• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
الآن این یعنی چی ؟
یعنی شستا وضعیت درآمدش خوب نیست یا پرتفوی خوبی نداره یا تغییر مدیریتش خالی بندی بوده و ظاهرا خصوصی سازی نشده ؟
نتیجه گیری ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
الآن این یعنی چی ؟
یعنی شستا وضعیت درآمدش خوب نیست یا پرتفوی خوبی نداره یا تغییر مدیریتش خالی بندی بوده و ظاهرا خصوصی سازی نشده ؟
نتیجه گیری ؟

به نظر من شاید این سهم یک سهم پر سود برای بلند مدت باشه اما اینجوری هم نیست که صبح تا شب بگیم مادر بورس هست و مادر تمام سهم ها هست و.... :دی

مراقب گل لاله هم باید باشیم.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اوس داود صندوق ونچر رو پایه ای؟ من قبلا etf از نوع جسورانه ندیده بودم نمیدونم قبلا هم داشتیم یا نه. این نوع صندوق ها واقعا مثل اسمشون جسورانه سود میدن و ابر-جسورانه رو هم سود رو پس میگیرن! البته منظورم جسورانه غیر قابل معامله است. از نوع etf اش رو تجربه نکردم.

اینو میگم:

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اوس داود صندوق ونچر رو پایه ای؟ من قبلا etf از نوع جسورانه ندیده بودم نمیدونم قبلا هم داشتیم یا نه. این نوع صندوق ها واقعا مثل اسمشون جسورانه سود میدن و ابر-جسورانه رو هم سود رو پس میگیرن! البته منظورم جسورانه غیر قابل معامله است. از نوع etf اش رو تجربه نکردم.

اینو میگم:

اسمش رو شنیدم ولی اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم
crazy.gif

این صندوق ها رو به نظرم با این دید میشه خرید که پولی رو که میدیم اصلا نباید حسابش بکنیم و فرض کنیم رفته و کاریش نداشته باشیم تا 20 یا 30 سال دیگه یا گنج میشه و ذوق میکنیم یا از بین میره و از همون اول فرض کرده بودیم نداریم
به شدت ریسکشون بالاست من خودم سمتشون نمیرم . اصلا صندوق ها رو میگیرم که ریسکم کمتر بشه
wagh.gif

من اگه خیلی جسور بودم از این سهم های "خ" دار میخریدم
bav3_154fs759111.gif

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
خوب شد گفتید نوری
یه زمان سهام نوری زیر سی تومن گیر نمیومد!!
به هیچ روشی
الان شده پونزده تومن !
این اصلا خودش سیگناله،داره میگه بیا منو بخر.

Captive

لایک‌ها
16,665
دوستان کسی در مورد سهام " شرکت‌سرمایه‌گذاری‌استان‌بوشهر " وسبوشهر اطلاعی داره؟

توی درگاه ذینفعان بازار سرمایه حدود 120 هزار سهام تو قسمت دارایی ها هست اما اصلا تو هیچ جایی اسمی از این سهام نیست!!

دوستان کسی اطلاعی نداشت؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوستان کسی اطلاعی نداشت؟
تا حالا اسمشو نشنیده بودم.
اومدم برم از رهاورد آمار و سوابقشو دربیارم دیدم این نماد تو سایت رهاورد نیست
رو تابلوی بورس هم هست ولی سهام شناورش صفر بود
شاید ورشکسته اس بسته شده شایدم قراره در اینده عرضه بشه حوصله داشته باشی سوابقش و اینارو در بیاری معلوم میشه.

Captive

لایک‌ها
16,665
تا حالا اسمشو نشنیده بودم.
اومدم برم از رهاورد آمار و سوابقشو دربیارم دیدم این نماد تو سایت رهاورد نیست
رو تابلوی بورس هم هست ولی سهام شناورش صفر بود

منم سرچ کردم هیچ نام و نشونی به اون صورت ازش نبود :(

شاید ورشکسته اس بسته شده شایدم قراره در اینده عرضه بشه حوصله داشته باشی سوابقش و اینارو در بیاری معلوم میشه.

حدس منم همین بود ولی باز باید یه نام و نشونی ازش باشه :دی

اینا مگه همون شرکت های استانی سهام عدالت نیستن؟

والا یکی از آشنایان 20-25 سال پیش مثل اینکه سهام بهش دادن البته یه هزینه ای هم ازش گرفتن ( بابت هر 2 سهم ) حالا رفتم درگاه ببینم چی داره چی نداره یکی از سهم ها که اکی بود منتهی این رو هم زده بود که دیدم ارزشی نداره هر چند تعدادش زیاده اگر عرضه اولیه هم بیاد بیرون 500ت باشه بد نیست :دی

ولی بعد این همه سال و با توجه به اینکه هیچ آمار و ایندکسی ازش تو گوگل ندیدم یکم مشکوکه.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
میگم تا کمپین برکناری رئیس بوق رو زدن, هم ساعتا برگشت به روال سابق و یک تایم شد که عالیه هم هسته بورس حالش خوب شد!
226.gif

هسته بورس سلاممممممممم
177.gif

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوباره منتظر هستم که شنبه بازار کمی سبز بشه و دوباره ساعت حدودای یازده بکهو بازار به رنگ گوجه فرنگی دربیاد و بعد از ظهر بگن قرمزی بازار امروز هم به خاطر فلان مورد بوده ...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
میگم تا کمپین برکناری رئیس بوق رو زدن, هم ساعتا برگشت به روال سابق و یک تایم شد که عالیه هم هسته بورس حالش خوب شد!
226.gif

هسته بورس سلاممممممممم
177.gif
مثل اینکه کارمزد کارگزاریها هم برگشته به قبل

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
افزایش تیک قیمتی از ۱ تومان به ۱۰ تومان که میگن یعنی باید مضرب قیمت گذاریمون ۱۰ باشه ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اخیرا خبری شنیدیم مبنی بر اینکه تیک سایز اردر گذاری از ۱۰ ریال(۱ تومن ) به ۱۰۰ ریال (۱۰ تومان) قرار هست تغییر پیدا کنه...

حالا این تیک سایز یعنی چی و هدف از این کار چی میتونه باشه!؟

تیک سایز، در واقع به معنی فاصله سفارشات است، یعنی به فرض مثال اگر شما روی سهمی با قیمت ۱۰۰۰ تومان، یک سفارش ۱۰۰۰ تومانی بفرستید، شخص دیگه باید فاصله قیمتیش با سفارش شما کمتر از ۱۰ تومن نباشه یعنی یا ۱۰۱۰ تومن یا ۹۹۰ تومن خواهد بود...

فوايد این کار چیه!؟

۱) حجم سفارشات ارسالی کم میشه و باعث میشه فشار کمتری به هسته وارد بشه...

۲) بازی قیمتی در سهم ها کاهش پیدا میکنه و کسانی که قصد سو استفاده از روندهای نزولی رو در سهمی داشته باشند هزینه بیشتری رو باید بپردازند...

۳) مهم : حذف صفر به مرور زمان و خارج شدن ریز قیمت ها از گردونه معاملات به تدریج پله اول یک ریال خارج شد با اردر گذاری ضریب ۱۰ در مرحله قبل، پله دوم ۱۰ ریال خارج شد با افزایش تیک سایز به ۱۰۰ و قطعا سه پله دیگه رو هم به مرور خواهیم دید تا اینکه تیک سایز به ۱۰۰۰۰ برسه و پس از آن با افزایش قیمت سهم ها به بالای ۱۰ هزار تومان به مرور صفر ها حذف میشوند و واحد پول تغییر میکند...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Captive

لایک‌ها
16,665
یعنی اگر کسی روی 5+ اردر گذاشته باشه ما نمیتونیم روی -2 اردر بذاریم و کارگزاری رو ببنیدم بریم پی زندگی؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اخیرا خبری شنیدیم مبنی بر اینکه تیک سایز اردر گذاری از ۱۰ ریال(۱ تومن ) به ۱۰۰ ریال (۱۰ تومان) قرار هست تغییر پیدا کنه...

حالا این تیک سایز یعنی چی و هدف از این کار چی میتونه باشه!؟

تیک سایز، در واقع به معنی فاصله سفارشات است، یعنی به فرض مثال اگر شما روی سهمی با قیمت ۱۰۰۰ تومان، یک سفارش ۱۰۰۰ تومانی بفرستید، شخص دیگه باید فاصله قیمتیش با سفارش شما کمتر از ۱۰ تومن نباشه یعنی یا ۱۰۱۰ تومن یا ۹۹۰ تومن خواهد بود...

فوايد این کار چیه!؟

۱) حجم سفارشات ارسالی کم میشه و باعث میشه فشار کمتری به هسته وارد بشه...

۲) بازی قیمتی در سهم ها کاهش پیدا میکنه و کسانی که قصد سو استفاده از روندهای نزولی رو در سهمی داشته باشند هزینه بیشتری رو باید بپردازند...

۳) مهم : حذف صفر به مرور زمان و خارج شدن ریز قیمت ها از گردونه معاملات به تدریج پله اول یک ریال خارج شد با اردر گذاری ضریب ۱۰ در مرحله قبل، پله دوم ۱۰ ریال خارج شد با افزایش تیک سایز به ۱۰۰ و قطعا سه پله دیگه رو هم به مرور خواهیم دید تا اینکه تیک سایز به ۱۰۰۰۰ برسه و پس از آن با افزایش قیمت سهم ها به بالای ۱۰ هزار تومان به مرور صفر ها حذف میشوند و واحد پول تغییر میکند...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
این دست و پا زدن ها فقط پاک کردن صورت مسئله هست تا زمانی که هسته معاملات مشکل داره

در کل جهان سعی میشه حجم معاملات با اصافه کردن تعداد اعشار قیمت بیشتر کنن(حتی اگر شده به اندازه یک سنت) اینجا برعکس حجم باید برد بالا تا به حساب هاشون فشار نیاد یه وقت مجبور بشن سیستم ارتقاء بدن

فکر کردن مدرسه هست شیف صبح و عصر !!!

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
تا ٤ شنبه گذشته ميگفتن دستوري داره منفي ميخوره حالا ميگن از شنبه يا يك شنبه به خاطر عرضه دارا دوم دستوري ميخواد مثبت بخوره
كي اين وسط داره دستور ميده ؟ مگه ميشه يه بازار رو كه تماما با سرمايه مردم داره اداره ميشه ،دستوري بالا پائين كرد؟ !
پس چرا بهش ميگن بورس؟ والا همه جاي دنيا بورس اصلا يه چيز ديگست يه تعريف ديگه داره !
خدا بخير كنه اينا وقتي رو يه چيزي ميخوان مديريت كنن فاتحش رو ميخونن دقيقا مثل مديريتشون در بازار خودرو يا مسكن :)

بالا