نرم افزارشون خوبه؟کارگزاری بانک ملی . -کارگزاری بانک صادرات با 15 سال سابقه خودم
5 دقیقه که چیزی نیست . برای اون هایی که صبور هستند تا حالا یک ساعت هم همین پیغام رو دیده بودند. وفقط یه کمی صبر می خواد و شکیبایی و حوصله ...بدجور خست ست ! 5 دقیقه ست منتظر پاسخ هست !
مشاهده پیوست 1192802
برای تلفن همراه منظورته ؟ بله خوب و روان . برای کارگزاری بانک صادرات از " رایان همراه" استفاده شدهنرم افزارشون خوبه؟
کار باهاش راحت هست؟
یعنی میشه این فولاد یه بار هم مثبت بشهبشتابيد كه ظاهرا كه امروز بركت اصلاحش تموم ميشه و صف خريد ميشه
همينطور فملي و فولاد
خوب اون ملت صف نشین تازه کار هستند . افراد حرفه ای گول این بازی ها رو نمی خورن . افراد حرفه ای وقتی سهم بنیادی می خرن دیگه کاری باهاش ندارن تا چند سال.دیروز #وپارس رو توی منفی میدادن الان صف خرید میلیاردی دارهچکار میکنن بعضیا واقعا .
شما مثل اینکه بیکاری داری پست ها منو جواب میدی . شما هم نمی تونی امر و نهی کنی که جواب بدم یا ندم . سوال پرسیدی من هم به درستی جواب دادم . اون هنگی کارگزاریت هم مربوط به ما نمی شه که هی داری عجز و ناله می کنی.... یک بار میگی نماد نیست . یک بار میگی قیمت چرا رفته بالا ... همش عجز و ناله .
بی زحمت ادامه ندید که ناراحتی پیش نیاد.شما اول برو حرف زدن رو یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بزار
@Hamid2day
یکی به این بنده خدا فعالیت در انجمن رو یاد بده
@saeed_tajشما اول برو حرف زدن رو یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بزار
@Hamid2day
یکی به این بنده خدا فعالیت در انجمن رو یاد بده
من یه چیز دیگه برام سوالهما که الان همش در حال خرید هستیم پس کی بفروشیم.