• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
ماهیت تجمع خنده داره
شما فرض کن بنده سهامدار عمده 3 تا سهمم و 3 هزار میلیارد نقد توی حساب دارم
اصلا 1 میلیون نفر جلوی سازمان بورس جمع بشن و نصف کارمندای اونجا رو زنده زنده بخورن !
چه کسی میتونه منو مجبور بکنه از سهم هام حمایت بکنم ؟! :D
هیچکی ، حتی قانون
هر سهمی باید به اون ارزندگی خاصش برسه تا حمایت بشه در غیر اینصورت یا پایین میره یا درجا میزنه و نمیزارن بالا بره
فقط ایکاش اون حساسیتی که الان دارن و ارزندگی سهام براشون مهمه ، همون موقع هم وجدان داشتن و میدونستن اگه یک سهمی X ریال بیشتر نمیارزه حداکثر 20 یا 30 درصد گرون تر میفروختن نه اینکه 200 یا 300 درصد گرون تر :rolleyes:

چند نفر هم از سر بیکاری و اینکه اصلا نمیدونن با چی طرف هستن به جای اینکه بشینن سهمشون رو بررسی بکنن و دنبال این باشن ضررشون رو جبران بکنن ، جلوی سازمان بورس تجمع میکنن ، سهامدارای عمده و بازیگرا هم به ریششون میخندن
آبرو و شرف بازار رو هم میبرن و از اینی که همه در موردش صحبت میکنن بیشتر تو تیتر اخبار میبرنش ....
یه بازاریه ، دور هم دیگه میشینیم معاملمون رو میکنیم ، نباید بلندگو دستمون بگیریم را همون بهترسانه ایش بکنیم:p
هرچی مخفی تر ، گمنام تر و مرموز تر ، پرسود تر
282.gif
ماهیت پست های شما اینه
یا کلا فاز منفی میدی
یا دنبال مسخره بازی هستین
یا کلا سهام دار رو مقصر این اتفاقات میدونین
یک پست مفید از شما ندیدیم تو این اوضاع
بنده خدا شاخص از 2 میلیون امده 1 میلیون.مقصرش حقیقی بیچارست که کلا 50 میلیون کل داراییش بوده؟؟؟"!!!!....یا اون اخوندی وزیر راه سابق یا حقوقی های از این دست که با رانت 1200 میلیارد سود کرده و پولشو کشیده بیرون از بورس..ادرس غلط نده.
همون بهتره به نقاشی کشیدن و غول کشیدنت برسی

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
معاون عملیات بازار بورس:

فعلا تغییری در زمان پیش گشایش ایجاد نخواهد شد و پیش گشایش همانند قبل از ساعت 8:30 تا 9 خواهد بود. طی اطلاعیه ای زمان اجرا اعلام خواهد شد.
اما از این پس معاملات روزانه قابل انجام است.

پ.ن : خودشون هم نمیدونن دارن چیکار میکنن !

مفید که چنین پیامی نیومده
شما کدوم کارگزاری هستید؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ماهیت پست های شما اینه
یا کلا فاز منفی میدی
بنده خدا شاخص از 2 میلیون امده 1 میلیون.مقصرش حقیقی بیچارست که کلا 50 میلیون کل داراییش بوده؟؟؟"!!!!....یا اون اخوندی وزیر راه سابق یا حقوقی های از این دست که با رانت 1200 میلیارد سود کرده و پولشو کشیده بیرون از بورس..ادرس غلط نده.
خود بورس به اندازه کافی حاشیه و تنش داره. خواهشا اینجا رو به حاشیه نبرین. مرسی.
اما در مورد بحث هر دو طرف مقصرن با درصدای متفاوت
من خودمو مثال می‌زنم. من وقتی بدون هیچ اطلاعی یه سهمی رو خریدم فقط رو حرف بقیه. خب اگه ضرر بکنم مقصر خودمم نه دولت. دولت طبق معمول یه دام پهن کرد همه هم افتادن تو دام

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ماهیت پست های شما اینه
شما دو سه باری به من تیکه انداختی . نمیدونم چرا باعث ناراحتی شما شدم ولی :
گزینه ایگنور رو میتونی بزنی تا دیگه ریخت نحس منو نبینی :p
یا کلا فاز منفی میدی
منطقی صحبت کردم . بحث اقتصاد منطق میخواد نه امید یا نا امیدی بیخودی
اینجا هم جدای از اینکه صحبت منطقی میکنیم ، با یکم شوخی با مسائل گذشت زمان رو آسون تر میکنیم
منم ضرر کردم .درصدی فکر کنم الان حدود 11 درصد یا 12 درصد باشه ولی ریالیش اندازه حقوق 30 سال یه کارمنده . پس فکر نکن منم تحت فشار نیستم
فقط شرایط رو ملایم تر میکنم ;)
همون غول از منم میخوره :p
ماهیت پست های شما اینه
یا کلا فاز منفی میدی
من همینم که هستم . هرچیزی رو بخوام میگم . بدون توهین به کسی نظرم رو میدم :p
نیازی ندارم صحبت های عامه پسند بکنم
هرچیزی درست باشه نظرم رو میدم
نظر منفی نمیدم نظر مثبت هم نمیدم
شما پست های من رو در ستایش بورس و سود آوری فوق العاده بالاش ندیدی که میگی منفی نظر میدم
به نظرم روی این مورد حرفی نزم بهتره :rolleyes:
من هرکاری دلم بخواد میکنم :p
دنبال کسب اجازه نیستم . اینجا هم اسپم پراکنی نکردم که شما حرص و جوش میخوری:p
به وقتش جرئتش رو داشتم گفتم بازار حباب داره . حرفم شنیدم :rolleyes:
به وقتش هم اومدم و گفتم بیشتر سهم ها ارزشمند شدن
هنوزم به نظرم سهمی گرون باشه میگم گرونه ( هرچند که دیگه اونقدری سهم گرون نداریم ! )

هر نظری هم دادم نظر شخصیم بوده . میتونه درست یا غلط باشه ولی 100% مبنای عملکرد خودمه

1 - من نگفتم مقصر ریزش حقیقیه . کامل پستامو بخون بعد نظر بده:D
2 - مقصر اینکه یه سهم گرون شده و مردم خریدن ، سهامدارای عمدش بودن که وجدان نداشتن و 100 بار گفتم ( اگه کامل میخوندی میفهمیدی )
3 - پایین اومدن بورس هم دستوریه چون سهم ها گرون بودن و باید پایین میومد ! الانم قیمتشون معقول شده
4 - من به شما یه ماشین چپی رو به اسم صفر و دوبرابر قیمت بندازم ، مقصر شما بودی که نه با کارشناس مشورت کردی نه خودت تحقیق کردی که ماشین چپیه و دوبرابر قیمته :D
5 - 4 ماهه ، صد بار گفتم سهم گرون رو بفروشید ، سهم زیان ده رو بفروشید ، سهم حبابی رو بفروشید ! شما کجا بودی تو این مدت که بگی بفروشن ؟:rolleyes:
6 - مقصر این داستان هرکی هست مهم نیست ! مهم اینه راه حل چیه ؟! راه حل هم شناسایی مقصر نیست :p
الان من آدرس سهامدار عمده و مقصر کاهش قیمت سهم x رو بدم شما چیکار میخوای بکنی ؟ کاری از دستت بر میاد ؟ نه ! پس دنبال مقصر نگرد ...
تو بازار سهامدارای عمده و بازیگرا به هیچ اصولی پایبند نیستن ! از هر ترفند و حقه ای استفاده میکنن که سهامدار خرد یا بی تجربه رو بازی بدن . سهامدار با تجربه هم هر دفعه رکب میخوره !

7 - شما میگی باید درصد تخفیف پالایش یکم رو بیشتر بکنن ؟ میتونی بکن ! :D بایدی در کار نیست ! چرا الکی میخوای خودتو گول بزنی ؟ تا بوده و بوده همین بوده . خوب یا بدش مهم نیست . مهم اینه که کاری از دست ملت بر نمیاد و نمیتونن درصد تخفیف پالایش رو 50 یا 60 درصد بکنن و اونا هم اهمیتی به ضرر کردن خریدارای پالایش نمیدن

8 - یدونه تاپیک در مورد پالایش دوستان زده بودن . اون موقع گفتم سهم های توش گرونن ، دلار گرون تر پیشخور شده و ماهیت این صندوق اشتباهه . من نمیخرم و به نظرم اگه قصد خرید دارید بررسی بکنید ! این راهنمایی نیست ؟ من که نمیدونم بازار چه زمانی برمیگرده . هیچکس نمیدونه :) ولی اون چیزی که واضح بود ، گرون بودن سهم های صندوق پالایش بود . گرون بودن سهم های توی صندوق هم با تخفیف 30% ای همچنان ریسک خرید بالایی داشت . همینطور اشتباه بودن اعتماد به دولت .

شما اینارو ندیدی ، واس خودت میگی چرا پست مفید ندارم ! عزیز ، کسی نمیتونه آخرین کندل برگشت بازار رو چه توی روند نزولی یا صعودی تعیین بکنه ولی میتونه تشخیص بده ریسک خرید سهام خیلی بالا رفته . یبار و دوبار هم هشدار ندادم . صدبار گفتم . خود منم تازه با این وجود تو ضررم ولی دنبال مقصر نیستم . قطعا یه جاهایی اشتباه کردم و اون اشتباه ها رو پیدا میکنم که دفعه بعدی بیشتر مراقب باشم;)
اون موقع که متاسفانه سهامدارا باورشون نمیشد سهم ها گرونن ، کسی میگفت مقصر سهامدارای عمدست که قیمت رو بالا بردن ؟!

بازم میگم خودم تو ضررم ولی به جای آشفتگی و تصمیم اشتباه دنبال راه حلم . راه حل هم اینه اون مقداری که ضرر کردم رو با نوسان گیری توی تعادل بازار جبران بکنم و نگرانی ندارم
بیا اینم راه حل . شما 50% کل سبدت توی ضرره ؟ میتونی با 3 یا 4 تا نوسان اصولی سر به سر بشی . لازم نیست 2 سال صبر بکنی
این راه حله نه اینکه راه بیوفتیم تو خیابون جلوی سازمان بورس آبروی محل کسبمون رو ببریم :D

نه این بازار ، هر بازار دیگه ای بیرحمه . یک ثانیه شک نکن . شاید شما تجربه کاری خارج از بورس نداشته باشی . من داشتم و دارم و میگم بیرون از بورس هم صد هزار تا گرگ منتظرن خفتت بکنن ، پول تو جیبت رو بزنن !
بازار رحم و مروتی نداره . ذاتش خشنه . شاید اگه من و شما خارج از بورس درگیر یک قرارداد یا معامله بودیم من از هر فرصتی برای کسب امتیاز بیشتر استفاده میکردم و دنبال یه معامله برد - باخت بودم :)
اونی موفق میشه که بتونه جلوی کلاه رفتن سرش رو بگیره و اونقدری گرگ بشه که بتونه جلوی دزدیده شدن پولش رو بگیره

و در ضمن بورس یعنی پول از جیب یکی خارج میشه و به جیب یکی دیگه میره . بورس یا هر بازار مالی دیگه یه معامله برد-باخته . توی تک تک معاملاتمون دنبال اینیم پول یکی دیگه رو مال خودمون بکنیم . در کنارش هم به اقتصاد کشور کمک میشه ولی واقعیت همینه . موقع خرید سهم انتظار داریم سهم بالا بره و فروشنده ها رو احمق خطاب میکنیم و بهش نمیگیم " هی داداش سهمت رو به من نفروش چون قراره گرون بشه " و همینطور توی روند برعکسش . پس هر سود یا زیان رو با علم به این موضوع قبول کردیم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اما در مورد بحث هر دو طرف مقصرن با درصدای متفاوت
من خودمو مثال می‌زنم. من وقتی بدون هیچ اطلاعی یه سهمی رو خریدم فقط رو حرف بقیه. خب اگه ضرر بکنم مقصر خودمم نه دولت. دولت طبق معمول یه دام پهن کرد همه هم افتادن تو دام
کاملا درسته
کسی که دزدی میکنه مقصره چون دزده
کسی که متضرر میشه مقصره چون مراقب نبوده

اون چیزی که مهمه اینه که دزد کارش رو درست انجام داده :p یعنی ما دزدهای باشرفی توی بورس داریم که اگه سمت اجرایی داشتن و با همون قدرت کار میکردن ، ایران ژاپن میشد:rolleyes:

هممون به نوعی متضرر شدیم ولی باید یادمون باشه ماهیت بورس نوسانات شدیده . هم خوبه هم بد
شما اگه 30% از سهمی توی ضرر باشی و سهم هم ارزشمند باشه و به موقع خارج نشده باشی یا دقیقا محدوده برگشتی وارد نشده باشی ، به شرط اینکه با هشیاری کامل به این بازار وارد شده باشی لازم نیست که دست روی دست بزاری تا به نقطه سر به سر برسی . میشه با چندتا نوسان توی شرایط متعادل بازار و وقتی سهم روندش مشخصه ، نوسانات کوچیکی گرفت و سر به سر شد
مگه اینکه کسی واقعا توانایی نوسان گرفتن رو نداشته باشه که بهترین کار اینه دست به هیچ چیزی نزنه که ممکنه اوضاع رو بدتر بکنه و اجازه بده سهم بلند مدت روند خودش رو طی بکنه ولی همچنان بازار رو زیر نظر داشته باشه و روی کف های قیمتی اگه سهم خوبه ، سرمایه های بیشتری رو تزریق بکنه که تعداد سهامش هم بیشتر بشه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
دوستان یک تحلیل خیلی خوب دیدم . توی کانال آقای هلالات ، گفتگو با دکتر مهدی رضایتی . اگر خواستید استفاده کنید ، این لینکش هست :

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
من که دیگه از سربه سر 10م رفتم پایین تر و نصفشو نقد شدم و نوسانگیری خواهم کرد تا ببینم اوضاع درست میشه یا نه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
شما دو سه باری به من تیکه انداختی . نمیدونم چرا باعث ناراحتی شما شدم ولی :
گزینه ایگنور رو میتونی بزنی تا دیگه ریخت نحس منو نبینی :p

منطقی صحبت کردم . بحث اقتصاد منطق میخواد نه امید یا نا امیدی بیخودی
اینجا هم جدای از اینکه صحبت منطقی میکنیم ، با یکم شوخی با مسائل گذشت زمان رو آسون تر میکنیم
منم ضرر کردم .درصدی فکر کنم الان حدود 11 درصد یا 12 درصد باشه ولی ریالیش اندازه حقوق 30 سال یه کارمنده . پس فکر نکن منم تحت فشار نیستم
فقط شرایط رو ملایم تر میکنم ;)
همون غول از منم میخوره :p

من همینم که هستم . هرچیزی رو بخوام میگم . بدون توهین به کسی نظرم رو میدم :p
نیازی ندارم صحبت های عامه پسند بکنم
هرچیزی درست باشه نظرم رو میدم
نظر منفی نمیدم نظر مثبت هم نمیدم
شما پست های من رو در ستایش بورس و سود آوری فوق العاده بالاش ندیدی که میگی منفی نظر میدم

به نظرم روی این مورد حرفی نزم بهتره :rolleyes:

من هرکاری دلم بخواد میکنم :p
دنبال کسب اجازه نیستم . اینجا هم اسپم پراکنی نکردم که شما حرص و جوش میخوری:p
به وقتش جرئتش رو داشتم گفتم بازار حباب داره . حرفم شنیدم :rolleyes:
به وقتش هم اومدم و گفتم بیشتر سهم ها ارزشمند شدن
هنوزم به نظرم سهمی گرون باشه میگم گرونه ( هرچند که دیگه اونقدری سهم گرون نداریم ! )

هر نظری هم دادم نظر شخصیم بوده . میتونه درست یا غلط باشه ولی 100% مبنای عملکرد خودمه

1 - من نگفتم مقصر ریزش حقیقیه . کامل پستامو بخون بعد نظر بده:D
2 - مقصر اینکه یه سهم گرون شده و مردم خریدن ، سهامدارای عمدش بودن که وجدان نداشتن و 100 بار گفتم ( اگه کامل میخوندی میفهمیدی )
3 - پایین اومدن بورس هم دستوریه چون سهم ها گرون بودن و باید پایین میومد ! الانم قیمتشون معقول شده
4 - من به شما یه ماشین چپی رو به اسم صفر و دوبرابر قیمت بندازم ، مقصر شما بودی که نه با کارشناس مشورت کردی نه خودت تحقیق کردی که ماشین چپیه و دوبرابر قیمته :D
5 - 4 ماهه ، صد بار گفتم سهم گرون رو بفروشید ، سهم زیان ده رو بفروشید ، سهم حبابی رو بفروشید ! شما کجا بودی تو این مدت که بگی بفروشن ؟:rolleyes:
6 - مقصر این داستان هرکی هست مهم نیست ! مهم اینه راه حل چیه ؟! راه حل هم شناسایی مقصر نیست :p
الان من آدرس سهامدار عمده و مقصر کاهش قیمت سهم x رو بدم شما چیکار میخوای بکنی ؟ کاری از دستت بر میاد ؟ نه ! پس دنبال مقصر نگرد ...
تو بازار سهامدارای عمده و بازیگرا به هیچ اصولی پایبند نیستن ! از هر ترفند و حقه ای استفاده میکنن که سهامدار خرد یا بی تجربه رو بازی بدن . سهامدار با تجربه هم هر دفعه رکب میخوره !

7 - شما میگی باید درصد تخفیف پالایش یکم رو بیشتر بکنن ؟ میتونی بکن ! :D بایدی در کار نیست ! چرا الکی میخوای خودتو گول بزنی ؟ تا بوده و بوده همین بوده . خوب یا بدش مهم نیست . مهم اینه که کاری از دست ملت بر نمیاد و نمیتونن درصد تخفیف پالایش رو 50 یا 60 درصد بکنن و اونا هم اهمیتی به ضرر کردن خریدارای پالایش نمیدن

8 - یدونه تاپیک در مورد پالایش دوستان زده بودن . اون موقع گفتم سهم های توش گرونن ، دلار گرون تر پیشخور شده و ماهیت این صندوق اشتباهه . من نمیخرم و به نظرم اگه قصد خرید دارید بررسی بکنید ! این راهنمایی نیست ؟ من که نمیدونم بازار چه زمانی برمیگرده . هیچکس نمیدونه :) ولی اون چیزی که واضح بود ، گرون بودن سهم های صندوق پالایش بود . گرون بودن سهم های توی صندوق هم با تخفیف 30% ای همچنان ریسک خرید بالایی داشت . همینطور اشتباه بودن اعتماد به دولت .

شما اینارو ندیدی ، واس خودت میگی چرا پست مفید ندارم ! عزیز ، کسی نمیتونه آخرین کندل برگشت بازار رو چه توی روند نزولی یا صعودی تعیین بکنه ولی میتونه تشخیص بده ریسک خرید سهام خیلی بالا رفته . یبار و دوبار هم هشدار ندادم . صدبار گفتم . خود منم تازه با این وجود تو ضررم ولی دنبال مقصر نیستم . قطعا یه جاهایی اشتباه کردم و اون اشتباه ها رو پیدا میکنم که دفعه بعدی بیشتر مراقب باشم;)
اون موقع که متاسفانه سهامدارا باورشون نمیشد سهم ها گرونن ، کسی میگفت مقصر سهامدارای عمدست که قیمت رو بالا بردن ؟!

بازم میگم خودم تو ضررم ولی به جای آشفتگی و تصمیم اشتباه دنبال راه حلم . راه حل هم اینه اون مقداری که ضرر کردم رو با نوسان گیری توی تعادل بازار جبران بکنم و نگرانی ندارم
بیا اینم راه حل . شما 50% کل سبدت توی ضرره ؟ میتونی با 3 یا 4 تا نوسان اصولی سر به سر بشی . لازم نیست 2 سال صبر بکنی
این راه حله نه اینکه راه بیوفتیم تو خیابون جلوی سازمان بورس آبروی محل کسبمون رو ببریم :D

نه این بازار ، هر بازار دیگه ای بیرحمه . یک ثانیه شک نکن . شاید شما تجربه کاری خارج از بورس نداشته باشی . من داشتم و دارم و میگم بیرون از بورس هم صد هزار تا گرگ منتظرن خفتت بکنن ، پول تو جیبت رو بزنن !
بازار رحم و مروتی نداره . ذاتش خشنه . شاید اگه من و شما خارج از بورس درگیر یک قرارداد یا معامله بودیم من از هر فرصتی برای کسب امتیاز بیشتر استفاده میکردم و دنبال یه معامله برد - باخت بودم :)
اونی موفق میشه که بتونه جلوی کلاه رفتن سرش رو بگیره و اونقدری گرگ بشه که بتونه جلوی دزدیده شدن پولش رو بگیره

و در ضمن بورس یعنی پول از جیب یکی خارج میشه و به جیب یکی دیگه میره . بورس یا هر بازار مالی دیگه یه معامله برد-باخته . توی تک تک معاملاتمون دنبال اینیم پول یکی دیگه رو مال خودمون بکنیم . در کنارش هم به اقتصاد کشور کمک میشه ولی واقعیت همینه . موقع خرید سهم انتظار داریم سهم بالا بره و فروشنده ها رو احمق خطاب میکنیم و بهش نمیگیم " هی داداش سهمت رو به من نفروش چون قراره گرون بشه " و همینطور توی روند برعکسش . پس هر سود یا زیان رو با علم به این موضوع قبول کردیم

من خودم از کسانی بودم که وقتی شما گفتی حباب داره ،با اون حجم از حباب مدنظر شما مخالف بودم (در کلیت بازار نه سهم خاص)اما در عمل طی یک روند واقعی یا مصنوعی مشخص شد حرف شما درسته و خیلی سهم ها سخت تر از ترکیدن بادکنک ترکیدن
اینو نوشتم تا همه دوستان ببینن و یادشون بیاد که وقتی خیلی ها حواسشون نبود شما اینجا راجع به حباب و ... صحبت کردی و هشدار دادی ،در حالی که هیچ وظیفه ای نداشتی و وظیفه خودم میدونم از شما به خاطر چیزهایی که با سخاوت بهم یاد دادی تشکر کنم ،و بیشتر از خیلی از اشخاصی که مدعی بورس و استادی هستند مطالب شما رو مفید و بدرد بخور میدونم

دوستان متضرر هستند و نمیدونن باید یقه کیو بگیرن ،من حق میدم که بخان اعتراض کنن ولی هر کار که به حساس تر و شکننده تر شدن وضعیت منجر بشه بازم به ضرر خود سهامداراست
اگر کسی یادش باشه اون موقع که کمپین زدن توی خبرگزاری فارس خیلی داغ بود من بارها تذکر دادم که این کار به ضرر بازاره و جار زدن در مورد بورس چه مثبتش و چه منفیش سمه ، همه این فلاکت از وقتی استارت خورد که این بازی های اعتراضی جدی شد و بعد هم گلوله برف عمدا و سهوا تبدیل به بهمن فعلی شد ،طرف اعتراض میکرد که چرا سهم فلان ۲۰۰ درصد رشد کرده و سهم فلان ۱۲۰ درصد ،ما خواهان محاکمه مسئولان هر دو سهم هستیم o_O :rolleyes:

به هر حال همه متضرر هستیم و نقش اصلی ضرر خود ماییم ،حقوقی و دولت و... هم بی تقصیر نیستند اما به نظرم وقتی با دست و اراده خودمون اون دکمه کوفتی خریدو زدیم مقصر خود ما هستیم ،

هر کس بیاد به من بگه دولت و حقوقی اومدن بالای سرم با چماق و گلوله گفتن سهمی که طی چند ماه ۴۰۰ درصد گران شده باید بخری و من مجبور شدم بخرم و الان ضرر کردم ،من قبول میکنم ،در غیر این صورت همه اینا توجیه اشتباهات خود ماست و کسی که اشتباه خودشو قبول نکنه بار دیگه ،جای دیگه بازم اتفاق بد براش میفته

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اتقاق خاصی نیس حق تقدم قیمت فابریکش قیمت اسمی هست معلومه نزدیک قیمت سهام باز میشه و باطبع درصد بالا اتفاق عجیبی نیس که ناظر بخواد کنسل کنه

تو این شرایط عجیب غریب بورس به نظرم هر غیر ممکنی ، ممکنه :دی

مفید که چنین پیامی نیومده
شما کدوم کارگزاری هستید؟

تو چند تا کارگزاری حساب دارم
این خبر رو تو sena.ir دیدم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بجای غر زدن ببینین چیکار میشه کرد و چیکار باید کرد که شری که شده رو جمعش کرد با کمترین ضرر
پفیلا تهیه کنیم , بشینیم یه گوشه میل کنیم و بازار رو تماشا کنیم
watermelonsmileyf.gif

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
امروز اگه بازار منفی بود زیاد نگران نشین. چهارشنبه بازاره و طبیعیه که منفی باشه

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست
پارس توی موقعیت خوبی قرار داره

پارس.png
موقعیت زاگرس :
زاگرس.png
اینم زاگرس از نمای نزدیک :
درگیر خط روندشه ولی محدوده حمایتی قوی نیست و میتونه 20% ای پایینتر بیاد . به نظرم اونجا موقعیت خوبی داره
زاگرس نزدیک.png

افق :
از افق چارت زیادی در دسترس نیست ولی قبلا بازیگرش بعد از یک صعود شارپ سهم رو کنترل کرده مثل همین الان و توی یک مسیر تقریبا یکنواخت جلو برده تا به کف کانال برسه و احتمالا همچنان همچین حرکتی رو از ایشون شاهد باشیم . یبار نوسان داده . باز ببینیم به محدوده های مقاومتیش نزدیک میشه میتونیم بفروشیم پایینتر بخریم یا نه
افق.png
قدرت خریدارای آریا و نوری هم خوبه . قهکمت روی 42 هزار ریاله ولی ارزشش از نظر من 30 تا 35 هزار بیشتر نیست . ولی موقعیتش شاید همچنان برای یک نوسان مناسب باشه . از اون موقع تا حالا تکون نخوره :rolleyes:
زفکا هم که وضعیتش خوبه
twister3.gif

انبوه سازی ها هم مثل اینکه مثبتن . ثبهساز و ثامید که قدرت خیلی خوبی دارن . این دوتا رو چون دارم ، در جریان بقیه نیستم
امین و سیتا رو هم یه نیگا بکنید شاید بتونید ازشون یه نوسان بگیرید

محدوده شاخص هم که روی 1.2 هستش و نزدیک 1.1 وعده داده شدست :p . فقط 8% فاصله داره و به نظرم اگه کسی نقد داره شاید بتونه با ریسک کم یه نوسان بگیره یا اگه کسی با دید بلند مدت قصد خرید داره ، فرصت های خوبی ایجاد شده

1 - برای هیچکدوم اینا تارگت مشخص نمیکنم
bav3_154fs759111.gif

2 - کانال رسم شده به معنی حرکت سهم الزاما توی اون کانال نیست . سهم ها احتمالا یه حرکت خنثی داشته باشن . شما کف کانال رو به عنوان خط روند معتبر در نظر بگیرید ( در حالت بدبینانه )
bav3_154fs759111.gif

پیشنهاد به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا گزارشی از چندتا از سهم های باز خودمه . خودتون باید بررسی بکنید

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
بازارگردان صندوق 5 الی 10 درصد زیر NAV میفروشه
اینم تقصیر هیجانات تازه وارد هاست

1605082445057.png

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بازارگردان صندوق 5 الی 10 درصد زیر NAV میفروشه
اینم تقصیر هیجانات تازه وارد هاست

مشاهده پیوست 1207109
روی کاریس ، آتیمس و آگاس من سفارش سنگین بازارگردان نمیبینم .سفارشات سهامدار خرد هستش و همه هم زیر nav
شاید صندوق های دیگه این مدلی باشه که شما میفرمایید ولی روی این 3 تا صندوقی که خودم دارم ، وضعیت متاسفانه اینه :(

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
روی کاریس ، آتیمس و آگاس من سفارش سنگین بازارگردان نمیبینم .سفارشات سهامدار خرد هستش و همه هم زیر nav
شاید صندوق های دیگه این مدلی باشه که شما میفرمایید ولی روی این 3 تا صندوقی که خودم دارم ، وضعیت متاسفانه اینه :(

برام سواله از کجا میدونی که سفارش ها ماله بازارگردان هست یا نیست ؟ یا کد به کد ها رو از کجا میشه فهمید ؟
ممنون :دی

بالا