من با تحلیل چند هفتگی این سهام هارو خریدم
تپکو
ونیرو
وحکمت
آینده
پلاسک
بجهرم
چفیبر
خکار
از دوستان کسی ورود کنه انشالا رستگار میشیم
تپکو
ونیرو
وحکمت
آینده
پلاسک
بجهرم
چفیبر
خکار
کویر رو من خیلی وقته دارمکویر هم اینطوری بود.
اشتباهت همین بوده امروز هم میتونستی بخری-من ساعت 8 و سی اردر زدم نفر 13 هزارم بودم به یکباره حقوقی یه عالمه سهمش رو عرضه کرد و ساعت 9 و نیم بود فکر کنم که خرید زد.احتمالا تا 350 صعود کنه بعد اصلاح کوچیکی بخوره و دوباره رشد کنه--فردا هم میتونی بخری اگه ساعت 8 و سی صبح اردر بزاری.خگستر دیروز با 110درصد باز شد
اینم باید درنظر گرفت
باصف 360م انتظار رسیدن سهم نباید داشت
چقدر تند تند میفروشی شما!البته هر کی استراتژی خودشو داره-منم بعد یکماه که فاسمین 50 درصد بهم سود داد بالاخره برای اولین بار منفی شد.لابسا هم دو روزه منفی میخوره-البته لابسا رو به دید میان مدت خریدم چون مهرماه میاد پایین ولی الان تازه فصل شروع محصولاتشه مخصوصا کولردارم به این نتیجه می رسم بعضی سهم ها که منفی شدن و نوسان شون زیاده مرتبه اول که بالا رفت باید فروخت ( یا بیخیال سود نوسان شد، نگهش داشت) دوباره پایین میاد فرصت خرید میده، بعد صعود میکنه ..
پریروز فولاژ روی منفی خریدم، رفت تا 1770 تومن. نفروختم، دوباره پایین اومد، امروزم تا 1640 پایین اومده بود. ساعت پیش روی 1760 فروختم، الان صف خرید شده.
کویر هم اینطوری بود..
چرا بسته شده؟50 درصد مثبت داده بود که برای توضیحات بسته شد یا چی؟یک اردیبهشت حکشتی خریدم فرداش بسته شد، بعد از 5 روز متوقف بودن، امروز خبر اومده تا حداکثر 21 تعلیقه.
شانس ما تو هر سهمی وارد شدیم یا رفت توی اصلاح یا تعلیق شد.![]()
همون اولا بعد بازگشایی بالا پایین زیاد میشد دیگه سیو سود کردم.کویر رو من خیلی وقته دارم
سهم بسیار ارزنده اییه
خیلی خوب اومد بالا
سهم نیاز به تنفس داره یکم باید استراحت کنه .
احتمال خیلی زیاد تا اخر امسال باسهم بمونم
۳۰۰درصد افزایش سرمایه از اورده هم داره
اگه اتفاقی نیوفته امسال اجرایش هم میکنه .
تو بازار اینچنینی نوسانگیری خیلی سخته و بیشتر باید سهامداری کرد.
خب اون پول که تو بانک بود رو برای سود گرفتن از همین بالا پایین شدنا و خرید عرضه اولیه آوردم ...چقدر تند تند میفروشی شما!البته هر کی استراتژی خودشو داره-منم بعد یکماه که فاسمین 50 درصد بهم سود داد بالاخره برای اولین بار منفی شد.لابسا هم دو روزه منفی میخوره-البته لابسا رو به دید میان مدت خریدم چون مهرماه میاد پایین ولی الان تازه فصل شروع محصولاتشه مخصوصا کولر
یعنی سهمی که خریدی حدودای 40 یا 50 درصد سود داد رو وقتی دو تا منفی میخوره میفروشی و با سودش دوباره یه سهم دیگه میخری؟این روش خوبه ولی به نظرم بزرگترین عیبش اینه که اینجوری سود مرکب رو از دست میدی!همون اولا بعد بازگشایی بالا پایین زیاد میشد دیگه سیو سود کردم.
وپارس از 2/1 23 درصد داده.. کویر از 18 فروردین 16 روز 30 درصد..
خب اون پول که تو بانک بود رو برای سود گرفتن از همین بالا پایین شدنا و خرید عرضه اولیه آوردم ...
سهام وپارس دارم روی 70 درصد سوده. کویر هم سهم هایی که از قبل داشتم فروختم بعد با حکشتی گرفتم، سهام جایزه اش مونده
به عبارتی 26% سود پیشین داشته و 110% هم امروز (بازگشایی). در نتیجه شانس هم دخیل هست. ونیکی، غمارگ، غنوش، غشصفا، سفارس و چندین و چند نماد دیگه به راحتی طی همین چند روز با یک کلیک ناظر باطل شدن. ممکن بود خگستر هم این اتفاق براش بیفته که خب پشتش گرمه و البته قبول دارم استقبال هم کم نظیر بوده و به هر حال باطل نشد. من که فعلا نگران غسالم و کفپارس و بکام و چکارن هستم. باید ببینیم اینها چه سرنوشتی در روز بازگشایی خواهند داشت. ختوقا رو هم اخیرا گرفتم که باید دید چی میشه بعد افزایش سرمایه. در مجموع جو روانی بازار برای سهم های زیر 300 تومن به شدت مثبت هست و این حس عمومی (درست یا غلط رو کاری ندارم) در اکثریت سهامداران (به خصوص تازه واردین) به وجود اومده که سهم 200-300 تومنی یعنی مفت و برای همین صف های سنگین شکل گرفته برای این گروه سهم ها.
میگم دادا این بکام فک میکنی تا 16000 هزار میتونه بزنه؟خگستر رو حتما بخر-بزارتو نوبت نگران نباش احتمالا تا اخر وقت بهت برسه چون حقوقی به یکباره یه عالمه عرضه میکنه هر یکی دو ساعت یکبار-مفته و گفته میشه تا 400 بدون توقف میره و بعدش یه اصلاح کوچیک و دوباره صعود.من از اینجور سهما خوشم میاد بخرم با نازلترین قیمت و و کف قیمت به دید بلند مدت حداقل یکساله-اکثر سهم ها دیگه خیلی رشد کردند و وقت اصلاح و ریزش اوناست--وتجارتم دیگه خیلی رشد کرده و به سقف رسیده اصلا وقت خرید نیست بلکه وقت خروجه
میگم اینده بازار پایه است درسته؟یعنی سود و ضررش بیشتر 2- 3 درصد نمیشه که؟من با تحلیل چند هفتگی این سهام هارو خریدم
تپکو
ونیرو
وحکمت
آینده
پلاسک
بجهرم
چفیبر
خکار
من چی بگم بالاخره چکاپا بعد 10 روز صف سنگین،دیروز خوشحال از اینکه صف خالی شده،نگو دام بوده حالا میگن تا 15 خرداد باز نمیشهیک اردیبهشت حکشتی خریدم فرداش بسته شد، بعد از 5 روز متوقف بودن، امروز خبر اومده تا حداکثر 21 تعلیقه.
شانس ما تو هر سهمی وارد شدیم یا رفت توی اصلاح یا تعلیق شد.![]()
شما اشتباه بنده رو تعیین نمیکنیداشتباهت همین بوده امروز هم میتونستی بخری-من ساعت 8 و سی اردر زدم نفر 13 هزارم بودم به یکباره حقوقی یه عالمه سهمش رو عرضه کرد و ساعت 9 و نیم بود فکر کنم که خرید زد.احتمالا تا 350 صعود کنه بعد اصلاح کوچیکی بخوره و دوباره رشد کنه--فردا هم میتونی بخری اگه ساعت 8 و سی صبح اردر بزاری.
اشتباهت همین بوده امروز هم میتونستی بخری-من ساعت 8 و سی اردر زدم نفر 13 هزارم بودم به یکباره حقوقی یه عالمه سهمش رو عرضه کرد و ساعت 9 و نیم بود فکر کنم که خرید زد.احتمالا تا 350 صعود کنه بعد اصلاح کوچیکی بخوره و دوباره رشد کنه--فردا هم میتونی بخری اگه ساعت 8 و سی صبح اردر بزاری.
یعنی سهمی که خریدی حدودای 40 یا 50 درصد سود داد رو وقتی دو تا منفی میخوره میفروشی و با سودش دوباره یه سهم دیگه میخری؟این روش خوبه ولی به نظرم بزرگترین عیبش اینه که اینجوری سود مرکب رو از دست میدی!
بکام رو نگر دار. سهم بسیار ارزنده ای هست. دیروز اطلاعات الف و ب داد. الان بسته است ولی بازشدنش می ترکونه. از دستش نده.میگم دادا این بکام فک میکنی تا 16000 هزار میتونه بزنه؟
عزیز من جسارت نکردم منظور من از اشتباه این بود که شما گفتی این سهم امروز بهت نمیرسه من اونو گفتم اشتباه کردین چون رسیدشما اشتباه بنده رو تعیین نمیکنید
بهترین سهامها سهامهایی هستن که تو پرتفوی شما هستند
من قبل عید خریدمو کامل انجام دادم و الان نقد نیستم.
من طبق تحلیل خودم خرید میکنم
سعی میکنم یه خرید منطقی داشته باشم یا یه خرید بلند پروازانه .
اینطوری هرسال میتونم همیشه قانع باشم.
رنج میزنهعزیز من جسارت نکردم منظور من از اشتباه این بود که شما گفتی این سهم امروز بهت نمیرسه من اونو گفتم اشتباه کردین چون رسیدبه نظرم هفته ی دیگه هم صفش بریزه و حتی احتمال میدم مثل غگل یه مدت درجا بزنه ولی من به دید یکسال و نیم خریدم بلند مدت
چرا انقدر علاقه به شستا دارید اقا حمید؟!دوستان ترفندی برای خرید شستا ندارید؟
Sent from my SM-G985F using Tapatalk