• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
این چه بازار مزخرفیه آخه !
بیشتر از 800 نماد تحت تاثیر یه نماد هستن
خودرو مثبته کل بازار و شاخص و همه مثبت میشن خودرو منفی میشه همه با هم ریزش می کنن
خوب همه بورس رو تعطیل کنید فقط نماد خودرو باز باشه چه کاریه این همه نماد و تحلیل و .....

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فردا انتخاباته و ایران هم تعطیله ،امروز هم به محدوده مهمی از شاخص رسیدیم ،ممکنه با توجه به اخبار انتخابات و ... از اینجا بازار شروع به تثبیت کنه که امیدوارم این اتفاق بیفته

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
به شخصه در اولین فرصت کامل خروج میزنم تا زمانی که سهم ها تا دو هفته پشت سر هم هر روز مثبت بخورند اونوقت ورود میکنم
منطقی ترین کار همینه واقعا
منم کلافه شدم اصلا به اینهمه استرس و اعصاب خوردیش نمیارزه

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
من سه ماهه میخوام خارج بشم ولی با این صفای کذایی تا این لحظه نتونستم
به شخصه در اولین فرصت کامل خروج میزنم تا زمانی که سهم ها تا دو هفته پشت سر هم هر روز مثبت بخورند اونوقت ورود میکنم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من سه ماهه میخوام خارج بشم ولی با این صفای کذایی تا این لحظه نتونستم
من تو این 3 ماه شاید بیش از 8 بار فرصت فرار داشتم ولی طمع و حرف دیگران که هی گفتند فردا بازار بر میگرده فرار نکردم و الان به شدت پشیمونم-از 280 میلیون سرمایم همین امروز شد 140 میلیون-اصل پولم 90 تومن بود و بقیش سودمه که اصلا به چشم نمیاد.دیگه فریب نمیخورم-حتی یک هفته هم بازار کامل مثبت بشه ولی روز هشتم بخواد منفی بشه باز هم فعلا ورود نمیزنم-مگه اینکه 95 درصد بازار به مدت 2 هفته کامل هر روز مثبت 3 به بالا بشند.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
منطقی ترین کار همینه واقعا
منم کلافه شدم اصلا به اینهمه استرس و اعصاب خوردیش نمیارزه
با اینکه 280 تومنم شد 140 تومن فعلا 50 میلیون تو سودم ولی انقدر استرس و بار روانی بهم وارد کرده که الان هم کمر درد گرفتم هم شکم درد----همین که 120 میلیون سودم پرید نابودم کرده به معنای واقعی (2 سال هم شب و روز جون بکنم و از حقوقم هیچی خرج نکنم باز اینقدر نمیشد)---نمیدونم حالا اون بیچاره یی که از اصل سودش تو ضرره اون بدبخت چی میکشه؟بر باعث و بانیش لعنت-هرچند به نظرم لعن و نفرین و اینا همش شعره و هیچ تاثیری نداره ولی خب دیگه ورد زبونمون شده-

الان به معنای واقعی روزی 3 وعده گول خوردن رو به چشم میبینم.اکثر اینایی که تو کانالا و گروه های بورسی میگن فردا برمیگرده نمادتون نفروشید خود حقوقی ها و عوامل سازمان بورس و بازیگرای گردن کلفت منتسب به اقا .زاده ها هستند که الان چند ماهه گولمون میزنند.هی تو قیمتای پایین میخرند تا 15 درصد 20 درصد میبرند بالا بعد خالی میکنند بعد دوباره میفروشند به ماها تو قیمت بالا و دوباره صف فروش میکنند تا کسی نتونه خرید بزنه هی قیمتو میارن پایین و دوباره همین بساطه---دیگه عادت کردند به این کار----

شاید الان خیلیا متوجه نشند ولی احتمال هرگونه شورش و تظاهرات گسترده در شهرهای مختلف به شدت محتمل شده -نه تنها به خاطر وضعیت بورس بلکه کلا فشار اقتصادی

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فردا انتخاباته و ایران هم تعطیله ،امروز هم به محدوده مهمی از شاخص رسیدیم ،ممکنه با توجه به اخبار انتخابات و ... از اینجا بازار شروع به تثبیت کنه که امیدوارم این اتفاق بیفته
خود فریبی نکن امیر اقا-ممکنه 3 روز یا 4 روز یا حتی 5 روز هم مثبت بشه و وسوسه بشی نوسان بگیری و روز 5 خروج بزنی ولی یهو دیدی تو تله صف فروش گیر کردی و اون تیکه پاره سودتم میپرعه و روزها تو صف فروش گیر میکنی!!!عوامل این .... خیلی حرومزاده تر از این حرفان -قرار بر خروج باشه اول خودشون بدون نوبت تو کارگزاری ها خروج میزنند و ما میمونیم پشت صف فروش!این حرومزاده ها که صبح پا نمیشند مثل ما سرخطی بزنند!اینا از روز قبلش به کارگزاری ها دستور میدند فردا سهمشون رو اول نوبت بزارن تو صف !این ماییم که باید ساعت 8 و نیم پا شیم سر خطی بزنیم تا شاید فرجی بشه برای فروش./

با چند تا از قدیمی های بورس صحبت میکردم گفتند دیگه هیچ تحلیلی تو این بازار جواب نمیده حتی دیگه روانشناسی بازار هم جواب نمیده-دیگه کامل کامل بازار دستوری شده-------حدود 50 درصد سهامدارا میگن کامل خروج زدند-از این 50 درصد 30 درصد چند بار دوباره فریب خوردند و تو این یکی دو ماه ورود کردند ولی باز رکب خوردند اونا هم خروج زدند-خیلیا هم منتظرند فقط فرصت خروج بده نمادشون تا فرار کنند-

این اعتمادی که از بازار رفته ممکنه تا یکسال هم برنگرده--حقوقی ها درسته الان سود کردند ولی به زودی دودش چشم اونا هم میره-وقتی سرمایه کلانی تو بازار نباشه ببینم کی میخواد نمادها رو دوباره بکشه بالا!

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
يكي از دوستان من يه سوال از من پرسيد حقيقتا شك كردم به جوابي كه ميخواستم بهش بدم گفتم نكنه باعث ضررش بشم
لطف مي كنين راهنمايي كنيد
اين بنده خدا در سهم وغدير حدود ٤٠ درصد متضرر شده و امروز ٤ برابر اصل سهمي كه داشت خريد زده براي ميانگين كم كردن
حالا سوالي كه پرسيد اينكه كه اين سهامي رو كه امروز خريده تا زماني كه از منفي در بياد بايد نگهداري كنه يا مثلا فردا اگه وغدير مثبت ٥ شد ميتونه اين ٤ برابر خريد امروزش رو بفروشه ؟ و اگه بفروشه و همون تعداد سهم قبل رو فقط نگهداري كنه تا كامل از منفي دربياد به قولي ضرر كرده يا نه ؟
والا من تجربه اينطوري نداشتم و نتونستم به طور حتم بهش جوابي بدم
من تجربه بورسی زیادی ندارم ولی به نظر من این نحوه محاسبه سود و زیانی که داخل پرتفوی نشون داده میشه، در واقع برای ساده کردن مسئله است. به نظر من اگه کسی میخواد خیلی دقیق حساب کنه، باید خودش برای هر سهم و به هر تعداد میخره، جداگانه یادداشت داشته باشه. اینجوری وقتی میخواد مقداری از سهمی رو بفروشه، منطقی تر تصمیم میگره که بفروشه یا خیر! مثلاً در مورد مثال شما، وقتی حساب و کتاب خرید و فروش هر بار سهم جداگانه و با تاریخ نوشته بشه، منطقی اینه که اون 4برابر سهم رو وقتی تو +5 بفروشه، برای اون مقدار 4برابر سهم، در واقع سود کرده! در این حالت عذاب وجدان هم نمیگیره! میگه من 200تا سهم رو خریدم و چند روز بعد همون سهم ها رو با قیمت بیشتر فروختم. ==> در این طرز تفکر، در واقع میانگین کم کردن هم تقریباً بی معنی میشه. چون هر خرید و فروشی برای خودش محاسبات جداگانه ای داره. البته اینجور محاسبه هم یه مقدار مشکله و برای اینکار من یه فایل اکسل هم نوشتم که کارمزد و میزان سود روزانه و ماهیانه و... مربوط به هر خرید و فروش رو جداگانه محاسبه می کنه.

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
پس عملا تا اون تعداد سهام اوليه رو كه داشته نفروشه ضرر نكرده درسته ؟
و يه سوال ديگه مثلا سر به سر ١٧٥٠ بوده الان با اين خريدي كه كرده شده ١٢٦٠
الان اون ٤ برابر خريدي كه كرده رو بفروشه سر به سر روي همون ١٢٦٠ هست يا باز تغيير ميكنه؟
براساس دیدگاهی که در بالا نوشتم، بله؛ تا وقتی خرید اولیه سهم رو نفروشه، ضرر نکرده.
در دیدگاه فوق؛ دیگه نقطه سر به سری که در پرتفوی نشون میده، کارایی چندانی نداره، چون هر خرید و فروش محاسبات جداگانه ای داره.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@gorbachof4
کسانی که از اصل سرمایه تو ضرر هستند، خیالشون راحته! چطوری؟! پرتفوی رو می بندند و یکسال دیگه باز می کنند و نیازی به چک کردن روزانه ندارند! فعلاْ نه خرید می کنند و نه فروش. به قول یکی از بچه های اینجا، مگه وقتی کسی زمین یا خونه میخره، هر روز میره بنگاه، قیمتش رو چک می کنه؟! فرضاً قیمتش هم هر روز چک کرد، مگه به همین راحتی مشتری برای اون قیمت پیدا میشه که بتونه بفروشه؟ فرضاً اگه فروخت، به جاش میخواد کجا سرمایه گذاری کنه؟ یکی از دوستان یه خونه برای فروش گذاشته بود، حدود 4 سال طول کشید که مشتری با قیمت خوب براش پیدا شد. بورس چون آنلاین هست و انتظار خرید و فروش آنی ازش میره، روی آدم تاثیر روانی بالایی داره. پس بهترین راه اینه که از چک کردن روزانه دوری بشه!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
براساس دیدگاهی که در بالا نوشتم، بله؛ تا وقتی خرید اولیه سهم رو نفروشه، ضرر نکرده.
در دیدگاه فوق؛ دیگه نقطه سر به سری که در پرتفوی نشون میده، کارایی چندانی نداره، چون هر خرید و فروش محاسبات جداگانه ای داره.
یکی از چیزایی که باعث شد من گول بخورم همین بود که گفتند تا سهمتو نفروشی ضرر نکردی---همین باعث شد از 280 رسیدم به 140!!!!!این حرف درسته ولی از لحاظ تعوریک و به شرطی که نمادت هی منفی نخوره و مطمعن باشی که تا چند تا منفی دیگه برگرده ولی در عمل میبینیم که الان ماه هاست چنین اتفاقی نمیوفته-این برای یک بازار بورس استاندارد و قانونی جوابگو هست نه بازارس بورس ایران !

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
@gorbachof4
کسانی که از اصل سرمایه تو ضرر هستند، خیالشون راحته! چطوری؟! پرتفوی رو می بندند و یکسال دیگه باز می کنند و نیازی به چک کردن روزانه ندارند! فعلاْ نه خرید می کنند و نه فروش. به قول یکی از بچه های اینجا، مگه وقتی کسی زمین یا خونه میخره، هر روز میره بنگاه، قیمتش رو چک می کنه؟! فرضاً قیمتش هم هر روز چک کرد، مگه به همین راحتی مشتری برای اون قیمت پیدا میشه که بتونه بفروشه؟ فرضاً اگه فروخت، به جاش میخواد کجا سرمایه گذاری کنه؟ یکی از دوستان یه خونه برای فروش گذاشته بود، حدود 4 سال طول کشید که مشتری با قیمت خوب براش پیدا شد. بورس چون آنلاین هست و انتظار خرید و فروش آنی ازش میره، روی آدم تاثیر روانی بالایی داره. پس بهترین راه اینه که از چک کردن روزانه دوری بشه!
بالا هم گفتم این نصیحتا برای یک بازار بورس استاندارد جواب میده که بورسش قانونیه و حساب و کتاب داره نه بازار بورس ایران-اینجا دو تا مساله رو در نظر نگرفتی:

1-زمین چیزیه که یک چیز زنده هست و تو دستته حتی اگه ضرر کنی!منظورم اینه که زمینو خریدی مثلا 1 میلیارد-فرض کنیم قیمتش میشه 500 میلیون!ولی تو هر موقع خواستی میتونی بری زمینتو ببینی روش بشینی سندش دستته-میتونی بفروشیش ولی بورس ایران اینطوری نیست-چون اولا تا نمادتون نفروختی و نقد نکردی عملا پولت مال خودت نیست و دست کارگزاریه--دوم اینکه هر روز و هر لحظه که خواستی نمیتونی سهمتو بفروشی و نقد کنی-ممکنه امروز بخوای بفروشی ولی چون تو صف فروش گیر کردی تا 5 ماه هم نتونی بفروشی (دقیقا مثل وضعیت الان خیلی ها) در حالیکه زمینت اینطوری نیست---تو تا نقد نشی عملا اصلا مثل اینه هیچ سرمایه ای نداری تو بورس!

2-گفتی بهترین راه اینه هر روز چک نکنی تا مثلا سال دیگه پولت چند برابر بشه!خب چه کسی چنین چیزی رو تضمین میکنه؟مخصوصا از این به بعد که دخالت مستقیم حاکمیت و دولت ها برای همیشه رو سر بورس خواهد بود؟؟؟؟این بزخری ها و تامین کسری بودجه که توسط دولت انجام ش مطمعن باش چنان بهشون چسبیده که من مطمعنم دولت بعدی هم همین بلا رو سر مردم خواهد اورد-!شما از کجا میدونی تا دو سال دیگه بورس صعودی میشه؟اونم از این به بعد؟شاید برعکس بشه-شاید تا سال ها درجا بزنه و سه سال دیگه برگردی ببینی ای داد بیداد نه تنها هیچ سودی نکردی بلکه بدهکار هم شدی با توجه به تورم 3 سال بعد!!!!

3-زمین چیزیه که همین که میدونی یک چیز در دسته و میتونی بری از نزدیک ببینیش بهت ارامش خاطر میده-همین که بری بشینی دستتو بکشی روی زمینت لذت عجیبی بهت میده با خودت میگی این زمین دارایی و مال منه تو چنگمه دارم بهش دست میزنم ولی قمار بورس اینجوری نیست چون نمیتونی بهش حتی دست هم بزنی چون واقعی نیست.خیلی فرق دارن این دوتا-فرقشون از زمین تا اسمونه-ارامشی که برای یه زمین دار هست اصلا قابل مقایسه با یک سهامدار نیست..

اصلا علت اینکه من وارد بورس شدم این بود که سرمایم نه تنها به خرید زمین بلکه به خرید اپارتمان نقلی هم نمیرسید وگرنه من به هیچ وجه خرید زمین رو به ورود به بورس ترجیح نمیدم-برادرم اپارتمان خرید 80 تومن الان شده 900 تومن-من دیر جنبیدم سرمایشو نداشتم وگرنه 3 سال پیش اخرین فرصت های خرید زمین اپارتمان با وام بانکی بود-الان دیگه مقدار اون وام های بانکی پشیزی ارزش نداره و نمیشه باهاش کاری کرد.

نتیجه گیری برای خودم:اگه الان میتونی زمین-اپارتمان-خونه-ماشین-موتور-یخچال-لوازم جهیزیه دخترت با اینکه سن ازدواجش نرسیده و هر چیز دیگه یی که میتونی بخری سریع بخر بنداز یه گوشه به چشم سرمایه بهش نگاه کن که تا یکی دو ماه دیگه اونم نمیتونی بخری!

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ایشالا که هرچی خیره انجام بدید ولی موضوعی که اینجا به ذهنم رسید و روی نمودار ها خودش رو نشون میده میخوام بگم

من تو این 3 ماه شاید بیش از 8 بار فرصت فرار داشتم ولی طمع و حرف دیگران که هی گفتند فردا بازار بر میگرده فرار نکردم و الان به شدت پشیمونم-از 280 میلیون سرمایم همین امروز شد 140 میلیون-اصل پولم 90 تومن بود و بقیش سودمه که اصلا به چشم نمیاد.دیگه فریب نمیخورم-حتی یک هفته هم بازار کامل مثبت بشه ولی روز هشتم بخواد منفی بشه باز هم فعلا ورود نمیزنم
روند.png

این الگوییه که زیاد باهاش روبرو شدیم . کسایی که روی دایره قرمز اولی ( چپ ) خرید کردن یا فرصت خروج داشتن ( از قبل سهام داشتن ) ولی خارج نشدن . بازار ریزش میکنه ، کاملا ناامید میشن و فقط منتظر خروج هستن یعنی روی قله که با دایره قرمز دومی ( راست ) مشخص کردم خارج میشن
فشار فروش بالا میره و مجدد ریزش اتفاق میوفته و معمولا آخرین کفی که میزنه ، کفه بازاره
ما معمولا به یه همچین موج رشدی و روبرو شدن بایک مقاومت قوی و یکم ریزش بیشتر از آخرین کف نیاز داریم که تایید خروج سرمایه های خسته هستش که فقط دنبال این هستن با ضرر کم یا سر به سر خارج بشن . این سرمایه های خسته دوستانی هستن که توی روند های شارپی صعودی حضور داشتن و زمانهایی که سهم در جا میزده یا رشد آرومی داشته رو مشاهده نکردن به خاطر همین کم حوصله تر از سهامداری قدیمی هستن
این روند صعودی و بعدش ریزشی تایید این موضوعه و معمولا موج ریزشی خیلی سریع اتفاق میوفته

مگه اینکه 95 درصد بازار به مدت 2 هفته کامل هر روز مثبت 3 به بالا بشند.
و اینجا هم همون اشتباهیه که ممکنه مرتکب بشید !
کسایی که حرفه ای عمل میکنن قبل از رسیدن به دایره قرمز سمت راست خارج میشن ولی مجدد دوستانی مثل شما که فکر میکنید بازار برگشته و قراره مثل همون رشد شارپی صعودی قبلی که چند وقت قبل دیدید ، بالا بره ، درگیر این دام میشید و مجدد خرید میکنید !
ولی دوباره یه ریزش سریع دیگه رو میبینید ...

اینجاست که توی آخرین کفی که سهم به خودش میبینه با کلی ناراحتی و فحش و اعصاب خوردی و اینکه من دیگه به این بازار بر نمیگردم ، بازار رو با زیان ترک میکنید ...
تا چه زمانی ؟
بازار رشد منطقی خودش رو میکنه . در همین مدت هم از سهم هایی میشه نوسانهای خوبی گرفت و بازار اصولی جلو میره
چرا ؟
به خاطر اینکه سرمایه های عجول ، سرمایه هایی که اکثرا روی رشد شارپی وارد شدن و با ضرر یا با سود از بازار خارج شدن و دیگه حضور ندارن و رفتارهای هیجانی ندارن توی بازار موندن و اکثر هم تکنیکالی و بنیادی عمل میکنن !

چرا بازار درجا میزنه ؟ به خاطر اینکه نقدینگی های جدید و سنگین توسط سرمایه هایی که خروج زدن وارد نمیشه ! شرکت ها به ارزش واقعیشون رسیدن و کفشون حفظ میشه . ریسک بازار کم شده و از طرفی میزان علاقه به سود کم افزایش پیدا کرده و با سود کم سهامداران از معاملات خودشون خارج میشن

دوباره بازار رشد های بیشتر خودش رو شروع میکنه ، جون میگیره ، شارپی ها شروع میشن ( چند سال طول میکشه ) و اواخر رشد شارپ و زمانی که همه از بورس صحبت میکنن ، متاسفانه سرمایه های جدید وارد میشن که قراره بدون سود و یا حتی با ضرر بازار رو ترک بکنن :(
واین چرخه بارها و بارها و بارها ادامه داره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
ایشالا که هرچی خیره انجام بدید ولی موضوعی که اینجا به ذهنم رسید و روی نمودار ها خودش رو نشون میده میخوام بگم

مشاهده پیوست 1205449

این الگوییه که زیاد باهاش روبرو شدیم . کسایی که روی دایره قرمز اولی ( چپ ) خرید کردن یا فرصت خروج داشتن ( از قبل سهام داشتن ) ولی خارج نشدن . بازار ریزش میکنه ، کاملا ناامید میشن و فقط منتظر خروج هستن یعنی روی قله که با دایره قرمز دومی ( راست ) مشخص کردم خارج میشن
فشار فروش بالا میره و مجدد ریزش اتفاق میوفته و معمولا آخرین کفی که میزنه ، کفه بازاره
ما معمولا به یه همچین موج رشدی و روبرو شدن بایک مقاومت قوی و یکم ریزش بیشتر از آخرین کف نیاز داریم که تایید خروج سرمایه های خسته هستش که فقط دنبال این هستن با ضرر کم یا سر به سر خارج بشن . این سرمایه های خسته دوستانی هستن که توی روند های شارپی صعودی حضور داشتن و زمانهایی که سهم در جا میزده یا رشد آرومی داشته رو مشاهده نکردن به خاطر همین کم حوصله تر از سهامداری قدیمی هستن
این روند صعودی و بعدش ریزشی تایید این موضوعه و معمولا موج ریزشی خیلی سریع اتفاق میوفته

و اینجا هم همون اشتباهیه که ممکنه مرتکب بشید !
کسایی که حرفه ای عمل میکنن قبل از رسیدن به دایره قرمز سمت راست خارج میشن ولی مجدد دوستانی مثل شما که فکر میکنید بازار برگشته و قراره مثل همون رشد شارپی صعودی قبلی که چند وقت قبل دیدید ، بالا بره ، درگیر این دام میشید و مجدد خرید میکنید !
ولی دوباره یه ریزش سریع دیگه رو میبینید ...

اینجاست که توی آخرین کفی که سهم به خودش میبینه با کلی ناراحتی و فحش و اعصاب خوردی و اینکه من دیگه به این بازار بر نمیگردم ، بازار رو با زیان ترک میکنید ...
تا چه زمانی ؟
بازار رشد منطقی خودش رو میکنه . در همین مدت هم از سهم هایی میشه نوسانهای خوبی گرفت و بازار اصولی جلو میره
چرا ؟
به خاطر اینکه سرمایه های عجول ، سرمایه هایی که اکثرا روی رشد شارپی وارد شدن و با ضرر یا با سود از بازار خارج شدن و دیگه حضور ندارن و رفتارهای هیجانی ندارن توی بازار موندن و اکثر هم تکنیکالی و بنیادی عمل میکنن !

چرا بازار درجا میزنه ؟ به خاطر اینکه نقدینگی های جدید و سنگین توسط سرمایه هایی که خروج زدن وارد نمیشه ! شرکت ها به ارزش واقعیشون رسیدن و کفشون حفظ میشه . ریسک بازار کم شده و از طرفی میزان علاقه به سود کم افزایش پیدا کرده و با سود کم سهامداران از معاملات خودشون خارج میشن

دوباره بازار رشد های بیشتر خودش رو شروع میکنه ، جون میگیره ، شارپی ها شروع میشن ( چند سال طول میکشه ) و اواخر رشد شارپ و زمانی که همه از بورس صحبت میکنن ، متاسفانه سرمایه های جدید وارد میشن که قراره بدون سود و یا حتی با ضرر بازار رو ترک بکنن :(
واین چرخه بارها و بارها و بارها ادامه داره
ایشالا که همینطور بشه که شما میگید ولی به شخصه نمادمو میفروشم فعلا پولم تو کارگزاری میمونه--

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این الگوییه که زیاد باهاش روبرو شدیم...
...واین چرخه بارها و بارها و بارها ادامه داره...
بسیار عالی موضوع رو توضیح دادید. یادمه چند سال قبل، یه بنگاه دار می گفت که مثلاً با سرمایه 8 تا ماشین، در سال 50 تا خرید و فروش ماشین می کنه. بعدش آخر سال که حساب-کتاب می کنه، می بینه اگه فقط اون 8 تا ماشین رو از ابتدا تا آخر سال نگه داشته بود و هیچ کاری نمی کرد، سود بیشتری از این 50تا خرید و فروش عایدش شده بود! بعضی وقت ها، افرادی که تجربه و شناخت زیادی نسبت به بازار ندارند، اگه خودداری و صبر کنند، شاید به اندازه حرفه ای ها بتونند سود کنند! بدون اینکه کاری کنند یا به خودشون استرسی وارد کنند!

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ایشالا که همینطور بشه که شما میگید ولی به شخصه نمادمو میفروشم فعلا پولم تو کارگزاری میمونه--
اون که بفروشید تصمیم گیرنده خودتونید و ممکنه توی سهم هایی که دارید خیلی پایین تر از این حرفا بره
فقط من میگم اشتباه نکنید و بعد از یه صعود شارپ سریع مجدد به بازار برنگردید
وسوسه نشید
صبر کنید یه صعود بکنه بدون اینکه وسوسه بشید و بعد یه ریزش بکنه و اونجا اگه خواستید وارد بشید

صعود دوباره گولتون نزنه . این اتفاق معمولا میوفه و خیلیا رو گول میزنه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
با اینکه 280 تومنم شد 140 تومن فعلا 50 میلیون تو سودم ولی انقدر استرس و بار روانی بهم وارد کرده که الان هم کمر درد گرفتم هم شکم درد----همین که 120 میلیون سودم پرید نابودم کرده به معنای واقعی (2 سال هم شب و روز جون بکنم و از حقوقم هیچی خرج نکنم باز اینقدر نمیشد)---نمیدونم حالا اون بیچاره یی که از اصل سودش تو ضرره اون بدبخت چی میکشه؟بر باعث و بانیش لعنت-هرچند به نظرم لعن و نفرین و اینا همش شعره و هیچ تاثیری نداره ولی خب دیگه ورد زبونمون شده-

الان به معنای واقعی روزی 3 وعده گول خوردن رو به چشم میبینم.اکثر اینایی که تو کانالا و گروه های بورسی میگن فردا برمیگرده نمادتون نفروشید خود حقوقی ها و عوامل سازمان بورس و بازیگرای گردن کلفت منتسب به اقا .زاده ها هستند که الان چند ماهه گولمون میزنند.هی تو قیمتای پایین میخرند تا 15 درصد 20 درصد میبرند بالا بعد خالی میکنند بعد دوباره میفروشند به ماها تو قیمت بالا و دوباره صف فروش میکنند تا کسی نتونه خرید بزنه هی قیمتو میارن پایین و دوباره همین بساطه---دیگه عادت کردند به این کار----

شاید الان خیلیا متوجه نشند ولی احتمال هرگونه شورش و تظاهرات گسترده در شهرهای مختلف به شدت محتمل شده -نه تنها به خاطر وضعیت بورس بلکه کلا فشار اقتصادی
عزیز درست میگی

نباید با طناب پوسیده ای یه عده ای رفت ته چاه،،،،

من خودم گول خوردم،،،،بد جور،،،،تو صندوق های بورسی بودم،،،حتی سود کرده بودم 20 تومنی،،،،((دیر وارد شده بودم))

همش میگفتن خودت بیا بخر،،،،اینا واسطه هستن،،،،خودت مستقیم معامله کن،،،
انقدر گفتن تا مجبور شدم مستقیم بیام و کارگزاری و احراز هویت،،،،،

و دقیقا یک مرداد دخول زدم تو مستقیم،،،((منتظر من بودن تا بیام متاسفانه))

و خرید زدم خیلی از سهم های شاخص ساز رو،،و خودرو و خگستر و بقیه،،،،

دیگه اصلا مجال نمیدادن خروج بزنم،،،،خصوصا این خودرو کثافت و حرام زاده
تا چندین روز میلیاردی فروش بود،،،،اکثر پولم رو این گرفت،،،،،

ولی اخر سر همین سود صندوق رو ازم گرفتن و بدون ضرر اومدم بیرون،،،،از جیبم ضرری نکردم تقریبا،،،

البته دیروز اخرین سهمم رو فروختم !!!!! که لپارس بود،،،،با منفی 40 به بالا باز شد،،،،رفته بود مجمع،،،،!!!!

منفی 40,,,,,

تا عمر دارم دیگه سمت این بورس نمیام و سمت هر چیزی که این حکومت دست داره توش،،،،،
بعلاوه این سود درد های جسمی هم اضافه شد بهم،،،،درد معده متاسفانه که تشدید شد،،،،،و هنوز هم درمان ادامه داره،،،،،

پیشنهاد میکنم نجات بدین خودتون رو از این بازار،،،،چون واقعا نمی ارزه به سلامتیت ضربه بزنی،،،،

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اون که بفروشید تصمیم گیرنده خودتونید و ممکنه توی سهم هایی که دارید خیلی پایین تر از این حرفا بره
فقط من میگم اشتباه نکنید و بعد از یه صعود شارپ سریع مجدد به بازار برنگردید
وسوسه نشید
صبر کنید یه صعود بکنه بدون اینکه وسوسه بشید و بعد یه ریزش بکنه و اونجا اگه خواستید وارد بشید

صعود دوباره گولتون نزنه . این اتفاق معمولا میوفه و خیلیا رو گول میزنه
بزار این ریزش شارپ رو تموم کنن برن روی رشد شارپ
چه کسایی که خودشون رو گم نکنن و بیان داخل بورس و باز بکنن تو پاچه این ملت

بالا