• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
قضیه افزایش 3000 درصدی و دماوند به کجا رسید؟ اگر درست یادم باشه یه سری گیر و گورهایی توی کار بود. رفع شد؟ تایید افزایش سرمایه در چه مرحله ایه؟ چند درصدش ممکنه تایید بشه؟
یه خبر اومده بود که دی، دماوندو به بانک ملی فروخته ولی دیروز توسط مدیرعامل دی تکذیب و دوباره به کاهش زیان انباشته و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و خروج از ماده 141 تجارت تا پیش از مهلت تعیین شده یعنی پایان تیرماه تاکید شد. بهترین حالت برای منه سهامدار اینه که با حداکثر قدرت از تمام دارایی ها افزایش سرمایه داده بشه و بعد مجمع، دماوندو بلوکی بفروشه.

بر اساس قانون تجارت شرکت‌هایی که دارای زیان انباشته بیش از نصف سرمایه در ترازنامه باشند مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده و بایستی ضمن برگزاری مجمع فوق‌العاده در خصوص ابقا یا انحلال شرکت تصمیم‌گیری نمایند. درصورتی‌که در مجمع مزبور تصمیم به ادامه فعالیت گرفته شد، بایستی اقدام به افزایش سرمایه نمایند تا از شمولیت این ماده خارج گردند. با توجه به وضعیت این‌گونه از شرکت‌ها (عدم وجود سود انباشته و عدم وجود وضعیت مناسب جهت افزایش سرمایه از محل آورده) مجبورند از افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها جهت خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت استفاده کنند.

بانک دی چیزی حدود 13000 میلیارد تومان تا اخر سال 98 زیان انباشته داره. اگر فرض کنیم در سال 99 زیان انباشته نداشته و با فروش های خردی که از دماوند و بوعلی بدست اورده بتونه 2000 میلیارد تومنشو پاک کنه خیلی شیرین 11000 میلیارد تومان زیان انباشته باقی میمونه و برای اینکه بتونه از ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج بشه باید سرمایه رو به دوبرابر زیان انباشته یعنی 22000 میلیارد تومان برسونه.
در حال حاضر سرمایه ثبت شده بانک دی 6.4 میلیارد سهم 100 تومانی معادل 640 میلیارد تومان است که برای افزایش به 22000 میلیارد تومان نیاز به یک افزایش سرمایه 3437 درصدی داره. (محاسبات تقریبی است ولی همین حول و حوش میشه)

همه دنبال فرار از شرکت هایی هستن که زیان انباشته دارن ما دعا میکنیم اینجا بیشتر بشه. :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
100 تومن حق تقدم دانا رو واریز کردم میانگین شد 825 تومن . حالا می بینی بعد افزایش سرمایه قیمت هر سهم میشه 600 تومن

تو پرتفوی لحظه ای مفید تبدیل حق تقدم به سهم رو زدم. پولی که واریز شده رو اضافه نمیکنه بازدهی رو 27 درصد میزنه، باید 12 باشه.

-----------------------

برای ارسال فیش واریزی، تو کدال فقط کد پستی نوشته بود من آدرس و کد پستی وارد کردم ایراد نداره که؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اقتصاد بیدار ثبت نام کردم و مدارک رو آپلود کردم، اس ام اس داد «مدارک دریافت کد بورسی و آنلاین شما در کارگزاری اقتصاد بیدار تائید شد. لطفا پس از دریافت کد 10 رقمی سجام برای احراز هویت به یکی از دفاتر پیشخوان مراجعه فرمائید.»

خب من سجام احراز شدم. گفته مدارک هم تائید شد. الان چی میخواد؟ با شناسنامه و کارت ملی برم دفتر پیشخوان؟

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
100 تومن حق تقدم دانا رو واریز کردم میانگین شد 825 تومن . حالا می بینی بعد افزایش سرمایه قیمت هر سهم میشه 600 تومن

تو پرتفوی لحظه ای مفید تبدیل حق تقدم به سهم رو زدم. پولی که واریز شده رو اضافه نمیکنه بازدهی رو 27 درصد میزنه، باید 12 باشه.

-----------------------

برای ارسال فیش واریزی، تو کدال فقط کد پستی نوشته بود من آدرس و کد پستی وارد کردم ایراد نداره که؟
فکر میکنم تا حق تقدم به سهم تبدیل بشه چند ماهی طول بکشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
لری هیت فعال معاملات آتی در کتاب اسرار بازار برای جک شوآگر توضیح می دهد :

زمانی برای شرکتی کار می کردم که رئیس آن فرد بسیار جالبی بود و کارمندی برای خرید سهام اختیار استخدام کرده بود که باهوش اما چندان با ثبات نبود. روزی این کارمند ناپدید شد، و شرکت را در موقعیتی رو به سقوط رها کرد.رئیس شرکت که خودش معامله‌گر نبود، از من مشاوره خواست.

«لری، تو فکر میکنی که باید چکار کنم؟» به او گفتم، « فقط خود را از این سهام خلاص کن.» برخلاف نظر من او تصمیم گرفت تا به این سرمایه گذاری ادامه دهد.

میزان زیان کمی بدتر شد، اما سپس بازار به وضعیت قبلی برگشت، و او این سهام را با سودی کم به پول نقد تبدیل کرد.

پس از این واقعه، به یکی از دوستانم که در همین شرکت کار میکرد گفتم، « باب! به زودی ما هم باید به دنبال شغل دیگری بگردیم.» او پرسید «چرا؟» پاسخ دادم، «ما برای شخصی کار میکنیم که خود را در وسط میدان مین یافت، و کاری که انجام داد این بود که چشمانش را بست و وارد این میدان شد.

او حالا فکر میکند که هرگاه در وسط میدان مین قرار میگیرد،روش مناسب این است که چشمان خود را ببندد و پیش رود.» کمتر از یک سال بعد …. همین شخص تمام سرمایه شرکت را به باد داد…

پ.ن: یکی دوستان برای من فرستاد چون کانال خودش زیرش بود حذفش کردم و از منبع اصلی اطلاع ندارم ولی متن بسیار زیباست

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اقتصاد بیدار ثبت نام کردم و مدارک رو آپلود کردم، اس ام اس داد «مدارک دریافت کد بورسی و آنلاین شما در کارگزاری اقتصاد بیدار تائید شد. لطفا پس از دریافت کد 10 رقمی سجام برای احراز هویت به یکی از دفاتر پیشخوان مراجعه فرمائید.»

خب من سجام احراز شدم. گفته مدارک هم تائید شد. الان چی میخواد؟ با شناسنامه و کارت ملی برم دفتر پیشخوان؟
کارگزاریق قبلیتون چی بود مگه؟عوض کردید یا اضافی کردید یه کارگزاری دیگه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مفید باز بدهکارم کرده
فکر میکنم تا حق تقدم به سهم تبدیل بشه چند ماهی طول بکشه
بله تبدیل طول میکشه. برای محاسباتش. درست نیست
کارگزاریق قبلیتون چی بود مگه؟عوض کردید یا اضافی کردید یه کارگزاری دیگه؟
مفید و آگاه کار می کنم الان می خوام آگاه رو جایگزین کنم. اقتصاد بیدار چند جا دربارش گفتن خوبه. شاید سهامم رو ببرم تو اقتصاد بیدار و از مفید برای عرضه اولیه و صندوق های سرمایه گذاری و.. استفاده کردم.

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مفد بر بدهکارم کرده

مفید و آگاه کار می کنم الان می خوام آگاه رو جایگزین کنم. اقتصاد بیدار چند جا دربارش گفتن خوبه. شاید سهامم رو ببرم تو اقتصاد بیدار و از مفید برای عرضه اولیه و صندوق های سرمایه گذاری و.. استفاده کردم.
کارگزار رو بخوایی عوض کنی دوباره باید احراز هویت کنی برای اون کارگزاری؟
اگر جواب مثبت هستش . پس این سجام به چه دردی میخوره؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مفد بر بدهکارم کرده

منم میخوام یه کارگزاری دیگه اضافی کنم-البته اقتصاد بیدار نیست-مراحلش چجوریه؟نیازی به مراجعه حضوری به کارگزاری جدید هم هست؟آگه هست پس اون موقع باید حتما تو شهرتون همون کارگزاری شعبه داشته باشه فگر کنم؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منم میخوام یه کارگزاری دیگه اضافی کنم-البته اقتصاد بیدار نیست-مراحلش چجوریه؟نیازی به مراجعه حضوری به کارگزاری جدید هم هست؟آگه هست پس اون موقع باید حتما تو شهرتون همون کارگزاری شعبه داشته باشه فگر کنم؟
بیشتر کارگزاری ها برای احراز هویت با دفاتر پیشخوان هم قرارداد دارن. آدرس شعب یا دفاتر پیشخوان طرف قرارداد رو لیست کردن.
مثلا همین اقتصاد بیدار دفتر پیشخوان طرف قراردای تو شهر ما نداشت (شنبه هم دربارش پست زدم). امروز دیدم یکی اضافه شده
مفید هم دیدم چند تا دفتر اضافه شده
کارگزار رو بخوایی عوض کنی دوباره باید احراز هویت کنی برای اون کارگزاری؟
اگر جواب مثبت هستش . پس این سجام به چه دردی میخوره؟
بله.

سوال منم بود.. جوابی براش پیدا نکردم
بعضی وقتا کارگزاری مدنظر دفتر پیشخوان طرف قرارداری تو شهر ما نداره اون وقت یا باید دور اون کارگزاری رو خط کشید یا به نردیکترین شهری رفت که شعبه یا دفتر پیشخوان طرف قرار داد باهاشون داشته باشه.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بیشتر کارگزاری ها برای احراز هویت با دفاتر پیشخوان هم قرارداد دارن. آدرس شعب یا دفاتر پیشخوان طرف قرارداد رو لیست کردن.
مثلا همین اقتصاد بیدار دفتر پیشخوان طرف قراردای تو شهر ما نداشت (شنبه هم دربارش پست زدم). امروز دیدم یکی اضافه شده
مفید هم دیدم چند تا دفتر اضافه شده

بله.

سوال منم بود.. جوابی براش پیدا نکردم
بعضی وقتا کارگزاری مدنظر دفتر پیشخوان طرف قرارداری تو شهر ما نداره اون وقت یا باید دور اون کارگزاری رو خط کشید یا به نردیکترین شهری رفت که شعبه یا دفتر پیشخوان طرف قرار داد باهاشون داشته باشه.
والا مسخره کردن وقتی سجام رو راه انداختید . دیگه طرف نباید برای تغییر کارگزاری هی بره احراز هویت کنه . و یکی هم سودی که شرکتها میدن وقتی تو سجام شماره شبا ثبت کردید باید به همون شماره واریز کنن سود رو نه اینکه طرف پاشه بره بانک کارت ملی بده تا بهش سودش رو بدن . من نمیدونم این سجام این وسط چیکاره هستش

investmentbanker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
آیا کسانی که سهام شرکت های ایرانی رو دارند به آینده اقتصاد ایران اطمینان دارند؟ برای من سواله که اگر کسی فکر نمیکنه که در ۵ یا ۱۰ سال آینده اقتصاد ایران به صورت فزاینده ای بهتر از اقتصاد امروزش خواهد بود، چرا میاد و توی بورس این کشور سرمایه گذاری میکنه؟ اگر اعتقادمون بر اینه که کشورهایی هستند که اقتصادشون پیشرو تر از اقتصاد ماست، در مقیاس اقتصاد کلان آیا بهتر نیست برای حفظ ارزش پول، یا در اقتصاد اون کشورها سرمایه گذاری کنیم یا اگر امکانش رو نداریم پولمون رو به واحد پولی اون کشورها تبدیل کنیم؟ منظورم دلالی دلار یا سکه و یورو نیست اصلا، چون دلالی جایی در اقتصاد کلان نداره، ولی با نگاه کردن به برابری نرخ ارز خیلی کشورها نسبت به ارز ایران، و یک نگاه مقایسه ای به پایه های اقتصادی، به نظرم میرسه که قیمت ارزهای خارجی به صورت مجازی پایین نگه داشته شده (یا به عبارتی ارزش پول ما به صورت غیر واقعی بالا نگه داشته شده)، و در ۱۰ سال آینده ارزش پول ما با وضعیت اقتصادی کشور همخوان خواهد شد، و نتیجه خیلی خوبی برای سرمایه هایی که بر پایه ارز داخلی انجام شدن نخواهد داشت، حالا حتی اگر در ۱۰ سال آینده شاخص بورس ۵۰۰٪ بالا بره، در صورتی که ارزش پول حفظ نشه، آیا سرمایه گذاری خوبی بوده؟
اینا سوالهای کلانی هست که بهتره از خودمون بپرسیم قبل از سرمایه گذاری ... حتی در مورد خرید طلا یا دلار یا بیت کوین و ... این سوال ها رو باید بپرسیم ... متاسفانه ارزش ریال در ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته تاریخچه خوبی رو نشون نداده از خودش و عقل سلیم حکم میکنه که به داده هایی که در دست داریم بی توجه نباشیم ... اگر سرمایه زندگیتون رو وارد بورس میکنین، و ترس عقب موندن از دیگران شما رو داره به این سو میکشه، لطفا دقت کنید، با احتیاط عمل کنین، و ریسکی که قدرت جذبش رو ندارید انجام ندید!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
برای تغییر کارگزاری نیاز نیست دوباره در سامانه سجام ثبت نام کنید
اگر کارگزاری در شهر شما شعبه داره که میرید کارگزاری ثبت نام میکنید و احراز هویت کارگزاری انجام میدهید
بعضی کارگزاری ها شعبه ندارند باهاشون تماس بگیرید گاهی با ارسال مدارک یا معرفی دفتر پیشخوان داخل شهرتون کارتون انجام میدن

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من یه سری سهام دارم که با پنل یکی دیگه خریدم. امکان اینکه اون سهام ها رو به پنل خودم انتقال بدم وجود داره؟ ( هر دومون عضو مفید هستیم)

us12

Registered User
لایک‌ها
410
آیا کسانی که سهام شرکت های ایرانی رو دارند به آینده اقتصاد ایران اطمینان دارند؟ برای من سواله که اگر کسی فکر نمیکنه که در ۵ یا ۱۰ سال آینده اقتصاد ایران به صورت فزاینده ای بهتر از اقتصاد امروزش خواهد بود، چرا میاد و توی بورس این کشور سرمایه گذاری میکنه؟ اگر اعتقادمون بر اینه که کشورهایی هستند که اقتصادشون پیشرو تر از اقتصاد ماست، در مقیاس اقتصاد کلان آیا بهتر نیست برای حفظ ارزش پول، یا در اقتصاد اون کشورها سرمایه گذاری کنیم یا اگر امکانش رو نداریم پولمون رو به واحد پولی اون کشورها تبدیل کنیم؟ منظورم دلالی دلار یا سکه و یورو نیست اصلا، چون دلالی جایی در اقتصاد کلان نداره، ولی با نگاه کردن به برابری نرخ ارز خیلی کشورها نسبت به ارز ایران، و یک نگاه مقایسه ای به پایه های اقتصادی، به نظرم میرسه که قیمت ارزهای خارجی به صورت مجازی پایین نگه داشته شده (یا به عبارتی ارزش پول ما به صورت غیر واقعی بالا نگه داشته شده)، و در ۱۰ سال آینده ارزش پول ما با وضعیت اقتصادی کشور همخوان خواهد شد، و نتیجه خیلی خوبی برای سرمایه هایی که بر پایه ارز داخلی انجام شدن نخواهد داشت، حالا حتی اگر در ۱۰ سال آینده شاخص بورس ۵۰۰٪ بالا بره، در صورتی که ارزش پول حفظ نشه، آیا سرمایه گذاری خوبی بوده؟
اینا سوالهای کلانی هست که بهتره از خودمون بپرسیم قبل از سرمایه گذاری ... حتی در مورد خرید طلا یا دلار یا بیت کوین و ... این سوال ها رو باید بپرسیم ... متاسفانه ارزش ریال در ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته تاریخچه خوبی رو نشون نداده از خودش و عقل سلیم حکم میکنه که به داده هایی که در دست داریم بی توجه نباشیم ... اگر سرمایه زندگیتون رو وارد بورس میکنین، و ترس عقب موندن از دیگران شما رو داره به این سو میکشه، لطفا دقت کنید، با احتیاط عمل کنین، و ریسکی که قدرت جذبش رو ندارید انجام ندید!
95 درصد افرادی که فعلا در بورس هستند نهایت دیدشون 6 ماهه است ، یعنی شاید 5 درصد میخواهند تا یکسال دیگه در بورس باشند ، اکثرا در این فکر هست که از این موقعیت نهایت استفاده را بکنند و بعد بروند سراغ موقعیت بعدی .
ولی روند رو به رشد بورس همچنان ادامه خواهد داشت و فقط شامل امسال نخواهد بود ...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
برای یکی از بستگان که سواد نداره تو مفید ثبت نام کردم (برای سهام عدالت)، پریروز کد معامات آنلاین اومد. فکر می کردم رمز معاملات آفلاین براش بیاد. مدرک تحصیلی برای دسترسی به معاملات آنلاین حذف شد؟
سلام
برای تغییر کارگزاری نیاز نیست دوباره در سامانه سجام ثبت نام کنید
اگر کارگزاری در شهر شما شعبه داره که میرید کارگزاری ثبت نام میکنید و احراز هویت کارگزاری انجام میدهید
بعضی کارگزاری ها شعبه ندارند باهاشون تماس بگیرید گاهی با ارسال مدارک یا معرفی دفتر پیشخوان داخل شهرتون کارتون انجام میدن
منظور ما احراز هویت برای کارگزاری جدید بود.
اقتصاد بیدار اینجا دفتر پیشخوان طرف قراردادی نداشت خواستن یکی معرفی کنم. شماره موبایل مدیر یه دفتر رو بهشون دادم گفتن هماهنگ میکنن یک یا دورزه انجام میشه. یک هفته گذشت خبری نشد. دیروز وارد سایت شون شدم یه دفتر دیگه (نه اونی که معرفی کرده بودم) اضافه شده بود

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
Last edited:

investmentbanker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
95 درصد افرادی که فعلا در بورس هستند نهایت دیدشون 6 ماهه است ، یعنی شاید 5 درصد میخواهند تا یکسال دیگه در بورس باشند ، اکثرا در این فکر هست که از این موقعیت نهایت استفاده را بکنند و بعد بروند سراغ موقعیت بعدی .
ولی روند رو به رشد بورس همچنان ادامه خواهد داشت و فقط شامل امسال نخواهد بود ...

مطمئنا ۹۵ درصد سرمایه بورس دست افراد نیست! افراد حقیقی درصد پایینی از سرمایه بورس رو تشکیل میدن، ولی با این حال متاسفانه حرف شما درسته و اکثر مردم ما طرز فکر دلالی دارن (داریم)، همیشه فکر میکنیم زرنگ تر از همه هستیم و میخوایم از هیچی عقب نمونیم؛ تمام سرمایه زندگی و پول نداشته مون رو میگیریم دستمون و از این بازار به اون بازار میریم و از این که ۲۰٪ اینجا سود کردیم و ۴۰٪ اونجا خوشحالیم، غافل از این که تو همین دخول و خروجها ارزش پولمون چندین برابر اون سود، ضرر کرده!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستان این حق تقدم پکویر هست
سوالم اینه
شماره حساب دادن برای واریز
خوب واریز کردیم از کجا بدونند کی واریز کرده و...
بعدش چه مقدار هست؟ واریزی؟

معمولا باید فیش واریز رو به دفتر امور سهام شرکت ارسال کنید ( بپرسید از خود شرکت )
100 تومن برای هر سهم هست .

بالا