من #ستران و #سکرد و #سیلام و #سرود که دیده بودم همشون -5 بودن حالا شاید من اشتباه کرده باشماکثرا مثبت بودن که امروز...
سقاین و ساربیل و سمتاز و سکارون و یکی دو تای دیگه هم منفی بودن امروز
من #ستران و #سکرد و #سیلام و #سرود که دیده بودم همشون -5 بودن حالا شاید من اشتباه کرده باشماکثرا مثبت بودن که امروز...
من #ستران و #سکرد و #سیلام و #سرود که دیده بودم همشون -5 بودن حالا شاید من اشتباه کرده باشم
سقاین و ساربیل و سمتاز و سکارون و یکی دو تای دیگه هم منفی بودن امروز
سلامسلام خسته نباشید.یکی از دوستان من توی بورس سهام عدالت داره میخواد بفروشه . چطوری باید این کارو بکنه؟ ممنون میشم کسی کمک کنه چون وقت گشتن دنبال راهش رو نداریم
سفارس سهمی هست که باید نگرش داری و سودت رو ببینی.22 تاشون مثبت بودن امروز
تقریبا 11 تاش منفی، طبق آمار سهام های سیمانی در کارگزاری مفید.. #سفارس هم که فکر کنم فردا باز بشه اکثرا سیگنال 4ت دادن نمیدونم ردش کنم یا نه :دی
امروز سفارس با منفی 5 باز شد صف فروش 43 میلیونی شدهسفارس سهمی هست که باید نگرش داری و سودت رو ببینی.
بقیه سیمانی ها یه شرکتی هستن که با افزایش قیمت سیمان یه افزایش قیمت سهمی هم داشتن.
خود سفارس هم از این قاعده مستثنی نشد و افزایش قیمت رو داشت.
منتهی باز هم افزایش قیمت بیشتر از بقیه سیمانی ها رو خواهد داشت چرا؟ چون خود سفارس صاحب درصد بالایی از بقیه سیمانی ها هم هست و افزایش ارزش اونها باعث میشه ارزش سفارس باز بیشتر بشه. هر سودی که اون شرکتها می سازن درصد زیادیش تو جیب سفارس هم میره و سودسازی سفارس رو بیشتر هم میکنه.
به نظرم حالا حالاها نگرش دار حیف هست
ایرادی نداره دادا. این همون سهمی بود که من آخرای اسفند خریدم و تا الان هم روزهای مثبت داشته هم روزهای منفی.امروز سفارس با منفی 5 باز شد صف فروش 43 میلیونی شده
آره اضافه شدهدارایکم امروز به پرتفو کسی از دوستان اضافه شده؟
امروز سفارس با منفی 5 باز شد صف فروش 43 میلیونی شده
از عجایب روزگار!
صف فروشِ 43 میلیونیِ سفارس، در عرض پنج دقیقه محو و نابود شد!
اره معلوم نیست چیکار دارن میکنن 5 دقیقه آخر ورق برگشتاز عجایب روزگار!
صف فروشِ 43 میلیونیِ سفارس، در عرض پنج دقیقه محو و نابود شد!
صف چهل میلیونی سفارس در عرض ده دقیقه جمع شد.22 تاشون مثبت بودن امروز
تقریبا 11 تاش منفی، طبق آمار سهام های سیمانی در کارگزاری مفید.. #سفارس هم که فکر کنم فردا باز بشه اکثرا سیگنال 4ت دادن نمیدونم ردش کنم یا نه :دی
دیروز وبملت رو با 2 درصد سود نفروختم امروز افتاد تو 5.2 درصد ضرر ... هر سهمی فروش نمی زنم باید بیاد پایین هر سهی که می فروشم باید بره بالا /:
خصدرا نیم ساعت آخر از صف فروش دراومد دوباره رفت تو صف فروش /:
باز چند هفته باید منتظر بمونم این سهم ها مثبت شن