همون صندوقی که پول ما رعیت ها توشه رو میگی ؟یک اینکه اون 1 درصد صندوق ملی کجاس؟ اونم بالا کشیدن؟

مارا چه شده است که با اربابان خود یکو بدو بکنیم ؟

هروقت صلاح بدانند یک قرص نان و یک قدح شیر گوسپند به ما رعیت ها خواهند داد تا شب را آسوده بر بالین بگذاریم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من به شخصه فکر میکردم با بازار بهتر رفتار بکنن ، یکم بهره بانکی رو پایین بیارن . بازارگردانی انجام بشه
بازار رو مثل دوره های قبلی به گوه نکشن
خیانت کردن ! وقتی ما سرمایمون رو توی این بازار درگیر کردیم با روزهای خوب و بدش کنار میایم ولی وقتی مردم عادی رو وارد کردن ، باید یکم پشتشون باشن ( اگه مرد بودن )
صندوق توسعه ملی واسه دزدی های مسئولین . ما نمیخوایم
ما فقط میخوایم بازار یکم نفس بکشه . یکم !
به من مربوط نیست یکی رفته سهم حبابی خریده الان با کله زمین میاد ! من وقت گذاشتم ، تحلیل کردم ، چندتا سهم خوب خریدم . چرا باید سهم های منِ بدبخت تحت تاثیر کسایی باشه که چهار تا سهم در پیت رو خریدن ولی چون تعدادشون زیاده و شاخص رو منفی میکنن و سهمشون هم صف فروش سنگین میشه ....
اگه فقط یکم وجدان داشتن ، با بازارگردانی اون سهم ها روند رو کنترل میکردن که ما هم هر روز سبد رو باز نکنیم همه منفی 5 قفل صف فروش و معامله ای صورت نگیره
ولی نکردن و همون چرخه های کثیف 5 سال 5 سال رو اجرا کردن
اگه فقط یکم انسان بودن ، میتونستن از این حجم نقدینگی ورودی به بورس بهترین استفاده رو بکنن و اشتباهات گذشته رو تکرار نکنن
ولی افسوس که اشتباهات گذشته برای فعالین بورس ، اشتباهه ! برای خودشون لذت بخشه