• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان اینجور که مشخصه از این به بعد عرضه اولیه های زیادی داریم و باید نقدینگی داشته باشیم

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
عرضه اولیه برا دراز مدت خوبه چون بعد یه مدت که معاملاتش شروع به کار کنه و خرید و فروشش عادی شه میتونه به سود دهی خوبی برسه
سهام دیروزو نگرفتم، امروز رو هم فقط برا داداشم گرفتم
درکل عرضه های اولیه زیر 500 دیگه نمیخام بگیرم
اکثر سهام هایی هم که تو عرضه اولیه خریداری میشه، به خاطر اینکه حجم مبنارو پر نمیکنن هر روز با قیمت پایانی نزدیک به صفر بسته میشن و عملا پولت میخابه (معمولا ۱ماه)
تصویر زیر عرضه های اولیه من

1596617060586.png

فایل های ضمیمه

• 1048.gif
    1048.gif
    633 بایت · نمایش ها: 3

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
بالاخره شبندر و شتران و شپنا، این سه کثافت با همدیگه سبز شدن ...

فقط این خودرویی‌ها معلوم نیست چه مرگشونه که چسبیدن اون پایین، کنده هم نمیشن ....

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
‏به هر کد معاملاتی ۱۶ سهم ‎#شاروم تخصیص یافت

تعداد مشارکت کنندگان ۵ میلیون و ۴۳۳ هزار نفر

:دی
خوب شد خرید نکردم
ببینیم امین چندتا میدن بهمون ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عرضه اولیه برا دراز مدت خوبه چون بعد یه مدت که معاملاتش شروع به کار کنه و خرید و فروشش عادی شه میتونه به سود دهی خوبی برسه
سهام دیروزو نگرفتم، امروز رو هم فقط برا داداشم گرفتم
درکل عرضه های اولیه زیر 500 دیگه نمیخام بگیرم
اکثر سهام هایی هم که تو عرضه اولیه خریداری میشه، به خاطر اینکه حجم مبنارو پر نمیکنن هر روز با قیمت پایانی نزدیک به صفر بسته میشن و عملا پولت میخابه (معمولا ۱ماه)
تصویر زیر عرضه های اولیه من

مشاهده پیوست 1191680
فکر نکنم تا مدتهای زیادی عرضه اولیه خوبی مثل شستا داشته باشیم..

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یه همکار دارم فقط تو کار خواهر مادره ! D: خواهر و مادر کی ؟ سهامی که تو پورتفوش منفی میخورن :D متاسفانه این عادتهای بد تو همه ( حتی خودم D: ) هست که هر روز سود و ضرر پورتفو رو چک میکنیم.
بخاطر همینه که میگن هیچوقت خونه و ماشین و طلا و ... رو نفروش بیار تو بورس. چون انقدر استرس زیادی رو تحمل میکنه که گاهی این استرسه با یه سکته آدم رو راهی دیار باقی میکنه ! D:
هرکی تو این هفته پالایشی ها رو جمع کرد شک نکنه 2-3 ماه دیگه میگه کاش بیشتر خریده بودم.
همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم خیلی از سهامی که مدنظرم بود رو تو این هفته جمع کردم و به پورتفوم یه سروسامانی دادم. البته درحال حاضر پورتفوی لحظه ایم رو که چک کنید دوران عادت ماهانش رو میگذرونه و کلا به رنگ قرمز دراومده D:
این عرضه اولیه ها هم دیگه لوس شده. جز شلوغ کردن پورتفوی هیچ خاصیت دیگه ای ندارن :confused:

پ.ن : این هفته وغدیر رو تو قیمت بسیار خوبی شکارش کردم. دیگه تو این تاپیک گرگ وال استریت نداشتیم ؟
1057.gif

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
بنظرم هر عرضه اولیه ایی رو نباید گرفت واقعا بعضی هاشون مسخره هستن باید دید تو چه گروهی هستن، مثلا همین رافزا اصلا جالب نبود ، غزر هم همینطور
ولی آبادا ابا اینکه 46 سهم رسید همین الان نزدیک به 53 درصد سود داده .. شاروم اگه بیشتر می رسید چون تو گروه پتروشیمی هستش واقعا ارزش گرفتن داره

• Like
Reactions: hsn

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بزرگترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایمیدرو میتونست باشه در اردیبهشت ماه. از شستا هم سنگین تر. با اینکه استارتش خورده بود پیغام اومد از بالا که ایمیدرو، شستا نیست که دولتی باشه و برای حکومته! کلا بیخیالش شدن گفتن غلط کردیم و خیلی بی سر و صدا قضیه رو جمع کردن.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستانی که مشکل عرضه اولیه این روزها که با تعداد کم میرسه دارن بهتر مثل من برای یکی از نزدیکان که بهش اعتماد دارن (برای خودم مادرم)
حساب باز کنن فقط عرضه اولیه بگیرن بذارن اونجا باشه این بهترین کاره از عرضه اولیه ابادا اول برج تا الان 3 تا برای مادرم خرید زدم تا الان 11 درصد سود داده تو 2 هفته ولی برای خودم دیگه عرضه اولیه نمیگیرم

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
من تا چند روز گذشته تا می تونستم به سهم های تاپیکو ، فارس و فولادم اضافه کردم ، اکثرشون هم تو اصلاح بودن ، فولاد احتمال زیاد با این خبرهای عالی ایی که داره یکشنبه یا دوشنبه حداقل با 15 درصد مثبت باز بشه ، کسی که دو روز پیش تو منفی 5 می گرفتش ، می تونست تو کمتر از یک هفته تا 20 درصد سود کنه ، البته بلند مدت خیلی بیشتر از این حرفاست

وپارس از گروه بانکی ها هم همینطور در پایین ترین قیمت ممکن خودش بود ، و تا پیروز منفی 5 بود امروز صف خرید میلیاردی ، از یکشنبه باز هم رشد خودش رو شروع میکنه و در عرض تنها 3-4 روز 20 درصد نوسان مثبت داشت

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شستا باز مثبت ۵ با صف خرید ۱۷۰ میلیونی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به زودی:

شستا از ساعت 14 الی 14:06 قابل معامله است.

با تشکر

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
شستا به علت تغییرات قیمت بیش از پنجاه درصدی بسته شد

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من تا چند روز گذشته تا می تونستم به سهم های تاپیکو ، فارس و فولادم اضافه کردم ، اکثرشون هم تو اصلاح بودن ، فولاد احتمال زیاد با این خبرهای عالی ایی که داره یکشنبه یا دوشنبه حداقل با 15 درصد مثبت باز بشه ، کسی که دو روز پیش تو منفی 5 می گرفتش ، می تونست تو کمتر از یک هفته تا 20 درصد سود کنه ، البته بلند مدت خیلی بیشتر از این حرفاست

وپارس از گروه بانکی ها هم همینطور در پایین ترین قیمت ممکن خودش بود ، و تا پیروز منفی 5 بود امروز صف خرید میلیاردی ، از یکشنبه باز هم رشد خودش رو شروع میکنه و در عرض تنها 3-4 روز 20 درصد نوسان مثبت داشت
خوب اين سيگنال هاي خريد رو بزار همه استفاده كنيم ✌️

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان یک راهنمایی میخواستم...... میزان دارائی را بر اساس اخرین قیمت قرار بدم یا قیمت پایانی

• Like

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اصلا شستا تو مفید سر وقت باز نشد کلا نه میشه چیزی خرید نه میشه فروخت دیوانه ایم ما پولمونو تو همچین سیستمی خوابوندیم که عملا نمیتونیم هیچکاری کنیم

• Like
بالا