تکذیب شدخبر تایید نشده :
شواری عالی بورس : بازار برتر با دامنه نوسان ۱۰ درصد تشکیل میشود
نماد های (خودرو ، شستا ، شپنا ، فولاد ) این بازار را تشکیل میدهند و از روز شنبه دامنه نوسان انها ۱۰ درصد می باشد.
قیافه ات قبلا بهتر بود :دی
در ادامه این پست بگم وقتی صحبت از کشیده شدن ترمز نزول میکنم به این معنی نیست که تمام شرکت ها با هم دیگه ، اوایل و اواخر هفته آینده برمیگردن !احتمالش نزدیک به 0 میشه !
واقعا شرکت ها با این سود آوری معنی نداره پایینتر برن . الان هم یه جورایی خشک و تر با هم میسوزن ...
تمام این قیمت ها رو به شخصه فرصت خرید میبینم
قیمت های جذاب ...
البته به این معنی نیست که رشد شارپ داریم ولی به این معنیه " خرید شرکت های بنیادی در این محدوده ها فرصت طلایی محسوب میشه "
برای شاخص 900 هزار به پایین ، دلار زیر 20 تومن ، حجم فروش ( میزان تولید شرکت ) یا کاهش نرخ محصولات شرکت ها ( داخلی یا جهانی ) نیاز هستش که هر شرکتی از شرکت دیگه مسیرش رو جدا میکنه . حجم فروش یا نرخ محصولات هم شرکت به شرکت و صنعت به صنعت متفاوته ، یعنی اگه مس نصف بشه دلیل نداره افق نصف بشه ! یا اگه مس دوبرابر بشه دلیل نداره افق دوبرابر بشه . در نتیجه نمیشه نسخه کلی پیچید و بالا پایین شرکت شرکت ها دیگه بر اساس اطلاعیه های کدالی و اخبار بدور از هیجانات شدید ، بالا پایین میشن
اون چیزی که توی کلیت بازار مشترک بود ، حباب بودش که تخلیه شد .
دیگه نصف بدون حباب یا کم حباب و نصف حبابی نیستن ! بازار به شدت کم ریسک و ارزنده شده ...
(((( البته باز هم انتخاب شرکت خوب مهمه و همینطور بعضی شرکت های کوچیک که تعدادشون فکر نکنم به 70 یا 80 تا هم برسه ، هستن که همچنان ریسک بالایی دارن اما اثری روی بازار یا شاخص ندارن ))))
انتظار اینکه یک یا دوبار دیگه بالا بریم و به همین محدوده 1 میلیون ، 950 هزار واحد و ... برخورد بکنیم هستش ولی احتمال اینکه زیر 900 هزار بیایم ، از نظر من مردوده
نه همچین اتفاقی نمیوفته
سود نقدی و قیمت هر برگ سهام شرکت دوتا چیز مجزا از هم هستن ولی افزایش سود آوری باعث افزایش سود نقدی و افزایش قیمت سهام میشه
کاهش سود هم باعث کاهش قیمت سهام
ممنون از توضیحات (مثل همیشه عالی) شمااحتمالش نزدیک به 0 میشه !
واقعا شرکت ها با این سود آوری معنی نداره پایینتر برن . الان هم یه جورایی خشک و تر با هم میسوزن ...
تمام این قیمت ها رو به شخصه فرصت خرید میبینم
قیمت های جذاب ...
البته به این معنی نیست که رشد شارپ داریم ولی به این معنیه " خرید شرکت های بنیادی در این محدوده ها فرصت طلایی محسوب میشه "
برای شاخص 900 هزار به پایین ، دلار زیر 20 تومن ، حجم فروش ( میزان تولید شرکت ) یا کاهش نرخ محصولات شرکت ها ( داخلی یا جهانی ) نیاز هستش که هر شرکتی از شرکت دیگه مسیرش رو جدا میکنه . حجم فروش یا نرخ محصولات هم شرکت به شرکت و صنعت به صنعت متفاوته ، یعنی اگه مس نصف بشه دلیل نداره افق نصف بشه ! یا اگه مس دوبرابر بشه دلیل نداره افق دوبرابر بشه . در نتیجه نمیشه نسخه کلی پیچید و بالا پایین شرکت شرکت ها دیگه بر اساس اطلاعیه های کدالی و اخبار بدور از هیجانات شدید ، بالا پایین میشن
اون چیزی که توی کلیت بازار مشترک بود ، حباب بودش که تخلیه شد .
دیگه نصف بدون حباب یا کم حباب و نصف حبابی نیستن ! بازار به شدت کم ریسک و ارزنده شده ...
(((( البته باز هم انتخاب شرکت خوب مهمه و همینطور بعضی شرکت های کوچیک که تعدادشون فکر نکنم به 70 یا 80 تا هم برسه ، هستن که همچنان ریسک بالایی دارن اما اثری روی بازار یا شاخص ندارن ))))
انتظار اینکه یک یا دوبار دیگه بالا بریم و به همین محدوده 1 میلیون ، 950 هزار واحد و ... برخورد بکنیم هستش ولی احتمال اینکه زیر 900 هزار بیایم ، از نظر من مردوده
نه همچین اتفاقی نمیوفته
سود نقدی و قیمت هر برگ سهام شرکت دوتا چیز مجزا از هم هستن ولی افزایش سود آوری باعث افزایش سود نقدی و افزایش قیمت سهام میشه
کاهش سود هم باعث کاهش قیمت سهام
من خودم توی سبدم همیشه هم دلاری داشتم هم غیر دلاریمن خودم تصمیم گرفتم خیلی سمت سهام دلاری نرم چون خیلی تحت تاثیر دلار و اخبار اینهاست
افق بیشترین وزن رو توی سبدم داره و تقریبا روزانه مشغول نوسانگیری روی این سهم هستمحالا اگر امکان دارد در مورد ارزندگی افق هم توضیح دهید که روی چه قیمتی ارزنده است و قیمت فعلی حباب دارد یا نه ؟
دقیقانهایتنگر که امروز خودش و ما رو خلاص کرد و تا همین لحظه آف بود![]()
برم یه بکآپ بگیرم![]()
اینم با دزدها همدست بود و ماموریتش رو به خوبی انجام داد و سرمایه مردم رو با تشویق هاش و دروغ هایی که گفت کشید تو بورس و با همدستی بازیگران نمادها و حقوقی ها پول خوبی به جیب زد-چند بار هم به جلسه های بزرگان بورس دعوت شد و اونجا هر باری که میرفت دستور میگرفت تا مردم رو تشویق کنه که سرمایشون رو از بورس نبرند بیرون و فکر کنم با هدیه ها و دستمزدهای چند صد میلیونی که از این کاراش میگرفت تا اخر عمرش از لحاظ مالی اساسی تامین و ارزاق شد.الان خیلی وقته کانالش فعال نیست و هیچ کامنتی نمیزاره تو تلگرام.
شاید برای فراری دادن ملت از صندوق1400!!!آخه چرا این کارو با ملت کردن.
راحت می تونم بگم 90% کسایی که اومدن ضرر کردن. اونایی که هزینه و مبالغ هنگفت ریختن پای بورس
به نظر من هم دیگه وقت نقد شدنه-سهم های شاخص ساز که خیلی وقت نوسانی شده و بالا نمیره-سهم های کوچیک سود میدادند که اونا هم اینقدر دستوری و به بهانه های واهی تعلیق کردند و بستنشون که اونا هم منفی کردند-با توجه به ترسی که بین سهامداراست و پول ترسو شده این بازار حالا حالاها بالا نمیره-اگه بمونی تو این بازار این اندک سرمایمون هم پودر میشه میره پی کارش-خودم در اولین فرصت نقد میکنم.فعلا برای ورود دوباره زوده-دست کم یکماه فقط باید نظاره گر بود.خلاصه این روند بورس
نه تکنیکالیستیه
نه فاند
نه تابلو
نه هیچ و هیچ
این روند مشخصه دستوریه![]()
یا بشین کنار حداقل برج 6 بیا سربزن به پولت
یا بگیر پولتو بشین کنار سیگنال خوبی گرفتی ورود کن![]()
دیگه خیلی مشخصه و بازار هیچ روندی رو نمیشناسه
میان میگن دولت از بورس حمایت میکنه ولی ناظر سهمهای مثبت میبنده یا میگه که منفی باشید / خب چرا ؟سهم ک فروشهایی خیلی خوب داشته /
خلاصه اینکه نمیخونه حرفها و رفتارها و عمل دولت
داستان از این قراره
کلا بشین کنار![]()
حالا نقد میکنی میکشی کنار یا هستی و میبینی روند بازار
اصلا این چیزی که تو ایران وجود داره بورس نیست ! یا صف فروش یا صف خرید !!خلاصه این روند بورس
نه تکنیکالیستیه
نه فاند
نه تابلو
نه هیچ و هیچ