• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من با تحلیل چند هفتگی این سهام هارو خریدم

تپکو
ونیرو
وحکمت
آینده
پلاسک
بجهرم
چفیبر
خکار

از دوستان کسی ورود کنه انشالا رستگار میشیم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دارم به این نتیجه می رسم بعضی سهم ها که منفی شدن و نوسان شون زیاده مرتبه اول که بالا رفت باید فروخت ( یا بیخیال سود نوسان شد، نگهش داشت) دوباره پایین میاد فرصت خرید میده، بعد صعود میکنه ..
پریروز فولاژ روی منفی خریدم، رفت تا 1770 تومن. نفروختم، دوباره پایین اومد، امروزم تا 1640 پایین اومده بود. ساعت پیش روی 1760 فروختم، الان صف خرید شده.
کویر هم اینطوری بود..

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کویر هم اینطوری بود.
کویر رو من خیلی وقته دارم
سهم بسیار ارزنده اییه
خیلی خوب اومد بالا
سهم نیاز به تنفس داره یکم باید استراحت کنه .
احتمال خیلی زیاد تا اخر امسال باسهم بمونم
۳۰۰درصد افزایش سرمایه از اورده هم داره
اگه اتفاقی نیوفته امسال اجرایش هم میکنه .

تو بازار اینچنینی نوسانگیری خیلی سخته و بیشتر باید سهامداری کرد.

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
یه پک آموزشی خوب
ارزان گذاشتن
کسانی که دوست دارند اشتراکی بخریم لینک دانلود داره
این لینک 6 نفر باشیم 10 هزار میفته قیمت اصلی بالاتره
فوقش خوب هم نباشه صدقه سرمان 10 مبلغی نیست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان از دادن سیگنال و خرید و یا فروش سهم خود داری کنند
مسئولیتی به گردن ما نیست.
8اردیبهشت99

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خگستر دیروز با 110درصد باز شد

اینم باید درنظر گرفت

باصف 360م انتظار رسیدن سهم نباید داشت
اشتباهت همین بوده امروز هم میتونستی بخری-من ساعت 8 و سی اردر زدم نفر 13 هزارم بودم به یکباره حقوقی یه عالمه سهمش رو عرضه کرد و ساعت 9 و نیم بود فکر کنم که خرید زد.احتمالا تا 350 صعود کنه بعد اصلاح کوچیکی بخوره و دوباره رشد کنه--فردا هم میتونی بخری اگه ساعت 8 و سی صبح اردر بزاری.

دارم به این نتیجه می رسم بعضی سهم ها که منفی شدن و نوسان شون زیاده مرتبه اول که بالا رفت باید فروخت ( یا بیخیال سود نوسان شد، نگهش داشت) دوباره پایین میاد فرصت خرید میده، بعد صعود میکنه ..
پریروز فولاژ روی منفی خریدم، رفت تا 1770 تومن. نفروختم، دوباره پایین اومد، امروزم تا 1640 پایین اومده بود. ساعت پیش روی 1760 فروختم، الان صف خرید شده.
کویر هم اینطوری بود..
چقدر تند تند میفروشی شما!البته هر کی استراتژی خودشو داره-منم بعد یکماه که فاسمین 50 درصد بهم سود داد بالاخره برای اولین بار منفی شد.لابسا هم دو روزه منفی میخوره-البته لابسا رو به دید میان مدت خریدم چون مهرماه میاد پایین ولی الان تازه فصل شروع محصولاتشه مخصوصا کولر

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
یک اردیبهشت حکشتی خریدم فرداش بسته شد، بعد از 5 روز متوقف بودن، امروز خبر اومده تا حداکثر 21 تعلیقه.
شانس ما تو هر سهمی وارد شدیم یا رفت توی اصلاح یا تعلیق شد. :confused:
چرا بسته شده؟50 درصد مثبت داده بود که برای توضیحات بسته شد یا چی؟

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کویر رو من خیلی وقته دارم
سهم بسیار ارزنده اییه
خیلی خوب اومد بالا
سهم نیاز به تنفس داره یکم باید استراحت کنه .
احتمال خیلی زیاد تا اخر امسال باسهم بمونم
۳۰۰درصد افزایش سرمایه از اورده هم داره
اگه اتفاقی نیوفته امسال اجرایش هم میکنه .

تو بازار اینچنینی نوسانگیری خیلی سخته و بیشتر باید سهامداری کرد.
همون اولا بعد بازگشایی بالا پایین زیاد میشد دیگه سیو سود کردم.
وپارس از 2/1 23 درصد داده.. کویر از 18 فروردین 16 روز 30 درصد..
چقدر تند تند میفروشی شما!البته هر کی استراتژی خودشو داره-منم بعد یکماه که فاسمین 50 درصد بهم سود داد بالاخره برای اولین بار منفی شد.لابسا هم دو روزه منفی میخوره-البته لابسا رو به دید میان مدت خریدم چون مهرماه میاد پایین ولی الان تازه فصل شروع محصولاتشه مخصوصا کولر
خب اون پول که تو بانک بود رو برای سود گرفتن از همین بالا پایین شدنا و خرید عرضه اولیه آوردم ...
سهام وپارس دارم روی 70 درصد سوده. کویر هم سهم هایی که از قبل داشتم فروختم بعد حکشتی گرفتم، سهام جایزه اش مونده

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
همون اولا بعد بازگشایی بالا پایین زیاد میشد دیگه سیو سود کردم.
وپارس از 2/1 23 درصد داده.. کویر از 18 فروردین 16 روز 30 درصد..

خب اون پول که تو بانک بود رو برای سود گرفتن از همین بالا پایین شدنا و خرید عرضه اولیه آوردم ...
سهام وپارس دارم روی 70 درصد سوده. کویر هم سهم هایی که از قبل داشتم فروختم بعد با حکشتی گرفتم، سهام جایزه اش مونده
یعنی سهمی که خریدی حدودای 40 یا 50 درصد سود داد رو وقتی دو تا منفی میخوره میفروشی و با سودش دوباره یه سهم دیگه میخری؟این روش خوبه ولی به نظرم بزرگترین عیبش اینه که اینجوری سود مرکب رو از دست میدی!

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
آخ گفتی دادا،از 4ماه پیش بزور از 42 تومن اومد 90 دیگه خِفتی بود،از وقتی دولت گفت گذاشته توی صندوق etf ببین چجوری کنده داره میره بالا،انگاری مال ما خار داشته و نشسته بودیم روش!:rolleyes:

Last edited:

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
به عبارتی 26% سود پیشین داشته و 110% هم امروز (بازگشایی). در نتیجه شانس هم دخیل هست. ونیکی، غمارگ، غنوش، غشصفا، سفارس و چندین و چند نماد دیگه به راحتی طی همین چند روز با یک کلیک ناظر باطل شدن. ممکن بود خگستر هم این اتفاق براش بیفته که خب پشتش گرمه و البته قبول دارم استقبال هم کم نظیر بوده و به هر حال باطل نشد. من که فعلا نگران غسالم و کفپارس و بکام و چکارن هستم. باید ببینیم اینها چه سرنوشتی در روز بازگشایی خواهند داشت. ختوقا رو هم اخیرا گرفتم که باید دید چی میشه بعد افزایش سرمایه. در مجموع جو روانی بازار برای سهم های زیر 300 تومن به شدت مثبت هست و این حس عمومی (درست یا غلط رو کاری ندارم) در اکثریت سهامداران (به خصوص تازه واردین) به وجود اومده که سهم 200-300 تومنی یعنی مفت و برای همین صف های سنگین شکل گرفته برای این گروه سهم ها.
خگستر رو حتما بخر-بزارتو نوبت نگران نباش احتمالا تا اخر وقت بهت برسه چون حقوقی به یکباره یه عالمه عرضه میکنه هر یکی دو ساعت یکبار-مفته و گفته میشه تا 400 بدون توقف میره و بعدش یه اصلاح کوچیک و دوباره صعود.من از اینجور سهما خوشم میاد بخرم با نازلترین قیمت و و کف قیمت به دید بلند مدت حداقل یکساله-اکثر سهم ها دیگه خیلی رشد کردند و وقت اصلاح و ریزش اوناست--وتجارتم دیگه خیلی رشد کرده و به سقف رسیده اصلا وقت خرید نیست بلکه وقت خروجه
میگم دادا این بکام فک میکنی تا 16000 هزار میتونه بزنه؟

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
من با تحلیل چند هفتگی این سهام هارو خریدم

تپکو
ونیرو
وحکمت
آینده
پلاسک
بجهرم
چفیبر
خکار

از دوستان کسی ورود کنه انشالا رستگار میشیم
میگم اینده بازار پایه است درسته؟یعنی سود و ضررش بیشتر 2- 3 درصد نمیشه که؟

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
یک اردیبهشت حکشتی خریدم فرداش بسته شد، بعد از 5 روز متوقف بودن، امروز خبر اومده تا حداکثر 21 تعلیقه.
شانس ما تو هر سهمی وارد شدیم یا رفت توی اصلاح یا تعلیق شد. :confused:
من چی بگم بالاخره چکاپا بعد 10 روز صف سنگین،دیروز خوشحال از اینکه صف خالی شده،نگو دام بوده حالا میگن تا 15 خرداد باز نمیشهo_O:confused:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اشتباهت همین بوده امروز هم میتونستی بخری-من ساعت 8 و سی اردر زدم نفر 13 هزارم بودم به یکباره حقوقی یه عالمه سهمش رو عرضه کرد و ساعت 9 و نیم بود فکر کنم که خرید زد.احتمالا تا 350 صعود کنه بعد اصلاح کوچیکی بخوره و دوباره رشد کنه--فردا هم میتونی بخری اگه ساعت 8 و سی صبح اردر بزاری.
شما اشتباه بنده رو تعیین نمیکنید

بهترین سهامها سهامهایی هستن که تو پرتفوی شما هستند
من قبل عید خریدمو کامل انجام دادم و الان نقد نیستم.
من طبق تحلیل خودم خرید میکنم
سعی میکنم یه خرید منطقی داشته باشم تا یه خرید بلند پروازانه .
اینطوری هرسال میتونم همیشه قانع باشم.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بنده به عنوان یک فعال بازار سرمایه
عرضه اولیه #غگیلا و دیگر عرضه اولیه های کوچک را نمیخرم

نه به این دلیل که سهم ارزنده است یا خیر
بلکه فقط برای اینکه به دیگران شاید سهمیه بیشتری برسد
۲۰هزار تومان و ۱۰۰هزار تومان شاید در زندگی خیلی از ما رقمی نباشد
ولی شاید همین هم باعث خوشحالی یک هموطن شود
خیلی ها با سرمایه های کم به امید همین عرضه اولیه ها،به بازار سرمایه قدم گذاشته اند
پس با عدم مشارکتم امکان خرید تعداد بیشتر برای آنها را فراهم میکنم
=========
#مهدی ساسانی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

منظور ایشون این بود این سهم زیادی رشد داشته شاید خریدش زیاد منطقی نباشه دیگه ( به نظرم درستم میگن )
از شهریور 97 تا الان خگستر 3180 درصد رشد داشته !

یعنی سهمی که خریدی حدودای 40 یا 50 درصد سود داد رو وقتی دو تا منفی میخوره میفروشی و با سودش دوباره یه سهم دیگه میخری؟این روش خوبه ولی به نظرم بزرگترین عیبش اینه که اینجوری سود مرکب رو از دست میدی!

اگه ایشون با سود پولش دوباره بره سهم دیگه بخره که بازم سود مرکب میکنه ، مشکلی پیش نمیاد
شما چه با سود پولت سهم دیگه بخری ، چه همون سود رو از سهم خارج نکنی و بزاری به سودش دوباره سود تعلق بگیره ( اونایی که بلند مدتی هستن اینجورین ) سود مرکب هم کسب میکنی

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
میگم دادا این بکام فک میکنی تا 16000 هزار میتونه بزنه؟
بکام رو نگر دار. سهم بسیار ارزنده ای هست. دیروز اطلاعات الف و ب داد. الان بسته است ولی بازشدنش می ترکونه. از دستش نده.
بعد از این خبرها هم یه قرارداد افغانستان داره که اون هم وقتی رو کدال بیاد باز می ترکونه.
بعد از اون هم افزایش سرمایه بالای هزاردرصدی داره که تاییدیه بورس رو کدال بیاد باز می ترکونه.
ببین چقدر خبرای خوب داره. اصلا زیربیست هزار تومن به نظر من نفروش. من خودم هم دارم ازش.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
شما اشتباه بنده رو تعیین نمیکنید

بهترین سهامها سهامهایی هستن که تو پرتفوی شما هستند
من قبل عید خریدمو کامل انجام دادم و الان نقد نیستم.
من طبق تحلیل خودم خرید میکنم
سعی میکنم یه خرید منطقی داشته باشم یا یه خرید بلند پروازانه .
اینطوری هرسال میتونم همیشه قانع باشم.
عزیز من جسارت نکردم منظور من از اشتباه این بود که شما گفتی این سهم امروز بهت نمیرسه من اونو گفتم اشتباه کردین چون رسید:) به نظرم هفته ی دیگه هم صفش بریزه و حتی احتمال میدم مثل غگل یه مدت درجا بزنه ولی من به دید یکسال و نیم خریدم بلند مدت

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان ترفندی برای خرید شستا ندارید؟

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عزیز من جسارت نکردم منظور من از اشتباه این بود که شما گفتی این سهم امروز بهت نمیرسه من اونو گفتم اشتباه کردین چون رسید:) به نظرم هفته ی دیگه هم صفش بریزه و حتی احتمال میدم مثل غگل یه مدت درجا بزنه ولی من به دید یکسال و نیم خریدم بلند مدت
رنج میزنه
یا با این وضع بازار شارپ میره بالا ولی ریسک هم بالا میره ...
خودروییها رانت توشون بالاست

امسال بنظرم غذاییها هم میتونند خوب رشد کنند.
معادن ها هم همینطور

دوستان ترفندی برای خرید شستا ندارید؟

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
چرا انقدر علاقه به شستا دارید اقا حمید؟!

بالا