• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ترفند این حقوقی ها تو بعضی سهم ها خیلی خوبه من خوشم میاد.
هشت و نیم صبح تو پیش گشایش میاد مثلا 10 میلیون صف فروش تشکیل میده،حقیقیه از خواب پا میشه میبینه عه صف فروش شده منم برم بفروشم،فروش رو میزنه و اونم میاد تو صف.همینجوری ادامه پیدا میکنه یهو میبینی 10 میلیون هم صف فروش حقیقی تشکیل شد.
خب الان اولویت فروش با حقوقیه دیگه چون اون زودتر سفارش زده.
نزدیک ساعت 9 صبح حقوقیه میاد دونه دونه سفارش های خودشو کنسل میکنه و دوباره ثبت میکنه و میره انتهای صف.الان دیگه نوبت فروش با حقیقی هاس.کسیم شک نمیکنه 20 میلیون صف فروش سر جاشه.
راس ساعت 9 دوباره حقوقی سفارش های فروش خودشو کنسل میکنه و 10 میلیون سفارش خرید میزنه.
خیلی راحت سهم حقیقی هارو مفت از چنگشون در میاره.
خیلی حواستون به اتفاق هایی که تو پیش گشایش میوفته باشید چون خرید و فروشی انجام نمیشه فقط ثبت سفارشه،ترفند های زیادی میزنن حقوقی زرنگ ها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ترفند این حقوقی ها تو بعضی سهم ها خیلی خوبه من خوشم میاد.
هشت و نیم صبح تو پیش گشایش میاد مثلا 10 میلیون صف فروش تشکیل میده،حقیقیه از خواب پا میشه میبینه عه صف فروش شده منم برم بفروشم،فروش رو میزنه و اونم میاد تو صف.همینجوری ادامه پیدا میکنه یهو میبینی 10 میلیون هم صف فروش حقیقی تشکیل شد.
خب الان اولویت فروش با حقوقیه دیگه چون اون زودتر سفارش زده.
نزدیک ساعت 9 صبح حقوقیه میاد دونه دونه سفارش های خودشو کنسل میکنه و دوباره ثبت میکنه و میره انتهای صف.الان دیگه نوبت فروش با حقیقی هاس.کسیم شک نمیکنه 20 میلیون صف فروش سر جاشه.
راس ساعت 9 دوباره حقوقی سفارش های فروش خودشو کنسل میکنه و 10 میلیون سفارش خرید میزنه.
خیلی راحت سهم حقیقی هارو مفت از چنگشون در میاره.
خیلی حواستون به اتفاق هایی که تو پیش گشایش میوفته باشید چون خرید و فروشی انجام نمیشه فقط ثبت سفارشه،ترفند های زیادی میزنن حقوقی زرنگ ها
80 درصد ملت فقط چشمشون به صفه خرید شد خرید میزنن فروش شد فروش میزنن یعنی 50 تا سرمایه دار درست حسابی جمع شن کنار هم کل بازار و میتونن کنترل کنن

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من فردا نقد میشم واقعا خطر بیخ گوش هست

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
سه ماه دیگه این پست را مرور میکنیم[emoji116][emoji116]

خودرو ۷۰۰ تومان میشه ۱۲۰۰

خساپا ۵۲۰ تومان میشه ۱۴۰۰

خگستر ۱۲۰۰ تومان میشه ۲۰۰۰

فولاد ۱۹۸۰ تومانی میشه ۳۵۰۰

فملی ۳۱۸۲ تومان میشه ۵۰۰۰

وساپا ۲۳۰۰ تومانی میشه بالای ۵۰۰۰ تومان[emoji7][emoji7]

خپارس ۱۸۰۰ تومان میشه ۴۰۰۰

حداقلاشو گفتم. پس تا ۳ ماهه دیگه ، کاری به تحلیل این سهام نداریم.

خریدیم و میزاریمشوون زیر بالشت تا سه ماهه دیگه و اصلا کاری به منفی و مثبتاش نداشته باشین.

دوستان تازه وارد این یه آموزش هست براتون که متوجه بشین سهامداری با سهام بازی فرق داره.

پس تا سه ماهه دیگه ، کاری به این سهام نداشته باشین و فقط توو این قیمتهای زیر حجم اضافه کنید،

نقاط حجم اضافه کردن هم گفتم براتون[emoji116][emoji116]

اگه شنبه بازار بازم اصلاح داد سهام زیر را پله ای بخرین و حجم اضافه کنید:

فولاد ۱۷۵۰

خساپا ۴۷۵

خودرو ۶۴۰

فملی ۲۸۵۰

خگستر ۹۷۵

وساپا ۲۰۰۰ و ۱۸۶۰ جاروو کنید .

905.gif
905.gif
905.gif
905.gif
905.gif
ugly25.gif
ugly25.gif
ugly25.gif
ugly25.gif

واقعا که....
کجا با این عجله
تشریف داشته باش حالا.تازه میخوایم وساپا جارو کنیم بزاریم زیربالشت.(پست اول ایشون مال امروزه . نقل قول پایینی مال 13 روز پیش که خیلی با اطمینان توصیه میکردن اینا رو بخرید بزارید تا سه ماه دیگه زیر بالشت و به منفی مثبت ها هم کار نداشته باشید . بدون این که ایشون حتی به شما بگن آقا خودت برو تحلیل کن.خودت با مسئولیت خودت بخر یا ....)
بچه ها مراقب باشید خواهش میکنم.این پست نمونه ای از پست ها و سیگنال هایی هست که توی سهام یاب یا رهاورد یا ... میبینید.با این پست های مثل چاقوی دولبه بیچاره نشید و تصمیمات هیجانی نگیرید.

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
شعر بورسی در این روزهای بورسی خالی از لطف نیست ..

پول می‌رود ز دستم، صاحبدلان خدا را
دردا که سهم منفی، خواهد شد آشکارا

پرتفو شکستگانیم، ای سهم خسته برخیز
باشد که باز بینم روزهای رو به بالا

چند روزه رنگ چون خون پاشیده روی میدون
روحانی با گشایش ، بدبخت کرده ما را

در حلقه‌ی اساتید شاعر چنین بپرسید
ماذا ز فاز بازار یا مردم بخارا

پاسخ چنین بدادند با غیظ و با تحکم
خلقی چنین مهیج بیچاره کرده مارا

آسایش تو در بورس تفسیر این دو حرف است
یک اندکی صبوری، خود را ز صف در آرا

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
905.gif
905.gif
905.gif
905.gif
905.gif
ugly25.gif
ugly25.gif
ugly25.gif
ugly25.gif

واقعا که....
کجا با این عجله
تشریف داشته باش حالا.تازه میخوایم وساپا جارو کنیم بزاریم زیربالشت.(پست اول ایشون مال امروزه . نقل قول پایینی مال 13 روز پیش که خیلی با اطمینان توصیه میکردن اینا رو بخرید بزارید تا سه ماه دیگه زیر بالشت و به منفی مثبت ها هم کار نداشته باشید . بدون این که ایشون حتی به شما بگن آقا خودت برو تحلیل کن.خودت با مسئولیت خودت بخر یا ....)
بچه ها مراقب باشید خواهش میکنم.این پست نمونه ای از پست ها و سیگنال هایی هست که توی سهام یاب یا رهاورد یا ... میبینید.با این پست های مثل چاقوی دولبه بیچاره نشید و تصمیمات هیجانی نگیرید.

پست شما رو لایک کردم ولی دلم نیومد ساکت از کنارش بگذرم ، یک احسنت بزرگ با نهایت احترام از جانب من تقدیم شما گرامی جان

من بارها گفتم این ها عدد توی گوشی نیست که هی بالا پایین بشن و مهم نباشه ،اینا پول ماست ،زندگی ماست ،متوجه باشید که چی کار دارید میکنید ،مشورت گرفتن خوبه ،اما با حرف کسی وارد معرکه ناشناس نشید (نه تنها بورس ،همه بازارهای دیگه ،اما در بورس شدیدتره چون پول فیزیکی وجود نداره و این مثل تخدیر میمونه)

بجز مغرضین، اصولا کسانی که اینطور بی هوا پیشنهاد خرید و فروش میدن درک درستی از بورس ندارن و عمدا یا سهوا به خودشون و بقیه آسیب میزنن ،قرار نیست همه ما در هر زمینه ای صاحب رای باشیم ،پس سعی کنیم هزینه تراشی برای خودمون و بقیه نکنیم

پ ن : مشخصا منظورم به صاحب نقل قول نیست و ایشان از سابقون انجمن هستند و حتما این قول ها ناشی از هیجان و لغزش کلام هست ،قصد بی احترامی به ایشان نیست مطلقا

پ ن : فردا همه فولاد و فملی بفروشید ،شستا و وغدیر بخرید :D:p:cool: با بقیه پولتون وبملت بخرید ،اگر بسته است هم مهم نیست بخرید ،نتونستید بخرید ،برید صف فروش بفروشید ،کسانی که به این فرمول فردا عمل کنند ۶۰ درسد! سود در انتظارشونه ;)

پ ن : در نیمه های شب دلها به خداوند نزدیکتره ،برای همه شادمانی ،سلامتی و برکت مسئلت دارم ،آمین

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
حسین تیرماه ۲۰۷اش را فروخت و به توصیه دوستانش وارد بورس کرد. حسین هیچ چیزی از این بازار و بازارهای موازی دیگر سردرنمی‌آورد، تنبل بود و نمی خواست چیزی هم یاد بگیرد و پول آسان (Easy Money) می‌خواست و به توصیه دوستانش برای این که از دیگران عقب نماند پول داد و وارد گروهی وی آی پی شد که به او سیگنال بدهند. حسین اولین خریدش را کرد و با بیست درصد ضرر از سهم خارج شد و وارد سهم بعدی که معرفی شده بود شد. در این سهمش هم ضرر کرد و سهم را عوض کرد. حسین از تیرماه تا الان چندین و چند بار سهم عوض کرده است و هر بار هم ضرر کرده است. حسین با پول پژو ۲۰۷اش الان به سختی می تواند یک پراید بخرد. مثل حسین نباشیم...
(حسین اسم خود فردی است که می شناسم و دقیقا این بلاها سرش آمده است!)

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
پ ن : فردا همه فولاد و فملی بفروشید ،شستا و وغدیر بخرید :D:p:cool: با بقیه پولتون وبملت بخرید ،اگر بسته است هم مهم نیست بخرید ،نتونستید بخرید ،برید صف فروش بفروشید ،کسانی که به این فرمول فردا عمل کنند ۶۰ درسد! سود در انتظارشونه ;)
فکر کنم پایین تر از این هم میتونم همین وغدیر و شستا رو بخریم. سهم ها خیلی پایین اومدن درسته. اما پایین تر از این هم امکانش هست و به راحتی می تونن خیلی پایین تر از این برن. چون فکر می کنم همون پول هایی که تو فروردین و اردیبهشت و خرداد وارد شدن دارن الان خارج می شن...

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
واقعا نمیدونم چی میخواد بشه این بازار و هدفش چیه
این مدل بازار ربطی به اصلاح نداره احساس میکنم از عمد دارن اینکارو میکنن
با چه هدفی خدا میدونه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فکر کنم پایین تر از این هم میتونم همین وغدیر و شستا رو بخریم. سهم ها خیلی پایین اومدن درسته. اما پایین تر از این هم امکانش هست و به راحتی می تونن خیلی پایین تر از این برن. چون فکر می کنم همون پول هایی که تو فروردین و اردیبهشت و خرداد وارد شدن دارن الان خارج می شن...

دوست خوبم شوخیه اینا جدی نگیرید یه موقع

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
مشکل همچنان اینه که با کوچکترین فرصت فروشی در -5 میخوان خودشون رو فقط خلاص کنن. البته دیگه در این مرحله مطلقا نمیشه کسی رو سرزنش کرد. دیروز اگر صندوق های درآمد ثابت اون گند رو نمیزدن روند داشت بر میگشت. جوری شده که هر سهمی رو بخوای بخری به خودت میگی چرا الان؟ فردا تو -5 میخرم و دوباره فردا همین قضیه تکرار میشه. تردید در بازار موج میزنه.

#همچنان_خوشبین_به_هفته_دولت_الی_مهر_ماه_علی_برکت_الله

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
من مشکوکم به وزیر پرسپولیسی مگه میشه هیت مپ انقدر قرمز ، چرا آبی نیست ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان لطفا فقط بحث تخصصی بشه..از شوخی و مطالب بی ربط به موضوع تایپیک جدا خودداری کنید.
همه باید کمک کنیم تایپیک تخصصی تر بشه که بتونه به همه ی ما کمک کنه..
ممنون که رعایت میکنید

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
به عنوان کسی که هیچ فعالیت و اطلاعات بورسی ندارم و فقط از دور نگاه میکنم باید بگم که امسال هرکسی رو که میدیدم وارد بورس شده این جمله بینشون مشترک بوده :
نه من تحقیق کردم تا قبل از انتخابات آمریکا هم پولمو میکشم بیرون !
به نظر میاد خارج شدن این افراد از بورس شروع شده (من آخر شهریور منتظر خروج این افراد بودم )

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
مشکل همچنان اینه که با کوچکترین فرصت فروشی در -5 میخوان خودشون رو فقط خلاص کنن. البته دیگه در این مرحله مطلقا نمیشه کسی رو سرزنش کرد. دیروز اگر صندوق های درآمد ثابت اون گند رو نمیزدن روند داشت بر میگشت. جوری شده که هر سهمی رو بخوای بخری به خودت میگی چرا الان؟ فردا تو -5 میخرم و دوباره فردا همین قضیه تکرار میشه. تردید در بازار موج میزنه.

#همچنان_خوشبین_به_هفته_دولت_الی_مهر_ماه_علی_برکت_الله
همش حقوقی ا دارن میکنن تو پاچه ملت
حقیقی بدبخت فقط داشت نگاه میکردن و اصلا حجم فروشی نداشتن در مقابل حقوقی ا و الان حق دارن که خارج بشن

شده داستان دلار 20 ت که یکسری میگفتن تا 30 ت میره ولی دولت اوردش روی 9 ت

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
مجددا شاخص ریخت و اصلا نتونست بالای 1800 خودش رو تثبیت کنه.
اگر هیچ فکری نکنن به راحتی تا 1700 هم میریزه.
وقتی طی یک بازه زمانی چند روزه عرضه سهام عدالت، ابلاغیه کاهش سهام صندوقهای درامد ثابت و شل کن سفت کنهای دارادوم شکل میگیره طبیعتا باید منتظر چنین ریزشهایی باشیم.
تازه الان خوبه.
سهام شاخص ساز تو نیمه دوم قشنگ یه حال اساسی به شاخص کل میدن.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان برای خرید این دو نماد کدوم ترجیح میدن
#غزر
#سیتا

بالا