یکی از جنبه های روانشناختی تشکیل این کانالها این هست که شخص همیشه تمایل داره از ناشناخته ها سردربیاره.پول سیگنال ندین. سیگنال چیه؟ منم میدونم کدوم سهم ها قراره مثبت برن جلو. ولی تو صف خرید سنگین مگه میشه خرید؟ طرف نهایتش میخواد بگه اون سهم ها رو بخر دیگه. که نه تو نه خودش نمیتونید اون سهم ها رو بخرید. بعدش میگه من گفته بودم فلان سهم ولی خودت نتونستی بخری. این کانال های سیگنال هم که لیست میذارن میگن ما فلان سهم ها رو معرفی کردیم و تو 6 ماه سود زیاد دادن هنر نکردن. تو این مدت همه سهم ها رشد داشتن.
از اون بدتر اینه که اول صبح ساعت هشت و نیم نمادت صف خرید بشه بعد رفته رفته تو همون قیمت حداکثری تعداد فروشنده ها بیشتر از خریدارها باشه.نصف نمادام صف فروشه![]()
دستکاری توی فولاد خیلی تابلوعه، تا میخواد صف خرید بشه هسته خسته میشه و نمادشو میبندن با منفی 5 بازش میکننفولاد داره مثبت میشه ،پناه بگیرید الان هسته منفجر میشه متوقفش میکنن به علت حجم بالای معاملات![]()
متوقف شد!فولاد داره مثبت میشه ،پناه بگیرید الان هسته منفجر میشه متوقفش میکنن به علت حجم بالای معاملات![]()
واقعا مورد خاصی شده این فولاد ،اصلاحش تمام شده ولی دارن سرکوبش میکنن ،این هفته مجمع داره و متوقف میشه ،امیدوارم بعد باز شدنش این بازی کثیفو تمام کنن ،سرمایه مردم اسباب بازی نیست که اخه هی باز و بسته میکنی ،نمیگی پیچش خراب میشهدستکاری توی فولاد خیلی تابلوعه، تا میخواد صف خرید بشه هسته خسته میشه و نمادشو میبندن با منفی 5 بازش میکنن
اما توی کانال منفیش وقتی 400 میلیونم حجم میخوره هیچ مشکلی برای هسته پیش نمیاد!
به نظرم وقتشه یه کانال بزنم سیگنال vip بفروشم دور سرم هاله نور میبینممتوقف شد!
مگه قراره خساپا امروز باز بشه ؟امروز از اون روزاست که هسته موقع باز شدن خساپا و شستا به خاک بره.
خگستر رو کی باز می کنن؟
12:45 تا 13:45 قراره باز بشه.مگه قراره خساپا امروز باز بشه ؟
اینترنتی هم میشه داخل خود سجام قسمت احراز هویت توضیح داده از چه طریق هایی میشه احراز هویت کرد مثلا از طریق اپلیکیشن سیگنال و...من برام این پیامک بعد ثبت نام اومد
مسعود ............، كد پيگيري شما در سامانه سجام .............. مي باشد، لطفا با همراه داشتن مدارك شناسايي به مراكز منتخب احراز هويت سجام مراجعه و فرايند سجامي شدن خود را تكميل نماييد.
www.sejam.ir
شرکت سپرده گذاری مرکزی
حالا سوالم اینه حتما باید حضوری برم یا اینترنتی هم میشه انجام بدم که نرم جایی بخاطر کرونا
حالا
من برام این پیامک بعد ثبت نام اومد
مسعود ............، كد پيگيري شما در سامانه سجام .............. مي باشد، لطفا با همراه داشتن مدارك شناسايي به مراكز منتخب احراز هويت سجام مراجعه و فرايند سجامي شدن خود را تكميل نماييد.
www.sejam.ir
شرکت سپرده گذاری مرکزی
حالا سوالم اینه حتما باید حضوری برم یا اینترنتی هم میشه انجام بدم که نرم جایی بخاطر کرونا
حالا
آقا یک سرو پاشو برو 10 دقیقه هم کار ندارهمن برام این پیامک بعد ثبت نام اومد
www.sejam.ir
شرکت سپرده گذاری مرکزی
حالا