• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شستا همین الانش هم ۴۴ درصد زیر قیمت ناو هست و طبق نمودارم کف قیمت هست.فکر نکنم اصلاحی داشته باشه

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی | #شستا |

[emoji414] 1399/08/27

[emoji843]خالص ارزش دارایی ها :

[emoji843]NAV: 52,076

[emoji842]قیمت پایانی سهم :

[emoji842]PRICE: 29520

[emoji3532]قیمت بر خالص ارزش دارایی ها:

[emoji3532]P/NAV: %56

[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810]
هنوزم برای منفی شدن جا داره ، بیشتر از 15% باید منفی میشد . من به شخصه منفی شدن شستا یا وقتی احتمال برگشت شستا رو بدم ، احتمال برگشت بازار و شروع روند نزولی بازار رو میدم
مراقب باشید ، چون شستا باید در نهایت حداقل یکبار به 60 الی 70 nav خودش برسه

از اساس این موضوع که یه سهم بزرگ منفی بشه بقیه سهم ها هم باید منفی بشن ، اشتباهه ولی متاسفانه بازار ما این مدلیه
bav3_154fs759111.gif

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Last edited:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
آنان که‌ بخواهند استفاده‌ کنند

سهم کاما به دید سه چهار ماه سهم خوبی هست
افزایش سرمایه فوق سنگین داره و جلسه ش هم 6 آذر هست
اگر فرصت ورود دارید بخرید. پشیمان نمیشوید
دید میان مدت

دو. افزایش قیمت لاستیک ایرانی رسمن بخشنامه شده
فردا بنظرم آخرین روزی هست که بشه پکرمان یا پاسا یا پکویر خرید
برای خرید و سود گرفتن یکماهه ازشون خوب میتونه باشه

پ ن : فقط پیشنهاد شخصی
کاما و لاستیکی
خگستر هم در پرتفوی تون باشه از خودروییها

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان خلاصه من به بیت کوین ورود کردم و طی روزهای آتی شاهد سقوط بیت کوین خواهیم بود
25r30wi.gif

هرکی میخواد از اون بازار خروج بزنه تا دیر نشده خروج بزنه
gigglesmile.gif
watermelonsmileyf.gif

پ.ن : خودم میدونم بدترین موقع برای ورود هست
پس چرا هرچی ترند میشه، بهش ورود میکنی؟!
بالا-پایین داره ولی پیش‌بینی اینه که سقف قبلی رو لمس میکنه

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
هنوزم برای منفی شدن جا داره ، بیشتر از 15% باید منفی میشد . من به شخصه منفی شدن شستا یا وقتی احتمال برگشت شستا رو بدم ، احتمال برگشت بازار و شروع روند نزولی بازار رو میدم
مراقب باشید ، چون شستا باید در نهایت حداقل یکبار به 60 الی 70 nav خودش برسه

از اساس این موضوع که یه سهم بزرگ منفی بشه بقیه سهم ها هم باید منفی بشن ، اشتباهه ولی متاسفانه بازار ما این مدلیه
bav3_154fs759111.gif

دو هفته طوفانی و مثبت در پیش هست ، بعدش رو نمی دونم :)
شستا در قیمت ۲۹۰۰ تومن ۲۹۰ میلیون اضافه کردم بی دغدغه :)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دو هفته طوفانی و مثبت در پیش هست ، بعدش رو نمی دونم :)
شستا در قیمت ۲۹۰۰ تومن ۲۹۰ میلیون اضافه کردم بی دغدغه :)
باید مراقب باشید
به نظرم زمانی که مطمئن شدید بازار قصد برگشت داره ، یا سبک بکنید یا نقد
همون 2 هفته ای که شما حساب کردی یا هر روش دیگه ای که برای پیش بینی دارید
مراقبتی که الان باید بکنید بیشتر از اون موقع باید باشه که روی شاخص 2 میلیونی بودیم
اون موقع ریزش برای خیلیا خنده دار بود
الان به چشم خودشون دیدن ، احساس بکنن برمیگرده امون نمیدن ، چه به سود رسیده باشن یه یکم تو ضرر باشن :p
یه سریا که در میرن ، یه سریا هم نقد میکنن پایین تر بخرن:rolleyes:

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
سازمان بورس برای شسنا پارتی بازی کرد...همین شستا شاخص رو برد تا 2100

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این خوش بینی که امروز ایجاد شده و رسانه ها و شبکه های مجازی مدام دارن بادش میکنن ،خوراک یه بنداز در روی تاریخیه ، وقتی که دوره نزولی تمام میشه بازار باید مدتی درجا بزنه ، یه مدت نوسان داشته باشه تا وارد کانال صعودی بشه ،سهمی که تا روز قبل صف فروش بوده و فرداش صف خرید عادی نیست ،خیلی مراقب پولتون باشید ،هر سهمی به صرف مثبت بودن کلیت بازار ارزش خرید نداره ،

اینکه امروز بلاخره قورباغه شستا قورت داده شد ،خوبه ولی امیدوارم در جهت کمک به روند عادی بازار باشه نه هیجان بیشتر

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ایشالا که هرچی خیره انجام بدید ولی موضوعی که اینجا به ذهنم رسید و روی نمودار ها خودش رو نشون میده میخوام بگم

مشاهده پیوست 1205449

این الگوییه که زیاد باهاش روبرو شدیم . کسایی که روی دایره قرمز اولی ( چپ ) خرید کردن یا فرصت خروج داشتن ( از قبل سهام داشتن ) ولی خارج نشدن . بازار ریزش میکنه ، کاملا ناامید میشن و فقط منتظر خروج هستن یعنی روی قله که با دایره قرمز دومی ( راست ) مشخص کردم خارج میشن
فشار فروش بالا میره و مجدد ریزش اتفاق میوفته و معمولا آخرین کفی که میزنه ، کفه بازاره
ما معمولا به یه همچین موج رشدی و روبرو شدن بایک مقاومت قوی و یکم ریزش بیشتر از آخرین کف نیاز داریم که تایید خروج سرمایه های خسته هستش که فقط دنبال این هستن با ضرر کم یا سر به سر خارج بشن . این سرمایه های خسته دوستانی هستن که توی روند های شارپی صعودی حضور داشتن و زمانهایی که سهم در جا میزده یا رشد آرومی داشته رو مشاهده نکردن به خاطر همین کم حوصله تر از سهامداری قدیمی هستن
این روند صعودی و بعدش ریزشی تایید این موضوعه و معمولا موج ریزشی خیلی سریع اتفاق میوفته

و اینجا هم همون اشتباهیه که ممکنه مرتکب بشید !
کسایی که حرفه ای عمل میکنن قبل از رسیدن به دایره قرمز سمت راست خارج میشن ولی مجدد دوستانی مثل شما که فکر میکنید بازار برگشته و قراره مثل همون رشد شارپی صعودی قبلی که چند وقت قبل دیدید ، بالا بره ، درگیر این دام میشید و مجدد خرید میکنید !
ولی دوباره یه ریزش سریع دیگه رو میبینید ...

اینجاست که توی آخرین کفی که سهم به خودش میبینه با کلی ناراحتی و فحش و اعصاب خوردی و اینکه من دیگه به این بازار بر نمیگردم ، بازار رو با زیان ترک میکنید ...
تا چه زمانی ؟
بازار رشد منطقی خودش رو میکنه . در همین مدت هم از سهم هایی میشه نوسانهای خوبی گرفت و بازار اصولی جلو میره
چرا ؟
به خاطر اینکه سرمایه های عجول ، سرمایه هایی که اکثرا روی رشد شارپی وارد شدن و با ضرر یا با سود از بازار خارج شدن و دیگه حضور ندارن و رفتارهای هیجانی ندارن توی بازار موندن و اکثر هم تکنیکالی و بنیادی عمل میکنن !

چرا بازار درجا میزنه ؟ به خاطر اینکه نقدینگی های جدید و سنگین توسط سرمایه هایی که خروج زدن وارد نمیشه ! شرکت ها به ارزش واقعیشون رسیدن و کفشون حفظ میشه . ریسک بازار کم شده و از طرفی میزان علاقه به سود کم افزایش پیدا کرده و با سود کم سهامداران از معاملات خودشون خارج میشن

دوباره بازار رشد های بیشتر خودش رو شروع میکنه ، جون میگیره ، شارپی ها شروع میشن ( چند سال طول میکشه ) و اواخر رشد شارپ و زمانی که همه از بورس صحبت میکنن ، متاسفانه سرمایه های جدید وارد میشن که قراره بدون سود و یا حتی با ضرر بازار رو ترک بکنن :(
واین چرخه بارها و بارها و بارها ادامه داره

مشاهده پیوست 1205449

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من یک گین ۲۰ درصدی برای جبران ضرر لازم دارم ، بعدش با مدیریت سرمایه می شه از هر فرصتی استفاده کرد
در بازار مثبت تا ۲۵ درصد توانایی نقد داشته باشید ، در بازار منفی تا ۶۰ درصد نقد داشته باشید برای حمایت از سهماتون ،
سهم های بنیادی بگیرید نه ضررده بخاطر ریسک کمتر.
اصل بر حفظ سرمایه هست نه سود .
نیم نگاهی همیشه به عدد شاخص داشته باشید که گیر نگیرید .
سهم هاتون رو هر روز تحلیل کنید و برای روز کاری بعد استراتژی بنویسید ،
کاردی که داره میوفته نگیر یعنی در سهمی که داره اصلاح می کنه نگیر چون دستت خونی می شه ، بزار حجم بخوره ، تثبیت بشه بعد ، چند درصد کمتر سود کنی بهتر از گیر کردن در تله دزدهاست .
با پول هوشمند حرکت کم و تعصب رو سهم با روش خاصی نداشته باش.
عدم اطمینان ، مطمعن ترین اصل در بورس هست .

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پس چرا هرچی ترند میشه، بهش ورود میکنی؟!
بالا-پایین داره ولی پیش‌بینی اینه که سقف قبلی رو لمس میکنه
بیت کوین رو از روی 10 هزار میخواستم ورود کنم , پول دستم نبود , اون پولی هم که تو بورس بود همش صف فروش بود نقد نمیشد
اگه پول توی بورسم زودتر نقد میشد میتونستم روی 12-13 هزار ورود کنم

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
با پیشی بینی و تحلیل سود چه مقداری و زمانی اضافه کردین؟
عرضه اولیه رو نمی شه خیلی تحلیل کرد ، فعلا ابتدای موج ۳ هستیم برای شستا ، بلند مدت بهش فکر می کنم ولی سیو سود بر بازه معقول حتما می کنم .
از اینجا ۴۰ درصد حداقل داره

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
بیت کوین رو از روی 10 هزار میخواستم ورود کنم , پول دستم نبود , اون پولی هم که تو بورس بود همش صف فروش بود نقد نمیشد
اگه پول توی بورسم زودتر نقد میشد میتونستم روی 12-13 هزار ورود کنم
به هرحال میگن 20 هزار رو میزنه ولی تو به هوای 20 هزار وانیس
شارپ ترندی داره و یک سقوطی پشتش

ارزهیا پیروش مثل اتریوم و ریپل رو دنبال کن

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
مفید اتصال با ای پی خارج از کشور رو بسته؟
دو روزه نمی تونم وصل بشم...

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
طبق اخرین تصمیم مدت هاست نه چیزی مینویسم نه توصیه ای میکنم و . . . ولی در این دو سه روزه باز هم تعداد سوالات و . . . اضافه شده

خلاصه
اینجا بازار اعداد ارقام
اگر میخواهید خرید کنید جوء زده عمل نکنید محاسبات انجام بدید بعد خرید یا فروش

بنده سهم هایی در هفته های گذشته خرید کردم اما هنوز دلیل محکمی بر بازگشت نمیبینم

مراقب سرمایه هاتون باشید

پست هایی که شامل تشویق به خرید یا فروش با الفاظ " جا نمانید ، پرواز کردیم و ....." بدون هیچ چشم پوشی حذف خواهد شد

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
ببخشید این دوره حسین عظیمی که با تخفیف 50 درصد گذاشته کسی خریده ؟ به درد بخوره ؟
عملا کسی با کانال وی آی پی ایشون خرید و فروش کرده که به سودهای خوبی رسیده باشه ؟
راستش برای خودم نمیخوام یکی از دوستام داشت تو یه جمعی بحث میکرد من گفتم آمارشو میگیرم بهت میگم
اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
ببخشید این دوره حسین عظیمی که با تخفیف 50 درصد گذاشته کسی خریده ؟ به درد بخوره ؟
عملا کسی با کانال وی آی پی ایشون خرید و فروش کرده که به سودهای خوبی رسیده باشه ؟
راستش برای خودم نمیخوام یکی از دوستام داشت تو یه جمعی بحث میکرد من گفتم آمارشو میگیرم بهت میگم
اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه
سلام
به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی از این کانالای VIP استفاده نکنید
اگه بلد نیستید راه حل " صندوق سرمایه گذاری در سهام " هستش
اگه خودتون میخواید معامله بکنید ، اول آموزش ببینید بعد کم کم تجربه کسب بکنید و در نهایت دست به معامله بزنید

راه دیگه ای نداره و هر راهی به غیر از این دوتا قطعا یا منجر به ضرر میشه یا بازدهی ناچیزی بهتون میده که در مقابل تورم هیچ ارزشی نداره

سایتش که اینه :
توش فقط یدونه شماره همراه گذاشته :D

اینستاشم اگه اشتباه نکنم اینه

عضویتش توی اینستا واسه سال 2017 هستش
از اون موقع تا 2019 ایشون آموزش دهنده راه کسب ثروت بوده نه فعال بورس یا مدرس ;)
از 2019 فرصت تیغ زدن مردم و فروش پکیجش رو غنیمت شمرده و تو کار آموزش بورس زده

یکی از بخش های استوری های هایلایتش ، زندگیه ! از زندگی شخصی خودش استوری میزاره که ملت بفهمن کجاها میره و چطوری پول خرج میکنه :D
از ورزش و از مسافرت هاش استوری میزاره ؟ :D
در کل فکر نمیکنم کسی که بخواد چیزی رو آمورش بده ، برای تحریک ملت ، از رفاه و ثروتش استوری بزاره مگه اینکه ریگی به کفشش باشه
کسی که کار آموزش انجام میده به جای این چیزا میتونه آموزش های رایگان بزاره و بر اساس اونا قضاوت بشه

در نهایت جواب بنده منفیه ، از این شخص دوری بکنید :)

Last edited:
بالا