• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بیمه آسیا رو نزدیک 28 درصد منفی گشایش ــــش میکنن بعد روی منفی 23 درصد صف خرید 80 میلیونی ــــش میکنن ! تا این لحظه هم 165 میلیون حجم خورده !

پ.ن : هر موقع سیر شدین خبر بدید منتظریم :دی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبر تایید نشده :

شواری عالی بورس : بازار برتر با دامنه نوسان ۱۰ درصد تشکیل میشود
نماد های (خودرو ، شستا ، شپنا ، فولاد ) این بازار را تشکیل میدهند و از روز شنبه دامنه نوسان انها ۱۰ درصد می باشد.

قیافه ات قبلا بهتر بود :دی
تکذیب شد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
احتمالش نزدیک به 0 میشه !
واقعا شرکت ها با این سود آوری معنی نداره پایینتر برن . الان هم یه جورایی خشک و تر با هم میسوزن ...
تمام این قیمت ها رو به شخصه فرصت خرید میبینم
قیمت های جذاب ...
البته به این معنی نیست که رشد شارپ داریم ولی به این معنیه " خرید شرکت های بنیادی در این محدوده ها فرصت طلایی محسوب میشه "
برای شاخص 900 هزار به پایین ، دلار زیر 20 تومن ، حجم فروش ( میزان تولید شرکت ) یا کاهش نرخ محصولات شرکت ها ( داخلی یا جهانی ) نیاز هستش که هر شرکتی از شرکت دیگه مسیرش رو جدا میکنه . حجم فروش یا نرخ محصولات هم شرکت به شرکت و صنعت به صنعت متفاوته ، یعنی اگه مس نصف بشه دلیل نداره افق نصف بشه ! یا اگه مس دوبرابر بشه دلیل نداره افق دوبرابر بشه . در نتیجه نمیشه نسخه کلی پیچید و بالا پایین شرکت شرکت ها دیگه بر اساس اطلاعیه های کدالی و اخبار بدور از هیجانات شدید ، بالا پایین میشن
اون چیزی که توی کلیت بازار مشترک بود ، حباب بودش که تخلیه شد .
دیگه نصف بدون حباب یا کم حباب و نصف حبابی نیستن ! بازار به شدت کم ریسک و ارزنده شده ...
(((( البته باز هم انتخاب شرکت خوب مهمه و همینطور بعضی شرکت های کوچیک که تعدادشون فکر نکنم به 70 یا 80 تا هم برسه ، هستن که همچنان ریسک بالایی دارن اما اثری روی بازار یا شاخص ندارن ))))

انتظار اینکه یک یا دوبار دیگه بالا بریم و به همین محدوده 1 میلیون ، 950 هزار واحد و ... برخورد بکنیم هستش ولی احتمال اینکه زیر 900 هزار بیایم ، از نظر من مردوده

نه همچین اتفاقی نمیوفته
سود نقدی و قیمت هر برگ سهام شرکت دوتا چیز مجزا از هم هستن ولی افزایش سود آوری باعث افزایش سود نقدی و افزایش قیمت سهام میشه
کاهش سود هم باعث کاهش قیمت سهام
در ادامه این پست بگم وقتی صحبت از کشیده شدن ترمز نزول میکنم به این معنی نیست که تمام شرکت ها با هم دیگه ، اوایل و اواخر هفته آینده برمیگردن !
سهمی ممکنه همین فردا یا پس فردا برگرده
سهمی ممکنه شنبه و یکشنبه
سهمی هم ممکنه آخر هفته بعد برگرده
صحبت از محدودست نه منطقه دقیق ...
پس اگه قصد اضافه کردن حجم دارید ، حتما سهم رو زیر نظر داشته باشید و هر کدوم نشونه های برگشت داشت ، میتونید بخرید
دیدتون هم این باشه که شاید تا تابستون یا پاییز سال بعد بازار درجا بزنه !

پس اگه خریدی انجام میدید ، به هیچ وجه روی این حساب که قراره شاخص 2 میلیون بشه و این چیزا ، حساب باز نکنید

یک همچین چیزی رو توی ذهنتون داشته باشید : ( نظر شخصیه )
روند سبز رنگ الزاما اون شکلی نیست چون از الان نمیشه تا 1 سال رو تخمین زد !!! خیلی هنر بکنیم یک سهم رو برای 1 یا 2 هفته حدس بزنیم :D
ولی منظورم اینه محدوده کف حفظ میشه ، رشد خاصی نداریم و هر رشدی هم دوباره روبه پایین اصلاح داره ولی قیمت های فعلی تقریبا شکست ناپذیر هستن به خصوص توی شرکت های بنیادی که قطعیت بیشتری پیدا میکنه !
تا پاییز و تابستان سال 1400 هم ، اگه چندتا سهم سوگولی رو فاکتور بگیریم ، بازار تقریبا 1.5 سال الی 1 سال و 9 ماه ریزش شدید داشته !!!!
بعدش هم بازار با شیب ملایمی جلو میره
و مجدد چند سال آینده ( احتمالا ) تاریخ تکرار میشه ;)

نظر شخصی.png

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
احتمالش نزدیک به 0 میشه !
واقعا شرکت ها با این سود آوری معنی نداره پایینتر برن . الان هم یه جورایی خشک و تر با هم میسوزن ...
تمام این قیمت ها رو به شخصه فرصت خرید میبینم
قیمت های جذاب ...
البته به این معنی نیست که رشد شارپ داریم ولی به این معنیه " خرید شرکت های بنیادی در این محدوده ها فرصت طلایی محسوب میشه "
برای شاخص 900 هزار به پایین ، دلار زیر 20 تومن ، حجم فروش ( میزان تولید شرکت ) یا کاهش نرخ محصولات شرکت ها ( داخلی یا جهانی ) نیاز هستش که هر شرکتی از شرکت دیگه مسیرش رو جدا میکنه . حجم فروش یا نرخ محصولات هم شرکت به شرکت و صنعت به صنعت متفاوته ، یعنی اگه مس نصف بشه دلیل نداره افق نصف بشه ! یا اگه مس دوبرابر بشه دلیل نداره افق دوبرابر بشه . در نتیجه نمیشه نسخه کلی پیچید و بالا پایین شرکت شرکت ها دیگه بر اساس اطلاعیه های کدالی و اخبار بدور از هیجانات شدید ، بالا پایین میشن
اون چیزی که توی کلیت بازار مشترک بود ، حباب بودش که تخلیه شد .
دیگه نصف بدون حباب یا کم حباب و نصف حبابی نیستن ! بازار به شدت کم ریسک و ارزنده شده ...
(((( البته باز هم انتخاب شرکت خوب مهمه و همینطور بعضی شرکت های کوچیک که تعدادشون فکر نکنم به 70 یا 80 تا هم برسه ، هستن که همچنان ریسک بالایی دارن اما اثری روی بازار یا شاخص ندارن ))))

انتظار اینکه یک یا دوبار دیگه بالا بریم و به همین محدوده 1 میلیون ، 950 هزار واحد و ... برخورد بکنیم هستش ولی احتمال اینکه زیر 900 هزار بیایم ، از نظر من مردوده

نه همچین اتفاقی نمیوفته
سود نقدی و قیمت هر برگ سهام شرکت دوتا چیز مجزا از هم هستن ولی افزایش سود آوری باعث افزایش سود نقدی و افزایش قیمت سهام میشه
کاهش سود هم باعث کاهش قیمت سهام
ممنون از توضیحات (مثل همیشه عالی) شما
بنابراین نتیجه میگیرم که حوالی 1 میلیون و یا 900 فرصت خوبی برای میانگین کم کردن و خریدهای جدید از شرکت های خوب است .من خودم تصمیم گرفتم خیلی سمت سهام دلاری نرم چون خیلی تحت تاثیر دلار و اخبار اینهاست و علاقه من به سهام شرکت های داخلی است که دلار روی آنها تاثیر منفی آنچنانی ندارد و ریسک کمتری دارند و تحریم هم اثر چندانی روی آنها ندارد . سهام کم ریسک را دوست دارم مثل همراه اول که شما قبلا درباره اش توضیحات کافی دادید و گفتید که قیمت ارزنده اش همان 1700-1800 هست و سود نقدی خوبی هم دارد . در مورد صبا هم که جزو سهام مورد علاقه من است توضیح دادید . حالا اگر امکان دارد در مورد ارزندگی افق هم توضیح دهید که روی چه قیمتی ارزنده است و قیمت فعلی حباب دارد یا نه ؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
اینم در نوع خودش جالبه :
دوستان الگوی دایره داره شکل میگیره این الگو فقط مختص بورس ایرانه
به این صورت که شاخص میره یه دور میزنه بر میگرده نگران نباشید

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
تو ریزش هم سهم های کوچیک بهترن ، فروس -۰/۶ پایانی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من خودم تصمیم گرفتم خیلی سمت سهام دلاری نرم چون خیلی تحت تاثیر دلار و اخبار اینهاست
من خودم توی سبدم همیشه هم دلاری داشتم هم غیر دلاری
ترکیبی از این دوتا خوبه ولی وزنشون رو هر دوره ای میشه کمتر و بیشتر کرد
بازم شخصیه و نمیشه نسخه کلی پیچید

حالا اگر امکان دارد در مورد ارزندگی افق هم توضیح دهید که روی چه قیمتی ارزنده است و قیمت فعلی حباب دارد یا نه ؟
افق بیشترین وزن رو توی سبدم داره و تقریبا روزانه مشغول نوسانگیری روی این سهم هستم
منتظر صورت 9 ماهه هستم که ببینم عملکرد شرکت توی پاییز چی بوده .
اگه آخرین دوره 3 ماهه تابستون رو ( حداقل ) تکرار بکنه که از گزارشات ماهیانه من برداشتم این بوده ، از میانگین های قبلی بالاتر هم فروخته ( چشم گیر نبوده ولی بالاتر بوده ) و در نتیجه حداقل اون عملکرد تکرار میشه و انتظار بیشتر هم دارم ، طی 1 سال آینده میتونه تقریبا 10 الی 15 درصد سود داشته باشه ( نسبت به قیمت آخرین معامله امروز ) ( با فرض تورم 0 )
حاشیه سود خرده فروشی تقریبا ثابته و متناسب با بهای تمام شده ، فروش هم بالا میره و در نتیجه هم EPS بیشتر میشه هم قیمت سهم !

گزارشات فروش ماهیانه افق کوروش :
فروش شهریور = ۱۲,۴۸۴,۷۹۴ میلیون ریال
فروش مهر = ۱۳,۴۴۰,۰۹۳ میلیون ریال
فروش آبان = ۱۴,۹۳۳,۴۳۸ میلیون ریال
فروش آذر = ۱۵,۰۵۰,۴۸۸ میلیون ریال

بر اساس اینا ، فروش آذر نسبت به شهریور تقریبا 20% رشد داشته ! که خوب این موضوع یعنی حجم فروش بالا رفته و اگه حاشیه سود حفظ بشه ، انتظار گزارش 9 ماه جذاب تری دارم ...

از نظر تکنیکالی هم قیمت امروز منطقه جذابیه ، نزدیک انتهای کانال صعودی بلند مدتش هم هستیم و در نتیجه من قیمت های فعلی رو برای افق جذاب میدونم
از طرفی افق کوروش توی همین مدت ، نمودارش خسته به نظر نمیاد . حس و برداشتم از نمودار ، قدرتِ خوبه سهمه
از اونجایی که افق بازیگرهای خوشنامی هم داره و پول پشت سهم حفظ میشه ( احتمالا ) ، انتظار بازدهی بانکی ندارم و میتونم این برداشت رو بکنم که افق کوروش سهمیه که به راحتی ها پشتش خالی نمیشه

در نهایت قصد جمع بندی داشته باشم " افق کوروش روی این قیمت ها از نظر من جذابه "

ولی این موضوع توصیه به خرید یا نگهداری نیست و ممکنه اشتباه کرده باشم . پس حتما هر عزیزی که این سهم نظرش رو جلب کرده ، خودش بررسی بکنه و صرفا بر اساس توضیحات بنده معامله نکنه ...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خلاصه بازار امروز 99/10/29
[emoji3503]شاخص کل: 1,149,722 واحد
[emoji3503]معاملات خرد سهام: 49،679 میلیارد ریال
[emoji3503]خروج پول حقیقی: 14،785 میلیارد ریال

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
دلار 21600!!!شوی تبلیغاتی 22 بهمن!!!!!خدا کنه این پایین امدن دلار موقت نباشه!!!ببینیم چهارشنبه بایدن چی میگه در مورد ایران..تکلیف دلار اونجا مشخص میشه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
نهایت‌نگر که امروز خودش و ما رو خلاص کرد و تا همین لحظه آف بود
129fs2660348.gif

برم یه بک‌آپ بگیرم
129fs2660348.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
این شما و اینم توصیه های مهناز صادقی:D از چهارشنبه شاخص روند صعودی میگیره و مستقیم تا محدوده 800 میلیون واحد رشد میکنه نفروشید و سهامداری کنید:D

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
این شما و اینم توصیه های مهناز صادقی:D از چهارشنبه شاخص روند صعودی میگیره و مستقیم تا محدوده 800 میلیون واحد رشد میکنه نفروشید و سهامداری کنید:D
اینم با دزدها همدست بود و ماموریتش رو به خوبی انجام داد و سرمایه مردم رو با تشویق هاش و دروغ هایی که گفت کشید تو بورس و با همدستی بازیگران نمادها و حقوقی ها پول خوبی به جیب زد-چند بار هم به جلسه های بزرگان بورس دعوت شد و اونجا هر باری که میرفت دستور میگرفت تا مردم رو تشویق کنه که سرمایشون رو از بورس نبرند بیرون و فکر کنم با هدیه ها و دستمزدهای چند صد میلیونی که از این کاراش میگرفت تا اخر عمرش از لحاظ مالی اساسی تامین و ارزاق شد.الان خیلی وقته کانالش فعال نیست و هیچ کامنتی نمیزاره تو تلگرام.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
قاضی‌زاده هاشمی جزئیات تخلفات بورس را به آیت‌الله رئیسی ارائه کرد
تهران- نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه، گزارشی مستند از جزئیات تخلفات و ترک فعل‌های صورت گرفته در بازار سرمایه را ارائه کرد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آخه چرا این کارو با ملت کردن.
راحت می تونم بگم 90% کسایی که اومدن ضرر کردن. اونایی که هزینه و مبالغ هنگفت ریختن پای بورس
شاید برای فراری دادن ملت از صندوق1400!!!
روحانی بابت بییرون ریختن ملت خیلی تلاش کرد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خلاصه این روند بورس
نه تکنیکالیستیه

نه فاند
نه تابلو
نه هیچ و هیچ
این روند مشخصه دستوریه
gavel2.gif

یا بشین کنار حداقل برج 6 بیا سربزن به پولت
یا بگیر پولتو بشین کنار سیگنال خوبی گرفتی ورود کن
88.gif

دیگه خیلی مشخصه و بازار هیچ روندی رو نمیشناسه
میان میگن دولت از بورس حمایت میکنه ولی ناظر سهمهای مثبت میبنده یا میگه که منفی باشید / خب چرا ؟سهم ک فروشهایی خیلی خوب داشته /
خلاصه اینکه نمیخونه حرفها و رفتارها و عمل دولت
داستان از این قراره
کلا بشین کنار
doofywave[1].gif

حالا نقد میکنی میکشی کنار یا هستی و میبینی روند بازار

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خلاصه این روند بورس
نه تکنیکالیستیه

نه فاند
نه تابلو
نه هیچ و هیچ
این روند مشخصه دستوریه
gavel2.gif

یا بشین کنار حداقل برج 6 بیا سربزن به پولت
یا بگیر پولتو بشین کنار سیگنال خوبی گرفتی ورود کن
88.gif

دیگه خیلی مشخصه و بازار هیچ روندی رو نمیشناسه
میان میگن دولت از بورس حمایت میکنه ولی ناظر سهمهای مثبت میبنده یا میگه که منفی باشید / خب چرا ؟سهم ک فروشهایی خیلی خوب داشته /
خلاصه اینکه نمیخونه حرفها و رفتارها و عمل دولت
داستان از این قراره
کلا بشین کنار
doofywave[1].gif

حالا نقد میکنی میکشی کنار یا هستی و میبینی روند بازار
به نظر من هم دیگه وقت نقد شدنه-سهم های شاخص ساز که خیلی وقت نوسانی شده و بالا نمیره-سهم های کوچیک سود میدادند که اونا هم اینقدر دستوری و به بهانه های واهی تعلیق کردند و بستنشون که اونا هم منفی کردند-با توجه به ترسی که بین سهامداراست و پول ترسو شده این بازار حالا حالاها بالا نمیره-اگه بمونی تو این بازار این اندک سرمایمون هم پودر میشه میره پی کارش-خودم در اولین فرصت نقد میکنم.فعلا برای ورود دوباره زوده-دست کم یکماه فقط باید نظاره گر بود.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خلاصه این روند بورس
نه تکنیکالیستیه

نه فاند
نه تابلو
نه هیچ و هیچ
اصلا این چیزی که تو ایران وجود داره بورس نیست ! یا صف فروش یا صف خرید !!
فردا اگر راه بده فارس رو با ضرر رد میکنم و میرم پی کارم ,
775.gif

بالا