قشنگ مشخصه که ملت دارن از ترس مرگ خودکشی میکنن !
نمیدونم چرا اینایی که آتیش به مالشون میزنن متوجه نیستن سهامدار یه مجموعه بودن یعنی چی؟
یه مثال ساده بخوام بگم کسی که سهام معدنی رو داره، ایا درجریان نیست که هر دامپتراکی که تو این مجموعه معدنی درحال فعالیته میلیاردها تومن قیمتشه ؟
منم از روی شکم سیری این حرفارو نمیزنم. همین الانش 44 تومن تو ضررم ولی حتی یک برگ سهم هم نفروختم.
مشکل اساسی کار اینجاست که اشخاص پول در گردش خودشونو وارد بورس کردن ! الان من پولی که سهام دارم نیاز ندارم درسته الان داره میره پایین ولی نیازی ندارم خارج بشم چون همیشه برمیگرده سمت بالا و جبران میشه طرف میشناسم وام گرفته گذاشته بورس ! یکی ماشینو فروخته بی ماشین مونده و ...قشنگ مشخصه که ملت دارن از ترس مرگ خودکشی میکنن !
نمیدونم چرا اینایی که آتیش به مالشون میزنن متوجه نیستن سهامدار یه مجموعه بودن یعنی چی؟
یه مثال ساده بخوام بگم کسی که سهام معدنی رو داره، ایا درجریان نیست که هر دامپتراکی که تو این مجموعه معدنی درحال فعالیته میلیاردها تومن قیمتشه ؟
منم از روی شکم سیری این حرفارو نمیزنم. همین الانش 44 تومن تو ضررم ولی حتی یک برگ سهم هم نفروختم.
اون کی بود که میگفت شاخص با آغاز هفته دولت صف خرید میشه؟!!!
آقا امیر فعالیت بکن همه اینجا هستیم که استفاده بکنیم و بهترین راندمان رو از دارایی مون داشته باشیم. ممنون می شم اگر همه مون به فعالیت مون ادامه بدیم.در مورد بازار هم حرف زیاده اما خلاصه اینکه کسانی که صبر کنیم به زودی شادمانه به این روزها لبخند خواهیم زد و از درخت صبری که کاشتیم میوه شیرین احساس موفقیت برداشت خواهیم کرد ،به امید خداوند رحمان
فقط افسوس که پولی نیست برای خرید در این ایام طلایی (نظر شخصی و مثل همیشه بی مبنا )![]()
آقا امیر فعالیت بکن همه اینجا هستیم که استفاده بکنیم و بهترین راندمان رو از دارایی مون داشته باشیم. ممنون می شم اگر همه مون به فعالیت مون ادامه بدیم.
من اواخر روی دو تا سهم بودم. شستا که اون موقع با دو تا منفی فروختمش. دیدم وضعیت بازار خیلی خراب میشه.
دومی هم وتوصا بود که همین الان هم نگر داشتم و هر روز پایانی منفی کمتر از یک می خوره و تو هر دو سه روز یک بار شاید منفی پنج بخوره. باز این برام خوبه و می دونم در آینده نزدیک چه اتفاقاتی برای سهم می افته و برای همین هم نگرش داشتم.
من هم فقط افسوس می خورم که این روزا پولی ندارم تا چند روز بعد هم خرید بزنم.
مثب های پی در پی بورس انتظار تورمی ایجاد میکنه (که دو ماه پیش همین کار رو کرد)مشاهده پیوست 1194454
تا یکماه گذشته که شاخص بورس سبز پوش بود و در اعداد بالای 2 میلیون واحدی در حال حرکت بود، دلواپسان خبر از اثرات تورمی بازار سرمایه بر سایر بازارهای مالی می دادند، این در حالی است که شاخص بورس در مرداد کاهش 10 درصدی را تجربه کرده و سایر بازارها بازدهی ها متفاوت دارند!!!
نکته جالب تر اینکه شاخص بورس کاهشی به مراتب کمتر از نمادهای بورسی به نمایش می گذارد و در یک ماه اخیر 320 نماد بازار سرمایه کاهش بیش از 10 درصد را تجربه کرده اند.
شاخص بیاد زیر 1650نظرتون چیه؟
تا چند روز دیگه بازار برمیگرده؟