سبد سهامتون؟100 میلیون ریزش داشت
یکی از منحط ترین نقاط جهان هستی بخش پاتوق پرشین تولزه.
هر چه زودتر بورس و ترک کن و یه عده رو نجات بدهاین همه مدت همه چیز گل و بلبل بود تا اینکه من اقدام به خرید کردم , روز بعد بورس سقوط کرد !
آیا هنوز ایمان نیاورده اید ؟![]()
جالبه تکنار تو این بازار خراب دو روز متوالی 100% باز شد و البته هر دو روز هم باطل شد.
وآیند هم 47% باز شد امروز و پذیرفته شد. البته این رو همه انتظارش رو داشتن ولی چه فایده که امکان خریدش در 2 ماه گذشته فراهم نبوده.
تو بانکیها وپارس رو نگاهی بنداز..افزایش سرمایه در راه داره
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
زنجان و وآیند رو من از چند هفته پیش شکار کرده بودم.جالبه تکنار تو این بازار خراب دو روز متوالی 100% باز شد و البته هر دو روز هم باطل شد.
وآیند هم 47% باز شد امروز و پذیرفته شد. البته این رو همه انتظارش رو داشتن ولی چه فایده که امکان خریدش در 2 ماه گذشته فراهم نبوده.
زنجان و وآیند رو من از چند هفته پیش شکار کرده بودم.
تو همین ریزش های زنجان مثبت پنج بود
من شستا رو رد کردم رفت آیند رو آوردم جاش.کارگزاری داغون سرخطی دیگه جواب نمیده برای من. وگرنه وآیند یه روز 22 میلیون حجم خورد 2 هفته پیش تو صف هم بودم نرسید به هر حال.
من شستا رو رد کردم رفت آیند رو آوردم جاش.
شستا هم دیگه خورد به سقف کانال حواستون بهش باشه.
هرچی میریم جلوتر بیشتر چم و خم بازار میاد دستمون.
بنظر من از این به بعد حتی تو شدیدترین ریزش ها هم سود خوبی میتونیم بکنیم
شستا رو نگر داشتم. با اینکه بالای عرضه اولیه و تو اصلاحات قدیمیش اضافه کرده بودم اما باز هم تو سود بیشتر از سیصددرصد بودم اما باز نگرش داشتم چون می دونم سهم ارزنده ای هست. میدونم که تو منفی های این روزهای بورس ایران سهم فروختن اشتباه هست مگر اینکه واقعا نیاز داشته باشی.خب بعدا با هم مقایسشون کن مثلا ۲۰ روز کاری دیگه ، بک تجربه به تجربیاتتون اضافه می شه![]()
خب بعدا با هم مقایسشون کن مثلا ۲۰ روز کاری دیگه ، بک تجربه به تجربیاتتون اضافه می شه![]()