• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
من که دیگه مطمئنم کل بازار دستکاری هست

بپیوند بعد از یک هفته منفی امروز مثبت شد , منم منتظر بودم ببینم که بفروشم یا نه
دیدم روند معاملاتش عادیه , یعنی هم خریدار هست هم فروشنده ,
با خودم گفتم خب پس دیگه صف نمیشه , به همین سود قانع باشم و رد کنم
معاملات کمی پایین تر از قیمت سقف بود , من فروش روی قیمت سقف ثبت کردم , دیدم زده جایگاه صف 400 هزار و خورده ای !!!
با خودم گفتم چندتا تک تومن تاثیری نداره بفروش بره , سفارش رو ویرایش زدم به قیمت ای که داشت معامله میشد ,
دیدم هی زده در انتظار پاسخ !! کلا پشیمون شدم و لغو زدم , پیغام داد چون ویرایش زدی لغو نمیشه و باید اول جواب ویرایش از هسته بیاد !!

و یهوووو پووووففففففففف , ویرایش و فروش در هزارمی از ثانیه انجام شد !!!!!
و معاملات تبدیل شد به صف خرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این چندمین مرتبه هست که موقع فروش یه همچین داستانی پیش میاد , یعنی می بینم روند معامله داره تغییر میکنه و میخوام لغو کنم ولی سیستم لغو نمیکنه !!

دقیقا , معلوم نیست فازش چیه ! رفتم تو 44% ضرر
فکر کنم قراره 7 ماه یه کله منفی بخوره مثل مثبت خوردنش
bav3_154fs759111.gif
کارگزاریت چیه؟
با اگاه این مشکل رو ندارم،
سر صبحی هم بپیوند رو با مثبت ۵ گذاشتم برای فروش حدودای ساعت ۱۰:۳۰ فروختش

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
بنظرتون وملل 1600 رو رد میکنه؟ یا بفروشم؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
عجیب داستانی شده ها
هر سهمی رو که میفروشم میره بالا ، میخرم میاد پایین :دی
دارایکم رو 3 روز پیش روی 20500 فروختم امروز تا 23300 هم بالا رفته
تو 6 روز 2700 تومن نوسان گرفتم در حالی که تو 3 روز کاری 2800 تومن سود داده
برم سرم رو بکوبم به دیوار برگردم :دی
FishPrometh.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دلار سقف کانال خودش رو امروز عصر شکست،
همون سناریو بورس در محدود ۱۵۰۰ که سقف کانال رو با واگرایی RSI شکست
هدف دلار ۳۵ هزار تومن هست اما اینکه بتونه داخل این قیمت بمونه باید بعدا تحلیل بشه، به احتمال زیاد جذابش کردن برای جذب نقدینگی

بخاط همین اتفاق شاخص مجدد تا محدود ۱۸۵۰ رشد میکنه
با ممنوع شدن معاملات الگوریتمی و فروش کمتر از ۵۰۰ هزار، کمی دست حقوقی ا رو بستن که باعث میشه رنج منفی کمتر بکشن
یک اپدیت از این کنم
مقاومت ۳۰ هزار رو دلار دیروز مجدد شکست و مقاومت بعدیش هم که ۳۵ هزار باشه رو به زودی میزنه و RSI صعودی هست

مقاومت ۳۵ هزار هم از دست بره باید به دلار ۴۶ تومنی سلام کنیم

به موازات این اتفاق شاخص کل بورس هم تا حدود ۲ میلیون مجددا میره

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
یک اپدیت از این کنم
مقاومت ۳۰ هزار رو دلار دیروز مجدد شکست و مقاومت بعدیش هم که ۳۵ هزار باشه رو به زودی میزنه و RSI صعودی هست

یعنی دلار ۳۰ تومنی شاخصش ۲ ملیونه؟؟
بورس دستکاری میکنن وگرنه با این قیمت دلار شاخص باید کم کم رو ۳ باشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کارگزاریت چیه؟
با اگاه این مشکل رو ندارم،
سر صبحی هم بپیوند رو با مثبت ۵ گذاشتم برای فروش حدودای ساعت ۱۰:۳۰ فروختش
بپیوند رو تو تدبیرگران فردا داشتم ولی توی مفید هم دوبار فروش داشتم که رو هر دو فروش همین داستان بود ,

فک کنم با هم تو قله و بد موقعی خریدیم منم تو 46 درصد ضررم لامصب حدود دوماهه از منفی تکون نمیخوره
اما نقد هستم به محض اینکه صف فروش بریزه یه مقدار میانگین کم کنم
چشمم رو این یه دونه سهمه
lookaround[1].gif

تازه شانس اوردیم تقریبا 1 هفته بود که 1% , 2% مفنی میخورد , الان دو روزه 5% منفی میخوره رسید به 44%

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یک اپدیت از این کنم

از بابت بورس خیالت راحت باشه که دلار هم بالا نره ، اون میره :cool:
دلار صرفا شوک موقتی وارد میکنه . دلار روی 20 تومن هم برگرده و اونجا بمونه ، بورس در نهایت به شاخص 2 میرسه و حتی ردش میکنه . ما برای شاخص خیلی بالا بالاها هستیم ، کوتاه مدت و میان مدت نه ولی بلند مدت به عددایی میرسیم که فراموش میشه یه زمانی شاخص روی 1.5 بوده :cool:
یعنی ما توی یک نرخ دلار ثابت رشد میکنیم . اون دلاره صرفا سرعتش رو بشتر میکنه که ایکاش سرعتش کم بود
این مسئله زمان توی بورس و دلار اینکه کسی روی قله بخره ، تفاوت داره ها ! کسی دلار رو توی قله بخره و دوباره بعد از یه مدتی به اون قیمت برسه یعنی ارزش پولش ثابت بوده ولی اونی که سهم رو روی قله خریده و دلار ثابت باشه ولی سهم دوباره در بلند مدت به اون قیمت برسه یعنی ارزش پولش بیشتر شده

اگه قرار بود چشممون به دلار بشه که توی یه بازه زمانی ثابت دلار 30 برابر نمیشد ولی سهم 100 برابر

اونایی که دلار بازن ، جالبیش اینه که از 1000 تومن رشد دلار یعنی از 28.5 تا 29.5 اینقدر خوشحال میشن شاخ در میارم ! دلار 3.5% گرون میشه و به قول خودشون سود میکنن ( بدبخت تر میشن ) ولی بورس حداقل 2 روز مثبت 5 میشه یعنی 10% رشد میکنه !
بعد همون بورسی بیاد بگه دلار رو سقفه ، بهش میگن : تو سهمات ریخته بهمون حسودی میشه :D

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
یعنی دلار ۳۰ تومنی شاخصش ۲ ملیونه؟؟
بورس دستکاری میکنن وگرنه با این قیمت دلار شاخص باید کم کم رو ۳ باشه
بورس که اصلا کانالش نزولی و دلیلی نداره بره بالا
این بالا و پایین رفتن هاش هم برای اینکه به مرور به اون قیمت اصلی که باید برسه، بره برسه

اینکه شاخص الان ۱۵۴۰ هزار هست، صرفا بخاطر شاخص سازها هستن که حباب مثبت قیمتی دارن وگرنه شاخص هم وزن که به نفت رسیده

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کسی تحلیلی از ثشاهد نداره ؟ پیرمون کرد .. o_O
ثشاهد تا قبل ریزش بازار، پربازده ترین سهم سال بود و قیمتش اول سال که 440 تومن بوده تا 8500 تومن رفته و اصلا به ریزش بازارم که کار نداشته باشیم
خریدش در اون قیمت ها واقعا ریسک بالایی بوده.
الان سهم نقد شوندگی نداره، چهل روزه معامله نشده و فروشنده قوی داره، هر روز 70 میلیون سهم می‌خوابه صف فروش که کارشون اشتباهه و حقوقی یا بازیگر میبینه اینجوریه بیخیال خرید میشه میگه بذار قیمت پایین تر بیاد، یا سهم واقعا صاحاب نداره یا اگر داره خیلی لاشیه.
خیلی از فروشندگان که نتونستن بفروشن بیخیال شدن و توی صف نمیرن ولی به محض اینکه صف فروش جمع بشه سرو کلشون برای فروش پیدا میشه.
این جور سهم ها که خیلی وقته معامله نشدن باید چند روز حجم بخورن از فروشنده خالی بشن و بعد تکلیفشون مشخص میشه آیا بالا میرن یا باز سقوط میکنن، فعلا که حمایتی دیده نشده بنابراین میانگین کم کردن و این داستان ها اینجا اشتباهه.
خودم اگه این سهمو داشتم در اولین فرصت خارج میشدم تا تکلیفش مشخص بشه.

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
ثشاهد تا قبل ریزش بازار، پربازده ترین سهم سال بود و قیمتش اول سال که 440 تومن بوده تا 8500 تومن رفته و اصلا به ریزش بازارم که کار نداشته باشیم
خریدش در اون قیمت ها واقعا ریسک بالایی بوده.
الان سهم نقد شوندگی نداره، چهل روزه معامله نشده و فروشنده قوی داره، هر روز 70 میلیون سهم می‌خوابه صف فروش که کارشون اشتباهه و حقوقی یا بازیگر میبینه اینجوریه بیخیال خرید میشه میگه بذار قیمت پایین تر بیاد، یا سهم واقعا صاحاب نداره یا اگر داره خیلی لاشیه.
خیلی از فروشندگان که نتونستن بفروشن بیخیال شدن و توی صف نمیرن ولی به محض اینکه صف فروش جمع بشه سرو کلشون برای فروش پیدا میشه.
این جور سهم ها که خیلی وقته معامله نشدن باید چند روز حجم بخورن از فروشنده خالی بشن و بعد تکلیفشون مشخص میشه آیا بالا میرن یا باز سقوط میکنن، فعلا که حمایتی دیده نشده بنابراین میانگین کم کردن و این داستان ها اینجا اشتباهه.
خودم اگه این سهمو داشتم در اولین فرصت خارج میشدم تا تکلیفش مشخص بشه.
از این دست سهم ها فعلا در بازار زیاد است . تبرک و وملیِ من هم حالت ثشاهد را دارند .به قول مولوی :
نردبان این جهان ما و منی است
عاقبت این نردبان افتادنی است
لاجرم هر کس که بالاتر نشست
استخوانش سخت تر خواهد شکست
سهامی که قیمت حبابی پیدا کردند و خیلی بالا رفتند در ریزش هم سقوط وحشتناکی داشتند .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

بعضی کدهای خاص در حال گرفتن نوسان هستند و بشدت عالی عمل میکنن
چنین روندها و حرکت هایی به پای تغییر روند نگذارید
براشون فرقی نداره کدوم سهم یا صنعت باشه و با کدوم دلار و افشای اطلاعات با اهمیت و .... محاسبات انجام میشه

سهم هایی وجود دارن که قیمت هاشون واقعا برای سرمایه گذاری مناسب هستن با دقت بیشتری و نظم خاصی خرید و فروش انجام دهید

برای همگی ارزوی سلامتی و موفقیت میکنم
سلام
واقعا نمیدونم با چه لحنی باید صحبت کرد تا افراد جوء زده عمل نکنن
حرکت های ناگهای برگشتی و کوتاه مدت هیچ دلیلی بر بازگشت محسوب نمیشوند
هنوز هم به دنبال اشخاصی هستید که تا دیروز از این کانال به اون کانال دنبال سیگنال بود
هنوز یکبار حق تقدم واریز نکرده تحلیل بنیادی میکنه
کتاب جان مورفی خونده (نه به صورت کامل) تدریس میکنه
و. . . .
دوستان اگر یکبار اشتباه کردید تجربه بدست اوردید ولی اگر دوبار شد دیگه حماقت میکنید
در این مدت نزولی بودن بازار فرصت بسیار مناسبی برای مطالعه و بررسی های دوباره تکنیک ها و استراتژی های خرید و فروش
افرادی که چنین روزهایی از دست میدهند قطعا در ماراتون صعودی بعدی جاخواهند ماند و دوباره در سقف خرید میکنند !!

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اینکه شاخص الان ۱۵۴۰ هزار هست، صرفا بخاطر شاخص سازها هستن که حباب مثبت قیمتی دارن وگرنه شاخص هم وزن که به نفت رسیده
به عدد نیست شاخص کل 3 درصد بیشتر از هم وزن ریخته

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
متاسفانه اکثر تحلیل هایی که در مورد کلیت بورس یا سهام خاصی در فضای مجازی وجود داره ، به وضوح دارای جهت گیری انتفاعی یا غیر انتفاعی صاحب تحلیل هست ،در حالی که از اصول تحلیل حذف سوگیری های ذهنی و تحلیل صرفا بر مبنای داده های واقعیه ،
بخش مهمی از سهامداران هم متاسفانه فاقد دانش لازم هستند و مدام در حال تصمیم گیری بر اساس همین تحلیل ها هستند و نتیجه اینکه مدام بر متضررین خرد اضافه میشه

همینجا هم حتی دیده شده که دوستان صحبت هایی میکنن که فرسنگ ها با واقعیت فاصله داره ،اما کادو پیچش میکنن و به عنوان تحلیل بازار بورس و حتی بالاتر از اون کلیت اقتصاد مملکت تحویل جماعت میدن ،خوب نمیشه جلوی حرف زدن مردمو گرفت و تنها راه حل واقعی بالا بردن سطح آگاهی و شناخت کاریه که داریم انجام میدیم

توصیه میکنم دوستانی که قصد‌ حضور توام با سود در بازار دارن حتما یاد بگیرن خودشون صاحب تحلیل بشن ،اون موقع مشخص میشه بعضی صحبت ها و تحلیل ها و سیگنال ها چقدر مزخرف و دور از واقعیته ،همانطور که شما نمیتونید به حساب تخصص همسایه مغازه مکانیکی بزنید ،اینجا هم همونه و برای کسب سود باید خودتون کارو یاد بگیرید

،همین تعطیلات آخر هفته فرصت مناسبی برای مطالعه است ،من شخصا هیچ کلاسی نرفتم و سعی کردم با مطالعه آزاد بفهمم چی به چیه ،فکر میکنم برای اداره سرمایه شخصی همین مطالعه آزاد کافیه ،مشروط به اینکه واقعا جدی بگیرید و پیگیر باشید
آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه دوستان دارم

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
شما فرض رو بزار هر دو بازار رو شامل میشه ، خیالت راحت تره ، کدتم بسته نمیشه که به دردسر بیوفتی
طرز کارشون اینقدر مسخرست که باورت نمیشه سر اینچیزا چقدر ما رو اذیت کردن ( خارج از بورس )
یعنی یه چیزی که خودشون میگن رو هم نقض میکنن !

نوسانگیری روزانه یکم سخته ، من خودم میزان اشتباهاتم توی نوسانات روزانه بیشتره . ولی با دید چند روزه وقتی معامله خرید رو انجام میدی ، خیالت راحت تره ، سودتم بیشتره
نوسانگیری روزانه بیشتر واس من حکم ق*مار و شرط بندی داره و سرحالم میاره
bav3_154fs759111.gif
فکر کنم فقط مال ما خار داره گلامون:rolleyes:اگه قانونی وضع میکنن باید واسه همه یکسان باشه طرف هر روز داره نوسان روزانه میگیره هم از بورس هم مخصوصا از فرابورس این روزا هزار نمونه دیدم که همه مدل قانونی دارن نقض میکنن ولی کد بورسیشون هیچ مرگشون نمیزنه حالا کجا باشه من برم یه نوسان بخام بگیرم یعنی به ظهر نشده فک کنم کد بورسیم مسدود شده:(

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
«شستا» با سرمایه ثبت شده 80,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 12 ماهه منتهی به 1399/03/31 مبلغ 192,825,943 میلیون ریال سود خالص محقق کرده کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 137% افزایش داشته داشته است
یکی لطف میکنه اینو بهتر و دقیق تر توضیح بده از نظر ارقام منظوره مقدار این ارقام برای من نامفهومه

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
«شستا» با سرمایه ثبت شده 80,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 12 ماهه منتهی به 1399/03/31 مبلغ 192,825,943 میلیون ریال سود خالص محقق کرده کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 137% افزایش داشته داشته است
یکی لطف میکنه اینو بهتر و دقیق تر توضیح بده از نظر ارقام منظوره مقدار این ارقام برای من نامفهومه
80.000.000.000.000 ریال
80 هزار میلیارد ریال
8 هزار میلیادر تومن
267.000.000 دلار

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
❌آمریکا ۱۸ بانک و موسسه مالی ایرانی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد

شنبه دلار رفت به آسمون و بورس شد خون
امین منم تو لیست تحریمای ثانویه بود
bav3_154fs759111.gif

اینقدر تحریمش بکنن تا تحریم دونشون پاره شه
656.gif

اینقدر دورش میزنن تا سرگیجه بگیرن
51.gif

تحریم ها و اون کسایی که قراره دورشون بزنن دقیقا مثل اینن :
k06113.gif

جایگزین میشن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کسی تاحالا سرور اختصاصی بورس اجاره کرده؟ ارزشش رو داره؟ میشه باهاش سرخطی عرضه اولیه زد؟

بالا