• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
اینجور که پیش میره تا چند دقیقه دیگه منفی میشه حتما :D
فسرب در پرتفوی دوم من بود سهم بدی نیست تا الان هم مثبت خورده برام باز خود دانید
یه کمی هم امروز اضافه کردم
شنیده ها حاکی از آن است که 10 ساله افزایش سرمایه نداده شاید 3000 درصد افزایش سرمایه داشته باشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
صف خرید 154 میلیارد تومنی روی وپارس و 113 میلیارد تومن وتجارت
وبصادر و ونوین اجازه خرید دادن. صف خرید شد
کویر دیروز روی 3800 نفروختم اومد روی 3570، امروز روی 3799.9 تومن فروختم صف خرید شد. حکشتی خریدم. تا چند جا داره؟ یک ماهه 70 درصد سود داده!!
کویر سهام جایزه اش رو میزارم بمونه
بله
-
بله. اکثر مواقع از خود بانک ها. نمونه برگه هاش رو نگه داشتم از قدیم سر فرصت میذارم عکسش رو. قیمت اسمی رو ارزش 1000 ریال میزدن. نکته مثبتش این بوده که تو این سالها چند بار بالاخره به هر سهمی افزایش سرمایه خورده و همین ونیکی اگه 1000 سهم بوده روز اول (مثال)، الان شده 20000 سهم. ولی میگم اگر منی که آماتور هستم از همون ابتدا پنل آنلاین هم میداشتم قطعا خیلی زود یا از سر بی حوصلگی یا از سر مقایسه با دیگر سهم ها خیلی از اینها رو میفروختم و الان چیزی دستم رو نمیگرفت.
نمونه سهام کاغذی رو تو اینترنت دیدم. قیمت واقعی سهم و مبلغی که می بایست بابت مثلا 1000 سهم ونیکی پرداخت بشه، لحظه ای مشخص میشد؟
-
بله پنل آنلاین آدم دستش قرار نداره. نمیدونم چطور وپارس رو تونستم نردیک 2 ماه نگه دارم. البته روز قبل مجمع یه بار معامله کردم، سهامم رو فروختم و قیمت پایین تر (2.5 درصد) خرید زدم.

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
نمونه سهام کاغذی رو تو اینترنت دیدم. قیمت واقعی سهم و مبلغی که می بایست بابت مثلا 1000 سهم ونیکی پرداخت بشه، لحظه ای مشخص میشد؟

نه، قیمت فیکس بود تا جایی که یادمه چون فرم های ثابت داشت (داخل بانک)، ولی مجدد چک میکنم. به عبارتی تو ساختمان اصلی بورس رفت و آمدی نداشتیم و فرم ها آماده در بانک بود.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
ایا فاسمین بزودی افزایش سرمایه داره؟ فردا باز میشه برای خرید؟
لابسا چطور؟ خبری از افزایش سرمایه هست؟

بله فاسمین حداقل 200 درصد افزایش سرمایه خواهد داشت در کمترین حالت البته

چقدر دیگه جای رشد داره؟ طی یکماه گذشته تقریبا 100 درصدی اومده بالا
ایا بزودی افزایش سرمایه داره؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مثلا سهمی 1000 ریال باشه 20 ریال سود نقدی تعیین بشه ، بعد از مجمع قیمت اون سهم میشه 980؟؟
یا نه منظور افزایش سرمایه هست که تعداد سهام افزایش پیدا میکنه ، به همون نسبت قیمت میاد پایین؟

اره قیمتش به همون نسبت کم میشه
نه اونی که تعداد سهام افزایش پیدا میکنه افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی تو مجمع فوق العاده هست ، این همون مجمع عادیه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نه اونی که تعداد سهام افزایش پیدا میکنه افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی تو مجمع فوق العاده هست ، این همون مجمع عادیه
عزیز مگه تعداد افزایش سهام فقط از طریق سرمایه آورده نیست؟من فکر میکردم وقتی از طریق سود انباشته میشه فقط تعداد افزایش و قیمت نصف میشه----از طریق تجدید ارزیابی هم مثل سود آورده هست یعنی؟پس اگه اینجوریه افزایش سرمایه غسالم هم از طریق سود آورده هست و مبلغی از سهامدارا خواهند گرفت درسته؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عزیز مگه تعداد افزایش سهام فقط از طریق سرمایه آورده نیست؟من فکر میکردم وقتی از طریق سود انباشته میشه فقط تعداد افزایش و قیمت نصف میشه----از طریق تجدید ارزیابی هم مثل سود آورده هست یعنی؟پس اگه اینجوریه افزایش سرمایه غسالم هم از طریق سود آورده هست و مبلغی از سهامدارا خواهند گرفت درسته؟
اره تجدید ارزیابی هم قیمت کم میشه و به همون نسبت سهام شما زیاد میشه ، غسالم رو اطلاعی ندارم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
پس چرا می گفتن جدای اینکه از افزایش قیمت سهم ها سود می کنیم. سود نقدی هم میدن. اینطوری باشه مثل افزایش سرمایه سر به سر میشه سودی نمی کنیم. تازه تو همین تاپیک گفتن بعضی سهم ها سود نقدی رو پرداخت نمی کنن اینطوری ضرر میشه که :rolleyes:

بله سود انباشته، اندوخته هم همین طوره.

#حکشتی باز رفت بالا
فردا میگیرمش اگر بشه
امروز روی 2690 گرفتمش تا 2600 پایین اومد.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
صفحه های مربوط به بورس روزنامه دنیای اقتصاد احتمالا معرف حضور دوستان هست. امروز 9 پرسش از 40 کارشناس به اصطلاح برجسته بورس شده و نتیجه در قالب 8 جدول و توضیحات چاپ شده. 4 جدولی که اطلاعات جذاب تری داره رو میذارم:

bv8e_1.jpg

gti_4.jpg

vfoz_2.jpg

65pz_3.jpg

sam6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
متاسفانه دلالای ارز به شدت ناراحتن از رشد بورس تا مرز سکته هم رفتن بعضیاشون:D

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
پس چرا می گفتن جدای اینکه از افزایش قیمت سهم ها سود می کنیم. سود نقدی هم میدن. اینطوری باشه مثل افزایش سرمایه سر به سر میشه سودی نمی کنیم. تازه تو همین تاپیک گفتن بعضی سهم ها سود نقدی رو پرداخت نمی کنن اینطوری ضرر میشه که :rolleyes:

خب جالب همینه ، بعضیا فکر میکنن تقسیم سود نقدی ، افزایش سرمایه ، سهام جایزه و ... یعنی شرکت میاد یه چیز اضافه میده !
واقعیت اینه شرکت هیچ وقت نمیاد یه چیز اضافه بده ( پول یا سهم اضافه )
نمیدونم شما پارسال عرضه اولیه نوری شرکت کردی یا نه ، شرکت بعد اینکه عرضه اولیه شد و چند روز مثبت شد رفت مجمع ، اونجا به هر نفر فکر کنم حدود 300 هزار تومن داد ، ولی خب از اون طرف قیمتشم کم شد ( بعضیا فکر کردن فقط اومده یه پول اضافه به سهام داراش داده که حال بده بهشون ! )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خب جالب همینه ، بعضیا فکر میکنن تقسیم سود نقدی ، افزایش سرمایه ، سهام جایزه و ... یعنی شرکت میاد یه چیز اضافه میده !
واقعیت اینه شرکت هیچ وقت نمیاد یه چیز اضافه بده ( پول یا سهم اضافه )
نمیدونم شما پارسال عرضه اولیه نوری شرکت کردی یا نه ، شرکت بعد اینکه عرضه اولیه شد و چند روز مثبت شد رفت مجمع ، اونجا به هر نفر فکر کنم حدود 300 هزار تومن داد ، ولی خب از اون طرف قیمتشم کم شد ( بعضیا فکر کردن فقط اومده یه پول اضافه به سهام داراش داده که حال بده بهشون ! )
عرضه اولیه نوری نه. 2 ماه قبل وارد بورس شدنم بوده ... برای افزایش سرمایه میدونم چیزی اضافه نمیشه (زمان مجمع کویر و وپارس سهامدار بودم) ولی سود نقدی رو نمی دونستم.
تا حالا فکر میکردم سود نقدی رو اضافه میدن. مثلا سهمی رو خریده بودیم 2000 تومن. الان شده 3000 تومن. تو مجمع هم سود نقدی رو 100 تومن تعیین کردن. سود ما میشه 1000 تومن از افزایش قیمت + 100 تومن سود نقدی. پس سودمون همون 1000 تومن میشه چون اون 100 تومنه بعدا از قیمت سهم کم میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آمار به جا و دقیقی بودش
صفحه های مربوط به بورس روزنامه دنیای اقتصاد احتمالا معرف حضور دوستان هست. امروز 9 پرسش از 40 کارشناس به اصطلاح برجسته بورس شده و نتیجه در قالب 8 جدول و توضیحات چاپ شده. 4 جدولی که اطلاعات جذاب تری داره رو میذارم:

bv8e_1.jpg

gti_4.jpg

vfoz_2.jpg

65pz_3.jpg

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عرضه اولیه نوری نه. 2 ماه قبل وارد بورس شدنم بوده ... برای افزایش سرمایه میدونم چیزی اضافه نمیشه (زمان مجمع کویر و وپارس سهامدار بودم) ولی سود نقدی رو نمی دونستم.
تا حالا فکر میکردم سود نقدی رو اضافه میدن. مثلا سهمی رو خریده بودیم 2000 تومن. الان شده 3000 تومن. تو مجمع هم سود نقدی رو 100 تومن تعیین کردن. سود ما میشه 1000 تومن از افزایش قیمت + 100 تومن سود نقدی. پس سودمون همون 1000 تومن میشه چون اون 100 تومنه بعدا از قیمت سهم کم میشه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
فسرب در پرتفوی دوم من بود سهم بدی نیست تا الان هم مثبت خورده برام باز خود دانید
یه کمی هم امروز اضافه کردم
شنیده ها حاکی از آن است که 10 ساله افزایش سرمایه نداده شاید 3000 درصد افزایش سرمایه داشته باشه
ایا مطمئنید این خبر افزایش سرمایه این نماد در سال 99 واقعیت داره؟ منبعی یا خبر موثقی چیزی دارید؟
کف یکسال گذشته نماد فسرب 9000 ریال در 1 اردیبهشت 98 بوده. اگر افزایش سرمایه 3000 درصدی بده و با قیمت همین امروز 77777 ریال سهام خریداری کنیم بعد از مجمع قیمت هر سهام به 2500 ریال کاهش پیدا میکنه که تقریبا یک چهارم کف یکسال گذشته (9000 ریال) است. بنابراین خریداران این سهام در صورت افزایش سرمایه 3000 درصدی و خرید با قیمت امروز و شرکت در مجمع و پر شدن سریع گپ قیمتی بعد از تجدید، در کمتر از یکسال باید منتظر سودی +1000 درصدی باشند.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بله متوجه شدم. سود نقدی از قیمت سهام کسر میشه
این سابقه معاملاتی سپ قبل و بعد از مجمع
1587462592393.png
قبل مجمع 22688 ریال بوده بعد از محمع 20 درصد افزایش پیدا کرده. سود نقدی 200 ریال تعیین شده.
22688-200=22488 + 20 درصد = 26986 قیمت روز بازگشایی

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
لکما و انرژی رو تحت نظر داشته باشید .
امروز فرصت ورود به مجمع غسالم بود .

بالا