• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید من شستا 500 سهم روی 60260 خریدم که میشه 30,130,000 ولی توی پورتفوی رقم زیر رو زد
untitled-jpg.1191578

یکی از دوستان گفت که بر اساس قیمت پایانی محاسبه شده , ولی الان که پورتفوی رو دوباره باز کردم , قیمت باز هم کم شده !
Untitled.jpg

الان این ارزش 500 سهم براساس قیمت پایانی با رقم بالا همخونی نداره !
Untitled2.jpg

در مجموع تقریبا 150 هزار کم شده در حالیکه مثبت هست ! این جریانش چیه ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اساتید من شستا 500 سهم روی 60260 خریدم که میشه 30,130,000 ولی توی پورتفوی رقم زیر رو زد
untitled-jpg.1191578

یکی از دوستان گفت که بر اساس قیمت پایانی محاسبه شده , ولی الان که پورتفوی رو دوباره باز کردم , قیمت باز هم کم شده !
مشاهده پیوست 1191610

الان این ارزش 500 سهم براساس قیمت پایانی با رقم بالا همخونی نداره !
مشاهده پیوست 1191611

در مجموع تقریبا 150 هزار کم شده در حالیکه مثبت هست ! این جریانش چیه ؟
کارمزد خرید و فروش و باهم تو پرتفو حساب میکنه و کم میکنه اینو حساب کردی؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کارمزد خرید و فروش و باهم تو پرتفو حساب میکنه و کم میکنه اینو حساب کردی؟
فروش که نداشتم , 5 میلیون واریز کردم , ارزش 500 سهم روی قیمت 60260 میشد 30,130,000 + کارمزد
الان قدرت خرید من در پنل 19,758,159 هست , اگر این مبلغ رو از 50 میلیون ریال کم کنیم میشه 30,241,841 , که رقم سهام + کارمزد میشه

سه میلیون خرید داشتم که 1% کارمزد خرید میشه 30 هزار تومن , الان یه اختلاف 150 هزار تومنی نسبت به چیزی که من خریدم وجود داره

بعد کارمزد مگه نباید از قدرت خرید من کم بشه ؟ مبلغ کارمزد که نباید از قیمت سهم کم بشه

جالبه , این 150 هزار تومن دقیقا به مصداق اینه که سه میلیون من منفی 5 خورده !

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
فروش که نداشتم , 5 میلیون واریز کردم , ارزش 500 سهم روی قیمت 60260 میشد 30,130,000 + کارمزد
الان قدرت خرید من در پنل 19,758,159 هست , اگر این مبلغ رو از 50 میلیون ریال کم کنیم میشه 30,241,841 , که رقم سهام + کارمزد میشه

سه میلیون خرید داشتم که 1% کارمزد خرید میشه 30 هزار تومن , الان یه اختلاف 150 هزار تومنی نسبت به چیزی که من خریدم وجود داره

بعد کارمزد مگه نباید از قدرت خرید من کم بشه ؟ مبلغ کارمزد که نباید از قیمت سهم کم بشه

جالبه , این 150 هزار تومن دقیقا به مصداق اینه که سه میلیون من منفی 5 خورده !
نه ببین تو پرتفو کارمزد فروش رو هم حساب میکنه یعنی خالص مانده رو بعد از فروش نشون میده تو مفید که اینطوریه که نیم درصد میکنه همون 150 هزار تومن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نه ببین تو پرتفو کارمزد فروش رو هم حساب میکنه یعنی خالص مانده رو بعد از فروش نشون میده تو مفید که اینطوریه که نیم درصد میکنه همون 150 هزار تومن
من که تازه واردم ولی عقلانی اینه که کارمزد از قدرت خرید من کم بشه نه از ارزش سهم

ضمنا خرید من سه میلیون بوده , چطور 1% کارمزدش میشه 150 تومن ؟

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان روشی هست که بشه سهمای عرضه اولیه مثل وپویا و آبادا و ... که حجم مبنا رو پر میکنن خرید؟ شنیدم بعضیا با ربات سرخطی زن میتونن بخرن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من که تازه واردم ولی عقلانی اینه که کارمزد از قدرت خرید من کم بشه نه از ارزش سهم

ضمنا خرید من سه میلیون بوده , چطور 1% کارمزدش میشه 150 تومن ؟
اها من فکر کردم تومن نوشتی. ببین کارمزد کم نمیشه . اره درست میگه اون دوستمون وقت بازار با آخرین قیمت حساب میشه بعدش تغییر میکنه به پایانی اون کارمزد فروش هم فرض بر فروش میگیره و کم میکنه ازش

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
محل انفجار در بندر بیروت که شبیه فیلم‌های آخر‌الزمانی شده ...

احتمالا برای اینکه خرج بازسایش در بیاد باید منتظر بنزین ۵تومنی باشیم، بعدشم تورم ناشی از اون، و نهایتا بزودی شاخص کل بورس به ۴میلیون میرسه [emoji1751]20200804_221620.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان روشی هست که بشه سهمای عرضه اولیه مثل وپویا و آبادا و ... که حجم مبنا رو پر میکنن خرید؟ شنیدم بعضیا با ربات سرخطی زن میتونن بخرن
اصلا فکرشم نکن ! من آریا رو چند روز چک کردم سرخطی زدم شدم نفر 500 تازه ، بعد جمعا 10 سفارش معامله شده یعنی به نفر اول رسیده که از ما بهترونن ولی سهم های که صف خریدن و حجم معامله شون زیاده میشه خرید با سرخطی

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
اصلا فکرشم نکن ! من آریا رو چند روز چک کردم سرخطی زدم شدم نفر 500 تازه ، بعد جمعا 10 سفارش معامله شده یعنی به نفر اول رسیده که از ما بهترونن ولی سهم های که صف خریدن و حجم معامله شون زیاده میشه خرید با سرخطی
نه منظورم سرخطی دستی نیست.
بعضیا میگن با ربات مخصوص سرخطی میزنن که توی هر ثانیه مثلا 200 تا درخواست میفرسته و احتمال این که جزو نفرات اول بشیم و بهمون برسه زیاده.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
در مجموع فکر میکنم به دور از نوسانات و هیجانات، اکثر سهم های پتانسیل دار در کمترین حالت تا پایان سال 100% و در بیشترین حالت هم چندین و چند برابرش سود خواهند داد. حجم نقدینگی تزریق شده بسیار دلگرم کننده است. خیلی از سهم ها بودن در سال 98 که تا 3 الی 4 ماه و حتی بیشتر کامل درجا زدن ولی در نهایت خودشون رو رسوندن به شاخص. امسال هم این اتفاق میفته. تصمیم دارم چند سهم جدید اضافه کنم و بعدش فقط نظاره گر باشم. سهم های مد نظرم به غیر از یکی همه کم ریسک هستن و به دور از هیجانات معمول. سهم های مد نظرم:

ودی (بیمه ای ندارم و این سهم پتانسیل شگفتی سازی رو داره حتما خودتون بررسی کنید به نتایج جالبی میرسید)

کدماح (اگر فول منفی 10 کامل بده مثل اول وقت امروز و اختلافش با خود کدما برام جذاب باشه احتمال داره ورود کنم)

ونیکی (در جریان باشید مطابق صورت جلسه ای که مدتی پیش منتشر شد دستور دادن حقوقی این سهم باید 910 میلیون سهم بفروشه ولی چون قیمت واقعی این سهم بالای 8 هزار تومنه و حقوقی هم میدونه، داره لجبازی میکنه و نمیفروشه. معمولا زیر 400 هزار تا سهم روزانه میفروشن و حجم مبنا به زور 1% میشه ولی 10 روز پیش در یک روز 50 میلیون فروخت و 860 میلیون دیگه باید بده. فقط بدبختی اینه که نمیدونیم چه روزی میده که بشینیم تو صف)

آریا (تا 18 هزار تومن هرجا راه بده درنگ نمیکنم)

فاراک (قبلا فروختم مجدد میگیرم اگر اصلاح جذاب بده)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نه منظورم سرخطی دستی نیست.
بعضیا میگن با ربات مخصوص سرخطی میزنن که توی هر ثانیه مثلا 200 تا درخواست میفرسته و احتمال این که جزو نفرات اول بشیم و بهمون برسه زیاده.
درست نیست چون فاصله بین هر درخواست 300 میلی ثانیه هستش و کمتر قبول نمیکنه یعنی تقریبا 3 درخواست در ثانیه من هم با ربات ردم این شد تازه . البته یه سری مباحث هم رعایت بشه خیلی جلو میندازه مثل سرور مجازی و اینا ولی عرضه اولیه رو نمیشه گرفت

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اها من فکر کردم تومن نوشتی. ببین کارمزد کم نمیشه . اره درست میگه اون دوستمون وقت بازار با آخرین قیمت حساب میشه بعدش تغییر میکنه به پایانی اون کارمزد فروش هم فرض بر فروش میگیره و کم میکنه ازش
هر چی هست فقط خودشون میدونن چطوری پول ملت رو هاپولی کنن !
ولی چه مسخره ست ! وقتی من خرید کردم کارمزد فروش برای چی باید از من کسر بشه !

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
آریا (تا 18 هزار تومن هرجا راه بده درنگ نمیکنم)
این اریا رو یه نفر داره درو میکنه سرخطی میزاره مثلا میبینم 100 هزارتا همون سفارش اوله ور میداره سفارش دومم همینقدر که مشخصا ادم معمولی نیست چون اصلا معمولی بود شماره 1 نمیشد تو صف

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
هر چی هست فقط خودشون میدونن چطوری پول ملت رو هاپولی کنن !
ولی چه مسخره ست ! وقتی من خرید کردم کارمزد فروش برای چی باید از من کسر بشه !
کسر نشده داداش بفروشی دوباره کسر نمیشه ازت اون داره مانده خالص رو نشون میده انگار خرجشو کم کرده خالص میگه انقدره داری

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
کارگزاری من از این گمنام ها هست(مهرآفرین) نداره از این چیزا فقط سفارش میگیره :p:D
برو تو کارگذاری مفید ثبت نام کن بعنوان کاربر مهمان وارد ایزی تریدر شو تو قسمت ایزی چارت ابزار تحلیل تکنیکال خوبی داره‌.
یعنی بجز خرید و فروش دسترسیت به همه چی بازه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اولین عرضه اولیه ای که خریدم هولدینک خلیج فارس بود سال ۹۲.
هنوزم تو پرتفومه.
حضوری رفتیم کارگذاری خرید زدیم.
اگه از همون زمان حرفه ای چسبیده بودم به بورس الان یه چیزی شده بودم.
سرمایه هم نمی‌خواست همون شهریه هایی که ریختم تو جیب دانشگاه آزاد رو میاوردم تو بورس بس بود...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید 3 تومن از ده تومن امروز خرید شد , 7 تومن باقی مونده , فردا رو چی مانور بدم , پیشنهاد برای فردا چی دارید ؟

بالا