• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من فکر میکنم یکی بخاطر اینه که سفارشات خیلی خرد کم بشه . مثلا طرف سفارش خرید میذاشت 61 سهم ! این جور سفارشات باعث میشد که سفارشات بزرگتر و تاثیر گذارتر به چشم نیان و شفافیت کم بشه . یکی هم بخاطر کاهش تعداد معاملات هست که از این طریق هم فشار به هسته کم میشه . خیلی وقت بود که کف مبلغ هر سفارش خرید 100 هزار بود .
هم برای خرید هستش هم برای فروش این محدودیت ؟

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
هم برای خرید هستش هم برای فروش این محدودیت ؟

راستش من اصلا اطلاعیه رو ندیدم و روی صحبت علی آقا نظر دادم ولی تا جائیکه یادم هست قبلا فقط برای سفارشات خرید اعمال میشد .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
صبوری

تو این بازار تقریبا هرچیزی خرید کنید در ماه مقداری سود به شما میده پس صبور باشید بازار برخلاف بورس های دنیا به دلیل وجود نقدینگی زیاد در حال رکورد زنی هست

غگل من در قیمت های 1900 ، 3750 و 5900 خریدم باهاش رفتم مجمع و امروز صف فروش بوده چون من دیگاه بلند مدتی دارم صف فروش میلیاردی هم باعث نمیشه من از سهمم خارج بشم

این گفتم که بدونی قبل از خرید تحلیل و بررسی کن و بعد منتظر نتیجه
دوست عزیز در دراز مدت میدونم کمی مثبت میشه ولی از سود بازار عقبمون انداخت این غگل-اکثر سهم ها همه هر روز مثبت 5 میخورن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان من در زمینه بورس صفر مطلق و آماتور کامل هستم ولی فارغ از بحث بورس لطفا فراموش نکنید همین سود به ظاهر اندک و ناچیز عرضه اولیه برای طبقه متوسط (به خصوص خانواده های 3 الی 5 نفره) بسیار قابل توجه میتونه باشه. حساب و کتابش رو چند صفحه قبل گذاشتم. شما با سود بانکی مقایسه کنید و در نظر بگیرید که همه افراد، هر یک به دلیلی، آمادگی فعالیت در بازار اصلی بورس و خرید و فروش رو ندارند. حداقل اون هایی که سنگین تر عرضه میکنن سود بدی ندارن برای کسی که نمیخواد ریسک کنه. در مورد شیوه خرید: من که همه رو خودم سفارش دستی میذارم و کاری به سیستم اتوماتیک کارگزاری ها ندارم. خیالم راحت تره و تا الان هم مشکلی نبوده و کم و زیاد نشده.

دقیقا حرفت درسته
خداروشکر دوستان اینجا همه وضعشون عالیه ، وضعتم خوب باشه اصلا این 7 میلیون کل عرضه اولیه ها به چشمت نمیاد ولی برای کسی که وضع خوبی نداره یا حتی وضع متوسطی داره خیلی میتونه کمک کننده باشه

هیچوقت بورس اینقدر برام خسته کننده نبود. همه سهم ها به خاطر تورم رشد میکنند و نه میشه فروخت و نه میشه خرید. اصلا به آینده خوشبین نیستم.
کاش میتونستم ازش بیام بیرون.

چرا اینقدر نا امید ؟ از چه نظر بدبینین ؟
هر روز که اینقدر مثبت نیست روزای منفی هم داریم
به هر حال با توجه به تورمی که داریم و همینطور ورود پول به نظر نمیاد ریزش انچنانی داشته باشیم
ازش بیای بیرون هم بعید میدونم جای بهتری پیدا کنی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوست عزیز در دراز مدت میدونم کمی مثبت میشه ولی از سود بازار عقبمون انداخت این غگل-اکثر سهم ها همه هر روز مثبت 5 میخورن
بیش از این حال تایپ کردن ندارم
تازه دوره اموزش انلاین تمام شده ایشالا انتهای ماه یک جلسه انلاین برگزار میکنم لینک قرار میدم دوس داشتین میتونین شرکت کنید رایگان هست ولی قطعا مطالبی رو خواهم گفت که به دوستان تازه واردی مثل شما کمک خواهد کرد

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
چند وقت قبل و بعد از معطلی برای خرید شگویا، به جای صرف زمان رفتیم سر وقت دو سهم عادی که خدا را شکر تابحال دوبرابر افزایش قیمت شگویا سود داده اند. (علت پست های قبلی برای انتظار نکشیدن برای عرضه اولیه.)

به غیر از سهام اولیه
بنظر دوستان تحلیگر کدوم سهام برای شروع مناسب هست برای خرید
چیزی که کمتر میبینم اینه که افراد مدت سرمایه گذاری مشخص نمی کنند. اینکه روی چه سهمی چقدر زمان بزارید خیلی مهمه. حتما برنامه داشته باشید و با توجه به وضعیت هیجانی فعلی مراقب باشید. این بازار که هر روز سبز میشه، امکان اینو داره یهو بیافته تو سقوط.
پیشنهادم به عنوان یک کاربر عادی بورس:
این سهم
کوتاه مدت، سرمایه کم، بک گراند ضعیف اما به دلیل وضعیت فعلی افزایشی شده.

این سهم
کوتاه مدت، سرمایه کم، بک گراند متوسط

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بیش از این حال تایپ کردن ندارم
تازه دوره اموزش انلاین تمام شده ایشالا انتهای ماه یک جلسه انلاین برگزار میکنم لینک قرار میدم دوس داشتین میتونین شرکت کنید رایگان هست ولی قطعا مطالبی رو خواهم گفت که به دوستان تازه واردی مثل شما کمک خواهد کرد
جناب حسینی دوره آموزشیتون رو رکورد نکردین . حالا رایگان :) یا با مبلغی بشه تهیه یا دانلودش کرد؟

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
واچ لیست فردا:
دبالک
بجهرم
دماوند
وایرا

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام خدمت همه دوستان بورسی پی تی
من از 2008 تو سایت و وبمستری پی تی بودم
از گوگل متوجه شدم پی تی خودمون هم بورس فعال داره :)
اقا با اجازه ما هم به جمع شما می پیوندیم باشد که سالی پر رزق داشته باشیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
بسم الله
سلام خدمت همه دوستان بورسی پی تی
من از 2008 تو سایت و وبمستری پی تی بودم
از گوگل متوجه شدم پی تی خودمون هم بورس فعال داره :)
اقا با اجازه ما هم به جمع شما می پیوندیم باشد که سالی پر رزق داشته باشیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جناب حسینی دوره آموزشیتون رو رکورد نکردین . حالا رایگان :) یا با مبلغی بشه تهیه یا دانلودش کرد؟
سلام
باتوجه به اینکه نیمی از شهریه به دوستان برگشت داده شد و بخشی از شهریه پرداختی نیز برای خرید نماد کرونا صرف شد

حاضرین در کلاس موافق فروش یا در اختیار قرار دادن فیلم نبودن

اگر حیاتی باقی باشه باز هم کلاس ها برگذار میشه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
۱- سالها پیش برای خرید تیرآهن همه سهامم رو فروختم. تیرآهن فروش فامیلم بود و گفت وقتی بار رسید پول بده، گفتم چند روز طول میکشه؟ گفت ۱۵ روز.
برگشتم تالار و به نادرخان گفتم پول تیرآهن ها رو ۱۵ روز بعد میدم، گفت بختور(خوش شانس) پاشو سهامت رو پس بگیر ۱۵ روزم ۱۵ روزه. بعد گفت چرا کار رو سخت میکنی همین فرآوری که فروختی رو تک سهمی بخر ، هر روز صفه و هر روزم صف رو میده، هم میشه فروخت هم میشه خرید.
کل پولم رو همون روز فرآوری خریدم و سه ۴ تا مثبت کامل خورد و من شادمان از زرنگی و فرصت طلبی یه روز دیدم فرآوری بست، انگوران ریخت و سهم ماه ها بست، بعد نصف قیمت باز شد، صف فروش شد بست، نصف اون باز شد و جایی متعادل شد که پولش به هیچ دردی نخورد.
هم ساخت و ساز از دستم رفت هم پولم و هم مدتها از بازار اوت شدم و خیلی فرصت هاش رو با حسرت نگاه کردم.

۲- سالها پیش می شد خرید و دو سه روز بعد پولش داد، ما کلک می زدیم میخریدیم و روزی که باید پولش می دادیم سهم می فروختیم و سود بانکی دو سه روز رو می دادیم.
از سهمی خبری بهم رسید، بازار یه کله مثبت بود. اندازه کل دارایی ام خریدم. کجا بودم؟ لب مرز ترکیه. کارگزارم گفت کی می فروشی؟ گفتم این سهم تا سه روز صف خریده، سه روز بعد یا خودش می فروشیم یا سبدم. سه تا مثبت کامل هم سه تا مثبت کامله. به من زنگ نزن تحت هیچ شرایطی. گوشی خاموش کردم رفتم اون طرف مرز.

خدا بهم رحم کرد علی رهنما در جریان بود اینکار کرده ام، نیم ساعت اخر بازار خبر میاد که اون سهمی که من اندازه سبد اعتباری خریده ام می بنده و ممکنه حالا حالا ها باز نشه، زنگ زده بود به کارگزار که سهام اینو بفروش، کارگزار گفته بود فحش بد میده، گفته بود بفروش فحش و ضررش با من، خلاصه با مصیبت فروخته بود.
عصر چک کردم دیدم خریده بعد فروخته، زنگ زدم داد و بیداد پشت تلفن، گفت علی گفته، تلفن علی گرفتم فحشش بدم، همون حین‌ خبر بستن سهم اومد، به علی مجبورا فحش ندادم و ازش تشکر کردم.
اون سهم دوسال بست و یک چهارم قیمت باز شد.
علی نمی فروخت مجبور بودم همه سهامم بدم پای سهم بسته و دو سال بیرون بشینم.

اینها دو مورد از هزاران مورد خطایی هست که یادم داد برا سود کردن باید اصل تداوم رو رعایت کنم.

من اگر به جای همه پولم با نصف پولم فرآوری می خریدم نه از بازار جا می موندم نه از ساخت و ساز.

همین الان کسانی هستن که اصل تداوم رو رعایت نکردن و نظاره گرند.
فکر کنید اگه کسی که تک سهم کچینی بود با نصف پولش کچینی میخرید، الان با نصف پولش چقدر جلو بود؟

برا لذت بردن از بازار و سود کردن باید بتونی معامله کنی و برا معامله کردن باید پول داشته باشی.

تداوم و رعایت اصل ماندن تو بازی از مهمترین اصولتان باشد.

هر معامله ای تاکید می کنم هر معامله ای با هر سودی اگر ریسک اینو داره که قفلتان کنه ارزش انجام نداره.

سود همیشه هست به شرطی که بلد باشید بمانید.

@mortezaebad

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
همونطور که انتظار داشتم ذوب 5+ شد.
فروی 5- هه

--------------

روز 6ام قبل از مجمع کویر خریدم. امروز بازگشایی شد 17.3 سود داد و صف خرید شد
این مدت تجارت 22.3، سامان 16.1، ملت 10.6 داشته ..
تجارت امروز تا 5- هم رفته

----------------

تو سجام شماره حساب بانکی تغییر پیدا کنه، تو کارگزاری هم تغییر پیدا میکنه؟ یا باید تو کارگزاری هم تغییر داد؟

-----------

بخوایم یه کارگزاری دیگه افتتاح حساب بزنیم، اونجا باید آزمون بدیم و تا یه ماه قادر به انجام معامله نیستیم؟ یا این قانون فقط برای کسایی هست که تازه میخوان کد بورسی بگیرن

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
۱- سالها پیش برای خرید تیرآهن همه سهامم رو فروختم. تیرآهن فروش فامیلم بود و گفت وقتی بار رسید پول بده، گفتم چند روز طول میکشه؟ گفت ۱۵ روز.
برگشتم تالار و به نادرخان گفتم پول تیرآهن ها رو ۱۵ روز بعد میدم، گفت بختور(خوش شانس) پاشو سهامت رو پس بگیر ۱۵ روزم ۱۵ روزه. بعد گفت چرا کار رو سخت میکنی همین فرآوری که فروختی رو تک سهمی بخر ، هر روز صفه و هر روزم صف رو میده، هم میشه فروخت هم میشه خرید.
کل پولم رو همون روز فرآوری خریدم و سه ۴ تا مثبت کامل خورد و من شادمان از زرنگی و فرصت طلبی یه روز دیدم فرآوری بست، انگوران ریخت و سهم ماه ها بست، بعد نصف قیمت باز شد، صف فروش شد بست، نصف اون باز شد و جایی متعادل شد که پولش به هیچ دردی نخورد.
هم ساخت و ساز از دستم رفت هم پولم و هم مدتها از بازار اوت شدم و خیلی فرصت هاش رو با حسرت نگاه کردم.

۲- سالها پیش می شد خرید و دو سه روز بعد پولش داد، ما کلک می زدیم میخریدیم و روزی که باید پولش می دادیم سهم می فروختیم و سود بانکی دو سه روز رو می دادیم.
از سهمی خبری بهم رسید، بازار یه کله مثبت بود. اندازه کل دارایی ام خریدم. کجا بودم؟ لب مرز ترکیه. کارگزارم گفت کی می فروشی؟ گفتم این سهم تا سه روز صف خریده، سه روز بعد یا خودش می فروشیم یا سبدم. سه تا مثبت کامل هم سه تا مثبت کامله. به من زنگ نزن تحت هیچ شرایطی. گوشی خاموش کردم رفتم اون طرف مرز.

خدا بهم رحم کرد علی رهنما در جریان بود اینکار کرده ام، نیم ساعت اخر بازار خبر میاد که اون سهمی که من اندازه سبد اعتباری خریده ام می بنده و ممکنه حالا حالا ها باز نشه، زنگ زده بود به کارگزار که سهام اینو بفروش، کارگزار گفته بود فحش بد میده، گفته بود بفروش فحش و ضررش با من، خلاصه با مصیبت فروخته بود.
عصر چک کردم دیدم خریده بعد فروخته، زنگ زدم داد و بیداد پشت تلفن، گفت علی گفته، تلفن علی گرفتم فحشش بدم، همون حین‌ خبر بستن سهم اومد، به علی مجبورا فحش ندادم و ازش تشکر کردم.
اون سهم دوسال بست و یک چهارم قیمت باز شد.
علی نمی فروخت مجبور بودم همه سهامم بدم پای سهم بسته و دو سال بیرون بشینم.

اینها دو مورد از هزاران مورد خطایی هست که یادم داد برا سود کردن باید اصل تداوم رو رعایت کنم.

من اگر به جای همه پولم با نصف پولم فرآوری می خریدم نه از بازار جا می موندم نه از ساخت و ساز.

همین الان کسانی هستن که اصل تداوم رو رعایت نکردن و نظاره گرند.
فکر کنید اگه کسی که تک سهم کچینی بود با نصف پولش کچینی میخرید، الان با نصف پولش چقدر جلو بود؟

برا لذت بردن از بازار و سود کردن باید بتونی معامله کنی و برا معامله کردن باید پول داشته باشی.

تداوم و رعایت اصل ماندن تو بازی از مهمترین اصولتان باشد.

هر معامله ای تاکید می کنم هر معامله ای با هر سودی اگر ریسک اینو داره که قفلتان کنه ارزش انجام نداره.

سود همیشه هست به شرطی که بلد باشید بمانید.

@mortezaebad
شما دکتر عباد هستید یا از کانال شون کپی کردی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نوشته جالبی بود از سایت تالار بورس نقل کردم . :)
خیلی وقت تالار بورس ، سهامیاب و ... نمیرم منتهی نام کاربریشون "گنگ خواب دیده" هست
مدیر عامل شرکت ارتام بودن
پیگیر مطالب شون در تلگرام هستم
انسان بسیار خوب و با معلوماتی هستن

بالا