- نوشتهها
- 621
- لایکها
- 5,994
بانک پاسارگادیه کارگزاری پدر و مادر دار معرفی کنین.
این مفید که اصلاً نمیشه چیزی خرید همش خرابه:|
تدبیرگران
تامین سرمایه
مبین
بانک پاسارگادیه کارگزاری پدر و مادر دار معرفی کنین.
این مفید که اصلاً نمیشه چیزی خرید همش خرابه:|
تو منفی شپنا خریدم ببینیم چطور میشه![]()
اون تعداد که دیروز قرن گرفته بودم امروز با ومهان تعویضش کردم
بله، با قیمت بالاتر فروش می زنم اون 1.5 درصد کارمزد در بیاد.یعنی یه کارمزد برای سل دادی و دوباره یه کارمزد برای بای ؟
میگم چرا آمار حجم و قیمت ( آخرین معاملات ) مفید یکی نیست؟
اینایی که میفروشن روی این قیمت ، همونایی هستن که قله میخرن و کف میفروشن . الان اینو میفروشن میرن شرکت هایی رو با دوبرابر ارزش واقعیش میخرن بعد که قشششنگ تا پایین ترین قیمت ممکن اومد ، میفروشن
اینایی که میفروشن روی این قیمت ، همونایی هستن که قله میخرن و کف میفروشن . الان اینو میفروشن میرن شرکت هایی رو با دوبرابر ارزش واقعیش میخرن بعد که قشششنگ تا پایین ترین قیمت ممکن اومد ، میفروشن![]()
![]()
ایول داره بیمه البرز تو 12 روز کاری 53 درصد سود داده اینو برای نوسان گیری خریدم ولی دلم نمیاد بفروشم موندم چیکارش کنم
امروز سصوفی با 37.64% و دتولید با 15.74% باز شدن. بعد دی با 5% !!!![]()
کلا بازار جالبی داریم مثلا تو هیمن گروه غذایی یا سیمانی که شما مثالش رو زدی ، سهم های زیانده یا فوق العاده رشد کرده بازم رشد میکنن ولی سهم های که بنیادی تر هستن و رشدی نکردن بازم درجا میزنن ، این یه بدی هم داره اونم اینه که طرف که تازه اومده تو بازار میاد میبینه این سهم اینقدر رشد کرده پیش خودش میگه خیلی خوب رشد کرده پس من میخرمش !من دو ماهه #سصوفی رو مد نظر دارم و فکر کنم تنها سهمی بوده (در کنار #غپاک و #غنوش) که با اطمینان چند بار توی تاپیک گفتم هرکس بخره سود میکنه. راجع به هیچ سهم دیگه ای چنین قاطعانه نظری ندادم و نمیدم چون خودمم آماتورم و تازه دارم آشنا میشم با امور (!)... حیف که تو اصلاح سنگین اردیبهشت 1 روز فرصت خرید داد و استفاده نکردم. (مطابق تاریخ پست ها این سه سهم رو در قیمت های خیلی پایینتر گفتم ها... نه اینکه الان تو اوج کسی بخره و بریزه و شاکی بشه... باید دید از اینجا به بعد چی پیش میاد. به هر حال #غنوش و #سصوفی بخش عمده ای از بازده رو پس دادن و و مونده #غپاک).
دانا هم از 12ام یعنی 8 روز کاری 42 درصد داده ... 8 روزه مرتب 5+ میخورهایول داره بیمه البرز تو 12 روز کاری 53 درصد سود داده اینو برای نوسان گیری خریدم ولی دلم نمیاد بفروشم موندم چیکارش کنم
کلا بازار جالبی داریم مثلا تو هیمن گروه غذایی یا سیمانی که شما مثالش رو زدی ، سهم های زیانده یا فوق العاده رشد کرده بازم رشد میکنن ولی سهم های که بنیادی تر هستن و رشدی نکردن بازم درجا میزنن ، این یه بدی هم داره اونم اینه که طرف که تازه اومده تو بازار میاد میبینه این سهم اینقدر رشد کرده پیش خودش میگه خیلی خوب رشد کرده پس من میخرمش !
منم دارمش .خیلی سهم کنسی خدایییشعجیب ترین سهم این بازار #غنوش هست که داره رکورد میزنه یجورایی... عملا با همین فرمون پیش بره یکی دو ماه دیگه میرسه به قیمت قبل از افزایش سرمایه (اسفند)، اونم افزایش سرمایه 600 درصدی و تنها در چهار، پنج ماه! مگر اینکه به نحوی جلوش رو بگیرن. اونی که از قبل داشته سود عجیب غریبی میکنه. خودمم این سهم رو دارم (البته دیر بهم رسید) ولی قبول دارم که روند طبیعی نیست. حالا اسمش هرچی میخواد باشه؛ رانت، دستکاری یا هرچی. چون باید منطقی بود و پذیرفت هیچ سهمی، هرچقدر هم پدر و مادر دار، نمیتونه گپ به این سنگینی رو در چند ماه پر کنه... البته سهامدار هم نقش داره به هر حال وقتی نمیفروشه سهم کله پا نمیشه ولی باز هم میپذیرم که طبیعی نیست.
سلام
امروز ارزش همان پرتفویی که ۲۳ درصد کاهش پیدا کرده بود علاوه بر جبران کاهش ، ۲۰ درصد در سود میباشد
این مورد نگفتم که بگم بلدم و . . . خیر !!! بورس مکانی برای سرمایه گذاری ست
صبور باشید هیجانی رفتار نکنید