• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
پول سیگنال ندین. سیگنال چیه؟ منم میدونم کدوم سهم ها قراره مثبت برن جلو. ولی تو صف خرید سنگین مگه میشه خرید؟ طرف نهایتش میخواد بگه اون سهم ها رو بخر دیگه. که نه تو نه خودش نمیتونید اون سهم ها رو بخرید. بعدش میگه من گفته بودم فلان سهم ولی خودت نتونستی بخری. این کانال های سیگنال هم که لیست میذارن میگن ما فلان سهم ها رو معرفی کردیم و تو 6 ماه سود زیاد دادن هنر نکردن. تو این مدت همه سهم ها رشد داشتن.
یکی از جنبه های روانشناختی تشکیل این کانالها این هست که شخص همیشه تمایل داره از ناشناخته ها سردربیاره.
هی با خودمون فکر می کنیم یعنی این کانال چه سوپرسهمی رو معرفی می کنه که اعضای خاصش اون رو می دونن و از من جلوتر می افتن؟ فکر کنم نصف یا بیشتر آدمهایی که جذب این کانالها می شن فقط به خاطر این کنجکاوی درونشون هست که سعی می کنن ماهی پونصد تومن (حداقل برای بار اول) رو بدن و ببینن اون تو چه خبره. عین لپ لپ خودمون می مونه که از حس کنجکاوی کودک بیشترین استفاده رو می بره. در حقیقت کودک می خواد اون رو بخره تا ببینه توش چی هست. ذات چیزی که توی لپ لپ وجود داره براش مهم نیست، فقط ارضای این حس کنجکاوی هست که خیلی مهم هست.
اکثرا هم اگر ببینید از دورووریهامون حداقل یک بار عضو این کانال ها شدن و بعدش که دیدن سهم های معرفی شده این کانالها از فضا نیومده دیگه تمدیدی انجام نمیدن.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
نصف نمادام صف فروشه:rolleyes:
از اون بدتر اینه که اول صبح ساعت هشت و نیم نمادت صف خرید بشه بعد رفته رفته تو همون قیمت حداکثری تعداد فروشنده ها بیشتر از خریدارها باشه.

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
سلام دوستان عزیز
یه موردی
من توی فارابی حساب دارم
الان باید یک میلیون برای قدرت خریدم بود
این ۲۰۰ هزار نشون میده
برای شما هم پیش اومده ؟
چیکار کنم دوستان
میخوام خرید بزنم

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
برای من تو پرتفویم تو مفید سهم های حق تقدم از دیشب حذف شده و نیست

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
فولاد داره مثبت میشه ،پناه بگیرید الان هسته منفجر میشه متوقفش میکنن به علت حجم بالای معاملات :cool:
دستکاری توی فولاد خیلی تابلوعه، تا میخواد صف خرید بشه هسته خسته میشه و نمادشو میبندن با منفی 5 بازش میکنن :D
اما توی کانال منفیش وقتی 400 میلیونم حجم میخوره هیچ مشکلی برای هسته پیش نمیاد!

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دستکاری توی فولاد خیلی تابلوعه، تا میخواد صف خرید بشه هسته خسته میشه و نمادشو میبندن با منفی 5 بازش میکنن :D
اما توی کانال منفیش وقتی 400 میلیونم حجم میخوره هیچ مشکلی برای هسته پیش نمیاد!
واقعا مورد خاصی شده این فولاد ،اصلاحش تمام شده ولی دارن سرکوبش میکنن ،این هفته مجمع داره و متوقف میشه ،امیدوارم بعد باز شدنش این بازی کثیفو تمام کنن ،سرمایه مردم اسباب بازی نیست که اخه هی باز و بسته میکنی ،نمیگی پیچش خراب میشه :)
به نظرم وقتشه یه کانال بزنم سیگنال vip بفروشم دور سرم هاله نور میبینم o_O

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
امروز از اون روزاست که هسته موقع باز شدن خساپا و شستا به خاک بره.
خگستر رو کی باز می کنن؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من برام این پیامک بعد ثبت نام اومد
مسعود ............، كد پيگيري شما در سامانه سجام .............. مي باشد، لطفا با همراه داشتن مدارك شناسايي به مراكز منتخب احراز هويت سجام مراجعه و فرايند سجامي شدن خود را تكميل نماييد.
www.sejam.ir
شرکت سپرده گذاری مرکزی

حالا سوالم اینه حتما باید حضوری برم یا اینترنتی هم میشه انجام بدم که نرم جایی بخاطر کرونا

حالا

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مسعود ............، كد پيگيري شما در سامانه سجام .............. مي باشد، لطفا با همراه داشتن مدارك شناسايي به مراكز منتخب احراز هويت سجام مراجعه و فرايند سجامي شدن خود را تكميل نماييد.
www.sejam.ir
شرکت سپرده گذاری مرکزی

حالا سوالم اینه حتما باید حضوری برم یا اینترنتی هم میشه انجام بدم که نرم جایی بخاطر کرونا

حالا
اینترنتی هم میشه داخل خود سجام قسمت احراز هویت توضیح داده از چه طریق هایی میشه احراز هویت کرد مثلا از طریق اپلیکیشن سیگنال و...

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
www.sejam.ir
شرکت سپرده گذاری مرکزی

حالا

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
www.sejam.ir
شرکت سپرده گذاری مرکزی

حالا
آقا یک سرو پاشو برو 10 دقیقه هم کار نداره
جای خلوت برو سرچ کن کجاها پیشخوان داره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بچه ها برام سوال هست
مگه ساعات کار بورس از 8:30 تا 12:30 نیست.؟!! خوب سهام ها رو باز کنن خرید فروش انجام شه این چه داستانی هست برا خودشون ساعت تعیین کردند. یکی 13:45 تا 14:45 اون یکی جور دیگه

بالا