• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
عیار و گوهر و حتی زر اخیرا بیشتر از طلا مورد توجه قرار گرفتند. بازم بررسی جزئیاتش با خودتون. این هم به هر حال یک روش سرمایه گذاریه، ولی به لحاظ بازدهی در 1 سال اخیر قابل مقایسه با صندوق های سهامی نبوده و خیلی پایینتر قرار میگیره. باید دید در آینده چی پیش میاد.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
عیار و گوهر و حتی زر اخیرا بیشتر از طلا مورد توجه قرار گرفتند. بازم بررسی جزئیاتش با خودتون. این هم به هر حال یک روش سرمایه گذاریه، ولی به لحاظ بازدهی در 1 سال اخیر قابل مقایسه با صندوق های سهامی نبوده و خیلی پایینتر قرار میگیره. باید دید در آینده چی پیش میاد.
نه منظورم خود طلا بود حالا صندوقشو باید بشینم آمار درارم ببینم کدوم بهتره

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
u1c8_untitled.jpg

نماد قابل خرید (بر اساس عکس بالا) به ترتیب از بالا به پایین:

زر
عیار
گوهر
طلا

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
u1c8_untitled.jpg

زر
عیار
گوهر
طلا
یعنی الان من اگر اون زمان می اومدم از این صندوق ها می خریدم هم خود قیمت طلایی که تو بورس خریدم ارزشش بالا می رفت هم خود صندوق بهم صد و خورده ای درصد تو سال ذکر شده سود می داد؟

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
u1c8_untitled.jpg

زر
عیار
گوهر
طلا
به نظر من هم طلا سرمایه مطمئنی باشد
احتمالا با توجه به تورم دلار و جاپ پول بی پشتوانه فدرال رزرو، در ماه های آتی افزایش قابل توجهی در نرخ طلا رو شاهد باشیم
فکر می کنم سوددهی این صندوق ها هم به تبع چندین برابر این ارقام باشن.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی الان من اگر اون زمان می اومدم از این صندوق ها می خریدم هم خود قیمت طلایی که تو بورس خریدم ارزشش بالا می رفت هم خود صندوق بهم صد و خورده ای درصد تو سال ذکر شده سود می داد؟
نه رشدی که اینجا زده ناشی از رشد ارزش طلای تحت تملک صندوق طلا هستش

توی دستوری بودن محاسبه NAV این صندوقای طلا من شک دارم ولی اگه واقعا دستوری نباشه ، اختصاص دادن بخشی از سبد به طلا با دید بلند مدتی به نظرم خوبه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

سلام. نه. اون درصد ذکر شده، همون سود نهایی هست که هر وقت شخص نقد کنه نصیبش میشه. مثل سایر سهم های عادی و سایر صندوق های etf (قابل معامله). مثلا دارا یکم حدود 110% سود داده در این 3 ماه، صندوق طلا 42%. فقط ساعت معامله این چهار نماد (طلا، گوهر، زر، عیار) از 12:30 الی 15:30 هست.

علاوه بر طلا، خود سکه رو هم میشه گرفت که البته وارد داستان بورس کالا میشه. البته ممکنه بعضی بعدا نخوان فیزیکی تحویل بگیرن و فقط از نوسانات بهره مند بشن. یک ویدئو مفید اینجا در این زمینه است.

نمادهای خرید سکه (مضربی از 100/ هر 100 سهم معادل 1 سکه تحویلی):

سکه0011پ021- سکه تمام بهار 1 روزه ملت
سکه0012پ011- سکه تمام بهار 1 روزه رفاه
سکه0112پ031- سکه تمام بهار 1 روزه سامان
سکه9912پ041- سکه تمام بهار 1 روزه صادرات

در مجموع خیلی راه های جذاب برای کسب سود تو بورس وجود داره. فکر کنم به مرور بعضی ها بخشی از سرمایه رو به جای سهام به صندوق های etf (درآمد ثابت، مختلط، سهامی) و همچنین صندوق طلا اختصاص بدن. خرید سکه و به طور کلی بورس کالا، یا حتی اخزا بازی (با اینکه سودش در مقابل بورس حداقل در 1 سال اخیر هیچ بوده) هم به مرور جا میفته.

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یعنی شما واقعا میرید پول میدید جای طلا بعد میدید دست ج.ا که ازش براتون نگهداری کنه ؟
w00t1[1].gif

سرمایه گذاری روی طلا فقط شمش 24 عیار (عیار جهانی هست تقریبا) . اونم فقط توی گاوصندوق خونه
msn-wink[1].gif
msn-wink[1].gif

------------
حس ششم من که همیشه میگه لعنتی زودتر بکش بیرون از بورس ج.ا تا به ** نرفتی.
آخه سهم دویست تومنی چطوری شده هشت هزارتومن(40 برابر) ؟دلیلش چیه دوستان؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
یعنی شما واقعا میرید پول میدید جای طلا بعد میدید دست ج.ا که ازش براتون نگهداری کنه ؟
w00t1[1].gif

سرمایه گذاری روی طلا فقط شمش 24 عیار (عیار جهانی هست تقریبا) . اونم فقط توی گاوصندوق خونه
msn-wink[1].gif
msn-wink[1].gif

------------
حس ششم من که همیشه میگه لعنتی زودتر بکش بیرون از بورس ج.ا تا به ** نرفتی.
آخه سهم دویست تومنی چطوری شده هشت هزارتومن(40 برابر) ؟دلیلش چیه دوستان؟
ایده بدی نیست برای کسایی که با بازار طلا اشنا نیسنتد
واقعا طلا خریدن و فروختن چالش های خودش رو داره

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
ایده بدی نیست برای کسایی که با بازار طلا اشنا نیسنتد
واقعا طلا خریدن و فروختن چالش های خودش رو داره
دقیقا همینطور هست. چالش های زیادی هست.
من خودم تجربه دارم که سکه فیزیکی خریده بودم. موقع خرید سکه فاکتور نمیدن میگن آقا این بسته بندیش خودش فاکتور به حساب میاد. بعد مدتی رفتم بفروشم هزارتا اما واگر براش پیش آوردن و نخریدن. آخرش یکی گفت بازش می کنم اگر اوکی بود که می خرم اگر فیک بود و فلان یا ناخالصی داشت کم می کنم. من هم مجبور بودم و گفتم باشه. باز کرد خلاصه انواع و اقسام کارها رو روش انجام داد آخرش گفت ناخالصی زیاد داره و از این حرفا و کلی هم از پولش کم کرد.
یا دوست خود من تعمیرات طلا انجام میده تو بازار طلافروش ها. می گه یه بار دو نفر خانم اومدن سکه فروختن به ما رفتن. همینکه رفتن زنگ زدیم به کسی که از بازار سکه می خرید. گفت دو تا خانم بودن فلان مشخصات گفتیم آره. بهش گفته بودن که اینا سکه های فیک می فروشن تو بازار و بگیریدشون تا زنگ بزنیم پلیس بیاد که ما گفتیم رفتن و ما هم سکه شون رو خریدیم. میگه باز کردیم دیدیم یه لایه طلا وسطش آهن! خود همین دوستم یه چیزایی در مورد طلا گفت که تو بازارشون اتفاق افتاده بود که من دیگه به شخصه جرات نمی کنم طلا بخرم مخصوصا سکه.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بله هیچ ربطی ندارن فقط ی قومی بودن اومدن به ناموس و خاک ایران لشکر کشی کردن بعد ما براشون عزادازی میکنیم،جهل ایرانی زبان زد خاص و عامه
دوست گرامی این تاپیک برای این حرف ها نیست. من هم عقاید شما رو دارم اما خواهش می کنم تو این تاپیک در این مورد حرف نزنیم. یکی از بهترین تاپیک هایی که تو پرشین دیدم و هستم همینجا هست که تا الان خیلی خوب پیش رفته. باعث حساسیت نشیم و اجازه بدیم به کارمون تو زمینه خود موضوع تاپیک ادامه داده بشه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان عزیز جناب حسینی هم فرمایش کردن.لطفا فقط در مورد موضوع تایپیک مطلب قرار بدید.خواهشا تایپیکی که به این خوبی داره جلو میره رو با گذاشتن مطالب غیر مربوط خراب نکنید.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بله واقعا منم خواهش میکنم مطالب حاشیه ای
و اراجیف گذاشته نشه و جمع بسته نشه،با تشکر
مفید زده تا ۵ روز کد بورسی میده همون ۵ روز میده یا زودتر پیامش میاد؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بله واقعا منم خواهش میکنم مطالب حاشیه ای
و اراجیف گذاشته نشه و جمع بسته نشه،با تشکر
مفید زده تا ۵ روز کد بورسی میده همون ۵ روز میده یا زودتر پیامش میاد؟
بسته به شانست داره من و مادرم به فاصله 10 دقیقه تعیین هویت شدیم .......برای مادرم فرداش رمزش اومد برای من دقیقا روز پنجم رمز اومد

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بسته به شانست داره من و مادرم به فاصله 10 دقیقه تعیین هویت شدیم .......برای مادرم فرداش رمزش اومد برای من دقیقا روز پنجم رمز اومد
اره تایید هویتش برای منم ۱۰ دیقه تاییدش اومد.
مفید هم پیام داد سلام ای گرگ وال استریت کد معاملاتی میدیم تا ۵ روز

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دقیقا همینطور هست. چالش های زیادی هست.
من خودم تجربه دارم که سکه فیزیکی خریده بودم. موقع خرید سکه فاکتور نمیدن میگن آقا این بسته بندیش خودش فاکتور به حساب میاد. بعد مدتی رفتم بفروشم هزارتا اما واگر براش پیش آوردن و نخریدن. آخرش یکی گفت بازش می کنم اگر اوکی بود که می خرم اگر فیک بود و فلان یا ناخالصی داشت کم می کنم. من هم مجبور بودم و گفتم باشه. باز کرد خلاصه انواع و اقسام کارها رو روش انجام داد آخرش گفت ناخالصی زیاد داره و از این حرفا و کلی هم از پولش کم کرد.
یا دوست خود من تعمیرات طلا انجام میده تو بازار طلافروش ها. می گه یه بار دو نفر خانم اومدن سکه فروختن به ما رفتن. همینکه رفتن زنگ زدیم به کسی که از بازار سکه می خرید. گفت دو تا خانم بودن فلان مشخصات گفتیم آره. بهش گفته بودن که اینا سکه های فیک می فروشن تو بازار و بگیریدشون تا زنگ بزنیم پلیس بیاد که ما گفتیم رفتن و ما هم سکه شون رو خریدیم. میگه باز کردیم دیدیم یه لایه طلا وسطش آهن! خود همین دوستم یه چیزایی در مورد طلا گفت که تو بازارشون اتفاق افتاده بود که من دیگه به شخصه جرات نمی کنم طلا بخرم مخصوصا سکه.

در مورد داستان فاکتور سکه اینجا و اینجا هم یه صحبت هایی شده.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان سر خطیها رو دقیقا کی ارسال میکنید؟؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوستان سر خطیها رو دقیقا کی ارسال میکنید؟؟
من رو سرور مجازی با ماکرو که انجام میدم تنظیمش میکنم رو هشت و سی دقیقه و یک ثانیه.
اگرم خودم دستی بزنم همون سر هشت و سی دقیقه ارسال میزنم
اگر بخوای چند تا سر خطی بزنی هم باید بین هر کدوم سی میلی ثانیه delay بزنی
اگه فردا از مفید یوزر نیم پسور متاتریدر رو بگیرم که عالی میشه نیاز به ماکرو هم نداره.
اردر هارو بهش میدی تنظیمش میکنی اون خودش سر وقت انجام میده

بالا