• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
:)
بیخیال بابا، بایدن یه مترسک داخل آمریکا
بدون سنا کاری از پیش نمیبره
تمام تحریم‌های ایران رو برچسب تروریست گذاشتن روش رفت... تفاوتی برای ما نداره دیگه، فقط روزی میاد که میگیم یادت بخیر ترامپ، حداقل رو بازی میکردی
تا سه ماه دیگه هم ترامپ رو رسما هست و خیلی کارها می‌تونه انجام بده
بله من قبلا اشاره کردم به تاثیر چند ماهه آتی ترامپ روی سرنوشت ایران
باز هم نظر من درباره رئیس جمهور اینده میتونه دست خوش تغییر بشه ولی با اطلاعات فعلی به نظرم بایدن کمی تحریم ها رو شل میکنه ولی کاملا بعیده بدون شرط و شروط به برجام برگرده (برنمیگرده) بنابراین تفاوت معنی داری برای ما نداره، اما اگر باهاش طی کنن با رئیس جمهور بعدی هیچ کاری نمیتونن بکنن
حالا این وسط احتمال شروع جنگ توسط ترامپ هم وجود داره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
متاسفانه الان اینستا یه پست دیدم که یدونه از پیج های بورسی رسما گفتش " سهامداری اشتباهه " :D
میگفتش " دید بلند مدت اشتباهه باید کوتاه مدت به سهم نگاه بکنی "
و حرفایی میزد که از نظر من کاملا برای بازار مسمومه:rolleyes:
حماقت خودشون رو موقعی که بازار حبابی بود و سیگنال خرید میدادن و حباب رو نمیدیدن و با صدتا دلیل اصرار میکردن ورود نقدینگی داریم و بازار نمیریزه رو یادشون رفته
یادشون رفته باید اون موقع خارج میشدن و الان میخریدن و نم نمک روی سهم های خوب نوسان میگرفتن با دید بلند مدت تا کم کم سهم رشد بکنه و سهامداری رو یاد بگیرن

از نظر من کسایی که رسانه ها دستشونه کاملا کنترل سهامدارای ورودی سال 98 و 99 رو دست خودشون گرفتن و تا زمانی که این سهامدارا یا خارج نشن یا آبدیده نشن ، بازار جون نمیگیره و گیج میزنه:rolleyes:

هر روز باید مضخرفات این پیج ها رو ببینیم ، بیچاره مردمی که کنترل سبدشون دست ایناست :confused:
بدتر از اینا ، ملتی که هیچ ایده ای ندارن بورس چیه ولی آنچنان وضعیت بازار رو تحلیل میکنن و همه جا اظهار نظرشون دیده میشه ، که کسی ندونه فکر میکنه توی لیست ده ثروت مند اول ایرانن :D

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سازمان اگر باهوش باشه چند تا از پتانسیل های منفی اش رو همزمان ازاد می کنه
انتخاب بایدن شوک منفیه، حالا باید شستا رو هم سریع باز کنن تا بعدا روند بازار رو تحت تاثیر قرار نده، البته اگر باهوش باشن و به دنبال توقف سقوط شاخص

اگر مشکل فقط شستا بود میشد یک کاری کرد . اما الان دیگه دوره ی پمپاژ پول به بورس تموم شده . باز شدن شستا باعث خروج نقدینگی میشه . باز شدن پالایشی یکم باعث خروج نقدینگی میشه . شرکتهای سرمایه گذاری استانی ( سهام عدالت ) کم کم باز میشن و همه هم فروشنده هستند و هر چی مردم بیشتر خبر دار بشن فروشنده ها بیشتر میشن تعداد واحد هاشونم خیلی زیاده الان اینها باز شدن :

ضمن اینکه قیمت دلار که باعث تحرک قیمت سهام شده بود بعید هست به این زودی بتونه موجب رشد قیمت سهام بشه . همین حالا هم قیمت بسیاری از سهمها بر اساس دلار 30 تومنی و بالاتر هست .
الان پیدا کردن محدوده ی کف شاخص کل و زمان رسیدن به اون محدوده میتونه تا حد زیادی تکلیف وضعیت سرمایه گذاری در 18 ماه آینده رو روشن کنه .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همه چی ردیف شده اگر یه فکری واسه پیش گشایش لعنتی بکنن تمومه
اگه پیش گشایش رو بردارن ، چطوری ملتو بترسونن که سهمشون رو دو دستی تقدیم بکنن
بدون کارمزد ، بدون استرس ، بدون هزینه راحت ، سهم جمع میکنن
scar.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت هیچ سهمی الان با دلار ۳۰ تومنی نیست..قیمت خیلی از سهمها با دلار ۲۰ تومنی هم همخوانی نداره و کمتره
اگر مشکل فقط شستا بود میشد یک کاری کرد . اما الان دیگه دوره ی پمپاژ پول به بورس تموم شده . باز شدن شستا باعث خروج نقدینگی میشه . باز شدن پالایشی یکم باعث خروج نقدینگی میشه . شرکتهای سرمایه گذاری استانی ( سهام عدالت ) کم کم باز میشن و همه هم فروشنده هستند و هر چی مردم بیشتر خبر دار بشن فروشنده ها بیشتر میشن تعداد واحد هاشونم خیلی زیاده الان اینها باز شدن :

ضمن اینکه قیمت دلار که باعث تحرک قیمت سهام شده بود بعید هست به این زودی بتونه موجب رشد قیمت سهام بشه . همین حالا هم قیمت بسیاری از سهمها بر اساس دلار 30 تومنی و بالاتر هست .
الان پیدا کردن محدوده ی کف شاخص کل و زمان رسیدن به اون محدوده میتونه تا حد زیادی تکلیف وضعیت سرمایه گذاری در 18 ماه آینده رو روشن کنه .

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
قیمت هیچ سهمی الان با دلار ۳۰ تومنی نیست..قیمت خیلی از سهمها با دلار ۲۰ تومنی هم همخوانی نداره و کمتره

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
وغدیر امروز اردر فروش رو 993 تومان گذاشتن
فکر کنم قیمتش با دلار 930 تومنی دوره اول احمدی نژاد باشه !

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
این بانک دی یا قفل در صف فروش یا قفل در صف خرید
چیزی این مابین براش وجود نداره

من که همه رو نقد میکنم تا سیاست بانکی مشخص نشه، دلار هم وضعیتش مشخص نشه، فقط نظاره میکنم
این بازار دیگه همیشه راه برای گرفتن سهم خوب داره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تخلفات گسترده ، بورس رو ضربه فنی کرده !
الان سهمی رو نگاه میکردم حدود 60 درصد زیر قیمت اردر خرید گذاشته بدبخت سهامداراش !

0939.PNG

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
من 2 تا سوال دارم

یک اینکه اون 1 درصد صندوق ملی کجاس؟ اونم بالا کشیدن؟

دوم اینکه مردم برای 2 هزار تومن افزایش قیمت بنزین ریختن تو خیابونا بعد الان کل سرمایشون رفته هیچ کاری نمیکنن چرا؟ حتی اعتراضی هم نیست؟ اصلا بورس هیچی چرا روی بقیه کالا ها اعتراضی ندارن؟

یعنی این تو سری خوری تو ایرانیا بی سابقس خداوکیلی. از اولش هر چی گفتن گفتیم چشم بله شما درست میگی احتمالا حکمتی توشه بورس ریخته

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
من 2 تا سوال دارم

یک اینکه اون 1 درصد صندوق ملی کجاس؟ اونم بالا کشیدن؟

دوم اینکه مردم برای 2 هزار تومن افزایش قیمت بنزین ریختن تو خیابونا بعد الان کل سرمایشون رفته هیچ کاری نمیکنن چرا؟ حتی اعتراضی هم نیست؟ اصلا بورس هیچی چرا روی بقیه کالا ها اعتراضی ندارن؟

یعنی این تو سری خوری تو ایرانیا بی سابقس خداوکیلی. از اولش هر چی گفتن گفتیم چشم بله شما درست میگی احتمالا حکمتی توشه بورس ریخته
کدوم صندوق؟ همون صندوق سرکاری و وقت کشی؟

اون مردمی هم که سر بنزین ناراحت شدن این مردی نبودن و نیستن که داخل بازار بورس آمدن (بازار بورسی ها همون جمعیت خاکستری و نون به نرخ روز خورن)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داغ دلمو تازه نکن
bav3_154fs759111.gif

سهامدارای زفکا دیوانه کنندن
bav3_154fs759111.gif

احساس میکنم هرکی هرتعدادی سهم زفکا داره ، وقتی نه قصد خرید داره نه قصد فروش ، زفکا اردر فروشش رو میزاره
282.gif

احساس میکنه یخچاله ، اونجا میزاره تا خراب نشه
282.gif

بعضیا میگن سهامدار عمده سهم رو بالا پایین میکنه ، روی زفکا فقط و فقط سهامدارای خرد سهم رو به گند کشیدن . کل اردرهاشون روی هم 300 میلیون تومن هم نمیشه
bav3_154fs759111.gif

سهم رو خفه کردن
من نمیدونم اون 30% سهامدار خرد کیان که اینطوری دهن مارو سرویس کردن . آقا جان بردار اون سفارشات فروش کوفتیتو ، بزار سهم روان معامله بشه
997.gif

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

من که همه رو نقد میکنم تا سیاست بانکی مشخص نشه، دلار هم وضعیتش مشخص نشه، فقط نظاره میکنم
این بازار دیگه همیشه راه برای گرفتن سهم خوب داره
یک نکته ای در مورد سهم دی وجود داره که شاید کمتر کسی بهش توجه کنه. ببینید برای اینکه یک روند صعودی اتفاق بیفته باید ارزش معاملات افزایش پیدا کنه، طی یکسال گذشته که دی مثل برق بالا میکشید دلیلش این بود که پول پشت این نماد و کلا بازار بود و با زور پول بالا می‌رفت بطوریکه ارزش معاملات این بانک خصوصی کوچک در حد غول های شاخص ساز بود.
از نظر ارقامی بخوام بگم میانگین حجم معاملات روزانه دی طی یکسال گذشته حدود ۵۰ میلیون سهم در روز بوده یعنی برای اینکه دی روندی صعودی بگیره باید بتونه میانگین روزی ۵۰ میلیون سهم معامله کنه.
۵۰ میلیون سهم ۴۰۰۰ تومنی نیاز به نقدینگی معادل ۲۰۰ میلیارد تومن داره. یعنی برای اینکه سهم کف ۴۰۰۰ تومن رو حفظ کنه باید روزی ۲۰۰ میلیارد تومن معامله بشه. ولی آیا بازار فعلی کشش این مقدار نقدینگی رو برای این نماد داره؟ جواب قطعا منفیه چون الان پولی توی بازار نیست که بخواد ۲۰۰ میلیارد تومنش بیاد توی دی.
پس الان چه اتفاقی میفته؟ قیمت اینقدر میاد پایین تا تعادل بین عرضه و تقاضا که در این سهم بطور میانگین معامله روزانه ۵۰ میلیون سهمه برقرار بشه.
هفته پیش دوشنبه فکر کنم بود ۱۰۰ میلیون حجم خورد و روی ۴۵۰۰ تومن میخریدن که واقعاً فرصت نابی برای خروج بود.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بالاخره منم تو یه نوسانگیری رفتم رو ضرر امروز روز عجیبیه فشار فروش خیلی خیلی بالاست !
تا الان از اصل پول تو ضرر نرفته بودم نهایت از سود ـــم کم شده بود
یك بار جستی ملخک، دو بار جستی ملخک، آخر به دستی ملخک !

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#سپح
تو پورتفوی من هستش ولی نه میتونم اردر فروش بذارم نه خرید
تازه هر چی میزنم اصلا روی سهم نمیره که اطلاعات کاملشو ببینم

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
یه طوری نقشه بازار قرمز شده که انگاری روز اول اصلاح بازاره ! این 70% اصلاح پشم بوده ؟!
کلا میخوان از صفر شروع کنن. امریکا هم ول کنه روعانی ول کن نیست دیو*ص:D

بالا