• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1597467328459.png

#فارس 4 نفر 78% خرید زدن عجیب نیست؟

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
مفید برا همه منفی زده کسی نمیتونه فعلا خرید بزنه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
شاخص تقریبا نسبت به میانه های هفته پیش 100 هزار تا منفی خورد !
ظاهر داستان جوری هست که انگار همه میخوان بفروشن فرار کنند . ولی خوب مشخص است که اینطوری نیست . برای من به عنوان یک تازه وارد این وضعیت اصلا قابل درک نیست . همه ی نمادهای شرکت ها و کارخانه های گوناگون همزمان - یا + شوند ! ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان وضعیت حفاری چطوره بنظرتون

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان وضعیت حفاری چطوره بنظرتون
به نظر من با اين وضع بايد پرسيد وضعيت بورس چطوره
من جاي شما باشم فعلا فقط تماشا ميكنم تا به سيگنال مثبت برسه !
.….................
ذوب و ختوقا چه خاك بر سر شدن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بدبخت شدیم شستا الف زده. اگر روند فردا همینی باشه که در این لحظه هست حداقل منفی 10~15 درصد حساب کنید. امیدوارم روند نیمه دوم برگرده که این افشا کار دستمون نده.
من تو کدال فقط الف چهارشنبه رو دیدم. اما تو پیام های ناظر امروز ساعت هشت صبح هم افشای الف زده. خبر داری در مورد چی افشای الف زده ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
به نظر من با اين وضع بايد پرسيد وضعيت بورس چطوره
من جاي شما باشم فعلا فقط تماشا ميكنم تا به سيگنال مثبت برسه !
.….................
ذوب و ختوقا چه خاك بر سر شدن
ختوقا 40 درصد سود بودم ولی دیگه اونقدر اصلاح کرد رو 5 درصد سود خارج شدم
بیشتر بحثم رو خرید بلند مدت بود برای حفاری نه یکی دو ماه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
من تو کدال فقط الف چهارشنبه رو دیدم. اما تو پیام های ناظر امروز ساعت هشت صبح هم افشای الف زده. خبر داری در مورد چی افشای الف زده ؟

اگر چهارشنبه بعد از ظهر الف زده امروز میشینه تو پنل کارگزاری. یعنی همونه. اصلا دل و دماغی نداشتم که باز کنم و خبر ندارم. فقط پیام کارگزاری رو دیدم. اگر بگه معدن طلا پیدا کردیم و ارزش هر سهم میشه 1 میلیون، باز هم در بازار مشابه امروز در بهترین حالت منفی 15 میخوره :rolleyes:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
شاخص تقریبا نسبت به میانه های هفته پیش 100 هزار تا منفی خورد !
ظاهر داستان جوری هست که انگار همه میخوان بفروشن فرار کنند . ولی خوب مشخص است که اینطوری نیست . برای من به عنوان یک تازه وارد این وضعیت اصلا قابل درک نیست . همه ی نمادهای شرکت ها و کارخانه های گوناگون همزمان - یا + شوند ! ؟
خوب وقتی وارد شدی برادر. فقط نقد داشته باش و چند روزی نظاره گر باش و بهترین روزهای عمرت رو سپری کن. البته امیدوارم نقد باشی و سهم نداشته باشی. بعد چند روز ببین وضعیت چجوریاست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فعلا تا اینجای کار از چیزی که میترسیدم سر ـــم اومد ، کمر ـــم از جای بدی شکست ! باید پاشم برم کنار خیابون بلال فروشی :rolleyes:
ولی با این اوصاف بازم فروشنده نیستم و صف فروش میلیونی نمیرم ! آخه به نظرم واقعا احمقانه است تو این صف فروش گاها 100 میلیونی در مقابل صف خرید انگشت شمار شانس فروش تقریبا صفر ــه . فاز اینایی که میرن صف فروش های میلیونی رو درک نمیکنم واقعا با چه استراتژی میرن صف فروش ؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اصلا دل و دماغی نداشتم که باز کنم. فقط پیام کارگزاری رو دیدم. اگر بگه معدن طلا پیدا کردیم و ارزش هر سهم میشه 1 میلیون، باز هم در بازار مشابه امروز در بهترین حالت منفی 15 میخوره :rolleyes:
دقیقا همینه. خدایی پنجشنبه تو شهرمون راه میرفتم می شنیدم دو نفر دارن راه میرن یکی به اون یکی می گه شنبه هر چی دارم می فروشم میزنم بیرون. این منفی ها مدتی طول می کشه. مخصوصا پولهایی که این مدت بدون حساب و کتاب وارد شدن و جزو صفویان بودن حتما مدتی بازار رو منفی می کنن

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
وقتي فرت و فرت با بازيگر و كارگردان سينما ميشن بحث علمي در مورد بورس ميكنن و اونا هم تا ميتونن منفي گويي ميكنن
وفتي يه باره بدون برنامه ٦٠ درصد سهام عدالت رو ميزارن براي ازاد سازي
وقتي ٤ تا وزير و معاون ميان تو رسانه ملي با هم در مورد دارا كل كل ميكنن
نتيجش ميشه بر باد رفتن اعتماد و سرمايه مردم كه رو حرف يه دكتر زاده اي اومدن تو بورس و سرمايه گذاري كردن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
وقتي فرت و فرت با بازيگر و كارگردان سينما ميشن بحث علمي در مورد بورس ميكنن و اونا هم تا ميتونن منفي گويي ميكنن
وفتي يه باره بدون برنامه ٦٠ درصد سهام عدالت رو ميزارن براي ازاد سازي
وقتي ٤ تا وزير و معاون ميان تو رسانه ملي با هم در مورد دارا كل كل ميكنن
نتيجش ميشه بر باد رفتن اعتماد و سرمايه مردم كه رو حرف يه دكتر زاده اي اومدن تو بورس و سرمايه گذاري كردن
دقیقا. اینا یه کار احمقانه ای انجام دادن که اومدن رو قسمت دو میلیونی شاخص که بار روانی شدیدی داشت خبر دادن که دارادوم نمیاد و اعتماد مردم رو نابود کردن. از اونطرف هم وقتی بازار می خواست درست بشه سهام عدالت رو فروختن دیگه زدن همه چی رو پوکوندن/ حالا حالاها درست بشو نیست

• Like
Reactions: D^D
بالا