوست ما شده 40 تومن. اون 60 تومن تو جیب کیه؟;)
دوست من تنها یکی از هزاران مال باخته ی خرد هست. این پولا تو جیب کیه؟:cool:

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
امروز پرتفوی یکی از دوستان قدیمی رو دیدم.طرف وضع مالیش معمولی بود و مایه دار نبود.یه جورایی کل سرمایش بود.
گفتم چرا نفروختی:
+شغلش گوشی هوشمند ممنوعه - با خودم گفتم فردا برمیگرده پسفردا دیگه برمیگرده رسیدم به اینجا.

خلاصه سر کسی نیاد.سخته.
درمورد این دوستم نمیگم ولی از همه جا بزنی(از بالا نبردن مدل ماشین و گوشی فرسودت تا نخوردن یه بستنی) به امید اینکه هزار تبدیل به دوهزار کنی سود که گیر نیاد هیچی 60درصد هم ضرر!!!
---------
سوال من:

آقا
موشک شد رفت هوا

Sent from my iPhone using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
گفتم چرا نفروختی:

خلاصه سر کسی نیاد.سخته.
---------
سوال من:
واقعاً ترسناکه-کافیه یه لحظه خودتو بزاری جای اون:(

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
گفتم چرا نفروختی:

خلاصه سر کسی نیاد.سخته.
---------
سوال من:
خگستر رو من خودم دارم. نصفشو فروختم نصف دیگه شم گفتم بره بالاتر می فروشم. جوری شد که از 180 درصد سود الان اومده تو منفی 24 درصد!
وقتی دانش کافی نداشته باشی، وقتی یه حد سود یا ضرر ساده واسه خودت نذاری، نتیجه‌ش می‌شه این.
اون 60 تومنم تو جیب کسایی مثل @parsawebه. کسایی که رو قله به بقیه فروختن و الان باز دارن می‌خرن.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
نمای بورس امروز در پایان نیمه اول معاملات/بازگشت صفوف فروش ۷هزار میلیاردی!

✔️افت ۳۸هزار و ۴۰۰واحدی شاخص کل (۳.۱درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۱۹۱هزار واحدی قرار داد.
✔️شاخص‌ هم وزن ۱.۹درصد افت کرد.
ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز به حدود ۶هزار میلیارد رسید.
✔️حدود هزار و ۳۰۰میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت حقیقی به حقوقی
✔️رشد بیش از یک درصد ۴۵نماد و افت بیش از یک درصد ۵۳۵نماد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
#شستا که در روز جاری با صف خرید کار خود را آغاز کرده و به قیمت 2100 تومان رسیده بود متاثر از جو منفی بازار با افزایش عرضه به کف روزانه و قیمت 1956 تومان رسید و با حجم معاملات بیش از 154 میلیون صف فروش 18 میلیونی دارد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
افزایش عرضه و صف‌های فروش سراسری در بازار

✔️ #وبملت با قیمت 376 تومان در کف روزانه با صف فروش بیش از 135 میلیونی حجم معاملات 85 میلیونی را پشت سر گذاشته است.

✔️ #وبصادر با رسیدن به قیمت 235 تومان عرضه 154 میلیونی دارد و دادوستد بیش از 100 میلیونی را ثبت کرده است.

✔️ #وتجارت به 258 تومان رسیده و با صف فروش بیش از 400 میلیونی جابجایی 228 میلیون سهم را نشان می‌دهد.

✔️ #وپارس با قیمت 280 تومان صف فروش 108 میلیونی دارد و دادوستد 76 میلیون سهم را سپری کرده است.

✔️سایر نمادهای گروه هم همگی در کف روزانه با افزایش عرضه رو به رو هستند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
بانکی ها نیز افت قیمت را تجربه می کنند.
#وتجارت, #وبصادر, #ونوين, #وگردش ,#سامان پر عرضه های گروه اند.#وبملت, #وملل با گرایشی منفی متعادل اند.#وكار تک نماد مورد توجه گروه است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
مثبت و منفی خودرویی‌ها

✔️ #خودرو با قیمت 257 تومان با حجم معاملات بیش از 88 میلیون سهم در مثبت 1 درصد دادوستد می‌شود.

✔️ #خساپا به قیمت 215 تومان رسیده و با افزایش مثبت 1 درصدی پس از دادوستد 75 میلیون سهم به صورت روان در دامنه مثبت معامله می‌شود.

✔️ #خگستر نزدیک به کف روزانه با قیمت 281 تومان حجم معاملات بیش از 80 میلیونی را پشت سر گذاشت و برتری عرضه به تقاضا را به همراه دارد.

✔️ #خپارس در منفی 2.5 درصد به قیمت 584 تومان رسید و حجم معاملات اندک بیش از 7 میلیونی را نشان می‌دهد.

بالا