• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یک اینکه اون 1 درصد صندوق ملی کجاس؟ اونم بالا کشیدن؟
همون صندوقی که پول ما رعیت ها توشه رو میگی ؟
997.gif

مارا چه شده است که با اربابان خود یکو بدو بکنیم ؟
k06204.gif

هروقت صلاح بدانند یک قرص نان و یک قدح شیر گوسپند به ما رعیت ها خواهند داد تا شب را آسوده بر بالین بگذاریم
s0608.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من به شخصه فکر میکردم با بازار بهتر رفتار بکنن ، یکم بهره بانکی رو پایین بیارن . بازارگردانی انجام بشه:rolleyes:
بازار رو مثل دوره های قبلی به گوه نکشن
خیانت کردن ! وقتی ما سرمایمون رو توی این بازار درگیر کردیم با روزهای خوب و بدش کنار میایم ولی وقتی مردم عادی رو وارد کردن ، باید یکم پشتشون باشن ( اگه مرد بودن )
صندوق توسعه ملی واسه دزدی های مسئولین . ما نمیخوایم
ما فقط میخوایم بازار یکم نفس بکشه . یکم !
به من مربوط نیست یکی رفته سهم حبابی خریده الان با کله زمین میاد ! من وقت گذاشتم ، تحلیل کردم ، چندتا سهم خوب خریدم . چرا باید سهم های منِ بدبخت تحت تاثیر کسایی باشه که چهار تا سهم در پیت رو خریدن ولی چون تعدادشون زیاده و شاخص رو منفی میکنن و سهمشون هم صف فروش سنگین میشه ....

اگه فقط یکم وجدان داشتن ، با بازارگردانی اون سهم ها روند رو کنترل میکردن که ما هم هر روز سبد رو باز نکنیم همه منفی 5 قفل صف فروش و معامله ای صورت نگیره
ولی نکردن و همون چرخه های کثیف 5 سال 5 سال رو اجرا کردن
اگه فقط یکم انسان بودن ، میتونستن از این حجم نقدینگی ورودی به بورس بهترین استفاده رو بکنن و اشتباهات گذشته رو تکرار نکنن
ولی افسوس که اشتباهات گذشته برای فعالین بورس ، اشتباهه ! برای خودشون لذت بخشه :p

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#گدنا
3 روز که حقوقی هی این سهم دارن بالای 2 میلیون عرضه میکنن
اصلا چرا سهم باید بالای 2 ماه یکسره مثبت باشه اونم همچین سهم و شرکت بی ارزشی
کاملا واضحه دارن کم کم خالی میکنن تا اوضاعش یکدفعه خراب نشه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
#گدنا
3 روز که حقوقی هی این سهم دارن بالای 2 میلیون عرضه میکنن
اصلا چرا سهم باید بالای 2 ماه یکسره مثبت باشه اونم همچین سهم و شرکت بی ارزشی
کاملا واضحه دارن کم کم خالی میکنن تا اوضاعش یکدفعه خراب نشه
دقیقا کاری که با شاروم کردن !

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
من 2 تا سوال دارم

یک اینکه اون 1 درصد صندوق ملی کجاس؟ اونم بالا کشیدن؟

دوم اینکه مردم برای 2 هزار تومن افزایش قیمت بنزین ریختن تو خیابونا بعد الان کل سرمایشون رفته هیچ کاری نمیکنن چرا؟ حتی اعتراضی هم نیست؟ اصلا بورس هیچی چرا روی بقیه کالا ها اعتراضی ندارن؟

یعنی این تو سری خوری تو ایرانیا بی سابقس خداوکیلی. از اولش هر چی گفتن گفتیم چشم بله شما درست میگی احتمالا حکمتی توشه بورس ریخته
درود

پاسخ پرسش نخست را نمی دانم پس بهتر است چیزی هم درباره اش نگویم.

اما پرسش دوم..با آنچه پارسال همین آبان ماه در شهر خودمان و دیگر شهرها دیدم چه سرنوشتی پیدا کردند هم خود انهایی که ریختند در خیابانها و هم خانواده هایشان که نریخته بودند در خیابانها، اگر امسال هم چنان رفتاری از خود بروز می دادند راستش به بسیاری چیزها درباره شان شک می کردم. :rolleyes::oops::(

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
صندوق کاریس و آگاس بعد از این همه کاهش
در حال حاضر 7% زیر NAV معامله میشه
بیخودی اشتباهات و بیسوادی سهامدارای خرد رو گردن بازیگران نندازیم :rolleyes:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به پیر به پیغمبر بورس شده دیوونه خونه !
تا یه ساعت پیش برکت صف فروش میلیونی منفی 5 بود الان صف خرید 40 میلیونی در مثبت 5

برکت.PNG

پاشم برم خودم رو بستری کنم :دی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به اینم توجه بکنید
scar.gif

دلار 30% ریزش داشت . الان 22900 !
بورس 40% ریزش داشت ( میدونم با شاخص نباید مقایسه بکنم ولی کلی میگم ، شما سهم رو نگاه بکن )
یعنی تا الان سرمایتون 10% کاهش داشته و یه جورایی با پایین اومدن دلار قدرت خرید روی کاغذ ، 10% کاهش داشته
اگه دلار تثبیت ، قیمت ها کاهش پیدا میکنه
اگه دلار تثبیت نشه و رشد بکنه خوب پشت سرش هم سهام بالا میره ( اگه به قیمت باشه )
اگه دلار پایین تر بره ما هم پایین تر میریم
777.gif

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
هیچ وقت یک درصد از پول صندوق توسعه ملیو نمیان وارد بورس کنن گفتم که همه ی این جلسه ها و دروغ و وعده و وعیدهایی که دادن بخاطر این بود که بیان با هر ترفندی شده مردمو توی بورس نگه دارن و کاری کنن که ضررا جوری زیاد شه که کلا طرف یا بیخیال سهمش بشه و بره چند ماه دیگه بیاد یا با ضرر بفروشه یک درصد از صندوق توسعه ملی من واقعا موندم از کجاشون یهو درآوردن یک میلیارد یورو تصویب کردن به دستور ره ب ری واسه بخش بهداشت و درمان ولی هیچ پولی به بخش درمان ندادن و وزیر بهداشت بعد از اون همه گلایه بازم نتونست این پولو نقد کنه اینا به جون آدما هم رحم نکردن اونوقت میخاید به پول آدما رحم کنن واقعا دیگه بیشعور بودن و بیشرف بودن هم حدی داره تویی که دستوری منفی کردی حداقل بعد این همه منفی یه هفته هم بازارو مثبت کن بزار یه نفسی بکشه چجوریه هر چی میکشی بالا بازم سیر نمیشی علی برکت الله درود بر مقاومت مردم ایران و مرگ بر منافق

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
تا یه ساعت پیش برکت صف فروش میلیونی منفی 5 بود الان صف خرید 40 میلیونی در مثبت 5

مشاهده پیوست 1206539

فقط برکت نبود ، کل گروه دارویی صف خرید شد اونم تو چند دقیقه
بعضیا میگن به خاطر شایعه حدف ارز 4200 تومنی برای این گروه بود

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
صندوق کاریس و آگاس بعد از این همه کاهش
در حال حاضر 7% زیر NAV معامله میشه
بیخودی اشتباهات و بیسوادی سهامدارای خرد رو گردن بازیگران نندازیم :rolleyes:
کاردان 17 درصد زیر NAV
شاخص یک میلیون رو هم فروختن رفت
1604827763452.png
4200 برخی داروها رو حذف کردن ظاهرا
1604827503987.png

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان دارویی ها بیش از چند ماهه صحبت حذف نرخ جهانگیری شون مطرح شده و یک ماه پیش هم اخبارش اومد. امروز صرفا بازی و پروژه کردن نوسان گیر هاست. بازی نخورید.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کاردان 17 درصد زیر NAV
شاخص یک میلیون رو هم فروختن رفت
خداروشکر میکنم که این سهامدارا با این وضعیت خارج شدن :D
برن هرجای دیگه ای که صلاح میدونن ولی من مطمئنم اینجا جای امثال این اشخاص نیست و دیر یا زود باید پولاشون رو خارج میکردن
هرچی شارپ تر و سریعتر بهتر:p

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
:)
بیخیال بابا، بایدن یه مترسک داخل آمریکا
بدون سنا کاری از پیش نمیبره
تمام تحریم‌های ایران رو برچسب تروریست گذاشتن روش رفت... تفاوتی برای ما نداره دیگه، فقط روزی میاد که میگیم یادت بخیر ترامپ، حداقل رو بازی میکردی
تا سه ماه دیگه هم ترامپ رو رسما هست و خیلی کارها می‌تونه انجام بده
حالا دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو
169.gif

اگر منتخبشون مترسکه چه 3 ماه چه 3 سال هم رو کار باشه مترسکه دیگه!!!

بخشی از طرفداران ترامپ هم دارن منطق رو هم زیر سوال میبرن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
حالا دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو
169.gif

اگر منتخبشون مترسکه چه 3 ماه چه 3 سال هم رو کار باشه مترسکه دیگه!!!

بخشی از طرفداران ترامپ هم دارن منطق رو هم زیر سوال میبرن
منطق چی رو زیر سوال بردیم؟
الان میگه میخوام به برجام برگردم و سنا با یک میدل فینگر خوشحالش میکنه و میگه میری دنبال توافق جدید که مورد تایید ما جمهوری خواها باشه

بعد پسر جان ترامپ برجام رو طلاق داد تا نفت شل آمریکا رو جایگزین بازار نفت ایران کنه، الان اینا برن بدوون دنبال مشتری‌های قبلیشون (آمریکا بزرگترین صادر کننده نفت حال حاضرِ)

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دوستان دارویی ها بیش از چند ماهه صحبت حذف نرخ جهانگیری شون مطرح شده و یک ماه پیش هم اخبارش اومد. امروز صرفا بازی و پروژه کردن نوسان گیر هاست. بازی نخورید.
فردا میگن واکسن کرونا ساختیم

ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات دارو حذف نشده است
با وجود شایعاتی که امروز در رابطه باحذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات دارو مطرح بود، پیگیری‌ها از این حکایت دارد که این خبر صحت نداشته و تامین ارز دارو به روال قبل ادامه دارد.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فردا میگن واکسن کرونا ساختیم

با وجود شایعاتی که امروز در رابطه باحذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات دارو مطرح بود، پیگیری‌ها از این حکایت دارد که این خبر صحت نداشته و تامین ارز دارو به روال قبل ادامه دارد.
خبر کروناش چند ساعت قبل اومد :D
به محض اینکه جواد بایدن نژاد رئیس جمهور شد و خبر دادگاه هم اومد ، خبر واکسن هم اومد:rolleyes:
های چین :p

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
منطق چی رو زیر سوال بردیم؟
الان میگه میخوام به برجام برگردم و سنا با یک میدل فینگر خوشحالش میکنه و میگه میری دنبال توافق جدید که مورد تایید ما جمهوری خواها باشه

بعد پسر جان ترامپ برجام رو طلاق داد تا نفت شل آمریکا رو جایگزین بازار نفت ایران کنه، الان اینا برن بدوون دنبال مشتری‌های قبلیشون (آمریکا بزرگترین صادر کننده نفت حال حاضرِ)
عمو جون کسی صحبت نفت رو کرد اخه الان ربطش به حرف ما چیه
32.gif

در ضمن اینم بگم در جریان باشی هیچ عقل سلیمی منتظر برگشت کسی به برجامی که مرده نیست;)..مگر بخشی از طرف دار های ترامپ که فک می کنن رقیبش میاد

در مورد منطق هم کسی که توی 4 جمله گفته خودش رو هم زیر سوال ببره دیگه حرفی نیست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فقط برکت نبود ، کل گروه دارویی صف خرید شد اونم تو چند دقیقه
بعضیا میگن به خاطر شایعه حدف ارز 4200 تومنی برای این گروه بود
4200 برخی داروها رو حذف کردن ظاهرا
با وجود شایعاتی که امروز در رابطه باحذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات دارو مطرح بود، پیگیری‌ها از این حکایت دارد که این خبر صحت نداشته و تامین ارز دارو به روال قبل ادامه دارد

راضی نیستم به خاطر دو قرون سود بیشتر مردم عادی تو تهیه دارو به مشکل بخورن
امیدوارم خبر تکذیب بشه حتی در حد طرح واقعی هم نباشه . اینجوری سود کردن رو نمیخوام
ما بریم به منفی خوردن ـــمون برسیم :دی عزت زیاد
283.gif
:دی

بالا