• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان همونطور که چند روز پیش عرض کردم دولت باعث ایجاد بی اعتمادی زیادی در بورس شده و خیلیا فقط به فکر خروج و نقد شدن افتادن..فعلا صبور باشید تا این جو برگرده..

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
قشنگ مشخصه که ملت دارن از ترس مرگ خودکشی میکنن !
نمیدونم چرا اینایی که آتیش به مالشون میزنن متوجه نیستن سهامدار یه مجموعه بودن یعنی چی؟
یه مثال ساده بخوام بگم کسی که سهام معدنی رو داره، ایا درجریان نیست که هر دامپتراکی که تو این مجموعه معدنی درحال فعالیته میلیاردها تومن قیمتشه ؟
منم از روی شکم سیری این حرفارو نمیزنم. همین الانش 44 تومن تو ضررم ولی حتی یک برگ سهم هم نفروختم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بهترین کارو کردی.بورس جای افراد ترسو و عجول نیست
نمیدونم چرا اینایی که آتیش به مالشون میزنن متوجه نیستن سهامدار یه مجموعه بودن یعنی چی؟
یه مثال ساده بخوام بگم کسی که سهام معدنی رو داره، ایا درجریان نیست که هر دامپتراکی که تو این مجموعه معدنی درحال فعالیته میلیاردها تومن قیمتشه ؟
منم از روی شکم سیری این حرفارو نمیزنم. همین الانش 44 تومن تو ضررم ولی حتی یک برگ سهم هم نفروختم.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مشکل اساسی کار اینجاست که اشخاص پول در گردش خودشونو وارد بورس کردن ! الان من پولی که سهام دارم نیاز ندارم درسته الان داره میره پایین ولی نیازی ندارم خارج بشم چون همیشه برمیگرده سمت بالا و جبران میشه طرف میشناسم وام گرفته گذاشته بورس ! یکی ماشینو فروخته بی ماشین مونده و ...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هر بالا رفتنی یه پایین اومدنی هم داره و صد البته برعکس ـــش هم میتونه صادق باشه
روزی که اومدم بورس کلیه جوانب رو در نظر گرفتم میدونستم ممکنه سهام ریزشی بشه ممکنه ضرر کنم
تو صف فروش به هیچ عنوان فروشنده نیستم سهم هایی که دونه دونه انتخاب کردم رو مفت نمیفروشم ! تا الان یه دونه سهم هم نفروختم . حتی به نظرم میتونیم تو این منفی ها میانگین کم کنیم
اگر 25 درصد سهامداران صبر و حوصله داشته باشن وضعیت اینجوری نمیشد
تو این مدت چه تو محیط واقعی چه تو محیط مجازی بگو بخندم نسبت به قبل بیشتر شده ! چرا باید هم اوقات خودم رو تلخ کنم و هم دیگران رو ؟!
فقط باید صبور باشیم

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
حالا این همه جشن و پایکوبی کسانی که تو بورس نیستن برای چیه!؟ بعضی ها جوری مست و مسرور شدن انگار ارث به زور گرفته شده‌ی آبا و اجدادی‌شو رو دارن بازپس میگیرن!
بنده های خدا، اگر بورسیون نقدینگی خودشون رو بکشن بیرون خود شماها باید برید تو صف دلار 60 تومنی و سکه 30 تومنی!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یه عده به جای بورس که در کلیاتش سرمایه گذاری مولدیه ترجیحو به دلال بازی و خرید دلار و ماشین و خونه دادن
اینا صبح بلند میشن با دوستاشون میگن امروز بریم کجا تر بزنیم
این همه حمله به بورس کار این جماعت اویزون تو میدون فردوسی و جمعه بازارهای ماشین و بنگاه های املاک بغل دست همه یه مقاله داریم مثلا گفته باشه دلالی خوب نیست؟
دولت هم که اسکوله این وسط میاد جمع و جور کنه چشم بورس رو در میاره. آخه خودش گفت بیایید بورس سواد نمیخواد کد بورسی فله ای میزنم براتون . . .
بعد گند بورس در اومد میگه زشت شد خب اونیکه سکه خریدی بیا مالیات بده مال سال 97 رو. ئه چرا ماشین خریدی دو تا پلاک به اسمت باشه دهنت سرویسه قرعه کشی داریم چه قرعه کیشی ای!
پلیس میفرسته جای جمع کردن موتورسیلکت بدون بیمه و گواهینامه یک روز هم این دلالهای کنار خیابون رو بگیرن. . .
خلاصه ملت عنتر و منتر این دولتها هستند و آخر تبخیر امید و دود شدن سرمایه و اعصاب و مصاب

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من گفته بودم دیگه فعالیت نمیکنم اینجا ،اما طاقت نیاوردم و ضمن عذرخواهی نکته ای عرض میکنم

اولا ،کسانی که مدام سهم دولتی و ملتی کردن و به نوعی شروع این داستان با اونا بود ،الان حالتون چطوره ،سهم های کوچک و ملتی ! شما حالشون چطوره ؟الان که بورس ریخت تورم کاهش پیدا کرد؟اجناس ارزان شد؟از کمپین های خبرگزاری طرفدار ملت !فارس چه خبر ؟

یکی از مشکلات بزرگ کشور ما جماعت نسبتا بزرگ افراد جاهل خود عالم پندار هست که کار مملکتو به این گنداب کشاندند

در مورد بازار هم حرف زیاده اما خلاصه اینکه کسانی که صبر کنیم به زودی شادمانه به این روزها لبخند خواهیم زد و از درخت صبری که کاشتیم میوه شیرین احساس موفقیت برداشت خواهیم کرد ،به امید خداوند رحمان
فقط افسوس که پولی نیست برای خرید در این ایام طلایی (نظر شخصی و مثل همیشه بی مبنا ) ;)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
امروز رفتم احراز هویت کارگزاری تدبیرگران فردا رو انجام دادم , کسی اینجا این کارگزاری رو داره ؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
photo_2020-08-23_13-51-31.jpg
تا یکماه گذشته که شاخص بورس سبز پوش بود و در اعداد بالای 2 میلیون واحدی در حال حرکت بود، دلواپسان خبر از اثرات تورمی بازار سرمایه بر سایر بازارهای مالی می دادند، این در حالی است که شاخص بورس در مرداد کاهش 10 درصدی را تجربه کرده و سایر بازارها بازدهی ها متفاوت دارند!!!

نکته جالب تر اینکه شاخص بورس کاهشی به مراتب کمتر از نمادهای بورسی به نمایش می گذارد و در یک ماه اخیر 320 نماد بازار سرمایه کاهش بیش از 10 درصد را تجربه کرده اند.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
در مورد بازار هم حرف زیاده اما خلاصه اینکه کسانی که صبر کنیم به زودی شادمانه به این روزها لبخند خواهیم زد و از درخت صبری که کاشتیم میوه شیرین احساس موفقیت برداشت خواهیم کرد ،به امید خداوند رحمان
فقط افسوس که پولی نیست برای خرید در این ایام طلایی (نظر شخصی و مثل همیشه بی مبنا ) ;)
آقا امیر فعالیت بکن همه اینجا هستیم که استفاده بکنیم و بهترین راندمان رو از دارایی مون داشته باشیم. ممنون می شم اگر همه مون به فعالیت مون ادامه بدیم.
من اواخر روی دو تا سهم بودم. شستا که اون موقع با دو تا منفی فروختمش. دیدم وضعیت بازار خیلی خراب میشه.
دومی هم وتوصا بود که همین الان هم نگر داشتم و هر روز پایانی منفی کمتر از یک می خوره و تو هر دو سه روز یک بار شاید منفی پنج بخوره. باز این برام خوبه و می دونم در آینده نزدیک چه اتفاقاتی برای سهم می افته و برای همین هم نگرش داشتم.
من هم فقط افسوس می خورم که این روزا پولی ندارم تا چند روز بعد هم خرید بزنم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فولاد و فخوز من دوباره ریزشی شده، حتی ونیکی هم منفی شده، سرمایه من داره ریز ریز ریز میشه، من باختم بدم باختم فقط بزارین برم من(با صدای نقی معمولی بخونید:p)

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
آقا امیر فعالیت بکن همه اینجا هستیم که استفاده بکنیم و بهترین راندمان رو از دارایی مون داشته باشیم. ممنون می شم اگر همه مون به فعالیت مون ادامه بدیم.
من اواخر روی دو تا سهم بودم. شستا که اون موقع با دو تا منفی فروختمش. دیدم وضعیت بازار خیلی خراب میشه.
دومی هم وتوصا بود که همین الان هم نگر داشتم و هر روز پایانی منفی کمتر از یک می خوره و تو هر دو سه روز یک بار شاید منفی پنج بخوره. باز این برام خوبه و می دونم در آینده نزدیک چه اتفاقاتی برای سهم می افته و برای همین هم نگرش داشتم.
من هم فقط افسوس می خورم که این روزا پولی ندارم تا چند روز بعد هم خرید بزنم.

خواهش میکنم دوست خوبم
من اون روز بعد از یک بازار خون آلود و بحث های سنگین و طولانی یه مطلب فان گذاشتم که یکم جو عوض بشه متاسفانه در مدت خیلی کوتاهی‌ پاک شد و این برای من خیلی برخورنده بود

چشم اگر مطلبی به ذهنم برسه حتما ،گاهی‌ نیاز به حرف زدن هست برای تخلیه احساسات و چه جایی بهتر از اینجا ،امیدوارم مدیر محترم هم کمی با اغماض به ما ضعفا نگاه کنه ،ما گناه داریم :cool:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
مشاهده پیوست 1194454
تا یکماه گذشته که شاخص بورس سبز پوش بود و در اعداد بالای 2 میلیون واحدی در حال حرکت بود، دلواپسان خبر از اثرات تورمی بازار سرمایه بر سایر بازارهای مالی می دادند، این در حالی است که شاخص بورس در مرداد کاهش 10 درصدی را تجربه کرده و سایر بازارها بازدهی ها متفاوت دارند!!!

نکته جالب تر اینکه شاخص بورس کاهشی به مراتب کمتر از نمادهای بورسی به نمایش می گذارد و در یک ماه اخیر 320 نماد بازار سرمایه کاهش بیش از 10 درصد را تجربه کرده اند.
مثب های پی در پی بورس انتظار تورمی ایجاد میکنه (که دو ماه پیش همین کار رو کرد)
الان هم هرچقدر دلار ثبیت بشه به همون مقدا شاخص شکل میگیره و داخل همون محدوده بازی میکنه

بالا