• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3532][emoji118] خبر فوری ...

[emoji837][emoji838][emoji835]️[emoji118] عرضه هر سهم #ثبهساز حداکثر 670 سهم به هر کد

[emoji841][emoji118] به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #ثبهساز " به هر کد (نفر)، حداکثر 670 سهم درقیمت 2200 ریال (سقف قیمت) ، تخصیص یافته است. (حدود 148 هزار تومان ).

[emoji841][emoji118] خبر در حال تکمیل شدن است ...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ولی جالب بود تو این بازار من سرخطی هم وپارس گیرم‌ نیومد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
مثل اینکه حسن بالاخره امروز یه حرف درست زده گفته سهام عدالتا رو بفرستن رو پرتفوی مردم واقعا این اتفاق باید هر چه سریع تر بیفته تا حداقل مشکلات فروش این مدلی سهام عدالتا حل شه و مردم خودش تصمیم بگیرن چیکار کنن نه اینکه کارگزاری ها گند بزنن به سهامای مردم و بازار.
دستور رییس جمهور برای ورود دارایی سهام عدالت به پرتفوی دارندگان:
رییس جمهور:کارگزاریها نه تنها سهام عدالت را میفروشند و ماه ها پول مردم را پس نمیدهند بلکه با سواستفاده از این دارایی بازار را به هم میریزند.این دارایی را به پرتفو مردم وارد کنید.
مردم هرگونه که بفروشند قطعا افتضاح تر از این حالتی نخواهد بود که کارگزاری ها میفروشند و به هیچ جا پاسخگو نیستند.
از بهم ریختن بازار نگران بودیم گویا کارگزاری ها کاسه داغ تر از آش شده اند.
هر چه سریع تر دستور دهید سهام عدالت وارد پرتفو خود مردم شود.
من سرچ کردم تو سایت های معتبر و خبرگذاری ها درموردش چیزی ننوشته بود
فقط یه سایتی بود به اسم راهبرد معاصر که این خبر رو زده.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ولی جالب بود تو این بازار من سرخطی هم وپارس گیرم‌ نیومد

منطقا میشد که برسه اگر کارگزاری هم همراهی میکرد چون 300 میلیون حجم خورده. دیروز و پریروز که راحت تا صفر تابلو هم میدادن و 4 میلیارد حجم خورد. در مجموع خیلی سر و صدا کرده وپارس! من ندارمش و شاید هم اشتباه کردم که پریروز نگرفتم. فعلا از فکرش اومدم بیرون ولی عطش زیادی پشتشه و داستان اوپال هم که هست. میتونه بره بالا.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بزرگیان :D این شارلاتان همونیه که میگفت اگه خرداد زیر 5 تومن باشه ثفارس از بورس میکشم بیرون. قبلش هم خودشو به آب و آتیش میزد از سهامدارای کرمان وکالت بگیره و گند کشید به سهم تا فقط جمع کنه. رو فراکاب هم میخواست حرکت هایی بزنه ولی لقمه بزرگ تر از دهنش بود.
من ثفارس داشتم فکر کنم چهارماهه داره درجا میزنه. همین بزرگیان رفته سراغه لکما!!

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
روند معاملات خرد بازار
روند ورود و خروج پول حقیقی به بازار (میلیارد ریال)

نمودار بر اساس دیتای معاملات تا ساعت ۱۴.۳۰ ترسیم شده است.

چهارشنبه ۹۹/۵/۲۲

1597231395234.png

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
من ثفارس داشتم فکر کنم چهارماهه داره درجا میزنه. همین بزرگیان رفته سراغه لکما!!

هرجا بزرگیان رفته بگید من مراقب باشم نرم :D
در مجموع البته گذشت دوران درصدی های پر ادعا. اون برای زمانی بود که طرف با 10 میلیارد سهم رو تیک اور میکرد. الان با این قیمت سهم ها و شرایط کلا داستان عوض شده. فقط حقوقی های خوش نام میتونن مخاطب رو جذب کنن. مثلا آروین تجارت ثابت کرده هرجا بره (غنوش، کدما و...) باید رفت دنبالش.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
به نظرتون اصلاح بازار شروع شده یا این قیه برای یکی دو روز یا نهایتا یک هفته هست ؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
#ثشاهد
توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات

▪️موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ 1399/05/29 ) متوقف می گردد.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
به نظرتون اصلاح بازار شروع شده یا این قیه برای یکی دو روز یا نهایتا یک هفته هست ؟

والا اصلاح خیلی از سهم ها که 2 ماهه شروع شده. اصلاح شاخص سازها و سهم های گنده هم استارتش خورده ولی من که فکر میکنم زودتر از اونی که انتظارش رو داریم جمع میشه داستان. امیدوارم البته. کم تحمل شدم :(

#ثشاهد
توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات

▪موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ 1399/05/29 ) متوقف می گردد.

اینی که میگم کلا بی ربطه و بذارید به حساب طنز و شوخی، ولی از گروه پشت این سهم بعید نیست احساس اصلاح سنگین کرده باشه و خودش موقتا کرکره رو داده باشه پایین :D غگل هم چند روز پیش به دلیل احتمال دستکاری بسته شد البته.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
والا اصلاح خیلی از سهم ها که 2 ماهه شروع شده. اصلاح شاخص سازها و سهم های گنده هم استارتش خورده ولی من که فکر میکنم زودتر از اونی که انتظارش رو داریم جمع میشه داستان. امیدوارم البته. کم تحمل شدم :(

اینی که میگم کلا بی ربطه و بذارید به حساب طنز و شوخی، ولی از گروه پشت این سهم بعید نیست احساس اصلاح سنگین کرده باشه و خودش موقتا کرکره رو داده باشه پایین :D غگل هم چند روز پیش به دلیل احتمال دستکاری بسته شد البته.
کاش اینطوری بشه. البته ما تو فازهای دیگه ضررهایی بس ناجوانمردانه تر دیدیم. شب ها خوابیدیم و صبحش پاشدیم دیدیم ای وای... این پنج درصدها برای ما چیزی نیست. فوق فوقش بیست سی درصد بیشتر از این می ریزه دیگه مگه نه؟ خخخ

نمی دونم چرا اما من هم وقتی متن خبر رو می خوندم همین احساس قلقلک وار رو داشتم.

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
هوشنگ فلاحتیان معاون برنامه ریزی وزیر نفت: درخواست تاسیس صندوق سرمایه گذاری قابل معامله ETF پالایشی امروز در سازمان بورس ثبت شد.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بورس نمیتونه شغل اصلی باشه که کار و زندگیت رو ول کنی بری سراغش.
باید شغل و روال عادی زندگیت رو داشته باشی در کنارش سرمایه گذاریت هم انجام بدی و پیگیر باشی.
بستگی به چیزای مختلفی داره و کلی نمیشه گفت
به نظر من با داشتن شرایط خاص کاملا میتونه حتی شغل اول باشه ! ( ولی بازم میگم یه شرایط خاص نه اینکه طرف 100 میلیون بیاره همین جوری کیلویی هم سهم بخره بخواد شغل اولش باشه ! )

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
ولله همه‌ش هم تقصیر بازار هیجانی، و سهام عدالت نیست...
مثلا این دو مورد رو نگاه کنید...
چرا توی همچین شرایطی حقوقی فارس ۵۰میلیون سهم میفروشه، یا حقوقی شتران ۵۳ میلیون؟
دقت کنید این میزان فروختن، حالا چه حجم سنگینی گذاشتن تو صف فروش که صف خرید رو بشکنن معلوم نیست ...
بقیه‌شونم همینه ....IMG_20200812_181833.jpgIMG_20200812_181815.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
.
چرا توی همچین شرایطی حقوقی فارس ۵۰میلیون سهم میفروشه، یا حقوقی شتران ۵۳ میلیون؟
دقت کنید این میزان فروختن، حالا چه حجم سنگینی گذاشتن تو صف فروش که صف خرید رو بشکنن معلوم نیست ...
بقیه‌شونم همینه ....مشاهده پیوست 1192904مشاهده پیوست 1192905

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

به نظرم دلیلش سهام عدالت هست، همه رو میخوان سریع بفروشن که هم اصلاح رو انجام داده باشن هم سریع تر درخواست فروش سهام عدالت مردم رو تکمیل کنند.

( نظر شخصی )

بالا