بر اساس کار اول م، امروز با شخصی که 20 سال سابقه ی بازار سرمایه داره صحبت می کردم.. یکی از افراد کارگزاری بوق هستند... و دکترای اقتصاد دارن...
گفتند اصلاح تا 80% سقف قیمت ها ادامه داره...
گفتند بازار تا اسفند منفی هست، البته اگر در آذر ماه صعودی نشه...
گفتند با اومدن بایدن، منفی بیشتر هم میشه...
توصیه به هیچی نیست... فوش موش ندید....
و امیدوار پیش بینی یا سیگنال ایشون اشتباه باشه!!!!
خودشون هم در مرداد خروج داشتن از بازار...
هشتاددرصد سقف ها برسه کم کم مهلت میده برای بررسی و خرید سهم هایی که دلمون می خواست و نمی تونستیم بخریم.انگار واقعا درست می گفتند!
23000 تومنه هنوزدوستان دلار 21500 رو شکست پیشنهاد میکنم از بورس خروج بزنید
الان2280023000 تومنه هنوز
داری اشتباه میکنی-این بازار دست کم تا نزدیکی انتخابات همینجوریه و فقط سرمایه و اعصابت از بین میره--خودم در اولین فرصت دیگه خروج میزنم-حنی از دوشنبه مثبت هم بشه باز شنبه چند روز منفی میشه و هرچی داده پس میگیره-پس چه بهتر که نقد بمونیم...به نظر من با ضرر هم شده خارج بشید تا اون اندک سرمایتون هم به فنا نره---با دو تا مثبت گول نخورید چون روز بعدش دو تا هم منفی میخوره!همون اوایل ریزش بازار خیلی از کارشناس ها سیگنال دادن برای شاخص زیر 1 میلیون اما نمیدونم چرا هیچ کسی جدی نگرفت !
حالا هم این باتلاقی هست که همه گرفتارش شدیم فقط باید صبر کرد و نظاره گر بود
سال 98 سال رؤیایی بورس که هر 10 سال شاید یکبار اتفاق بیوفته!
واقعا درست گفتید!یارو برداشته تو جلسه دستور داده بورس رو مثبت کنید یکی دو روز !بعد بورس رو مثبت کردند و اومده گفته بعد از جلسه بورس رشد داشته!مشاهده پیوست 1218706
واقعا چی میزنن اینا!خیلی خوب دوباره کردن تو پاچه ی مردم یه جلسه ی ساختگی درست کردن دستور اومد روز بعدش اکثر سهما رو مثبت کنید تا دوباره مردم امیدوار بشن و خیلیا با شور و اشتیاق تو صف خرید سهم خریدن و دوباره دولت به هدفش رسید و از فرداش بازارو منفی کردن کلا این جلسه ها و تو تلویزیون بیا و وعده الکی بده و...یه امید کاذب الکی به همه دادن و همش بخاطر این بود که مردم هی بیشتر توی سهماشون بمونن و بیشتر ضرر کنن تا دیگه کسی به این سادگی نتونه از سهماش خارج بشه دولت خیلی خوب نقششو ایفا کرد و خیلیها هم چندین و چند بار فریب دولت رو خوردند و هنوز هم دارن فریب میخورن .اوضاع مملکت خیلی مسخره تر از این حرفاس و کسری بودجه بیداد میکنه و خلاصه هر کس بتونه از زیرش یه جورایی فرار کنه واقعا شانس اورده
من حدودای چهارماه پیش بود که کلا هر چی تو بورس داشتم فروختم و همون پول رو زدم تو توسعه کار خودم. انقدر تو اون زمینه خودم سود کردم که واقعا متوجه شدم اول کار خودم بعد اگر اضافه آوردم و نتونستم باهاش کاری کنم و مطمئن شدم که سه چهار سال هم می تونم صبر کنم میرم سهم می خرم.من احتمالا یکماه منتظر میمونم و نقد تا ببینم بازارهای موازی چی میشه و ورود کنم به بازارهای موازی
بورس دیگه شاید تا چند سال و در خوشبینانه ترین حالت تا یکسال به فنا رفت.اون حرومزاده هایی که به کمک اقایون و دولت سرمایه مردم رو به جیب زدند دیگه نمیزارند اون سرمایه های دزدیده شده دوباره بره تو چرخه بورس- پس فکرهای رؤیایی نکنید.!اقایون سرمایه های مردم رو دزدیدن و زدند به جیب و الفرار--دزد عاقل که دوباره پولی که دزدیه رو نمیاره سر جای اولش!