البته من اینجا تحلیل تاحالا نداشتم ، فقط یکسری موضوعات کلی گفتم . قطعا چیزی رو که با زحمت و صرف زمان ، به اون میرسم نمیام دو دستی عمومیش بکنموالا من خیلی تحلیل های بورسیت رو نمی خوندم ولی این تحلیلت رو خوندم. فقط امیدوارم تحلیل های بورسیت مثه این تحلیل نباشه
مثلا گفتم
- فرق شرکت خوب و بد چیه
- بازار وضعیت کلیش چطوریه که تا الان هم بعید میدونم چیزی رو گفته باشم که اتفاقی نیوفتاده باشه ! هرچند که دیگه بعد از حمله یکی از کاربرها ، کلا اینجا فعالیتم رو خیلی خیلی محدود کردم ...
- یکسری دیدگاه ها نسبت به بازار رو در موردش صحبت کردم
- و مواردی از این دست ...
حالا جایی هم نمودار گذاشتم ، صرفا سهم های سبدم بوده که مبنای عملکرد شخصی خودم بوده و یدونه نمودار گذاشتن با دوتا خط روی اون واقعا تحلیل حساب نمیشه و خیلی کلی هستش
تا حالا هم نگفتم که امروز اینقدر سهم خریدم یا اینقدر فروختم و صرفا از محدوده ها صحبت کردم . چون وقتی به محدوده برسه دیگه تمرکزم روی سرمایه و خرید یا فروش های شخصی خودمه و دنبال حرف اضافی نیستم
از شاخص 1.9 و 2 ، گفتم حبابه ، بود
شاخص 1.1 رو گفتم برمیگرده ، 1.2 برگشت
زمانی که شاخص به حوالی 1.6 و 1.7 اینطورا رسیده بود بارها گفتم اگه انتظار حرکات رشد شارپ دارید ، حتما خارج بشید چون خبری از شارپ نیست !
گفتم تا تابستون و پایین سال بعد این وضعیت ادامه داره ، فعلا 6 ماه گذشته و بوده و 6 الی 11 ماه آینده هم باقی داستان معلوم میشه
شاخص 1.5 گفتم گرون شده ، الان 1.2 شد
الان دوباره گفتم قیمت ها خوبه و خودم در حال خریدم ولی بازم احتمال داره تا حوالی 900 هزار واحد هم بریم ، حالا شاید همین شنبه نشونه های برگشت بیاد و بازار جون بگیره و کوتاه مدت دوباره یک رشد دیگه داشته باشیم ! یا ممکنه شنبه و یکشنبه فشار فروش بالا بره و تا 900 هزار بریم
دلار بالا میرفت و تا حوالی 32-33 رفت و با جرئت گفتم ، پایین میاد و تا حوالی 20 الی 23 بازی میکنه ، الان قیمتش مشخصه . اون موقع بودن کسایی که تیکه مینداختن دلار غیر ممکنه پایین بیاد و ...
طبق نظر بنده احتمال جنگی که فقط ایران یک سمت قضیه تنها باشه ، نزدیک به 0 هستش و اگه جنگی هم اتفاق بیوفته با خیال راحت تا میتونم سهم میخرم !
همینطور یکی دوبار فکر کنم گفتم ایران طی 20 الی 30 سال آینده وضعیت خیلی خوبی پیدا میکنه و بعضی وقتا پراکنده گفتم که چه اتفاقاتی میتونه بیوفته و توی امضا هم یدونه پست رو لینک کردم
اینا نظرات شخصی برای معاملات شخصیه ، قرار نیست 100% اتفاق بیوفته ولی از نظر من با احتمال بالا اتفاق میوفته که مبنای عملکردم قراردادم ...
هدفم اینه در مجموع ، ما بتونیم درصد بالایی از شرکت های فعلی که توی سبدمون هستش رو تحت مالکیت خودمون داشته باشیم و این هدف ناشی از همین تحلیل در مورد وضعیت کشوره ! اگه واقعا به تحلیل هام ایمان نداشتم یا به قول شما " اگه منو نمیشناختید ، فکر میکردید پایگاهی هستم " ، 100% جیبامونو از سهم پر نمیکردیم !
دلار میکردیم و با مقصد یک کشور اروپایی یا حتی امریکا ، زندگی خوبی رو فراهم میکردیم
ولی میمونیم تا سهممون رو از این تغییرات جذاب توی کشور بگیریم و بعدش قدرت دست خودمون باشه و اونجاست که تازه خیلیا متوجه میشن چه دوران طلایی رو از دست دادن
اما در مورد ایران-امریکا :
یکیشو خودت گفتی :حمله به امریکا حمام خون.... بیشتر به بازی های کامپیوتری میخوره. صدام و قذافی هم از این حرفها زیاد میزدن ، که کله خاورمیانه رو به اتیش میکشیم. هردوشون هم ته یه چاه قایم شدن...
حوصله ندارم تمام جمله هاتو جواب بدم فقط این جملت که گفتی
این چیزا رو امریکا ، اسرائیل و عربستان میدونن وگرنه تا الان صد بار بهمون حمله کرده بودن
واقعا فکر میکنی که ترس از ایران باعث میشه به ایران حمله نکنن؟ اگه نمی شناختمت فکر میکردم کلا تو پایگاه بودی و جز شیعه نیوز و تبیان سایتی رو باز نکردی.
منافعی که ایران برای آمریکا و اسراییل داره هیچ کشوری تو دنیا نداره. فقط کافیه لحظه ای این سیستم برای آمریکا و اسراییل سود نداشته باشه، مثلا ایران خیلی کم نزدیکه بمب اتم بشه، همون لحظه از شمال تا جنوبه مارو شخم میزنن و هیچ کاری هم نمی تونیم بکنیم.
تا همین ده ساله پیش میگفتن که امریکا وابسته به نفت ایرانه ، نفت و گاز ایران نباشه اروپا از سرما یخ میزنه. واسه همین تا نفت داریم کسی به ما حمله نمی کنه. چون اگه حمله کنه نفت تا بشکه اب 400 دلار میره. الان ایران هیچ نفتی نمی فروشه ، قیمت نفت هم پایینه. آمریکا هم وابستگی به نفت خاورمیانش به شدت پایین اومده ، و کشوردوست چین بیشترین وابستگی به نفت داره.
باز خوبه نگفتی تنگه هرمز رو می بندیم و از این تحلیل هاا.....
به خاطر این منافع ، وجود ایران لازمه و این یک دلیل ...منافعی که ایران برای آمریکا و اسراییل داره هیچ کشوری تو دنیا نداره
اون یکی هم تروریسمه ...
من صحبت از تجهیزات نظامی پیشرفته نکردم ! تروریسم رو گفتم که مردم غیر نظامی هدف قرار بگیرن !
- شما اگه قبول داری گروه های شبه نظامی از سمت ایران حمایت میشن که خوب حرف من رو هم قاعدتا باید قبول بکنی
- ولی اگه قبول نداری ایران ، گروه های شبه نظامی رو حمایت میکنه که خوب واقعا فکر نمیکنم همچین چیزی رو قبول داشته باشی !
از نظر من تروریسم یک سلاحه مثل " بمب اتم " ! با این تفاوت که از بمب اتم نمیشه استفاده کرد ولی از تروریسم میشه به راحتی استفاده کرد ( اخلاقی نیست ولی آسونه ) ...
چند نفر کشته میشن ، کی بود ؟ گروه X . کی تامینش میکنه ؟ نمیدونیم احتمالا کشور Y . " قانون : هر وقت اثبات شد ، بیاید تا صحبت بکنیم ... "
ترور.ریسم بازی رو تغییر میده ! یدونه 11 سپتامبر ، امریکا رو تو شوک برد ! حمله فرانسه ، دنیا رو تو شوک برد !
همین خودش باعث میشه ، داوطلب های حملات تروریستی توی اون کشورها بیشتر بشهمثلا ایران خیلی کم نزدیکه بمب اتم بشه، همون لحظه از شمال تا جنوبه مارو شخم میزنن و هیچ کاری هم نمی تونیم بکنیم.
نظر شخصی میدم ولی شر و ور نمیگمباز خوبه نگفتی تنگه هرمز رو می بندیم و از این تحلیل هاا.....
نظر شخصی و تحلیل میتونه بالا پایین بشه به خاطر عدم قطعیت داره ولی دیگه با شر و ور خیلی فرق داره !
" یخ زدن اروپا " ، " بستن تنگه هرمز " ، " نفت 400 دلاری " ، " به آتیش کشیدن خاورمیانه " و یا صحبت هایی که از تلویزیون داخلی پخش میشه ، از نظر من شر و وره ...
Last edited: