• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ظاهرا فارس میخواد 100% افزایش سرمایه رو با منفی هایی که میخوره جبران کنه !! بعد افزایش سرمایه یک روز هم مثبت نشده ! حتی امروز که 80% بازار مثبته !

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
والا نمی دونم
چک نکردم فقط دیدم پایا واریزی دارم
شستا از پنجشنبه شروع کرده و سود سهام رو از طریق حواله پایا به حسابی که تو سجام معرفی کردید واریز می کنه.
برای من امروز صبح واریز شد حمید خان.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
والا نمی دونم
چک نکردم فقط دیدم پایا واریزی دارم
توضیحات واریز رو چک کردید ؟
شستا برای من چند روز پیش واریز کرده بود و توی توضیحات نوشته بود که سود سهام شستا هست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
به نظر میرسه که روند شتابان ریزش به اواخرش رسیده‌ و احتمالا از این به بعد تا مدتی شاهد نوسان و رنج زدن خواهیم بود
یکی از کارهایی که الان میشه انجام داد ،فروش سهم هایی که احتمالا حد ضررشون فعال شده و الان فرصت خروج میدن یا سهم هایی که اطمینانی به روندشون وجود نداره و خرید صندوق هست
فکر میکنم یکی از دلایلی که الان صندوق ها بالاتر از ناو فروخته میشن همین اشتیاق به خریدشون به این دلیله ،اگر هم کلیت بازار مثل قبل منفی باشه هر روز فرصت خروج و نقد شدن هست ،سعی کنیم البته کمترین اختلاف با ناو باشه موقع خرید
افق ملت طی دو روز ۱۳ درصد تقریبا خیر داد به من
پ ن : توصیه و... نیست

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
ثعمرا و ثشاهد خوب حجمی خوردند ، ولی بازم احتیاط کنید

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
امیدوارم یک هفته بازارو سراسر سبز نگه دارن تا بتونیم از یه سری سهما خارج شیم و هم اینکه سبدمون رو اصلاح کنیم هر چند اینقد وضعیت بد شده و بی اعتمادی ایجاد شده که هر مثبتی بنظر فرصت خروج میاد امروز بعد از مدت ها چشم وا کردم دیدم همه سهمام مثبته ولی خب حداقل یک هفته الی ده روز زمان لازمه تا ضررای من جبران بشه امیدوارم که اون هفته ی یکدست سبز پوش همین هفته ی پیش رو باشه تا بعد از مدت ها بتونیم یه نفس راحت بکشیم
4.gif

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من از اردیبهشت وارد بورس شدم. امروز حساب کردم دقیقا سربسر هستم. نمی دونم بمونم یا کلا خروج کنم. انگار نه انگار که سرمایه گذاری کردم . نه سود نه ضرر

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اوراق اختیار فروش تبعی رو باید رو چه قیمتی خرید؟ یک ریال؟
7.gif
7.gif
7.gif

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان صندوق آگاس از چه سهم هایی تشکیل شده ؟ نگاه کردم یه سایتی زده فملی،فولاد،وبملت،شپدیس،تاصیکو درسته ؟ همه ی این ها امروز صف خرید بودن چرا مثبت 10 رو نزد؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
امیدوارم یک هفته بازارو سراسر سبز نگه دارن تا بتونیم از یه سری سهما خارج شیم و هم اینکه سبدمون رو اصلاح کنیم هر چند اینقد وضعیت بد شده و بی اعتمادی ایجاد شده که هر مثبتی بنظر فرصت خروج میاد امروز بعد از مدت ها چشم وا کردم دیدم همه سهمام مثبته ولی خب حداقل یک هفته الی ده روز زمان لازمه تا ضررای من جبران بشه امیدوارم که اون هفته ی یکدست سبز پوش همین هفته ی پیش رو باشه تا بعد از مدت ها بتونیم یه نفس راحت بکشیم
4.gif

بعید کسانی که این حالت پیش آوردن اجازه خروج به همین راحتی بدن مگر اینکه برنامه جدیدی داشته باشن :(

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من از اردیبهشت وارد بورس شدم. امروز حساب کردم دقیقا سربسر هستم. نمی دونم بمونم یا کلا خروج کنم. انگار نه انگار که سرمایه گذاری کردم . نه سود نه ضرر
صبر کن فعلا تا وضعیت بازار مشخص بشه..احتمال تثبیت و صعود بیشتره تا نزول

بالا