قیمت که من دنبالشم زیر 900 تومن بود که دفعه قبل نزدیک بود ولی نشد با افشا الف اینجارسیدهنوز هم حفاری صف فروش میلیونی!
سهم اشغال دولتی
قیمت که من دنبالشم زیر 900 تومن بود که دفعه قبل نزدیک بود ولی نشد با افشا الف اینجارسیدهنوز هم حفاری صف فروش میلیونی!
سهم اشغال دولتی
برای چه سهمی ؟بچه ها امروز از سجام واریز نداشتید؟
شستا برای من واریز کرد حسابم سامان بودبچه ها امروز از سجام واریز نداشتید؟
والا نمی دونمبرای چه سهمی ؟
شستا از پنجشنبه شروع کرده و سود سهام رو از طریق حواله پایا به حسابی که تو سجام معرفی کردید واریز می کنه.والا نمی دونم
چک نکردم فقط دیدم پایا واریزی دارم
توضیحات واریز رو چک کردید ؟والا نمی دونم
چک نکردم فقط دیدم پایا واریزی دارم
امیدوارم یک هفته بازارو سراسر سبز نگه دارن تا بتونیم از یه سری سهما خارج شیم و هم اینکه سبدمون رو اصلاح کنیم هر چند اینقد وضعیت بد شده و بی اعتمادی ایجاد شده که هر مثبتی بنظر فرصت خروج میاد امروز بعد از مدت ها چشم وا کردم دیدم همه سهمام مثبته ولی خب حداقل یک هفته الی ده روز زمان لازمه تا ضررای من جبران بشه امیدوارم که اون هفته ی یکدست سبز پوش همین هفته ی پیش رو باشه تا بعد از مدت ها بتونیم یه نفس راحت بکشیم![]()
بخروجمن از اردیبهشت وارد بورس شدم. امروز حساب کردم دقیقا سربسر هستم. نمی دونم بمونم یا کلا خروج کنم. انگار نه انگار که سرمایه گذاری کردم . نه سود نه ضرر
صبر کن فعلا تا وضعیت بازار مشخص بشه..احتمال تثبیت و صعود بیشتره تا نزولمن از اردیبهشت وارد بورس شدم. امروز حساب کردم دقیقا سربسر هستم. نمی دونم بمونم یا کلا خروج کنم. انگار نه انگار که سرمایه گذاری کردم . نه سود نه ضرر