• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
بر اساس کار اول م، امروز با شخصی که 20 سال سابقه ی بازار سرمایه داره صحبت می کردم.. یکی از افراد کارگزاری بوق هستند... و دکترای اقتصاد دارن...
گفتند اصلاح تا 80% سقف قیمت ها ادامه داره...
گفتند بازار تا اسفند منفی هست، البته اگر در آذر ماه صعودی نشه...
گفتند با اومدن بایدن، منفی بیشتر هم میشه...

توصیه به هیچی نیست... فوش موش ندید....
و امیدوار پیش بینی یا سیگنال ایشون اشتباه باشه!!!!
خودشون هم در مرداد خروج داشتن از بازار...

انگار واقعا درست می گفتند!

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
انگار واقعا درست می گفتند!
هشتاددرصد سقف ها برسه کم کم مهلت میده برای بررسی و خرید سهم هایی که دلمون می خواست و نمی تونستیم بخریم.
فعلا بازار روند صعود یا نزول قوی نداره و همونطور که دوستان فرمودن تو روند فرسایشی وارد شده و احتمالاحداقل یکی دو سال یا بیشتر در حد سه چهار سالی طول بکشه تا وارد فاز صعودی بعدی بشیم.
انشالا تو این مدت سهم های خوب و با بنیاد رو شناسایی کنیم و کم کم واردشون بشیم.
به شخصه تا مدتی هنوز نطاره گر هستم و هیچ سهمی حتی یک عدد هم ندارم و بعد از مدتی که تو خط تقریبا صاف نمودار قیمت ها وارد شدیم کم کم شروع به خرید ماهانه می کنم و هر ماه کمی سهم می خرم تا موقع صعود بعدی که شاید حتی پنج شش سال دیگه باشه حسرت نخورم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ظاهرا میانگین کم کردن روی فارس تاثیری نداره و همچنان هر روز منفی !
البته با بررسی چارت مشخص میشه هر هفته بین روزهای شنبه تا دوشنبه فقط یک روز در حد 0.5 تا 1% مثبت میشه !

امروز که منفی بود , ببینیم فردا مثبت میشه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
هفته اول ریزش ترس از جنگ بود، هفته بعدی رزم حسینی و قیمت گذاری دستوری فولاد اومد روی کار، هفته بعدی سهام جایزه چند شاخص سازو همزمان آزاد کردن، این هفته هم دلار کاهشی شده. هر هفته یه بهونه جور میشه برای کاهش قیمت سهام.
هفته پیش تا دیدن شاخص داره جون میگیره همزمان سهام جایزه چند شاخص سازو آزاد کردن، توی هر گروه یه جونور انداختن با فروشنده تمام نشدنی که سه سوت صف فروش میشن و بقیه گروه و در نهایت بازارو به فنا میرن. بورسو در واقع زمین زدن.
من خودم برخلاف ریزش قبلی که سهامداری کردم اینبار روی قله 1530 نقد کردم و اونجا مشخص بود شاخص یه پایین میزنه ولی انتظار نداشتم که کف قبلیم از دست بره.
مشکل اساسی بازار اینه که یا صف خرید میشناسه یا صف فروش تعادلی توو کارش نیست. الانم در یک روند نزولی گیر کرده که هر روز با منفی شروع میشه و ملت هم میبینن منفیه میرن برای فروش و در نهایت بازار صف فروش میشه. کافیه ورق برگرده و یه روز مثبت بشه اونوقت برعکس میشه همه میرن برای خرید و صف خرید تشکیل میشه.
کلا مشکل از خود سیستم و بودن دامنه نوسانه. کاهش پیش گشایش به 15 دقیقه به این مشکل اضافه شده و روند صعودی یا نزولی طولانی تر و زمانبرتر شده. برای همین طی یکماه گذشته صف فروشی نداشتیم ولی هر روز منفی بوده و خیلیا هم چون میدیدن مثل ریزش قبلی صف فروشی در بازار نیست و حقوقی ها خرید میکنن سهامشونو نگه داشتن و نفروختن ولی اشتباه کردن و گول سیستمو خوردن و دیدیم با نبودن هیچ صف فروشی و خرید سنگین حقوقی ها طی یکماه گذشته بازم سهم ها هر روز منفی خوردن و 30-50 درصد ریختن و ظاهرا این داستان ادامه داره!

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
اونجور که شاخص از 100.000 تقریبا یه کله تا 2 میلیون اومد بالا تقریبا هممون میدونستیم که بازار سوپرحبابه و یه همچین روزایی خواهد اومد (این مسئله هیچ دانش خاصی هم نمیخواست) اما مسئله اصلی پیش بینی زمانش بود!! دقیقا مث یه بمب ساعتی که شما تایمرشو نمیبینی اما میدونی که بالاخره منفجر میشه!!
روی شاخصای خیلی پایین تر از 2 میلیون هم بارها ریزش داشتیم و خیلیام میگفتن آقا تمومه حباب بازار ترکید، اما میدیدم بعد مدتی باز سهما صعودی میشدن و این روند ادامه پیدا کرد تا شاخص 2 میلیون. یه تعدادی تونستن پیش بینی کنن (یا شایدم خوش شانسی آوردن) که اینجا دیگه دولت میخواد بکنه توی پاچه ملت و تمام و خیلیام مشابه دفعات قبل یا از روی حرص پول یا از روی سادگی و گول خوردن موندن و گفتن اینم اصلاحه! و مثلا تا مشخص شدن نتایج انتخابات آمریکا دولت ول کن بازار نیست!!
اگه گنده های بازار (دولت یا هرکس دیگه) میخواستن به نظرتون شاخص تا 8 میلیون هم نمیتونست بره؟!! اما خب به قول دوستان، دولت همیشه از 80 90 درصد سهامدارایی که فکر میکنن زرنگن، زرنگ تره! و زمانی که اکثر سهامدارا فکرشو نمیکنن رکبو میزنه و مثل همیشه بازی رو میبره! :D یه درصد کمی هم میتونن این وسط سود کنن.
به هر حال این ریزشو نفرات خیلی بیشتری نسبت به ریزشای مثلا اوایل دهه نود تجربه کردن و کلی تجربه کسب کردن! اونم به قیمت 50 تا 80 درصد ضرر برای خیلی از سهامدارا!
البته به نظر من بازار سرمایه همیشه به تعداد زیادی آدم ساده و بیسواد (70 80 درصد) نیاز داره تا حرکت کنه و قطعا یک روزی شاخص 10 میلیونی و 100 میلیونی و همین بحثای این تاپیک رو نظاره گر خواهیم شد!! چند سال دیگه؟!! خدا میدونه :p
پ.ن: من خودمم جزو همون 70 80 درصدم ولی خب خداروشکر با پول زیادی به این بازار ورود نکردم!

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروز حمایت ۱۲۰۰ شاخص از دست رفت.تا ۱۰۵۰ دیگه حمایتی نداریم مگه بخوان دستوری جریان بازارو‌ عوض کنند

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
همون اوایل ریزش بازار خیلی از کارشناس ها سیگنال دادن برای شاخص زیر 1 میلیون اما نمیدونم چرا هیچ کسی جدی نگرفت !
حالا هم این باتلاقی هست که همه گرفتارش شدیم فقط باید صبر کرد و نظاره گر بود

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
1610799528260.png
واقعا چی میزنن اینا!خیلی خوب دوباره کردن تو پاچه ی مردم یه جلسه ی ساختگی درست کردن دستور اومد روز بعدش اکثر سهما رو مثبت کنید تا دوباره مردم امیدوار بشن و خیلیا با شور و اشتیاق تو صف خرید سهم خریدن و دوباره دولت به هدفش رسید و از فرداش بازارو منفی کردن کلا این جلسه ها و تو تلویزیون بیا و وعده الکی بده و...یه امید کاذب الکی به همه دادن و همش بخاطر این بود که مردم هی بیشتر توی سهماشون بمونن و بیشتر ضرر کنن تا دیگه کسی به این سادگی نتونه از سهماش خارج بشه دولت خیلی خوب نقششو ایفا کرد و خیلیها هم چندین و چند بار فریب دولت رو خوردند و هنوز هم دارن فریب میخورن .اوضاع مملکت خیلی مسخره تر از این حرفاس و کسری بودجه بیداد میکنه و خلاصه هر کس بتونه از زیرش یه جورایی فرار کنه واقعا شانس اورده

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
همون اوایل ریزش بازار خیلی از کارشناس ها سیگنال دادن برای شاخص زیر 1 میلیون اما نمیدونم چرا هیچ کسی جدی نگرفت !
حالا هم این باتلاقی هست که همه گرفتارش شدیم فقط باید صبر کرد و نظاره گر بود
داری اشتباه میکنی-این بازار دست کم تا نزدیکی انتخابات همینجوریه و فقط سرمایه و اعصابت از بین میره--خودم در اولین فرصت دیگه خروج میزنم-حنی از دوشنبه مثبت هم بشه باز شنبه چند روز منفی میشه و هرچی داده پس میگیره-پس چه بهتر که نقد بمونیم...به نظر من با ضرر هم شده خارج بشید تا اون اندک سرمایتون هم به فنا نره---با دو تا مثبت گول نخورید چون روز بعدش دو تا هم منفی میخوره!
من که در اولین فرصت خروج خواهم زد-دیگه حتی به صورت کاملا دستوری به کمک ناظر بورس سهم های پر بازده رو هم منفی کردند و این یعنی وحشتناک تر از این هم خواهد شد بورس!!!!شاخص سازها که به فنا رفتند و حالا حالاها بالا نمیرند-مونده بود سهم های کوچیک که اونا رو هم ناظران بورس به دستور اقایون اینقدر الکی بستنشون که اونام دیگه منفی شدند--دیگه هیچ سرمایه ی سهامداران معمولی در امان نیستند...خروج بزنید تا ضررتون به اصل سرمایتون نرسیده-
دیگه نه سهم شاخص ساز نه سهم کوچیک هیچکدوم رو عوامل آقایون به کمک ناظرهای بورسیشون نمیزارند رشد کنه.

من احتمالا یکماه منتظر میمونم و نقد تا ببینم بازارهای موازی چی میشه و ورود کنم به بازارهای موازی
بورس دیگه شاید تا چند سال و در خوشبینانه ترین حالت تا یکسال به فنا رفت.اون حرومزاده هایی که به کمک اقایون و دولت سرمایه مردم رو به جیب زدند دیگه نمیزارند اون سرمایه های دزدیده شده دوباره بره تو چرخه بورس- پس فکرهای رؤیایی نکنید.!اقایون سرمایه های مردم رو دزدیدن و زدند به جیب و الفرار--دزد عاقل که دوباره پولی که دزدیه رو نمیاره سر جای اولش!

در مورد سرمایه گزاری شاید مهمترین چیزی که یاد گرفتم پایبندی به حد ضرر و سود است!

سال 98 سال رؤیایی بورس که هر 10 سال شاید یکبار اتفاق بیوفته!

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مشاهده پیوست 1218706
واقعا چی میزنن اینا!خیلی خوب دوباره کردن تو پاچه ی مردم یه جلسه ی ساختگی درست کردن دستور اومد روز بعدش اکثر سهما رو مثبت کنید تا دوباره مردم امیدوار بشن و خیلیا با شور و اشتیاق تو صف خرید سهم خریدن و دوباره دولت به هدفش رسید و از فرداش بازارو منفی کردن کلا این جلسه ها و تو تلویزیون بیا و وعده الکی بده و...یه امید کاذب الکی به همه دادن و همش بخاطر این بود که مردم هی بیشتر توی سهماشون بمونن و بیشتر ضرر کنن تا دیگه کسی به این سادگی نتونه از سهماش خارج بشه دولت خیلی خوب نقششو ایفا کرد و خیلیها هم چندین و چند بار فریب دولت رو خوردند و هنوز هم دارن فریب میخورن .اوضاع مملکت خیلی مسخره تر از این حرفاس و کسری بودجه بیداد میکنه و خلاصه هر کس بتونه از زیرش یه جورایی فرار کنه واقعا شانس اورده
واقعا درست گفتید!یارو برداشته تو جلسه دستور داده بورس رو مثبت کنید یکی دو روز !بعد بورس رو مثبت کردند و اومده گفته بعد از جلسه بورس رشد داشته!:pدیگه از این تابلوتر که نشون میده بازار بورس ما رو حساب و کتاب و تحلیل و قانون و نظارت نیست و دستوریه؟خودش داره اعتراف میکنه!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
این نوشته و فایل صوتیش که مال چند ماه پیشه یادتونه؟ :p

فایل صوتی از دکتر مرادی از کارگزاری فارابی رو حتما تو اینترنت بگردید پیدا کنید گوش بدید:رو دور تند گوش بدین متوجه میشین.
خلاصه فایل صوتی:

✍کاملا دستوری میگن باید بریزین.
✍امروز هم یه سهمی رو ب صورت دستوری گقتن باید بریزی.بازیگر گفته من این کار رو نمیکنم.با چند تا تماس نماد رو کاری کردن بسته بشه.
✍فساد داره ایجاد میشه.
✍حقوقی ها خودشون خسته شدن.
✍دولت میگه خرید نزنین
باز ی جا میگه همه با هم باید خرید بزنین.
✍در اصل شاخص باید ۱.۲۰۰ باشه .
ولی ب صورت دستکاری دارن تابلو رو تغییر میدن.
✍از سازمان بورس به حقوقی صادرات زنگ زدن بهش گفتن ب چه حقی با مثبت باز شدی؟
✍ب خود ما بازیگر ها هم حقه زدن.ب ما گفتن بازار از ۱.۸۰۰ برمیگرده، برا اولین بار ب ما هم حقه زدن. فساد تو دولت روحانی داره بیداد میکنه.
✍جلو خرید رو ب صورت دستوری دارن میگیرن.میگن حق نداری بخری.
✍شاخص در اصل ۱.۲۰۰ هستش.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

در ۱۲ سال گذشته
۶ سال بورس
۳ سال سکه
۲ سال اوراق مشارکت
۱سال دلار
بالاترین بازدهی رو داشتند .
البته کسانیکه پرتفوی مناسبی داشتند یا در صندوقهای خوبی سرمایه گذاری کردند در سالهای دیگه هم سود خوبی از بورس بردن .
کسانیکه در بلند مدت در بورس میمونند و آموزش رو جدی می‌گیرند و به اصول سرمایه گذاری پایبندند ضرر نمی‌کنند . اگر هم نمی‌خواهید برای آموزش خیلی وقت صرف کنید ، صندوقهای سرمایه گذاری گزینه های مناسبی هستند .
برای سال ۱۴۰۰ فکر می کنید دلار بتونه ۵۰% بازده داشته باشه ؟ بنظر من امکانش کم هست . اما با سهم هایی که این روزها زیر قیمت ذاتی رسیدند ( فملی ۵ سنت !!! ) و در پیش بودن فصل مجامع به راحتی میتونید یکساله ۵۰% سود کنید . اگر هم دلار بخواد 50% بالا بره سهم‌های خوب بیش از این رشد میکنند .
نظر شخصی
توصیه به خرید و فروش نیست .

Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
با وجود تکنیکال نا مناسب این بازار بوی صعود می ده نه نزول . خرید حقوقی ها در چند خفته اخیر و سایر نشانه ها از جمله بودجه سال بعد و ... نشانه های شاخص 3 میلیونی رو دارند .
فقط باید به موقع سوار شد و به موقع پیاده شد .
آینده نزدیک دوشنبه و سه شنبه بازار مثبت هست .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من احتمالا یکماه منتظر میمونم و نقد تا ببینم بازارهای موازی چی میشه و ورود کنم به بازارهای موازی
بورس دیگه شاید تا چند سال و در خوشبینانه ترین حالت تا یکسال به فنا رفت.اون حرومزاده هایی که به کمک اقایون و دولت سرمایه مردم رو به جیب زدند دیگه نمیزارند اون سرمایه های دزدیده شده دوباره بره تو چرخه بورس- پس فکرهای رؤیایی نکنید.!اقایون سرمایه های مردم رو دزدیدن و زدند به جیب و الفرار--دزد عاقل که دوباره پولی که دزدیه رو نمیاره سر جای اولش!
من حدودای چهارماه پیش بود که کلا هر چی تو بورس داشتم فروختم و همون پول رو زدم تو توسعه کار خودم. انقدر تو اون زمینه خودم سود کردم که واقعا متوجه شدم اول کار خودم بعد اگر اضافه آوردم و نتونستم باهاش کاری کنم و مطمئن شدم که سه چهار سال هم می تونم صبر کنم میرم سهم می خرم.

بالا