• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
آغاز دوره معاملاتی اختیار خرید و فروش (شپنا) با سررسید مهر ماه 1399

دوستان یکی لطف میکنه اینو توضیح بده ؟ رو معاملات معمولی که تاثیری نداره ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منم شپنا گرفتم ببینم چی میشه. می خواستم تقاضای وجه کنم گفتم اول باهاش یه سهمی بخرم شاید نوسانی ازش گرفتم بعد برداشت بزنم
ومهان که رید. اون تعداد که دیروز قرن گرفته بودم امروز با ومهان تعویضش کردم

Captive

لایک‌ها
16,665
اون تعداد که دیروز قرن گرفته بودم امروز با ومهان تعویضش کردم

یعنی یه کارمزد برای سل دادی و دوباره یه کارمزد برای بای ؟

میگم چرا آمار حجم و قیمت ( آخرین معاملات ) مفید یکی نیست؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یعنی یه کارمزد برای سل دادی و دوباره یه کارمزد برای بای ؟

میگم چرا آمار حجم و قیمت ( آخرین معاملات ) مفید یکی نیست؟
بله، با قیمت بالاتر فروش می زنم اون 1.5 درصد کارمزد در بیاد.

-------

بعضی وقتا قیمتا تاخیر دارن، باید از سایت tsetmc.com قیمتا رو گرفت

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینایی که میفروشن روی این قیمت ، همونایی هستن که قله میخرن و کف میفروشن . الان اینو میفروشن میرن شرکت هایی رو با دوبرابر ارزش واقعیش میخرن بعد که قشششنگ تا پایین ترین قیمت ممکن اومد ، میفروشن :D :D

Captive

لایک‌ها
16,665
اینایی که میفروشن روی این قیمت ، همونایی هستن که قله میخرن و کف میفروشن . الان اینو میفروشن میرن شرکت هایی رو با دوبرابر ارزش واقعیش میخرن بعد که قشششنگ تا پایین ترین قیمت ممکن اومد ، میفروشن :D :D

بحث FUD تو تمام بازار ها هست همینطور FOMO که جفتش خطرناکه.

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
امروز سصوفی با 37.64% و دتولید با 15.74% باز شدن. بعد دی با 5% !!! :oops:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شپنا تو منفی موند، برداشت وجه افتاد برای فردا
پایانی 1844 تومنه. دارن روی 1780 می فروشن. فردا هم 5- بخوره از 1751 پایین تر نمیاد.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ایول داره بیمه البرز تو 12 روز کاری 53 درصد سود داده اینو برای نوسان گیری خریدم ولی دلم نمیاد بفروشم موندم چیکارش کنم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
tfn0_aa.jpg

ایول داره بیمه البرز تو 12 روز کاری 53 درصد سود داده اینو برای نوسان گیری خریدم ولی دلم نمیاد بفروشم موندم چیکارش کنم

اینی که میگم منطق علمی نداره ولی این احتمال رو هم در نظر بگیرید که به خاطر آزادسازی صندوق ETF از یکی دو هفته دیگه و برای بالا نگه داشتن NAV صندوق و سود خوبی که کام مردم رو شیرین کنه و مجابشون کنه دو صندوق بعدی رو هم بخرن (در این لحظه صندوق 100% سود داده در حدود 1 ماه) دارن ازش حمایت میکنن. مجدد میگم این صرفا یک فرضیه خام و بی اساس هست و ممکنه کلا بی ربط باشه.

امروز سصوفی با 37.64% و دتولید با 15.74% باز شدن. بعد دی با 5% !!! :oops:

من دو ماهه #سصوفی رو مد نظر دارم و فکر کنم تنها سهمی بوده (در کنار #غپاک و #غنوش) که با اطمینان چند بار توی تاپیک گفتم هرکس بخره سود میکنه. راجع به هیچ سهم دیگه ای چنین قاطعانه نظری ندادم و نمیدم چون خودمم آماتورم و تازه دارم آشنا میشم با امور (!)... حیف که تو اصلاح سنگین اردیبهشت 1 روز فرصت خرید داد و استفاده نکردم. (مطابق تاریخ پست ها این سه سهم رو در قیمت های خیلی پایینتر گفتم ها... نه اینکه الان تو اوج کسی بخره و بریزه و شاکی بشه... باید دید از اینجا به بعد چی پیش میاد. به هر حال #غنوش و #سصوفی بخش عمده ای از بازده رو پس دادن و و مونده #غپاک).

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من دو ماهه #سصوفی رو مد نظر دارم و فکر کنم تنها سهمی بوده (در کنار #غپاک و #غنوش) که با اطمینان چند بار توی تاپیک گفتم هرکس بخره سود میکنه. راجع به هیچ سهم دیگه ای چنین قاطعانه نظری ندادم و نمیدم چون خودمم آماتورم و تازه دارم آشنا میشم با امور (!)... حیف که تو اصلاح سنگین اردیبهشت 1 روز فرصت خرید داد و استفاده نکردم. (مطابق تاریخ پست ها این سه سهم رو در قیمت های خیلی پایینتر گفتم ها... نه اینکه الان تو اوج کسی بخره و بریزه و شاکی بشه... باید دید از اینجا به بعد چی پیش میاد. به هر حال #غنوش و #سصوفی بخش عمده ای از بازده رو پس دادن و و مونده #غپاک).
کلا بازار جالبی داریم مثلا تو هیمن گروه غذایی یا سیمانی که شما مثالش رو زدی ، سهم های زیانده یا فوق العاده رشد کرده بازم رشد میکنن ولی سهم های که بنیادی تر هستن و رشدی نکردن بازم درجا میزنن ، این یه بدی هم داره اونم اینه که طرف که تازه اومده تو بازار میاد میبینه این سهم اینقدر رشد کرده پیش خودش میگه خیلی خوب رشد کرده پس من میخرمش !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دانا هم از 12ام یعنی 8 روز کاری 42 درصد داده ... 8 روزه مرتب 5+ میخوره
چند هفته پیش تو سهامیاب می گفتن به خاطر کرونا هزینه های بیمه کمتر شده، در نتیجه سود شون بیشتر

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
کلا بازار جالبی داریم مثلا تو هیمن گروه غذایی یا سیمانی که شما مثالش رو زدی ، سهم های زیانده یا فوق العاده رشد کرده بازم رشد میکنن ولی سهم های که بنیادی تر هستن و رشدی نکردن بازم درجا میزنن ، این یه بدی هم داره اونم اینه که طرف که تازه اومده تو بازار میاد میبینه این سهم اینقدر رشد کرده پیش خودش میگه خیلی خوب رشد کرده پس من میخرمش !

عجیب ترین سهم این بازار #غنوش هست که داره رکورد میزنه یجورایی... عملا با همین فرمون پیش بره یکی دو ماه دیگه میرسه به قیمت قبل از افزایش سرمایه (اسفند)، اونم افزایش سرمایه 600 درصدی و تنها در چهار، پنج ماه! مگر اینکه به نحوی جلوش رو بگیرن. اونی که از قبل داشته سود عجیب غریبی میکنه. خودمم این سهم رو دارم (البته دیر بهم رسید) ولی قبول دارم که روند طبیعی نیست. حالا اسمش هرچی میخواد باشه؛ رانت، دستکاری یا هرچی. چون باید منطقی بود و پذیرفت هیچ سهمی، هرچقدر هم پدر و مادر دار، نمیتونه گپ به این سنگینی رو در چند ماه پر کنه... البته سهامدار هم نقش داره به هر حال وقتی نمیفروشه سهم کله پا نمیشه ولی باز هم میپذیرم که طبیعی نیست.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
عجیب ترین سهم این بازار #غنوش هست که داره رکورد میزنه یجورایی... عملا با همین فرمون پیش بره یکی دو ماه دیگه میرسه به قیمت قبل از افزایش سرمایه (اسفند)، اونم افزایش سرمایه 600 درصدی و تنها در چهار، پنج ماه! مگر اینکه به نحوی جلوش رو بگیرن. اونی که از قبل داشته سود عجیب غریبی میکنه. خودمم این سهم رو دارم (البته دیر بهم رسید) ولی قبول دارم که روند طبیعی نیست. حالا اسمش هرچی میخواد باشه؛ رانت، دستکاری یا هرچی. چون باید منطقی بود و پذیرفت هیچ سهمی، هرچقدر هم پدر و مادر دار، نمیتونه گپ به این سنگینی رو در چند ماه پر کنه... البته سهامدار هم نقش داره به هر حال وقتی نمیفروشه سهم کله پا نمیشه ولی باز هم میپذیرم که طبیعی نیست.
منم دارمش .خیلی سهم کنسی خدایییش

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام
امروز ارزش همان پرتفویی که ۲۳ درصد کاهش پیدا کرده بود علاوه بر جبران کاهش ، ۲۰ درصد در سود میباشد

این مورد نگفتم که بگم بلدم و . . . خیر !!!‌ بورس مکانی برای سرمایه گذاری ست

صبور باشید هیجانی رفتار نکنید

واقعا که همینطوره! بهترین کار اینه یه سهم بنیادی بخری بذاری کنار و یه سود معقول مثلا 100 درصدی ببری.

من خودم اومدم نوسانگیری و زرنگ بازی دربیارم دو روز سود داد روزه سوم همه سود رو ازم گرفت. در حالی که اگه به همون سهم اولیم دست نمیزدم الان از منفی شده مثبت و کلی هم سود داده اونجا. و از همه بدتر کلی از کارو زندگی و تمرکزه منو گرفته این چند روزه.
تجربه جالبی بود که خدا رو شکر با زیره یه تومن ضرر به دست اوردم. هر چقدر هم آدم رو نصیحت کنن تا خوده آدم تجربش نکنه از عمقه وجودش درکش نمی کنه!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کویر بعد از 1 ماه و 5 روز روی 5.3 درصد سود هست. هر کسی هم 20ام خریده باشه بعد از 6 روز رو 18 درصد.

بازده چند تا نماد تو این یک ماه (27 اردیهشت تا امروز)
نوری 49.1
شپنا 45.7
فاسمین 44.3
بکام 41.5
ونوین 29.7
دانا 29.4
مارون 28
ونیکی 27.2 (که همه اش 5+ میخوره)
کویر 26.4
ومهان 24.4
اخابر 22.6
شستا 20.6