• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تا یکماه پیش ملت شاکی بودن چرا بورس پنج شنبه ها تعطیله چرا فقط تا ظهره چرا شرکت افشای الف نمیزنه، الان دعا میکنن شرکت تعلیق شه.
خودم قبل این ریزش قصد تک سهم شدن روی یک سهم 2 درصدی بازار پایه داشتم ولی متاسفانه همون موقع ها بسته شد و طی این مدت ده درصدم اصلاح نکرده، الان روی سهم 5 درصدی توی این ریزش نصف پولمون رفت.
سهم بازار پایه میگن ریسکه ولی توی این ریزش تقریباً در امان بودن و سهم های 5 درصدی خوب و بد به فنا رفتن به غیر اون چند تا شاخص سازی که روشون نوسانگیری میشه.
داداش همدردیدم-نصف سود منم پرید:mad::mad::mad:
سهم های پایه کجا در امان بودند؟هر چی سهم پایه خوب شارپی بود همه الان مدت هاست در اصلاحه فقط شانس آوردند 3 درصد و زیر 3 درصدند تو این بازار منفی

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
امین داره به قیمت عرضه اولیه اش میرسه :دی
طبق شنیده هام حقوقی بسیار خوبی داره
نه سهم رو خیلی باد میکنه، نه میذاره با کله بیاد پایین.
به راحتی بالای 2 تومن خواهد رفت
من خودم توی منفی امروز خریدم
دیگه تجربه ثبهساز رو نخواستم تکرار کنم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یه سوال بی ربط
من عادت دارم سایت ها و فروم هارو از داخل اوت لوک آفیس مطالعه کنم
لینک rss این تاپیک کجاست؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یکی از کانال های نسبتا پر جمعیت ،ساعت ده و خرده ای صبح برای صندوق افق ملت ،تشخیص الگوی ساعت داد ،سریع پاک کرد ;)
تمام برگ های پاییزی وال استریت ریخت زمین ،دوباره چسبید سرجاش ،ایشالا غلط املایی بوده ، ما میگیم غلط املایی ،شما هم بگید غلط املایی :cool:

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
دوستان احساس میکنم بازار رو برای باز شدن شاخص ساز ها آماده کردن.
درسته یا اشتباهی احساس کردم؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من یهو 40 میلیون از قدرت خریدم پرید !
برای همه مفید امروز قاطی کرده ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یکی از کانال های نسبتا پر جمعیت ،ساعت ده و خرده ای صبح برای صندوق افق ملت ،تشخیص الگوی ساعت داد ،سریع پاک کرد ;)
تمام برگ های پاییزی وال استریت ریخت زمین ،دوباره چسبید سرجاش ،ایشالا غلط املایی بوده ، ما میگیم غلط املایی ،شما هم بگید غلط املایی :cool:

گرگ حافظ استریت.jpg

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من یهو 40 میلیون از قدرت خریدم پرید !
برای همه مفید امروز قاطی کرده ؟
ببین اگه آگاس داری شاید به خاطر اونه
امروز قیمتش یک چهارم و قراره تعدادش 4 برابر بشه . البته فعلا تعدادش 4 برابر نمیشه . یعنی باید قیمت روز قبل رو تقسیم بر 4 ضرب در 3 بکنی این مقدار باید امروز به صورت ضرر نشون داده بشه

اگه منظورت قدرت خرید خالیه ، تو هیچ کدوم از کارگزاری هایی که دارم مشکلی وجود نداره

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
امروز قیمتش یک چهارم و قراره تعدادش 4 برابر بشه . البته فعلا تعدادش 4 برابر نمیشه . یعنی باید قیمت روز قبل رو تقسیم بر 4 ضرب در 3 بکنی این مقدار باید امروز به صورت ضرر نشون داده بشه

اگه منظورت قدرت خرید خالیه ، تو هیچ کدوم از کارگزاری هایی که دارم مشکلی وجود نداره
نه منظورم قدرت خریده
دیوانست این مفید به خدا
زنگ زدم میگه مشکل سیستمی هست درست میشه !

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سبد صندوق سرمایه گذاری آگاس ، از نظر من جدای از وزنش که دیگه به اون دقت نکردم ، سهم های خوب و کم ریسکی داره : به غیر از بانکی هاش که اصلا در جریانشون نیستم
منبع کدال - اطلاعیه صورت وضعیت پورتفو

آگاس1.JPGآگاس 2.JPGآگاس 3.JPGآگاس 4.JPGآگاس5.JPG

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فملی امروز مثبت و صف خرید شد و بواسطه این مثبت , تو پورتفو من فقط فملی هست که از ضرر دراومده
من 3 تومن فملی دارم , اساتید به نظرتون الان که فملی تو ضرر نیست , به نظرتون رد کنم و بجاش دارا دوم بگیرم ؟

پ.ن : پول دیگه ندارم , تنها راه خرید دارا دوم جایگزین کردنه

دلار شد 27 تومن
گویا نماد انرژی3 هم میخوان باز کنن دیگه

یه حسی بهم میگه به 30 تومن هم میرسه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سیتا جانم که تاره از سفر هند برگشته :) :cool: شیرین نزدیک ۷ درصد نوسان داد ،بریم به سمت یک رشد نسبتا پایدار تا حدود ۳۰ درصد که احتمالا باید اتفاق بیفته

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

امروز که پرتفوی لحظه ای را برای اولین بار دیدم برگام ریخت :eek: گفتم مگه امروز رو چند درصد منفی هستیم بعد داخل پرتفوی دیدم آگاس زده 80 درصد ضرر فهمیدم ماله تقسیم شدن اینه:rolleyes:
میگم ولی این قیمت که گذاشتن 1/4 قیمت قبل نیست تقریبا 1/6 هست!

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
فملی امروز مثبت و صف خرید شد و بواسطه این مثبت , تو پورتفو من فقط فملی هست که از ضرر دراومده
من 3 تومن فملی دارم , اساتید به نظرتون الان که فملی تو ضرر نیست , به نظرتون رد کنم و بجاش دارا دوم بگیرم ؟

پ.ن : پول دیگه ندارم , تنها راه خرید دارا دوم جایگزین کردنه

یه حسی بهم میگه به 30 تومن هم میرسه
من اگر جای شما بودم سهمی مثل فملی را بخاطر دارا دوم نمی فروختم . نمودار فملی را توی این ریزش ببینید . یکی از بهترین سهم های ایران هست .من بصورت حضوری از کارخانه های مس بازدید کرده ام . واقعا تجهیزات و امکانات و دارایی ها را می بینی شگفت زده می شوی .

Last edited:
بالا