• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مفید قطعی و لگ زیاد داره اما یه سیستم دیگه داره که خیلی از لحاظ گرافیکی و امکانات ضعیفه ولی دقیقه و قطعیش کمه
آنلاین پلاس
والا انلاین پلاس هم داغونه دیروز سفارش نمیشد گذاشت

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان این چیزی که بعنوان قیمت " سر به سر " تو کارگزاری مفید برامون درج میشه داستانش چیه ؟
مثلا قیمت سربسر واسه سهم #ونوین رو برام نوشته 7000. این یعنی وقتی قیمت به 7000 ریال برسه تازه ضرر من جبران شده و مقدار ضررم به 0 میرسه ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
والا انلاین پلاس هم داغونه دیروز سفارش نمیشد گذاشت
امروز تو ایزی تریدر هر سفارشی که ثبت میکردم، ازین دایره لودینگ میومد بالا سرش و تا ۵ ۶ دقه میچرخید اما ثبت نمیشد
میرفتی تو انلاین پلاس اونجا تا سفارش میدادی آنی ثبت میشد
واسه فروش هم همین بود

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چرا اینجورین اینا :|
اول از یه شرکتی از قدیم سهام داری (یه بار احراز هویت انجام شده)
بعد میگن باید سجام بگیری‌ (یه بارم اینجا احراز هویت میشه)
بعد میخوای تو کارگذاری ثبت نام کنی (یه بارم اینجا احراز هویت میخواد)
یه دیتابیس مرکزی بسازید همه کارگذاری ها رو وصل کنید به همون دیگه. چند بار احراز هویت آخه خودشون خسته نمیشن؟
یه مشت مشاهده پیوست 1186804 جمع شدن دور هم هر روز اطلاعاتمون یادشون میره باید دوباره احراز بشه

دوباره باید انقدر فرم پر کنم
مشاهده پیوست 1186803
اصلا سجام و ساختن که همه اینکارا اونجا انجام بشه سود مجامع هم از اونجا واریز بشه !!

بله امروز هم این خطا دریافت میکردم و نمیتونستم سفارش خرید بزارم

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
میدونی چیه
مشکل اینه که ما خیلی وقتا به حرفا و کامنتا و تحلیلای بقیه بیشتر از خودمون اعتماد داریم و بهشون عمل میکنیم
خیلی از کامنت ها و تحلیل هایی که توی سایت ها و انجمن های بورس هست، به نظرم توسط یه سری از افراد حقوقی برنامه ریزی شده
اکثر مردمی که توی بورسن علمی ندارن و تحلیلا و سیگنالاشونو از اینو اون و سایتا و کامنتا میگیرن
یارو که نمیاد تحلیلای قبلی کامنت دهنده رو نگاه کنه، یوزر ساختنم که عین آب خوردنه، طرف ۴ تا کامنت نویس استخدام میکنه میریزه تو وب با یوزرهای مختلف که مردم باور کنن که الان وقت خوبی برای خرید یا فروش اون سهمه
سعی کنید خودتو برید دنبالش و علم بورسو بدست بیارید

البته این نظر شخصیمه

۳تا سهام رو تحلیل و علامت گذاری کرده بودم برا خرید اما دستو دلم با خوندن کامنتای منفی لرزید اما امروز و دیروز نزدیک +10 خوردن و البته یه سری سهام هم با خوندن نظرات مثبت خریدم و از بدشانسی نزدیک به -10خوردن
شیری یا روباه ؟ :دی
ضرر -10 درصدی دیروزم امروز شد -5.8 درصد :دی

----------------------------------------------------------------------

تو بورس تازه واردم و هیچی حالیم نیست ادعاییم ندارم :دی منتها رفتار بعضی از حقیقی ها خیلی برام جالبه
این سهم ونوین رو دیروز و امروز تو مقاطعی از روز زیر نظر گرفته بودم
یعنی حتی منی که تازه واردم تو بورس قشنگ از روی تابلو میشد فهمید سهامدار حقوقی داره با سهم بازی میکنه تا تو کف قیمت جمع کنه.اتفاقا تو این کار موفق بود چون ما مردمی هستیم که صف رو دوست داریم فرقی هم نداره صف چی باشه. صف نذری، صف پمپ بنزین، صف نونوایی، صف ثبت نام خودرو و درنهایت صف خرید فروش سهام

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان این چیزی که بعنوان قیمت " سر به سر " تو کارگزاری مفید برامون درج میشه داستانش چیه ؟
مثلا قیمت سربسر واسه سهم #ونوین رو برام نوشته 7000. این یعنی وقتی قیمت به 7000 ریال برسه تازه ضرر من جبران شده و مقدار ضررم به 0 میرسه ؟
اره از اسمش معلومه به این نقطه برسی تازه به اصل پولت رسیدی که اونم برای جبران هزینه مالیات و کارگزاری هستش یا خرید پله ای که انجام میدی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سفارش خرید با خطا مواجه شد. orderstatev4_2016

کسی میدونه این خطا چیه تو مفید؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دارا یکم انگار با کلنگ زدن تو سرش

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
چه شانسی دارم. دارایکم رو ساعت ۱۲ و نیم. هر سهم ۳۰۰۰۰ تومن فروختم. همکارم یه ربع بعدش ۲۷۰۰۰
27000 فرصت خریده نه فروش

پ.ن : تا 2 روز پیش میگفتن بالایNAV نخرید . از امروز باید اطلاعیه بدن که زیر NAV نفروشید :دی
1593940278758.png
1593940301130.png

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ارزش ذاتی رو چجوری بدست آوردی؟
باید تحلیل بنیادی و مفاهیم حسابداری یادبگیری
بعد مفاهیم اقتصادی ، مالی و سرمایه گذاری رو هم درک درستی از اون داشته باشی
درکنارش وضعیت کشور ، اقتصاد داخلی و بازار رو هم بتونی درک بکنی
صورت های مالی شرکت ها رو هم باید بتونی بخونی و بفهمی چی به چیه

اینا در کنار هم ، منجر به محاسبه دقیق تر ارزش ذاتی میشه . اون روشی که من حساب میکنم
اما روش های سطحی تر هم داره که فقط با یادگرفتن تحلیل بنیادی و آشنایی با صورت های مالی میتونی محاسبه بکنی که به اندازه اون حالتی که من حساب میکنم دقیق نیست
اونایی هم که حرفه ای تر هستن و کلان سرمایه گذاری میکنن ، روش های پیچیده تری رو هم استفاده میکنن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بعد از 7 روز بالاخره دارا یکم به پرتفوی آگاه اضافه شد !!!
امروز 15 درصد منفی شده :rolleyes:
نگه دارم یا بفروشم ؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
بعد از 7 روز بالاخره دارا یکم به پرتفوی آگاه اضافه شد !!!
امروز 15 درصد منفی شده :rolleyes:
نگه دارم یا بفروشم ؟
برای منم امروز اومد
باید گفت، امدی جانم به قربانت ولی...

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
منکه امروز من به دارایکم مقداری اضافه کردم
دوستان یه نکته ای خدمتتون عرض کنم اونم اینکه صندوقهای سرمایه گذاری قابل خرید و فروش در بورس مثل همین دارایکم یه خوبی که دارن اینه که هر وقت بخوای بفروشی, سه سوته نقد میشه یه موقعهایی هست که نیاز به پول دارید و میخواین سهمی رو بفروشید اما اون سهم یا بستس یا صف فروش سنگینه یا تو ضرر زیاد هستید که فروختنش خیلی سخت میشه اما صندوقها نقدشوندگی سریعی دارن و هم اینکه با رشد بازار سود بدی نمیدن
نکته دوم اینکه به نظر من فروش دارایکم کلا اشتباهه همونطور که میدونید پرتفوی این صندوق شامل 5 سهمه که دو سهم بیمه و سه سهم بانکی هست حال اگر بخواین مثلا یکی از این دو سهم بانکی وبصادر و یا وتجارت رو بخرید باید با صفهای میلیاردی خرید مواجه بشید خب تو دارایکم هر دو اینها هست بدون اینکه وقتتون تو صف خرید تلف بشه و آخر هم بهمون نرسه
پس به نظر من فروش دارایکم اشتباهه (نظر شخصی)

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
منکه امروز من به دارایکم مقداری اضافه کردم
دوستان یه نکته ای خدمتتون عرض کنم اونم اینکه صندوقهای سرمایه گذاری قابل خرید و فروش در بورس مثل همین دارایکم یه خوبی که دارن اینه که هر وقت بخوای بفروشی, سه سوته نقد میشه یه موقعهایی هست که نیاز به پول دارید و میخواین سهمی رو بفروشید اما اون سهم یا بستس یا صف فروش سنگینه یا تو ضرر زیاد هستید که فروختنش خیلی سخت میشه اما صندوقها نقدشوندگی سریعی دارن و هم اینکه با رشد بازار سود بدی نمیدن
اگر نظری دارید بفرمایید
اتفاقا منم میخام فردا بخرم، مواظب باش :D
خدا بخیر بگذرونه، تا آخر ماه شلوارمم میفروشم میدم ضرر :p

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
چه شانسی دارم. دارایکم رو ساعت ۱۲ و نیم. هر سهم ۳۰۰۰۰ تومن فروختم. همکارم یه ربع بعدش ۲۷۰۰۰
خیلی عالیه که تونستی روی اون قیمت بفروشی ;)
اما عالی تر اینه که وقتی یه سهامیو توی قیمت ایده آل فروختی، سعی کنی جایگذینش کنید
حالا یا همون سهم یا سهامایی که فکر میکنید افزایشی میشن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1593960731783.png

امروز وتجارت هم روی 295 گذاشته بودم که تاچ نشده بود/ نمیدونم چرا صف فروش هم که میشه هیچ حس بدی بهش پیدا نمیکنم :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یک سری از خریداران و فروشندگان دارا یکم میگن که معاملاتشون کنسل شده اما از پیام عمومی خبری نیست

1593960670463.png
1593960707576.png
1593960758829.png
1593961021897.png

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
عرضه اولیه ۴شنبه مشخص شد
ولپارس (شرکت لیزینگ پارسیان)
هر کد ۳۰۰ سهم و هر سهم بین ۳۰۰ تا ۳۲۰
حداکثر نقدینگی ۹۶۰۰۰ تومن

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
این عرضه اولیه ها به قدری کمن که دیگه توهین محسوب میشن
کلا 90 تومان هست،آخر سر 30 تومان بیشتر نمیرسه،بعد هم همون حجم مبناش پر نمیشه،روزی هزار تومان سود!

بالا