• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان در مورد حکشتی نظری ندارید ؟
داره میرسه به قیمت یکسال قبل
روی خط حمایت 12 ماهه
شناوری 9 درصد
کم کم داره وسوسه کننده میشه
هر چند حقوقی خیلی خودخواه و کثیفی داره

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
دوستان کسی لطف میکنه به زبان ساده این اختیار فروش حامی1401
را توضیح بدهد من هرچی تو اینترنت توضیحات را میخوانم درست مطلب را متوجه نمیشوم
من اینطور متوجه شدم که این اوراق پوشش ضرر را جبران میکند
تو توضیحات نوشته باید سهم پایه داشته باشی من نفهمیدم چه سهمی
مثلا اگر فرضا من الان هر سهم دارایکم را ۲۵ هزارتومان امسال خریدم الان که شده هر سهم ۱۴ هزارتومان سر رسید این اوراق ضرر را جبران میکنه
کار به فرمول محاسباتیش ندارم
لطفا کسی میتواند ساده و روان این اوراق تبعی را توضیح بدهد
ممنون

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سازمان بورس در اطلاعیه ای اعلام کرد؛
عرضه اوراق اختیار فروش تبعی حامی 1401 در بورس از امروز+ جزئیات

کدخبر: 399543 ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ - ۱۰:۱۰
اقتصاد نیوز : براساس اطلاعیه مدیریت ابزارهای نوین مالی شرکت بورس اوراق بهادار تهران اوراق اختیار فروش تبعی با هدف حمایت از سهامداران خرد توسط صندوق سرمایه گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه منتشر می‌شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سنا، صندوق سرمایه گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه در نظر دارد اوراق اختیار فروش تبعی با هدف حمایت از سهامداران خرد منتشر کند. عرضه اوراق فوق از روز دوشنبه مورخ ۲۵ اسفند۱۳۹۹ لغایت روز چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ با شرایط زیر در بورس اوراق بهادار تهران آغاز می‌شود:
۱- سرمایه گذاران حقیقی (شامل سبدهای سرمایه گذاری اشخاص حقیقی) که در سال ۱۳۹۹ وارد بازار سرمایه شده‌اند و ارزش دارایی ایشان در بازار سرمایه (تمامی داراییها از جمله سهام، حق تقدم سهام، صندوق های سرمایه گذاری، اوراق بدهی، انواع گواهی سپرده و ...) در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ کمتر از ۱۰ میلیون تومان باشد واجد شرایط خرید اوراق اختیار فروش تبعی حامی۱۴۰۱ بوده و می توانند نسبت به خرید این اوراق اقدام کنند.
۲- دارایی پایه اوراق اختیار فروش تبعی حامی۱۴۰۱ شامل سبد سهام و حق تقدم سهام پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران یا فرابورس ایران (به جز بازار پایه) و همچنین صندوقهای سرمایه گذاری در سهام (مبتنی بر صدور و ابطال یا ETF ( به جز دارا یکم و پالایش با احتساب تعداد و قیمت تعدیل شده ناشی ازاقدامات شرکتی طی دوره اوراق مذکور است. همچنین دارایی پایه اوراق اختیار فروش تبعی حامی۱۴۰۱ شامل عرضه اولیه هایی که بازدهی بیشتر از ۳۰ درصد از ابتدای سال ۱۳۹۹ داشته‌اند، نمی شود.
۳- سرمایه گذارانی که واجد شرایط خرید اوراق حامی۱۴۰۱ بوده و تمایل به استفاده از این اوراق دارند، باید در دوره عرضه نسبت به خرید تنها ۱ ورقه از اوراق مذکور اقدام کنند. در صورت انجام خرید اوراق حامی۱۴۰۱ توسط سرمایه گذاران، دارایی پایه برای ایشان مطابق بند ۲ درنظر گرفته خواهد شد.
۴- خرید بیش از ۱ ورقه از اوراق حامی۱۴۰۱ برای هر کد معاملاتی مجاز نبوده و کارگزاران باید اقدام لازم نسبت به رعایت این محدودیت را در سیستم های معاملاتی آنلاین خود اعمال کنند.

۵- شرط معتبر بودن اوراق اختیار فروش حامی۱۴۰۱ در سررسید، عدم فروش دارایی پایه موضوع بند ۲ تا سررسید اوراق است (نگهداری دارایی پایه تا سررسید). در واقع در صورتی که سرمایه گذار هر یک از سهام، حق تقدم سهام و صندوقهای سرمایه گذاری (مبتنی بر صدور و ابطال یا ETF (موجود در پرتفو خود را طی دوره تا سررسید اوراق حامی۱۴۰۱ به فروش برساند به گونهای که تعداد آن سهم از تعداد سهم موجود در دارایی پایه وی کمتر شود، اوراق حامی۱۴۰۱ معتبر نبوده و اعمال نخواهد شد.
۶- ارزش اعمال برای هر کد معاملاتی برابر با ۲۵.۱ برابر ارزش دارایی پایه وی (با توجه به تعدیلات مربوط به اقدامات شرکتی) خواهد بود. لذا در صورت رعایت نکات بندهای فوق توسط سرمایه گذاران، بازدهی اشخاص طی دوره اوراق حداقل به میزان ۲۵ درصد خواهد بود.
۷- .بازدهی ۲۵ درصدی پس از کسر سود تقسیمی تعلق گرفته برای هر سبد سهام در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ به مشمولین پرداخت می شود.
۸-از آنجا که مبنای تضمین قیمت تعدیل شده است، در صورت افزایش سرمایه، قیمت تعدیل شده و تعداد سهام پس از مجمع برای تضمین در نظر گرفته می شود. در صورت افزایش سرمایه از محل آورده نقدی، قیمت سهام و تعداد با فرض شرکت کردن سهامدار در افزایش سرمایه فرض می شود.
۹- در صورتی که ثبت افزایش سرمایه در تاریخ بعد از اردیبهشت ۱۴۰۱ باشد، در سررسید اوراق تبعی فرض می شود که سهام ثبت نشده در پرتفوی سرمایه گذار قرار دارد و به قیمت پایانی روز محاسبه در ارزش پرتفو لحاظ می شود.
۱۰- احراز شرایط مشمولین طرح، بررسی معتبر بودن اوراق حامی۱۴۰۱ طی دوره و سررسید و همچنین انجام فرایند اعمال توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه و شرکت مدیریت فناوری بورس تهران انجام خواهد شد.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
دوستان کسی لطف میکنه به زبان ساده این اختیار فروش حامی1401
را توضیح بدهد من هرچی تو اینترنت توضیحات را میخوانم درست مطلب را متوجه نمیشوم
من اینطور متوجه شدم که این اوراق پوشش ضرر را جبران میکند
تو توضیحات نوشته باید سهم پایه داشته باشی من نفهمیدم چه سهمی
مثلا اگر فرضا من الان هر سهم دارایکم را ۲۵ هزارتومان امسال خریدم الان که شده هر سهم ۱۴ هزارتومان سر رسید این اوراق ضرر را جبران میکنه
کار به فرمول محاسباتیش ندارم
لطفا کسی میتواند ساده و روان این اوراق تبعی را توضیح بدهد
ممنون

سلام
اگر در تاریخ 12 اسفند پرتفوی شما کمتر از 10 میلیون تومن بوده شما میتونید یک اختیار فروش حامی 1401 به قیمت یک ریال بخرید . در اینصورت بازدهی پرتفوی شما ( به شرح بند دو پست قبل ) تا 25% تا اردیبهشت 1401 تضمین میشه . بشرطی که تا اون موقع ، سهامیکه الان دارید رو نفروشید .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان در مورد حکشتی نظری ندارید ؟
داره میرسه به قیمت یکسال قبل
روی خط حمایت 12 ماهه
شناوری 9 درصد
کم کم داره وسوسه کننده میشه
هر چند حقوقی خیلی خودخواه و کثیفی داره
از من می شنوی سمت حکشتی نرو. خیلی حقوقی بدی داره همونطوری که گفتی. سهم های بسیار زیاد دیگه ای هم هستن که تقریبا به قیمت های پارسال این موقع رسیدن و خیلی بنیادی تر از این سهم هم هستن. اگر می خوای الان سهمی بخری سمت اونا بری بهتر هست تا بیای سمت حکشتی

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
از من می شنوی سمت حکشتی نرو. خیلی حقوقی بدی داره همونطوری که گفتی. سهم های بسیار زیاد دیگه ای هم هستن که تقریبا به قیمت های پارسال این موقع رسیدن و خیلی بنیادی تر از این سهم هم هستن. اگر می خوای الان سهمی بخری سمت اونا بری بهتر هست تا بیای سمت حکشتی

اتفاقا الان نمودار ۱۰ ساله رو دیدم این سهم کلا رشد چندانی نداشته فقط امسال جوگیر شده و رشد عجیبی رو تجربه کرده. با این حقوقی شاید چند سال طول بکشه که بتونه سقف امسالش رو بزنه. الان هم که هر چی بوده حقوقی خریده

میشه چند نمونه از سهم هایی که رو که گفتید مثال بزنید وضعیتشون رو ببینم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور در مجلس شورای اسلامی سه عامل اثرگذار بر نوسان بازار سرمایه را تشریح کرد.

محمدعلی دهقان دهنوی در نشست کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، به عوامل صعود و نزول در بازار بورس اشاره کرد و گفت:

باید عوامل تاثیر‌گذار در صعود و نزول بازار سرمایه را جدا کنیم برخی افراد تلاطم در بازار را به یک عامل منتسب می‌کنند که این خارج شدن از مدار انصاف است. باید عوامل تاثیرگذار بر نوسان شدید بورس را به سه عامل تقسیم کرد.

عامل کلان اقتصادی که مواردی چون رشد نقدینگی و جهش ناگهانی نرخ ارز و انتظارات فعالان اقتصادی را در دسته نخست قرار داد.

عامل دوم در نوسان بازار سرمایه که عامل باز برون زا و در کنترل دیگران است شامل مسائلی مثل قیمت گذاری، سیاستگذاری، قانونگذاری و البته اظهار نظر‌های سیاسی است. با این حساب باید مواظب اظهار نظرها باشیم تا موجب تخریب بازار نشود چرا که مهم‌تر از نقدینگی، برای بازار آرامش لازم است.

عامل سوم شفافیت و ایجاد نظارت ازجمله وظایف سازمان بورس است که باید تقویت شود، در این مسیر اقداماتی شده اما باید توسعه یابد البته باید گفت هیچ کس انتظار چنین استقبالی را نداشت و تصور نمی‌شد در بازه زمان کوتاهی این حجم از سرمایه به بازار بورس بیاید اما نباید فراموش کرد هر چه بازار بزرگتر شود تخلفات آن نیز وسیع می‌شود که باید این خطرات شناسایی شو

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اتفاقا الان نمودار ۱۰ ساله رو دیدم این سهم کلا رشد چندانی نداشته فقط امسال جوگیر شده و رشد عجیبی رو تجربه کرده. با این حقوقی شاید چند سال طول بکشه که بتونه سقف امسالش رو بزنه. الان هم که هر چی بوده حقوقی خریده

میشه چند نمونه از سهم هایی که رو که گفتید مثال بزنید وضعیتشون رو ببینم
راستش نه صلاحیت این رو دارم که سهم های مناسب برای خرید رو اعلام کنم نه به خاطر جوی که قبلا هم اینجا پیش اومده میشه اینجا سهمی معرفی کرد. تاپیک به مشکل برمیخوره.
اما شما هر سهمی رو ببینی تو این وضعیتی هست که حکشتی هست.
فولاد، زبینا، فسرب، فملی، غشهداب، وتوصا، شتران (اوه اوه) ، شپنا، شستا و خییییلی سهم های دیگه. من نمی گم اینا عالی هستن و بقیه بد. یا نمی گم اینا از قیمتشون کم یا زیاد هستن. اما اینا رو مقال زدم. یکی یکی برید ببینید چقدر ریزش داشتن.
اصلا تو این بازار شما نباید دنبال سهمی باشی که خیلی ریزش داشته. این خیلی کار آسونی هست. پیدا کردن سهمی که تو این اوضاع زیاد هم نریخته خیلی مهم تر و سخت تر هست.( یکیش همین افق کورش)

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
راستش نه صلاحیت این رو دارم که سهم های مناسب برای خرید رو اعلام کنم نه به خاطر جوی که قبلا هم اینجا پیش اومده میشه اینجا سهمی معرفی کرد. تاپیک به مشکل برمیخوره.
اما شما هر سهمی رو ببینی تو این وضعیتی هست که حکشتی هست.
فولاد، زبینا، فسرب، فملی، غشهداب، وتوصا، شتران (اوه اوه) ، شپنا، شستا و خییییلی سهم های دیگه. من نمی گم اینا عالی هستن و بقیه بد. یا نمی گم اینا از قیمتشون کم یا زیاد هستن. اما اینا رو مقال زدم. یکی یکی برید ببینید چقدر ریزش داشتن.
اصلا تو این بازار شما نباید دنبال سهمی باشی که خیلی ریزش داشته. این خیلی کار آسونی هست. پیدا کردن سهمی که تو این اوضاع زیاد هم نریخته خیلی مهم تر و سخت تر هست.( یکیش همین افق کورش)

نه بحث سیگنال دادن نیست اگر هم قصد خرید داشته باشم هیچوقت اینطوری خرید نمیکنم
فقط دارم رفتار یه سری سهم ها رو تماشا و پیش بینی میکنم ببینم چقدر میتونم تو بازار درست عمل کنم
فعلا پول اضافه ندارم که بخوام وارد این بازار کنم هر چند به نظر سال خوبی در پیش داشته باشه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
نقشه بورس نزدک ( مربوط به روز جمعه ) . جالبه با وجود اینکه دامنه نوسان ندارند ، کاهش و افزایش قیمتها زیاد نیست .
واسه اینکه اونا 300 ساله بورس دارن ولی ما عملا یه سال هم نیست که تازه اونم دولت رید توش دیگه آدم خجالت میکشه اسم بورس رو بیاره از همه مهم تر شرکتهاشون همه خصوصی هستن اینجا شرکتا همه دولتی هستن واسه مدیراشون هیچ فرقی نمیکنه که قیمت سهم چقدر باشه چون در نهایت مدیریتش مال خودشونه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من مدت زیادی هست که نمیتونم اطلاعیه عرضه ها رو در سایت بورس کالا باز و مشاهده کنم. خطا میده.
کسی چنین مشکلی داره؟ مشکل از طرف سایته یا از طرف من؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من این پست رو یلدا امسال گذاشتم ، در مورد پیشبینی کارشناس ها از عدد شاخص در اخر سال
تقریبا همه اشتباه گفتن ! فقط یک نفر به اسم رضا درخشان فر درست پیشبینی کرد

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
عرض ادب خدمت تمام دوستان و همکاران عزیز

سال مالی ۹۹ با تمام خوبی ها و بدی هاش به پایان رسید
سالی پر از چالش ها و نوسانات غیر قابل پیشبینی
سالی که حد وسطی برای خودش قائل نشد و در نیمه اول سال با صف های سنگین خرید و نیمه دوم را با صف های سنگین فروش به پایان رساند
سالی که برای خیلی ها نان داشت و برای برخی چیزی جز فقر و ناراحتی نداشت
سالی که استاد نماهای زیادی رو معرفی کرد و اساتیدی به سکوت فرو برد
سالی که به خوبی نشان داد چقدر طمع کار هستیم
سال که یک اصطلاحی به نام رفتار توده ای برامون پر رنگ تر کرد
سالی که متوجه شدیم بازار های مالی ، سیاست مدار و مسئول و . . . نمیشناسد
و . . .

به یک دانشمند گفتند چی شد شما دانشمند شدید
گفت ماهی یکساعت فکر کردم !

یکی فکر میکنه چرا سیب از درخت افتاد و قانون جذابه را کشف میکنه و برخی همچون من به چه چیزهایی فکر میکنیم !!!

امیدوارم لحظه ای به رفتار خود در حوزه مالی فکر کنیم شاید سعادمند شدیم

برای تمام دوستان از صمیم قلب ارزوی موفقیت و شادی میکنم

اگر کمی و کاستی از سوی بنده بوده عذرخواهی میکنم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نیمی از سود ۲۰۰ هزار تومانی سهام عدالت سال ۹۸ تا ظهر امروز در حساب سهامداران

دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:
بخشی از سود ۳۶ شرکت‌ سرمایه‌پذیر زیر مجموعه سهام عدالت که در مجامع سال ۹۹ تقسیم سود داشته‌اند دریافت شده است.
در مرحله نخست ۵۰ درصد از سود متعلق به هر سهامدار در هر دو روش مستقیم و غیر مستقیم امروز به حساب بانکی تمام مشمولان واریز می شود.

پ.ن : خدا بده برکت ! با 100 هزار فرار کنیم ترکیه !

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

بخشی از سود ۳۶ شرکت‌ سرمایه‌پذیر زیر مجموعه سهام عدالت که در مجامع سال ۹۹ تقسیم سود داشته‌اند دریافت شده است.
در مرحله نخست ۵۰ درصد از سود متعلق به هر سهامدار در هر دو روش مستقیم و غیر مستقیم امروز به حساب بانکی تمام مشمولان واریز می شود.

تا سر کوچه هم نمیشه رفت

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227

در شاخص 10 هزار واحدی 500 هزار سهام دادن الان 10 میلیون هم نمی ارزه . به جای 120 برابر ، 20 برابر شده
سهام جایزه رو گرگ میخوره. سود تقسیمی هم سالی 2 درصده !
عافیت اولسون

سهام عادی هم اینطوری بود الان کلی کارتن خواب با 25 سال سابقه بورسی داشتیم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
نه بحث سیگنال دادن نیست اگر هم قصد خرید داشته باشم هیچوقت اینطوری خرید نمیکنم
فقط دارم رفتار یه سری سهم ها رو تماشا و پیش بینی میکنم ببینم چقدر میتونم تو بازار درست عمل کنم
فعلا پول اضافه ندارم که بخوام وارد این بازار کنم هر چند به نظر سال خوبی در پیش داشته باشه
اگر صد صفحه آخر این تاپیک رو خونده باشید احتمالا خیلی از مسائل رو درک کردید.
به نظر من تنها نتیجه گیری مثبتی که گرفتم و برای خودم قابل استفاده بوده این بوده:

من خودم در مورد بورس ایران نه در اون حد سواد دارم که نوسان بگیرم نه با بزرگان دستم تو یه کاسه هست که از نوسانات استفاده کنم. پس نوسانگیری رو بیخیال میشم.
پس میام و پول اضافی که واقعا نمی دونم باهاش چکار کنم و یا اون پولی که بابت پس انداز کنار می گذارم رو روی بورس می گذارم. سهم های خوب رو جدا می کنم و هر ماه با پول اضافی می خرمشون. تا الان هم هنوز هیچ سهمی نخریدم و ندارم. چرا؟
سهم هایی که سال پیش خریده بودم رو فروختم. شهریور و مهرماه همه رو نقد کردم. پی به اشتباهم برده بودم. اولین اصل سرمایه گذاری رو زیر پا گذاشته بودم. این که با پول اضافی وارد این کارها بشم. پس همه سهم ها رو فروختم. وارد کاری که توش مهارت داشتم کردم و بسیار بسیار بهتر شد برام. تا جایی که می تونستم هر پولی که در می آوردم رو هم وارد کار خودم می کردم، یعنی انگار یه طرح توسعه ای رو برای کار خودم انجام می دادم. این طرح توسعه برای کار خودم این ماه به جایی رسید که فعلا جایی برای افزایشش نیست. بنابراین با پولی که از کارم درمیارم : کمیشو به زندگیم می رسم، کمیشو پس انداز کوتاه مدت می کنم ، کمیش رو هم سهم خواهم خرید انشالا از سال بعد و انشالا از فروردین ماه.
منتها سهم هایی که می خرم با این دیدگاه می خرم. هر یک ریال یا تومانی که وارد این سهم ها خواهم کرد نهایت تلاشم رو می کنم که از این میدان پولسازی خارجش نکنم. حتی اگر بتونم برای فرزندم هم میگذارم که اون هم استفاده بکنه. این پول مثل یک کارگری هست که داره برام کار می کنه و سالانه سود خواهد داد. منظورم همون dps هست. خود سهم هم هیچوقت از تورم جامعه عقب نخواهد موند.
امکانش هست ماهی یک میلیون تومن سهم بخرم امکانش هست ماهی ده میلیون تومن سهم بخرم. مهم مقدار ریالیش نیست. برای من مهم این هست که این روند رو ادامه بدم. و مهمتر از اون این هست که بتونم صبر کنم تا از چندین سال بعد شروع به بهره برداری کنم.
تو کار خودم حدود چهار سال صبر کردم و هی زحمت کشیدم. آخرش به نتیجه بسیار خوبی رسیدم و می دونم اگر این کار رو توی بورس و سهام هم انجام بدم حتما بعد چند سال نتیجه خوبی خواهم گرفت.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
و این هم اضافه کنم. تو این مدت هم کتابهای اقتصادی خواهم خواند که البته یک سال هست شروع کردم. هم آموزش های مربوط به این کارها رو خواهم دید.
کتاب اقتصاد برای همه نوشته دکتر علی سرزعیم رو توصیه می کنم بخرید و بخونید. این کتاب دو جلد داره. یکیش اقتصاد کلان هست و یکیش اقتصاد خرد. هر دو کتاب به لحنی نوشته شده که همه مردم بتونن درکش کنن و نیازی به سطح بالای علوم اقتصادی نداره. کاش این کتاب رو یه درس دو سه واحدی می گذاشتن و تو دانشگاهها تدریس می کردن. برای همه افراد و همه رشته ها. کاش این کتاب رو ده سال پیش یکی به من معرفی می کرد و می خوندمش.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
این هم یک عکس یادگاری از آخرین روز کاری بورس در سال 99

Untitled223.jpg

سالی که تا جائیکه من دیدم و خوندم و شنیدم عجیبترین و بی سابقه ترین سال بورس ایران از ابتدای تاسیس اون ( 1346 ) بوده . اگر سال 46 بذر بورس کاشته شده و در طول سالها جوانه زده و رشد کرده باشه بنظر من سال 99 سال شکوفه دادن بورس بود . بهره ای که همه فعالان جدید و قدیم از بازار امسال بردیم ، کسب تجربه های فراوان بوده . و حتما این تجربیات در زندگی مالیمون چه در بورس چه در خارج از بورس به کار خواهند اومد .
اولین روز کاری بورس در سال 1400 شنبه 7 اردیبهشت هست . تا اون روز کلی وقت داریم که گپ بزنیم و از تجربه هامون بگیم و فیلم و کتاب و مقاله معرفی کنیم . همچنین در مورد وضعیت اقتصادی داخلی و جهانی در سال پیش رو مطالعه کنیم تا بتونیم مسیر کلی حرکت ( راهبرد ) سال آتی رو تا حدی مشخص کنیم .
آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه ی دوستان گرامی دارم .

بالا