• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یکی از منحط ترین نقاط جهان هستی بخش پاتوق پرشین تولزه.
یه تاپیکی بزنن و یه عده ام بریزن توش به اسپم و چرت و پرت گفتن و لودگی و مسخره کردن این و اون.
مخصوصا اون بحث های جدیشون خنده دار تر میشه که میشینن به نقد و تحلیل و بحث های تخصصی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این همه مدت همه چیز گل و بلبل بود تا اینکه من اقدام به خرید کردم , روز بعد بورس سقوط کرد !

آیا هنوز ایمان نیاورده اید ؟ :cool:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این همه مدت همه چیز گل و بلبل بود تا اینکه من اقدام به خرید کردم , روز بعد بورس سقوط کرد !

آیا هنوز ایمان نیاورده اید ؟ :cool:
هر چه زودتر بورس و ترک کن و یه عده رو نجات بده :p ;)
کاری کردی که ثشاهد هم منفی خورد:p
البته خود من هم دست کمی از شما ندارم من چند روز زودتر از شما وارد شده بودم الان نسبت به پول ورودی به بورس سود که هیچ 10 درصد هم در ضرر هستم

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
جالبه تکنار تو این بازار خراب دو روز متوالی 100% باز شد و البته هر دو روز هم باطل شد.
وآیند هم 47% باز شد امروز و پذیرفته شد. البته این رو همه انتظارش رو داشتن ولی چه فایده که امکان خریدش در 2 ماه گذشته فراهم نبوده.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تو بانکیها وپارس رو نگاهی بنداز..افزایش سرمایه در راه داره
جالبه تکنار تو این بازار خراب دو روز متوالی 100% باز شد و البته هر دو روز هم باطل شد.
وآیند هم 47% باز شد امروز و پذیرفته شد. البته این رو همه انتظارش رو داشتن ولی چه فایده که امکان خریدش در 2 ماه گذشته فراهم نبوده.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
تو بانکیها وپارس رو نگاهی بنداز..افزایش سرمایه در راه داره

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

اون که فکر کنم تو واچ لیست 90% بورسی ها باشه :D
واچ لیست من اینه. فعلا تصمیم قطعی به خرید هیچکدوم ندارم، شاید هم هر لحظه اقدام کنم!

ودی (اضافه)
وپارس
وآیند (درصد امروز جذابیتش رو کاست ولی همچنان رو به جلو میره)
کدما (کدماح دارم)
فاراک
فاذر
ثعمرا (امروز داشتم میگرفتم لحظه آخر دیدم فردا -5 میده اومدم بیرون)

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
زنجان و وآیند رو من از چند هفته پیش شکار کرده بودم.
تو همین ریزش های زنجان مثبت پنج بود

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
زنجان و وآیند رو من از چند هفته پیش شکار کرده بودم.
تو همین ریزش های زنجان مثبت پنج بود

کارگزاری داغون سرخطی دیگه جواب نمیده برای من. وگرنه وآیند یه روز 22 میلیون حجم خورد 2 هفته پیش تو صف هم بودم نرسید به هر حال.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
کارگزاری داغون سرخطی دیگه جواب نمیده برای من. وگرنه وآیند یه روز 22 میلیون حجم خورد 2 هفته پیش تو صف هم بودم نرسید به هر حال.
من شستا رو رد کردم رفت آیند رو آوردم جاش.
شستا هم دیگه خورد به سقف کانال حواستون بهش باشه.
هرچی میریم جلوتر بیشتر چم و خم بازار میاد دستمون.
بنظر من از این به بعد حتی تو شدیدترین ریزش ها هم سود خوبی میتونیم بکنیم

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
می بینم همه ناراحت و نادم هستند ، الان به مرحله ای رسیدین که می گین کاش وارد بورس نمی شدم :)

افرادی که در مهر پارسال در ریزش بورس بودن اگر سهامشون رو نگه داشته باشند در ریزش فعلی حداقل ۱۰۰۰ درصد تو سودن هنوز ، حالا اون اسمش ریزش بود یا این ،
اسم ها و عددها مهم نیست همه چی به دید خودتون بر می گرده .
امروز شاخص گارد صعودی در پایان به خودش گرفت و همه چی از تعادل بازار فردا خبر می ده
افرادی که تو ضرر هستن مثلا خودرو الان توی ۳۰ درصد ضرر هستین و ۱۰۰ میلیون دارید ، باید خودرو ۳۵ درصد بره بالا تا ضررتون جبران بشه یک راه دیگه هم هست میانگین کم کنید ، یعنی اگر صف فروش خودرو شکست شما ۱۰۰ میلیون دیگه بخرید خب میانگینتون کم می شه و ضررتون می شه ۱۵ درصد اونوقت سه روز مثبت باشه خودرو ضررتون جبران می شه
از این به بعد هم روزانه و هفتگی یکمقدار از سودآور رو نقد کنید و پشتوانه بقیه سرمایتون در اصلاحات قرارش بدید

الان فروش سهم یعنی ضرر واقعی چون تا نفروخته باشی ضرری نکردی

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من شستا رو رد کردم رفت آیند رو آوردم جاش.
شستا هم دیگه خورد به سقف کانال حواستون بهش باشه.
هرچی میریم جلوتر بیشتر چم و خم بازار میاد دستمون.
بنظر من از این به بعد حتی تو شدیدترین ریزش ها هم سود خوبی میتونیم بکنیم

خب بعدا با هم مقایسشون کن مثلا ۲۰ روز کاری دیگه ، بک تجربه به تجربیاتتون اضافه می شه :)

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خب بعدا با هم مقایسشون کن مثلا ۲۰ روز کاری دیگه ، بک تجربه به تجربیاتتون اضافه می شه :)
شستا رو نگر داشتم. با اینکه بالای عرضه اولیه و تو اصلاحات قدیمیش اضافه کرده بودم اما باز هم تو سود بیشتر از سیصددرصد بودم اما باز نگرش داشتم چون می دونم سهم ارزنده ای هست. میدونم که تو منفی های این روزهای بورس ایران سهم فروختن اشتباه هست مگر اینکه واقعا نیاز داشته باشی.
من فقط یادم میاد اون زمان که شستا عرضه اولیه شده بود خیلیها می گفتن این ۲۰ درصد پایینتر از قیمت واقعیش عرضه اولیه میشه. واقعا اون موقع راست می گفتن و سودآوری و بالارفتن سهم های زیرمجموعه اش باعث شده الان هم ارزنده تر بشه یا اینکه اون موقع یه چیزی می پروندن؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
وتوصا هم دارم که این دو روز حقوقی خوبش و یا بازیگردان خوبش روی خوشش رو به ما نشون داد و پایانی تو دو روز منفی دو شد جمعا! واقعا دمشون گرم. ببینیم با عرضه اولیه شدن دیجی کالا و یا اومدن گزارش هاش تو کدال چه وضعیتی برای وتوصا پیش میاد...

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
همین مان کم بود که فقط :
شریک دزد و رفیق قافله
بیاد تِز بده

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elmalish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان نظرتون در مورد شگویا چیه؟ همچنین هرمز؟
تحلیل نیاز نیست فقط اگه کسی هست با این سهم ها تجربه داره در میان بگذاره ،سپاس.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356

اگر فردا شاخص مثل دوره های گذشته به فیبوی ۲۳ واکنش مثبت نشون بده و بتونه مقاومت دو میلیون رو بشکونه رشد شارپی خواهیم داشت و اونموقع سناریو کلا عوض میشه و نیاز به ۲۰ روز صبر هم نیست.
اما اگر این اتفاق نیوفته شاخص برمی‌گرده به یک و ششصد و سی.
در کل تو این برهه فولاد و پارس و فارس و پالایشی ها سرنوشت ساز تر از شستا هستند.اون خیلی هم دست نیافتنی نیست

بالا