شما دو سه باری به من تیکه انداختی . نمیدونم چرا باعث ناراحتی شما شدم ولی :
گزینه ایگنور رو میتونی بزنی تا دیگه ریخت نحس منو نبینی
منطقی صحبت کردم . بحث اقتصاد منطق میخواد نه امید یا نا امیدی بیخودی
اینجا هم جدای از اینکه صحبت منطقی میکنیم ، با یکم شوخی با مسائل گذشت زمان رو آسون تر میکنیم
منم ضرر کردم .درصدی فکر کنم الان حدود 11 درصد یا 12 درصد باشه ولی ریالیش اندازه حقوق 30 سال یه کارمنده . پس فکر نکن منم تحت فشار نیستم
فقط شرایط رو ملایم تر میکنم

همون غول از منم میخوره
من همینم که هستم . هرچیزی رو بخوام میگم . بدون توهین به کسی نظرم رو میدم

نیازی ندارم صحبت های عامه پسند بکنم
هرچیزی درست باشه نظرم رو میدم
نظر منفی نمیدم نظر مثبت هم نمیدم
شما پست های من رو در ستایش بورس و سود آوری فوق العاده بالاش ندیدی که میگی منفی نظر میدم
به نظرم روی این مورد حرفی نزم بهتره
من هرکاری دلم بخواد میکنم

دنبال کسب اجازه نیستم . اینجا هم اسپم پراکنی نکردم که شما حرص و جوش میخوری

به وقتش جرئتش رو داشتم گفتم بازار حباب داره . حرفم شنیدم

به وقتش هم اومدم و گفتم بیشتر سهم ها ارزشمند شدن
هنوزم به نظرم سهمی گرون باشه میگم گرونه ( هرچند که دیگه اونقدری سهم گرون نداریم ! )
هر نظری هم دادم نظر شخصیم بوده . میتونه درست یا غلط باشه ولی 100% مبنای عملکرد خودمه
1 - من نگفتم مقصر ریزش حقیقیه . کامل پستامو بخون بعد نظر بده

2 - مقصر اینکه یه سهم گرون شده و مردم خریدن ، سهامدارای عمدش بودن که وجدان نداشتن و 100 بار گفتم ( اگه کامل میخوندی میفهمیدی )
3 - پایین اومدن بورس هم دستوریه چون سهم ها گرون بودن و باید پایین میومد ! الانم قیمتشون معقول شده
4 - من به شما یه ماشین چپی رو به اسم صفر و دوبرابر قیمت بندازم ، مقصر شما بودی که نه با کارشناس مشورت کردی نه خودت تحقیق کردی که ماشین چپیه و دوبرابر قیمته

5 - 4 ماهه ، صد بار گفتم سهم گرون رو بفروشید ، سهم زیان ده رو بفروشید ، سهم حبابی رو بفروشید ! شما کجا بودی تو این مدت که بگی بفروشن ؟

6 - مقصر این داستان هرکی هست مهم نیست ! مهم اینه راه حل چیه ؟! راه حل هم شناسایی مقصر نیست

الان من آدرس سهامدار عمده و مقصر کاهش قیمت سهم x رو بدم شما چیکار میخوای بکنی ؟ کاری از دستت بر میاد ؟ نه ! پس دنبال مقصر نگرد ...
تو بازار سهامدارای عمده و بازیگرا به هیچ اصولی پایبند نیستن ! از هر ترفند و حقه ای استفاده میکنن که سهامدار خرد یا بی تجربه رو بازی بدن . سهامدار با تجربه هم هر دفعه رکب میخوره !
7 - شما میگی
باید درصد تخفیف پالایش یکم رو بیشتر بکنن ؟
میتونی بکن !
بایدی در کار نیست ! چرا الکی میخوای خودتو گول بزنی ؟ تا بوده و بوده همین بوده . خوب یا بدش مهم نیست . مهم اینه که کاری از دست ملت بر نمیاد و نمیتونن درصد تخفیف پالایش رو 50 یا 60 درصد بکنن و اونا هم اهمیتی به ضرر کردن خریدارای پالایش نمیدن
8 - یدونه تاپیک در مورد پالایش دوستان زده بودن . اون موقع گفتم سهم های توش گرونن ، دلار گرون تر پیشخور شده و ماهیت این صندوق اشتباهه . من نمیخرم و به نظرم اگه قصد خرید دارید بررسی بکنید ! این راهنمایی نیست ؟ من که نمیدونم بازار چه زمانی برمیگرده . هیچکس نمیدونه

ولی اون چیزی که واضح بود ، گرون بودن سهم های صندوق پالایش بود . گرون بودن سهم های توی صندوق هم با تخفیف 30% ای همچنان ریسک خرید بالایی داشت . همینطور اشتباه بودن اعتماد به دولت .
شما اینارو ندیدی ، واس خودت میگی چرا پست مفید ندارم ! عزیز ،
کسی نمیتونه آخرین کندل برگشت بازار رو چه توی روند نزولی یا صعودی تعیین بکنه ولی میتونه تشخیص بده ریسک خرید سهام خیلی بالا رفته . یبار و دوبار هم هشدار ندادم . صدبار گفتم . خود منم تازه با این وجود تو ضررم ولی دنبال مقصر نیستم . قطعا یه جاهایی اشتباه کردم و اون اشتباه ها رو پیدا میکنم که دفعه بعدی بیشتر مراقب باشم

اون موقع که متاسفانه سهامدارا باورشون نمیشد سهم ها گرونن ، کسی میگفت مقصر سهامدارای عمدست که قیمت رو بالا بردن ؟!
بازم میگم خودم تو ضررم ولی به جای آشفتگی و تصمیم اشتباه دنبال راه حلم . راه حل هم اینه اون مقداری که ضرر کردم رو با نوسان گیری توی تعادل بازار جبران بکنم و نگرانی ندارم
بیا اینم راه حل . شما 50% کل سبدت توی ضرره ؟ میتونی با 3 یا 4 تا نوسان اصولی سر به سر بشی . لازم نیست 2 سال صبر بکنی
این راه حله نه اینکه راه بیوفتیم تو خیابون جلوی سازمان بورس آبروی محل کسبمون رو ببریم
نه این بازار ، هر بازار دیگه ای بیرحمه . یک ثانیه شک نکن . شاید شما تجربه کاری خارج از بورس نداشته باشی . من داشتم و دارم و میگم بیرون از بورس هم صد هزار تا گرگ منتظرن خفتت بکنن ، پول تو جیبت رو بزنن !
بازار رحم و مروتی نداره . ذاتش خشنه . شاید اگه من و شما خارج از بورس درگیر یک قرارداد یا معامله بودیم من از هر فرصتی برای کسب امتیاز بیشتر استفاده میکردم و دنبال یه معامله برد - باخت بودم

اونی موفق میشه که بتونه جلوی کلاه رفتن سرش رو بگیره و اونقدری گرگ بشه که بتونه جلوی دزدیده شدن پولش رو بگیره
و در ضمن بورس یعنی پول از جیب یکی خارج میشه و به جیب یکی دیگه میره .
بورس یا هر بازار مالی دیگه یه معامله برد-باخته . توی تک تک معاملاتمون دنبال اینیم پول یکی دیگه رو مال خودمون بکنیم . در کنارش هم به اقتصاد کشور کمک میشه ولی واقعیت همینه .
موقع خرید سهم انتظار داریم سهم بالا بره و فروشنده ها رو احمق خطاب میکنیم و بهش نمیگیم " هی داداش سهمت رو به من نفروش چون قراره گرون بشه " و همینطور توی روند برعکسش . پس هر سود یا زیان رو با علم به این موضوع قبول کردیم