ارزش فعلی سهم = پولی که از فروشش گیرت میادولی چقدر سیستم مسخره ایه ! بجای اینکه کارمزد رو از قدرت خرید من کم کنه , از ارزش سهمی که خریدم کم میکنه !
ارزش فعلی سهم = پولی که از فروشش گیرت میادولی چقدر سیستم مسخره ایه ! بجای اینکه کارمزد رو از قدرت خرید من کم کنه , از ارزش سهمی که خریدم کم میکنه !
منکه خارج شدم ارزش اینهمه صبر و حوصله رو نداره یه روز بالا یه روز پائینوتجارت با ۱۲ درصد سودی که البته هنوز تایید نشده بسته شد برای بررسی ،ملت یجوری شاکین انگار منفی ۱۲ است ،به زمین و زمان فحش میدن ،
اولا فکر نکنم تایید بشه ولی اگر بشه این سود یک سال بانکه لامصب ،ملت جو گرفته فکر میکنن کازینو شرکت کردن
طرف نوشته سه روز بورس تعطیل بود بعد همش ۱۲ درصد سود ؟همون سه روز باز میکردن که ۱۵ درصد میداد![]()
بنظرم این بانکیهای زیر 500 خوبن..وتجارت -وبصادر-وپارسحقوقی بانکی ها جزء کثیف ترین و نامردترین حقوقی ها هستن (تجربه شخصی)
برای همینه می خوام سر به سر که شد سهام بانکیم و بفروشم.
من وتجارت و وبملت و وبصادر رو دارم.بنظرم این بانکیهای زیر 500 خوبن..وتجارت -وبصادر-وپارس
خسته نباشی دلاور....خدا قوت پهلوان.خساپا که ماشالا ترکوند !
نظر شخصی من اینه تا عید سهم زیر 1000 تومن نداریم..برای همین به این بانکیا خوشبین هستم و بیشتر دارم خرید میکنم..امروز وبصادر و وتجارت خریدم باز..من وتجارت و وبملت و وبصادر رو دارم.
من عمده سودم برای سهام فلزی و خودرویی و پتروشیمی هست.
به شخصه تا حالا زیاد خیری از بانکی ندیدم.
منکه خارج شدم ارزش اینهمه صبر و حوصله رو نداره یه روز بالا یه روز پائین
خزامیا و خبهمن در گروه خودروئی ارزش سهامداری رو دارن و الانم فرصت ورود میدن
الان اومدم همین سوالو جویا شم
داغون , حال بهم زن , اعصاب خورد کنالان اومدم همین سوالو جویا شم
باز مشکل داره
به شخصه پیش بینی می کردم خساپا اصلاح بخوره ولی دیگه نه تو بازگشایی بعد از مجمعباتوجه به اینکه امروز شاخصسازها مثبت بودن، ممکنه شستا رو کنترل کنن، و فرصت خرید خوب ایجاد بشه ...
#لعنت_به_خودروییها
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
خوشبختانه اینو ندارن، همونایی که دارم رو هم توی یه فرصت مناسب رد خواهم کرد...به شخصه پیش بینی می کردم خساپا اصلاح بخوره ولی دیگه نه تو بازگشایی بعد از مجمع![]()
خبهمن رو من به پیشنهاد یکی از دوستان گرفتم حالا ببینم این هفته چیکار میکنه ولی سابقه سهم میگه که حقوقی خوب داره حمایتش میکنهمن خودم خبهمن دارم و منتظرم به قیمت مد نظر برسه (امیدوارم فردا برسه) و بعدش سیو سود کنم ،شک دارم الان زمان مناسبی برای ورود باشه
وتجارتم فکر میکنم چند روز رو به رشد باشه ولی بازم سهم قابل پیشبینی نیست متاسفانه