• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان یک نظر در مورد پتروشیمی جهرم و فسا بهم بدین ممنون

• Like
Reactions: hsn

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کارگزاری سامان چطوره؟میگن بانکیها خیلی بهتر از این آگاه و مفید هستن

واللا به قول دوستمون:

" مشتری کمتر خدمات بهتر هرکدام مشتری ش کمتر باشه بهتره " ...

ولی نظر کلی من اینه که کارگزاری اسم و رسم دار درسته دردسر ثبت نامش و هنگ کردنش ( در حال حاضر ) شاید زیادتر باشه اما برا کسی که میخواد حرفه ای و طولانی مدت کار کنه مفید و آگاه بهتره..

نظر_شخصی

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
درضمن سعی کنید از چند کارگزاری داشته باشید من خودم آگاه و مفید دارم
امروز آگاه قطع بود با مفید خریدم

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دوستان یک نظر در مورد پتروشیمی جهرم و فسا بهم بدین ممنون
چند سال پیش مشابه اینا چندتا داشتم و بعد از حدود 9 ماه با 100 درصد ضرر رد کردم رفت! بررسی کنید ببینید اصلا در حد خرید زمین هست یا نه! چون اونا فقط روی کاغذ یه نام و نقشه داشتن!
اما این هم محتمله که در بازار فعلی که ورود سرمایه های جدید و تازه وارد هست و در بیشتر مواقع فقط میخرن، ممکن همین سهم هم رشد داشته باشه و افزایش قیمت بخوره.

ساعت 8:30 سفارش ارسال کنیم خرید میشه یا 9 باید سفارش ارسال کنیم؟
از ساعت 8:30 پیش گشایش هست و خرید انجام میشه. قیمتی که روی بورد میبینید قابل خرید و فروش هست. به عنوان مثال برای خرید، در صورت رسیدن قیمت سهم به قیمت ماکزیمم در روز قبل، بازه 5 درصد در نظر بگیرید و خرید بزنید.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دوستان من سهم غسالم رو دارم الان 3 ماهه سود نداده و همه هم میگن امروز فردا صعود میکنه ولی برعکسش درمیاد هر روز منفی اونم تو این بازار بنظرتون ردش کنم بره یا نگهدارم ؟ خستمون کرده هر سهم دیگه ای گرفته بودم حداقل 70درصد سود داده بود؟
اگه منظورتون از سود رشد قیمت باشه که لزوما همچین انتظاری نباید داشته باشید. شاید شرکت زیان ده باشه یا حقوقی ضعیف عمل میکنه.
بعد این 'همه' کیا هستن؟
تو سهام یاب و کانال ها زیاد جو میدن و معلوم نیست اون شخصی که داره نظر میده آیا متخصص هست یا نه.
اگر دیدید سهمی ضعیفه یه راه حل راحت هست که دیگه کمتر استرس داشته داشته باشید، ردش کنید بره و بروید سراغ یه سهم دیگه و هرگز هم پی اون نگیرید حتی اگر قیمتش دو برابر شد. چند سهم خوب دوستان اینجا معرفی کردن.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
باسه من مفید 228 تا وپویا گرفته که تو سبد اومده
بعد مثل اینکه کلا مفید ریست کرده تمام دیدبانها پریده باید مجدد اضافه کنم حالا خوبه میدونم چیا بوده کمم نیست
دوستان نظرتون در مورد شاخص تو هفته دیگه چیه ؟ باز بالا میره یا نگه میدارنش تو همون حول و حوش ؟
یعنی اگه جلوی شاخصو نگیرن راحت تو دو - سه هفته 500 هزار واحد میره بالا ها :)

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
کارگزاری هست که تو این شرایط کرونا فرایند ثبت نامش تماما بصورت غیر حضوری باشه بدون نیاز به مراجعه به دفاتر کارگزاری یا پیشخوان؟؟
سهم آشنا فکر میکنم غیر حضوری میتونید ثبت نام کنید

Captive

لایک‌ها
16,665
ساعت 8:30 سفارش ارسال کنیم خرید میشه یا 9 باید سفارش ارسال کنیم؟

ساعت 8:30 حالت pre order داره و ساعت 9 معاملات انجام میشه که اگر مثلا صف خرید تشکیل شده باشه به نوبت انجام میشه.

اما مشکلاتی هم داره، سفارش های فیک میتونه کاربران رو گمراه کنه و به این امید که آره کلی خرید داره انجام میشه سفارش بذاریم که جا نمونیم و وقتی ساعت 9 شد سفارش های خریدشون رو کنسل میکنن و سفارش فروش میذارن و اینجوری رکب میزنن...

منتهی شما اگر به سهمی مطمئن هستی آره باید سریع خرید بزنی و کاری هم به بقیه و سفارش های فروش نداشته باشی.

پ.ن: من شنیدم اگر کاربری یک سهمی رو بر فرض مثال چپ و راست سفارش بذاره و کنسل کنه پولش بلاک میشه ولی در کل این قضیه اتفاق میفته در بازار و اگر حواست نباشه بد رکبی میزنه از 5+ میری تو 5- یعنی حدود 10% ضرر در یک روز

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کارگزاری سامان چطوره؟میگن بانکیها خیلی بهتر از این آگاه و مفید هستن
تاپیک جداگانه ساخته بودم برای انتخاب کارگزاری ها

خب تا جمعه بهم یه سهم خوب معرفی کن که روز شنبه بگیرم، یکشنبه هم به پیتزا و نوشابم برسم:D :D :D البته نوشابه ضرر داره معمولا سعی میکنم نخورم :دی
من معرفی کنم 5- می خوره ...
ساعت 9 هر کی میتونست سهم هایی مثل شگویا و دتوزیع بخره 8 درصد خالص می تونست بگیره. 500 هزار تومن یه پیتزا با دوغ (نوشابه ضرر داره) می داد

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
مثل اینکه هکرها focus کردن روی سیستمهای مالی :cool:

Captive

لایک‌ها
16,665
سهام هایی که ارزششون زیر 1000 تومان هست رو به صورت لایو از کجا میتونم ببینم؟

ممنون

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سهام هایی که ارزششون زیر 1000 تومان هست رو به صورت لایو از کجا میتونم ببینم؟

ممنون

Stock-Watch (نمایش لیستی > سُرت آخرین قیمت)

خساپا
وبصادر
وتجارت
وپارس
خودرو
خریختح
خگستر
نبروج
ونوین
ختوقا
خریخت
ولساپا
غگل
وسکاب
ونیرو
واعتبار
وبیمهح
خاذین
حفارس
ثشرق
ثاخت
خپارس

درباره ارزونترین/گرونترین سهم ها (که البته هیچ ربطی به ارزش ذاتی نداره): به نظرم اینکه محدوده 50 هزار تومان داره تاچ میشه و به مرور عادی خواهد شد باعث ایجاد پتانسیل در کل بازار میشه. #کدما میتونست اولین سهم 50 هزار تومنی (تثبیت شده) این مدت بشه ولی لحظه آخر کم آورد و یه پله برگشت عقب. البته نکته بسیار جالب راجع به #کدما اینه که کلا 30 میلیون برگه سهم تو بازار داره. یعنی کل سهام بورسی این نماد رو یه سرمایه دار عادی تا مدتی پیش میتونست بخره! به عبارتی کل سهم های این نماد معادل 3 روز حجم مبنای سهمی مثل #وغدیر یا #فولاد هست. به این خاطر رشد سریع تری هم داشته و تا پیش از این اگر هم میخواسته نمیتونسته صف فروش بشه! همچنین #وملی با این شتابی که داره میاد جلو بعید نیست برسه به این سقف قیمتی.

Last edited:
بالا