• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان اهل دانش و فن پیش بینیتون برای ماه اینده چیه از وضع بازار؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
0yow_1600171904028.png

عکس و درصدها کپی شده / میانگین ریزش شاخص: 26.5% / میانگین ریزش نمادهای بزرگ: 40%

در راستای این قضیه، این نمودار رو دیدم که ریزش نمادهای به قول معروف بزرگ رو نشون میده. و البته این پارادوکس افت بیشتر و سخت تر شدن شرایط برای برگشت به روال سابق در کنار نقدشونگی بهتر همچنان وجود داره. نکته ای که شاید در بلند مدت چندان اهمیتی هم نداره ولی برای کوتاه و میان مدت و شرایط انجمادی (نقدشوندگی به هر قیمتی!) میتونه مثل شمشیر دو لبه عمل کنه؛ از یک سو مثبت و از سوی دیگه منفی.

من فکر میکنم ،پر شدن حجم و منفی خوردن ،مشروط به اینکه حداکثر طی ۳ روز فرصت خروج بدست بیاد خیلی بهتر از قفل در صف طولانی بدون افت و البته بدون امکان خروج هست ،تمام سهم های بزرگ که من داشتم طی این مدت هفته ای دو بار به سادگی امکان خروج دادن ،این هم کمک به خروج به موقع میکنه ،هم با نوسان گیری میشه کمی جبران ضرر کرد ،
در مقابل سهمی مثل اعتلا ،از بعد از مجمع بکوب صف فروش قفل با پایانی منفی کمتر از ۱ درصد ،یعنی اصلا شما اختیار دست خودت نیست و باید حتما با بازیگر عمده همراه باشی ،من اینو خیلی نمیپسندم

نکته دیگه اینکه سهم های بزرگ مثل سیب زمینی و گندم میمونن ،سهم های کوچک مثل آوکادو و آناناس،کسی برای گرانی و کمبود آناناس اقدامی نمیکنه ولی کمبود گندم دنیا رو بهم میزنه ،در مواقع اضطراری از گندمکار بیشتر حمایت میشه ;)

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
کدوم کارگزاری ثبت نام غیرحضوری داره که سریع کد بورسی‌ش هم بیاد؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
من فکر میکنم ،پر شدن حجم و منفی خوردن ،مشروط به اینکه حداکثر طی ۳ روز فرصت خروج بدست بیاد خیلی بهتر از قفل در صف طولانی بدون افت و البته بدون امکان خروج هست ،تمام سهم های بزرگ که من داشتم طی این مدت هفته ای دو بار به سادگی امکان خروج دادن ،این هم کمک به خروج به موقع میکنه ،هم با نوسان گیری میشه کمی جبران ضرر کرد ،
در مقابل سهمی مثل اعتلا ،از بعد از مجمع بکوب صف فروش قفل با پایانی منفی کمتر از ۱ درصد ،یعنی اصلا شما اختیار دست خودت نیست و باید حتما با بازیگر عمده همراه باشی ،من اینو خیلی نمیپسندم

نکته دیگه اینکه سهم های بزرگ مثل سیب زمینی و گندم میمونن ،سهم های کوچک مثل آوکادو و آناناس،کسی برای گرانی و کمبود آناناس اقدامی نمیکنه ولی کمبود گندم دنیا رو بهم میزنه ،در مواقع اضطراری از گندمکار بیشتر حمایت میشه ;)
دیدگاه واقعا درستی بود . امیرجان شما با توجه به تجربه خودتون بین همراه و اخابر کدام را پیشنهاد می کنید؟ ( برای نگهداری همیشگی و بلند مدت ) من همراه را دارم اما طبق نظریه بالا و تجربه خودم در این مدت احساس می کنم اخابر سهم بهتری به نظر می رسد . نظر شما چیست ؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
به نظر دوستان وآيند فرصت وروده يا هنوز اصلاح داره؟
.....................
منم امروز پالايش يكم خريد زدم كنسل شده و پول هم برگشت خورده
اين مفيد ديگه كلافم كرده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دیدگاه واقعا درستی بود . امیرجان شما با توجه به تجربه خودتون بین همراه و اخابر کدام را پیشنهاد می کنید؟ ( برای نگهداری همیشگی و بلند مدت ) من همراه را دارم اما طبق نظریه بالا و تجربه خودم در این مدت احساس می کنم اخابر سهم بهتری به نظر می رسد . نظر شما چیست ؟

متاسفانه در مورد هیچ کدام اطلاع دقیقی ندارم و نمیتونم نظر بدم ،عذر خواهی میکنم دوست خوبم

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
کسایی که تو بورس هستن حتما زبانشون خوبه و تجربه دارن بهتر میتونن کمک کنن

[emoji23]
چی شد که به این نتیجه رسیدی!؟
نکنه همه پست‌هایی که بعضی کاربران در مورد فعالیت توی فارکس یه چیزایی مینویسن رو باور کردی!؟ [emoji16]
اگه اینجوره منم چندسالی توی ناسا بودم، الان هم توی آکسفورد تدریس میکنم :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ساعت یک ونیم سفارش پالایش یکم ثبت کردم پول کم شد داخل پرتفو لحظه ایم هم اومد،،الان نگاه کردم پول برگشت خورده قسمت سفارشات هم نوشته نماد منقضی شده است ساعت سفارش ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰،،ساعت ثبت سفارش تغییر کرده؟؟باید چیکار کنم؟؟

منم امروز پالايش يكم خريد زدم كنسل شده و پول هم برگشت خورده
اين مفيد ديگه كلافم كرده

سر دارا یکم هم چند نوبت پول بلوکه و آزاد شد و نباید بهش دست زده میشد چون بعضی ها دستکاری کردن آخر سر نگرفت براشون!
البته نمیدونم الان هم همین اتفاق افتاده یا نه (تو کارگزاری من 3 میلیون بلوکه شده)، پیگیر بشین ولی به هر حال در جریان باشید که سر قبلی هم عین این قضیه بود.

تشبیه جالبی بود :D

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

دوستان فردا روز آخر صندوق پالایش هست، صلاح در چه هست، بخریم یا نخریم

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
@s.david.s جان شما که این تاپیک صاحب نظری میشه بگی نظرت در مورد این سه سهم چیه
#فسپا
#ثفارس
#وپارس

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اخه برادر مسلمون تو امریکا اعتراض میشه پلیس نمیاد اول کار مردم و به خاک و خون بکشه،حالا بحث تایپیک عوض نکنیم ولی ایران با اختلاف گند ترین کشور دنیاس
اینطوریام که میگی نیست.البته منکر مشکلات نیستم ولی من یه دوره سه چهار ساله بخاطر بیماری مادرم مجبور شدم آلمان زندگی کنم باهاش
تا قبل از اون منم همینطور فکر میکردم ولی وقتی زندگی رو اونجا تجربه کردم دوتا چیزو فهمیدم یکیش این بود که اروپا اونقدرام که ما فکر میکنیم بهشت نیست و ایران اونقدرام که فکر میکنیم جهنم نیست دروغ چرا من شخصا اینجارو ترجیه میدم با همه ی کم و کاستی هاش به دلایل خودم.
دوم اینکه سرشت و بقول معروف ذات و خمیر مایه ی ما ایرانی ها طوریه که نمیتونیم مثل اونا زندگی کنیم،نظمی که تو زندگی یه اروپایی وجود داره رو وارد زندگی یه ایرانی بکنیم نابود میشه،کار مفیدی که اونا میکنن رو یه ایرانی بکنه از زانو در میاد چون تنبل و کم حوصله و پر توقعن و همین باعث فاصله ی بین ما و اونا شده و از ما جلو افتادن.دوره فعلی که ما داریم میگذرونیم رو اونا 40 سال پیش گذروندن.
اتفاقا خوبه که راجع بهش مطالعه بکنی که چی شد که تو 300 سال اخیر ما اینطور شدیم
و همچین هم بی ربط به بورس نیست و از قضا بازار بورس و سرمایه معلم خوبیه اگر خوب بهش توجه کنی خیلی چیزا میتونی ازش یاد بگیری

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام

دوستان فردا روز آخر صندوق پالایش هست، صلاح در چه هست، بخریم یا نخریم

نظر شخصی :
دلیل من برای خرید اینه که هم 20% تخفیف داره نسبت به آخرین قیمت ثبت شده
سهم های بزرگی هستند ..
بیشتر برای جبران ضرر دارم میگیرم(خمحرکه لعنتی :D ) ، شاید سریع هم ردش کردم ..

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اینطوریام که میگی نیست.البته منکر مشکلات نیستم ولی من یه دوره سه چهار ساله بخاطر بیماری مادرم مجبور شدم آلمان زندگی کنم باهاش
تا قبل از اون منم همینطور فکر میکردم ولی وقتی زندگی رو اونجا تجربه کردم دوتا چیزو فهمیدم یکیش این بود که اروپا اونقدرام که ما فکر میکنیم بهشت نیست و ایران اونقدرام که فکر میکنیم جهنم نیست دروغ چرا من شخصا اینجارو ترجیه میدم با همه ی کم و کاستی هاش به دلایل خودم.
دوم اینکه سرشت و بقول معروف ذات و خمیر مایه ی ما ایرانی ها طوریه که نمیتونیم مثل اونا زندگی کنیم،نظمی که تو زندگی یه اروپایی وجود داره رو وارد زندگی یه ایرانی بکنیم نابود میشه،کار مفیدی که اونا میکنن رو یه ایرانی بکنه از زانو در میاد چون تنبل و کم حوصله و پر توقعن و همین باعث فاصله ی بین ما و اونا شده و از ما جلو افتادن.دوره فعلی که ما داریم میگذرونیم رو اونا 40 سال پیش گذروندن.
اتفاقا خوبه که راجع بهش مطالعه بکنی که چی شد که تو 300 سال اخیر ما اینطور شدیم
و همچین هم بی ربط به بورس نیست و از قضا بازار بورس و سرمایه معلم خوبیه اگر خوب بهش توجه کنی خیلی چیزا میتونی ازش یاد بگیری
اروپا معمولیه،ولی تو کشوری که پراید ۱۱۰ تومنه نگو جهنم نیست،جوونیمون به باد رفت،واقعا شما ترجیه میدی اینجا زندگی کنی و پراید سوار شی تا اینکه المان زندگی کنی و هیوندا سوار شی،ترجیح میدی اینجا زندگی کنی شب بخابی صبح بیدار شی ببینی زدن با موشک هواپیما ترکوندن بعد ۳ روز تکذیب قبول کنن،ترجیح میدی بخابی صبح بلند شی پولی که گذاشته بودی خونه بخری بهت پهنم ندن،واقعا درکت نمیکنم،

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اروپا معمولیه،ولی تو کشوری که پراید ۱۱۰ تومنه نگو جهنم نیست،جوونیمون به باد رفت،واقعا شما ترجیه میدی اینجا زندگی کنی و پراید سوار شی تا اینکه المان زندگی کنی و هیوندا سوار شی،ترجیح میدی اینجا زندگی کنی شب بخابی صبح بیدار شی ببینی زدن با موشک هواپیما ترکوندن بعد ۳ روز تکذیب قبول کنن،ترجیح میدی بخابی صبح بلند شی پولی که گذاشته بودی خونه بخری بهت پهنم ندن،واقعا درکت نمیکنم،
تمام حرف‌هات مورد قبول،

اما با این شرایطی که برای خودت ایجاد کردی؛ 1- زمان رو از دست میدی، 2- فکر و ذهنت رو مشغول مسائلی میکنی که برای پیشرفت شخصی‌ت هیچ تاثیری ندارن و مثل سم هستن
**** خبری بگیر
فکر و ذهن و انرژیت رو معطوف کاری کنی که پیشرفت داخلش میبینی

اقای
ideaneshan
هم درست میگن، الان 41 سال میگن امروز اینا میرن، فردا میرن، پس فردا میرن... این 3 سال اخیر شخصا هر ماه میگفتم سررسید اینا رسیده و داخل یک بدبینی و افکار منفی شده بودم... بریز دور این مباحث رو تا فکرت ازاد بشه و کارهای مثبت‌تری کنی

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تمام حرف‌هات مورد قبول،

اما با این شرایطی که برای خودت ایجاد کردی؛ 1- زمان رو از دست میدی، 2- فکر و ذهنت رو مشغول مسائلی میکنی که برای پیشرفت شخصی‌ت هیچ تاثیری ندارن و مثل سم هستن
**** خبری بگیر
فکر و ذهن و انرژیت رو معطوف کاری کنی که پیشرفت داخلش میبینی

اقای
ideaneshan
هم درست میگن، الان 41 سال میگن امروز اینا میرن، فردا میرن، پس فردا میرن... این 3 سال اخیر شخصا هر ماه میگفتم سررسید اینا رسیده و داخل یک بدبینی و افکار منفی شده بودم... بریز دور این مباحث رو تا فکرت ازاد بشه و کارهای مثبت‌تری کنی
من خدا رو شکر وضع شخصیم خوبه،چیزی کم ندارم ولی دلم به حال اون کارگر بدبخت میسوزه،امروز با یکی از کاسبای لاله زار حرف میزدم میگفتم ولشون کن فکرشو نکن کفت چی چیو ولش کن همین ولشون کردیم وضعمون اینه،بیراهم نمی‌گفت هممون ادمای خنثی و بی غیرت شدیم فقط کم مونده شب بیان تو تختخوابمون خخخ،بحث تایپیک عوض نکنیم،وضعمون همینه فعلا،ولی به ضخصه فک میکنم تا ۷,۸ ماه دگ‌ یا رفتنی هستن یا حسابی باید شل کنن برای آمریکا وضع زندگی مردم یکم بهتر شه همین فرمون برن جلو خیلیا دگ‌ نون شبم ندارن

بالا