مشتری کمتر خدمات بهتر هرکدام مشتری ش کمتر باشه بهترهکارگزاری سامان چطوره؟میگن بانکیها خیلی بهتر از این آگاه و مفید هستن
کارگزاری سامان چطوره؟میگن بانکیها خیلی بهتر از این آگاه و مفید هستن
چند سال پیش مشابه اینا چندتا داشتم و بعد از حدود 9 ماه با 100 درصد ضرر رد کردم رفت! بررسی کنید ببینید اصلا در حد خرید زمین هست یا نه! چون اونا فقط روی کاغذ یه نام و نقشه داشتن!دوستان یک نظر در مورد پتروشیمی جهرم و فسا بهم بدین ممنون
از ساعت 8:30 پیش گشایش هست و خرید انجام میشه. قیمتی که روی بورد میبینید قابل خرید و فروش هست. به عنوان مثال برای خرید، در صورت رسیدن قیمت سهم به قیمت ماکزیمم در روز قبل، بازه 5 درصد در نظر بگیرید و خرید بزنید.ساعت 8:30 سفارش ارسال کنیم خرید میشه یا 9 باید سفارش ارسال کنیم؟
اگه منظورتون از سود رشد قیمت باشه که لزوما همچین انتظاری نباید داشته باشید. شاید شرکت زیان ده باشه یا حقوقی ضعیف عمل میکنه.دوستان من سهم غسالم رو دارم الان 3 ماهه سود نداده و همه هم میگن امروز فردا صعود میکنه ولی برعکسش درمیاد هر روز منفی اونم تو این بازار بنظرتون ردش کنم بره یا نگهدارم ؟ خستمون کرده هر سهم دیگه ای گرفته بودم حداقل 70درصد سود داده بود؟
سهم آشنا فکر میکنم غیر حضوری میتونید ثبت نام کنیدکارگزاری هست که تو این شرایط کرونا فرایند ثبت نامش تماما بصورت غیر حضوری باشه بدون نیاز به مراجعه به دفاتر کارگزاری یا پیشخوان؟؟
به خاطر همون 50 تومن احتمالا افتاده زندان
ساعت 8:30 سفارش ارسال کنیم خرید میشه یا 9 باید سفارش ارسال کنیم؟
تاپیک جداگانه ساخته بودم برای انتخاب کارگزاری هاکارگزاری سامان چطوره؟میگن بانکیها خیلی بهتر از این آگاه و مفید هستن
من معرفی کنم 5- می خوره ...خب تا جمعه بهم یه سهم خوب معرفی کن که روز شنبه بگیرم، یکشنبه هم به پیتزا و نوشابم برسم![]()
![]()
البته نوشابه ضرر داره معمولا سعی میکنم نخورم :دی
سهام هایی که ارزششون زیر 1000 تومان هست رو به صورت لایو از کجا میتونم ببینم؟
ممنون