اینم با دزدها همدست بود و ماموریتش رو به خوبی انجام داد و سرمایه مردم رو با تشویق هاش و دروغ هایی که گفت کشید تو بورس و با همدستی بازیگران نمادها و حقوقی ها پول خوبی به جیب زد-چند بار هم به جلسه های بزرگان بورس دعوت شد و اونجا هر باری که میرفت دستور میگرفت تا مردم رو تشویق کنه که سرمایشون رو از بورس نبرند بیرون و فکر کنم با هدیه ها و دستمزدهای چند صد میلیونی که از این کاراش میگرفت تا اخر عمرش از لحاظ مالی اساسی تامین و ارزاق شد.الان خیلی وقته کانالش فعال نیست و هیچ کامنتی نمیزاره تو تلگرام.
کلا این مهناز صادقی بنظرم هیچی حالیش نبود و کلا از بدنه ی دولت بوده و خود دولت بهش میگفته این کارو کنه و این چیزا رو بگه و البته پول خیلی خوبی هم دولت از این راه بهش داده و همین ادم چقدر ادمو بدبخت کرده من خودم هر از چند گاهی به اینستای این ادم سر میزدم تو همه کامنتا گفته بود که سهامداری کنید هدف شاخص 8 میلیونه و چقدر ادمو فریب داده..بیچاره اونایی که فریب این ادمو خوردن با سیگنالای فضایی که میداد و جوی ک راه انداخته بود واقعا خیلیا رو بیچاره کرده و کلا هدف این شخص هم که از خود دولت بوده همین بوده
کلا همه کلاه بردار شدن از کل این کانالای بورسی بگیر که سیگنال میدن تا ادمینای اینجور کانالا و گروها که خیلی وقت ها هم دستشون تو دست همه و کلا بورس اینقدر فساد توش زیاد شده که دیگه اصلا کسی کاری به کار این نداره که یه سودی گیر بقیه بیاد حالا اون حقوقی و دولت و هر کی که یه قدرتی داره حاضره این مردم نابود بشن و خودشون منافعشون تامین شه
بازاری که دستوری محض هست و دیگه هیچی توش جواب نمیده باید هر چه زودتر بیای ازش بیرون بنظرم تا زمانی که این دولت سر کار هست نمیزاره کسی از بورس سودی کنه و حتی دولت بعد هم نمیتونه دیگه این گندی که زده شده رو جمع کنه همون ریییس کمیسیون اقتصادی مجلس یه ویدیو ازش دیدم یه موقع گفت مردم اصلا پول نیارن تو بورس چون میدونسته چه خبر میشه بودجه 1400 هم کلی اشکال داره و یکی از نماینده های مجلس خودم خوندم مصاحبشو که گفته بود دولت واسه سال بعد هم خیلی رو بورس حساب کرده و کسری بودحه قراره از این طریق تامین شه خلاصه فاتحه ی این بازار خوندس دیگه فقط تونستین نقد بشین و بشینن یه گوشه نگاه کنین هر چند بعید میدونم با این بلایی که سر مردم اوردن به این سادگیا بزارن ملت به پول خودش برسه
به نظر من هم دیگه وقت نقد شدنه-سهم های شاخص ساز که خیلی وقت نوسانی شده و بالا نمیره-سهم های کوچیک سود میدادند که اونا هم اینقدر دستوری و به بهانه های واهی تعلیق کردند و بستنشون که اونا هم منفی کردند-با توجه به ترسی که بین سهامداراست و پول ترسو شده این بازار حالا حالاها بالا نمیره-اگه بمونی تو این بازار این اندک سرمایمون هم پودر میشه میره پی کارش-خودم در اولین فرصت نقد میکنم.فعلا برای ورود دوباره زوده-دست کم یکماه فقط باید نظاره گر بود.
میشه گفت امروز تیر خلاصی بود بر پیکره بیجان بازار سرمایه کشور و شاخص تا صد میلیون هم بره این بازار دیگه بازار سابق نمیشه و اعتماد رفته دیگه بر نخواهد گشت - صلوات
به شخصه امروز تا جایی که میتونستم با ضرر های سنگین خارج شدم دو سه تای دیگه ای هم که موند دیگه ارزش نقد کردن هم نداره -
هرچند خوشبختانه سرمایه اندکی نسبت به سایرین داشتم اما به طور کلی نزدیک به 3/4 سرمایم نیست شد که 1/4 در طی همین یکی دو هفته اخیر اتفاق افتاد .
البته درس های بسیار بزرگی هم از راه سختش آموختم- از مدیریت سرمایه تا مباحث تکنیکال تا عدم اعتماد به ....
به شخصه که دیگه میشه گفت کارم با این بازار تموم شد و فردا ده هزار درصد هم سود ده بشه دیگه برنمیگردم مگر اینکه همه چی از بنیاد عوض بشه که اونم حالا حالا ها ....
دوست دارم یک تجربه با ارزش رو با شما در میان بزارم -
نکته جالبی که متاسفانه مثل خیلی از مساعل دیگه دیر فهمیدم :
به شخصه از سال قبل جسته گریخته روی مباحث تکنیکال داشتم آموزش میدیدم. اما چندان اطلاعات کافی از بورس ایران نداشتم و دیدم فقط ارز های دیجیتال بود و علاقه ای هم به بورس نداشتم. حتی از خرداد هم که اونجور خبر سازی شد به اطرافیان میگفتم این بورس قراره خیلی ها رو بدبخت کنه
و منتظر ریزش وحشتناک باشید (عجیبه نه ! )
یکی دو ماهی گذشت به این منوال و تا نزدیک های شهریور مثل تمامی دوستان زیر بمباران خبر های بورسی از دوست آشنا خانواده گرفته تا بقال سر محل قرار گرفتم- حتی خانواده هم کلا داشتن از سرمایه گذاری میگفتن و میخواستن کد بورسی بگیرن و رفیقم هم داشت از سود زیان هاش میگفت.
خلاصه منی که اعتقاد به ریزش بورس داشتم و اصلا علاقم هم نبود و در اصل میخواستم برم سر ارز های مجازی خصوصا بیت کوین ( الان سرمایم ده برابر شده بود ) جوری شد که نفهمیدم چی شد .رفتم کد بورسی گرفتم و وارد این بازار نفرین شده شدم (مساعل بسیار دیگری هم بود که بماند)- برای کاهش ریسک کلی هم تحقیق کردم لیست ساختم و شرکت های بنیادی رو خریدم و تقسیم سرمایه بین تمام گروه ها انجام دادم و و و اما ...... بقیش رو خودتون بهتر میدونید ....
نکته فرعی :متاسفانه انسان در مقابله با تلقین ها و فشار های ذهنی و روانی میتونه موجودی بسیار آسیب پذیر باشه و من هم از این قاعده مستثنا نبودم حتی با علم بر اینکه احتمال چه اتفاقی هست - بنابر این تلاش کنید با بالا بردن آگاهی اعتماد به نفس خودتون رو بالاتر ببرید تا در معرض همیچین پروپاگاندا هایی قرار نگیرید.
اما نکته اصلی و آموزشی این داستان چی بود (بهتر هست تمامی دوستان مطالعه کنند ) :
نکتش رو متاسفانه خیلی بعد تر ها فهمیدم که چه طور منی که میدونستم قراره چی بشه زیر بمباران تبلیغات مثل بسیاری دیگر بسیار بد موقع وارد این ماجرا شدم.
---->>>>>>داستانی هست از وارن بافت که در جوانی روزی میره شرکتشون و میگه باید فلان شرکت رو با تمام داراییمون بخریم و همه میگن بابا این ورشکست شده و اوضاعش خرابه خلاصه با پا فشاری همین کار رو انجام میدن تا چند ماه بعد که همون شرکت رکورد های سود تاریخ رو جابجا میکنه.
در همون دوران وارن میاد شرکت و میگه هرچی داریم رو باید رد کنیم بره و باز همه شروع به شکایت میکنن که قضیه تازه به اوجش رسیده و وارن هم میگه اگه من وارن بافت هستم میگم ردکنید بره و اتفاقا مدتی نمیگذره که اون شرکت باز با کله میاد پایین.
مدتی بعد همه با تعجب ازش میپرسن که از کجا متوجه این موضوع شدی اون هم تعریف میکنه که صبح اون روز که رفتم کفشم رو واکس بزنم پسرک واکسی ظاهرا منو شناخت و گفت میخوام برم سهام فلان شرکت رو بخرم ، نظرت چی و از اونجا فهمیدم که کار این سهم دیگه تموم شده.
نکته اساسی داستان این بود که هر بازار یا چیزی که خبرش در پایین ترین لایه های جامعه هم پخش شده و دارن میرن سراغش و همه جا از اون صحبت میشه بدونید که دیگه کارش تمومه و تا ریزش فاصله ای نداره - در مبحث الیوت اشتباه نکنم اواخر موج سوم این موضوع پیش میاد و مصادف هست با خروج کله گنده ها و ورود افراد بی اطلاع
و امیدوارم این تجربه بزرگ برای من و سایر عزیزان باشه که دیگه از یه سوراخ دو بار گزیده نشیم .
مقداری هم درددل داشتم که همون تو اسپویلر باشه بهتره
حقیقتش چند روزی اصلا احوالاتم خوش نیست امروز هم اتفاقا بدتر هم شد .بیشتر نه به خاطر ضرر مالی که دادم ، بلکه به خاطر بازی که سر ما و امسال ما آوردن و مثل چیز بازیمون دادن .هر جا که یه کف برا خرید بود سریع یه کف جدید ساختن براش به ولله تو فارکس هم بدتر از طلا نداریم اونجا هم در مواقع خاص بعد از یکی دو بار بالا پایین کردن ها بیخیال میشن و بازار روند خودش رو میره اما متاسفانه گیر بدجور آدمایی افتادیم.
از اون بدتر لعنت خدا بر اونایی که اوایل ریزش هی رفتن اومدن گفتن بمونید بمونید نفروشید - آخه .... ها من تازه کار بعد از یکی دو سه ماه آموزش با یدونه خط روند به سادگی فهمیدم روند برگشته (بماند که ایچیموکو داشت فریاد میزد) الان شمایی که ادعاتون دنیا رو پر کرده نفهمیدید قضیه از چه قرار هست
البته که فهمیدن فقط .....
نظر من رو بخواید کلا بیخیال این بازار شده و برید به سمت آموزش اصولی تکنیکال و دو سه سالی این مسیر رو در بازار های جهانی طی کنید تا کامل از علوم مخطلف آگاهی پیدا کنید در نهایت اگر توی این بازار های بدونید میخواید چیکار کنید به راحتی میتونه عرض 2 سال بازنشتتون کنه و هیچوقت مثل اینجا بازار دستوری نمیشه .
موضوع:تداوم تعلیق نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر 1/ 12 مکرر 4 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
پیرو انتشار اطلاعیه ادامه تعلیق نماد معاملاتی ناشر در تاریخ 1399/09/16 به استحضار می رساند علی رغم پیگیری های انجام شده (مکاتبات پیوست) ابهامات موجود
به علت عدم افشای بموقع اطلاعات با اهمیت برطرف نشده است.
لذا تعلیق نماد معاملاتی ناشر به مدت 14 روزه دیگر (تا تاریخ 1399/11/19 ) تمدید می گردد.
خب یهو بگن نمیخوایم بازش کنیم این مسخره بازیا چیه؟
انگار کنترل بازار افتاده دست یه بچه 5 ساله
صندوق آوا 10 درصد رو هم رد کرده رو 11.9 داره معامله میشه
ثامید که 5 درصدی بود و هر روز منفی 5 امروز مثبت 5.65 معامله میشه !
پالایش و دارا صف خرید !!!
و دیگر هیچ ...
و دیگر هیچ ...
و دیگر هیچ ...
مشکلی پیش نیومده ولی رفتار این بازار اصلا منطقی و متعادل نیست
من صندوق آوا رو دارم و با اون سابقه معاملاتی امروز تا مثبت 18 هم رفت که اگر جلوش رو نگرفته بودن معلوم نبود تا چند بره.
اینکه این بازار فردا هم به همین شکل باشه یا حداقل متعادل باشه مشخص نیست
میتونه هر چیزی که امروز داده چند برابرش رو پس بگیره همونطور که تو این چند ماه بارها این کار رو کرده
نه خوب
نزدیک محدوده مناسب برای خریده
جدای از خرید هایی که از نقدینگی قبلی یا صندوق ها داشتم ، فقط دی 300 تومن دیگه ( جدید ) به کارگزاریم بردم و خرید زدم و اگه داشتم بازم انتقال میدادم ولی دیگه ته کشیده
وقتی سهم ها قیمتشون جذاب بشه و خریدارا اولین نشونه ها رو برای برگشت ببینن ، شروع به خرید میکنن و همین باعث میشه شاخص اون شدت ریزشی قبلش رو نداشته باشه
مشکلی پیش نیومده ولی رفتار این بازار اصلا منطقی و متعادل نیست
من صندوق آوا رو دارم و با اون سابقه معاملاتی امروز تا مثبت 18 هم رفت که اگر جلوش رو نگرفته بودن معلوم نبود تا چند بره.
صندوق های غیر ETF حداکثر کارمزد ابطالش 5 درصده (زیر یک ماه)
حالا که آوا هنوز 7 درصد زیر NAV معامله میشه به همه چی شک دارین
این سود نیست به وظیفه بازارگردانی خودشون هم عمل نکردن هنوز
اینم با دزدها همدست بود و ماموریتش رو به خوبی انجام داد و سرمایه مردم رو با تشویق هاش و دروغ هایی که گفت کشید تو بورس و با همدستی بازیگران نمادها و حقوقی ها پول خوبی به جیب زد-چند بار هم به جلسه های بزرگان بورس دعوت شد و اونجا هر باری که میرفت دستور میگرفت تا مردم رو تشویق کنه که سرمایشون رو از بورس نبرند بیرون و فکر کنم با هدیه ها و دستمزدهای چند صد میلیونی که از این کاراش میگرفت تا اخر عمرش از لحاظ مالی اساسی تامین و ارزاق شد.الان خیلی وقته کانالش فعال نیست و هیچ کامنتی نمیزاره تو تلگرام.
هر اسمی که داره کسی ازش تشکر نکرد که از شاخص 150 هزار و 400 هزار و ... بازار رو صعودی میدونست
اونم زمانی که تحلیلگرانی که ادعاشون ... خر پاره میکنه شاخص 200 هزار رو حباب میدونستن
فقط وقتی گفت شاخص تا 2 سال دیگه به 8 میلیون میرسه به 2 ماه نرسید که فحش خورد
نتیجه اخلاقی : سود مردم به خاطر هوش و ذکاوت و برای خودشونه . ضررشون برای اونی که سیگنال داده
اصلا این فکر رو نکنید که دولت یا سازمان ترسید ، بازار رو جمع کرد ...
سهم ها قیمتشون جذاب شد ، خریدارا وارد شدن . اما دوست دارن که بعضیا فکر بکنن " مسئولین ، به خاطر مردم ، بازار رو حمایت کردن "
1000 سهم ، هر سهم 100 هزار تومن میخری = 100 میلیون تمومن
قیمت هر سهم تا 50 هزار تومن پایین میاد = 50 میلیون تومن
قیمتش هر سهم تا 70 هزار تومن بالا میره = 70 میلیون تومن و میفروشی ! اینجا خیلیا ممکنه اشتباه بکنن و بگن تو ضررم و اصلا معنی نداره بفروشیم ولی اگه بدونی میاد پایین فروش گزینه معقولیه ( برای کسی که میخواد زودتر از زیان خارج بشه و میتونه با احتمال بالاتری کاهش مجدد رو تشخیص بده )
قیمت هر سهم تا 50 هزار تومن مجدد پایین میاد و دوباره اینجا با 70 میلیون تومن ، 1400 سهم میخری
قیمت هر سهم دوباره تا 70 هزار تومن بالا میره و مجدد میفروشی = 98 میلیون تومن داری
دوباره قیمت اون سهم تا 50 هزار تومن میاد و اینجا انگار همون 100 میلیون اول رو داری و میتونی با خیال راحت 2000 سهم بخری و در حقیقت روی کف قیمتی سهم جمع کردی در صورتی که بقیه میگن این سهم آشغاله و 1 ساله که از هر سهم 100 هزار تومن تا 50 هزار تومن ( یعنی 50% ریزش ) پایین اومده !
درسته قبول دارم ، اگه 100 میلیون تومن رو از اول روی 50 هزار تومن میخریدی ، الان پولت 200 میلیون شده بود ولی اولین اصل توی بازار اینه ضرر نکنی یا ضرر رو جبران بکنی
این یکی از اشتباهات خیـــــــــــــــــــــــــلی رایج بین فعالین بازاره که وقتی عدد زیان رو میبینن ، فکر میکنن این ضرر باید حتما به سود تبدیل بشه تا بفروشن و بتونن سود بکنن ! درصورتی که نمیدونن توی روند نزولی هم میشه سود کرد یا ضرر ها رو جبران کرد
این استراتژی رو خودم وقتی توی سهمی که ریزش کرده استفاده کردم و میکنم و خواهم کرد . روی قله که خرید کردن اشتباهه ولی بعضی جاها به هر دلیلی اشتباهی ممکنه داشته باشیم ( طبیعیه ) و بعد از خرید پشت سهم خالی بشه و ریزش اونقدر عمیق بشه ( مثل امسال ) که میدونیم سهم خسته شده و شاید تا 1 یا 2 سال دیگه روند صعودی به خودش نگیره ! توی اون دوره درجا زدنِ سهم ، این مدلی هرکسی در حد توانش اول از ضرر در میاد و بعد به سود میشینه