• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مسئولان شستا در پاسخ به سوال بورس نیوز که چرا نماد این شرکت بازارگردانی نمی شود پاسخ دادند این موضوع به ما ارتباطی ندارد و از آقای شیرازی صباتامین پیگیر این مساله باشید!

پ.ن : به هیشکی ربط نداره به من مربوط نیست به تو مربوط نیست :دی

در مورد ذوب اطلاع زیادی ندارم
کلی گفتم :p
ولی سهم های غیر حبابی من بدجور دارن حبابی میشن :(

ولی من اطلاعاتم خیلی زیاده :دی سهامداراها رو انداختن ترک تراکتور دارن باهاشون زمین رو شخم میزنن :دی
چند روز پیش هم یه توپ جنگی از تو ضایعات پیدا کرده بودن من جای اینا بودم افشای الف میزدم :دی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان مسئلتون , تجربه این رو داشتید که یه سهم بدون دامنه نوسان باز بشه و مثلا 20% مثبت بخوره و روز بعد منفی بخوره ؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان مسئلتون , تجربه این رو داشتید که یه سهم بدون دامنه نوسان باز بشه و مثلا 20% مثبت بخوره و روز بعد منفی بخوره ؟
اره همين چند روز پيش معاملات وسپهر رو از روز بازگشايي تا به امروز مرور كن
يا غپاك ديروز با مثبت ١٦ بسته شد امروز تا منفي ٣ اومد

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
هرچه زور زدند تا وتجارت رو منفی کنند آخرشم نتوستند!!!!!!باز صف خرید شد.

نسبت قدرت خریدار به فروشنده هم نشون میده حالا حالاها مثبت میخوره

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عرضه اولیه های بگیلان و سیتا دارن به قیمت اولیه ــــشون نزدیک میشن !
سیتارو گفتم بالاتر از NAV بودش:(
من اشتباهی خریده بودم . فروختمش با سهم های جدید جبران شد
وقتی بر خلاف استراتژیم عمل میکنم دست خودم نیست رد میکنم . تقریبا با 10% ضرر که الان همون جابجا شده و ضرر جبران شد
ولی بازم مطمئنم سیتا باید یه رشد بده حتی اگه سهم گرونی باشه . حداقل 20 تا 30 درصد :rolleyes:

امین هم روی عرضه اولیشه . نموداریش که خبر از زیر 11 نمیده . بنیادیش هم به نظرم همین 10-11 میتونه کف باشه:p

نظر شخصیه ، توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چطور میشه !؟ تابلوی معاملات آخرین قیمت معامله 6350 هست ولی در پورتفو آخرین قیمت 6270 !
این اسکرین مال ساعت 12:32 هست , یعنی دو دقیقه بعد از اتمام معاملات
Untitled.jpg

Untitled2.jpg

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
دوستان نظرتون در مورد پرتفوی زیر چیه ؟

00001.jpg

00002.jpg

این پرتفوی واقعی یک شرکت در بورس هستش . دوستانی که علاقه دارند کنار هم یک کار تحلیلی کوچیک کنیم ، لطفا اعلام کنند .
این کار تحلیلی حدود 30 تا 45 دقیقه طول میکشه و شما نحوه ی محاسبه ساده ترین نوع net asset value یا همون nav یا ارزش خالص دارایی ها رو یادمیگیرید . آخر کار شاید یک فرصت سرمایه گذاری خوب هم پیدا کردیم :)
اگر دوستانی اعلام آمادگی کردند ، میگم که باید چکار کنید . از داوود گرامی هم میخوام که اگر مایل هستند ، نظارت کنند روی محاسبات و نتایج .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان نظرتون در مورد پرتفوی زیر چیه ؟

مشاهده پیوست 1209666

مشاهده پیوست 1209667

این پرتفوی واقعی یک شرکت در بورس هستش . دوستانی که علاقه دارند کنار هم یک کار تحلیلی کوچیک کنیم ، لطفا اعلام کنند .
این کار تحلیلی حدود 30 تا 45 دقیقه طول میکشه و شما نحوه ی محاسبه ساده ترین نوع net asset value یا همون nav یا ارزش خالص دارایی ها رو یادمیگیرید . آخر کار شاید یک فرصت سرمایه گذاری خوب هم پیدا کردیم :)
اگر دوستانی اعلام آمادگی کردند ، میگم که باید چکار کنید . از داوود گرامی هم میخوام که اگر مایل هستند ، نظارت کنند روی محاسبات و نتایج .
چکار باید بکنیم...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
واقعا وضعیت بورس ایران رو درک نمیکنم
smilie_denk_62-gif.1188395

طرف تو روزهای مثبت سهام ـــش رو نمیفروشه هیچ ، میره تو صف خرید به خیال جا نموندن از سود های نانوشته فردا ! تا تقی به توقی هم میخوره فوری میپره تو صف فروش میلیونی !
از این طرف هم من ـــی که هیچ کدوم از این سهم ها رو ندارم و یه گوشه نشستم نون و ماست ـــم رو میخورم باید با اینا برم پایین
280-gif.1207913
:دی
امروز فرصت اینو داشتم از یه سهم نوسان تپل مپلی بگیرم تا اومدم بفروشم کشید پایین :دی امیدوارم فردا نوسان تپل مپل ما رو نگیره
shark-attack-smiley-emoticon.gif

حاج علی پاچه شناس !

چرا تو کانال های پاچه ای عضو میشی آخه
283.gif

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
چکار باید بکنیم...
اجازه بدین ببینیم چند نفر از دوستان اعلام آمادگی میکنند بعد شروع میکنیم .
دوستان رفتم یه سهم بکر پیدا کردم که محاسبه ناو اون خیلی راحت و مثل خوردن هلو پوست کنده است . این بخشی از تلاش من جهت تزریق تحلیل به فضای پی تی است . انتظار دارم حداقل ۵۰ نفر اعلام آمادگی کنند : دی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#حگردش
امروز پذیره نویسی داشت به تعداد 400 میلیون برگه سهم
از ساعت 11 پذیره نویسی شروع شد ولی جالبه تمام مدت پذیره نویسی رنگ کنار نماد به رنگ قرمز بود به خیال شروع نشدن روند کار خیلی ها نتونستن تو پذیره نویسی اقدام کنن و همون 1 ساعت اول همه سهام ها فروش رفت
الانم اعلام شده به هر کد تعداد 7034برگ سهم رسیده به قیمت اسمی هر سهم 100 تومن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا وضعیت بورس ایران رو درک نمیکنم
smilie_denk_62-gif.1188395

طرف تو روزهای مثبت سهام ـــش رو نمیفروشه هیچ ، میره تو صف خرید به خیال جا نموندن از سود های نانوشته فردا ! تا تقی به توقی هم میخوره فوری میپره تو صف فروش میلیونی !
از این طرف هم من ـــی که هیچ کدوم از این سهم ها رو ندارم و یه گوشه نشستم نون و ماست ـــم رو میخورم باید با اینا برم پایین
280-gif.1207913
امروز فرصت اینو داشتم از یه سهم نوسان تپل مپلی بگیرم تا اومدم بفروشم کشید پایین :دی امیدوارم فردا نوسان تپل مپل ما رو نگیره
shark-attack-smiley-emoticon.gif
لذت بورس به همینشه . شما وقتی به عملکرد خودت اطمینان داشته باشی ، وقتی میفروشی اما همه میخرن ، خیالت راحته میدونی چیکار میکنی
و همینطور برعکس
283.gif

چرا تو کانال های پاچه ای عضو میشی آخه
283.gif
میخواستم ببینم ملت پاچه کن ، چطوری کلاهبرداری میکنن . هر وقت گفتن بخرید من بفروشم
283.gif

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اجازه بدین ببینیم چند نفر از دوستان اعلام آمادگی میکنند بعد شروع میکنیم .
دوستان رفتم یه سهم بکر پیدا کردم که محاسبه ناو اون خیلی راحت و مثل خوردن هلو پوست کنده است . این بخشی از تلاش من جهت تزریق تحلیل به فضای پی تی است . انتظار دارم حداقل ۵۰ نفر اعلام آمادگی کنند : دی

من ممکنه وقت و سواد لازم برای همراهی با این کار شما رو نداشته باشم ،ولی از تزریق تحلیل به پی تی یا شاید پی تی به تحلیل حمایت میکنم :) :cool:
در مورد حاشیه سود هم من در کسب و کار خودم و چیزی که یاد گرفتم اینه که در شرایط برابر حاشیه سود کم ،پایدار تر ،کم رقیب تر و قابلیت رشد آتی بیشتری داره ،از جذابیت برای سمت تقاضا هم نباید غافل شد

پ ن : اما در مورد این روزهای بازار باید بگم این چیزی که الان داره اتفاق میفته ،بهترین حالتیه که میشه در نظر گرفت ،نمادها سبز و قرمز نسبتا متعادل ،راه سهم ها داره جدا میشه از هم ،رشد و کاهش متوازن شاخص و...
خیلی جای خوشحالی داره که ،جو رشد شروع شد و بدو‌ جا نمونی و این حرفها جواب نداد و بازار متعادل دنبال میشه ،این حالتیه که میشه پول درآورد از راه درست ،من عاشق پولم ;)

در آخر اینکه از صندوق غافل نشید دوستان ،صندوق برای اکثر ما‌ از ۹۰ درصد سهم های ریز و درشت بهتره ، خیلی از کسانی که الان ضرر های عجیب دارن به خاطر خرید مستقیم سهامه و اگر صندوق بود حتما درصد ضرر کم تر بود و صد البته اینکه همیشه فرصت خروج هست و اصلا شاید به اینجا لازم نبود برسید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
درسته بازار به همه ضربه زده و یا دستوری برخورد میکنه یا . . . .
اما هیچ کدام از این موارد دلیل نمیشه از الفاظ رکیک استفاده کنید
لطفا رعایت کنید

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
من ممکنه وقت و سواد لازم برای همراهی با این کار شما رو نداشته باشم ،ولی از تزریق تحلیل به پی تی یا شاید پی تی به تحلیل حمایت میکنم :) :cool:
در مورد حاشیه سود هم من در کسب و کار خودم و چیزی که یاد گرفتم اینه که در شرایط برابر حاشیه سود کم ،پایدار تر ،کم رقیب تر و قابلیت رشد آتی بیشتری داره ،از جذابیت برای سمت تقاضا هم نباید غافل شد

پ ن : اما در مورد این روزهای بازار باید بگم این چیزی که الان داره اتفاق میفته ،بهترین حالتیه که میشه در نظر گرفت ،نمادها سبز و قرمز نسبتا متعادل ،راه سهم ها داره جدا میشه از هم ،رشد و کاهش متوازن شاخص و...
خیلی جای خوشحالی داره که ،جو رشد شروع شد و بدو‌ جا نمونی و این حرفها جواب نداد و بازار متعادل دنبال میشه ،این حالتیه که میشه پول درآورد از راه درست ،من عاشق پولم ;)

در آخر اینکه از صندوق غافل نشید دوستان ،صندوق برای اکثر ما‌ از ۹۰ درصد سهم های ریز و درشت بهتره ، خیلی از کسانی که الان ضرر های عجیب دارن به خاطر خرید مستقیم سهامه و اگر صندوق بود حتما درصد ضرر کم تر بود و صد البته اینکه همیشه فرصت خروج هست و اصلا شاید به اینجا لازم نبود برسید
آقا امیر یه سوال , برای سرمایه کم (زیر 70 80 تومن - افق میان مدت ) و با فرض اینکه فقط بخوام صندوق قابل معامله داشته باشم , بنظرت چهار تا صندوق زیاد نیست؟
از این جهت میپرسم که خوب هر صندوقی خودش تعداد زیادی سهم داره و اینجوری دیگه تنوع در تنوع میشه ... الان من چهار تا صندوق ETF رو چند وقتیه که دارم
البته پورتفو ها رو ریز به ریز چک کردم هیچکدوم شباهت زیادی ندارن با هم . سهم های مشترک دارنا ولی با درصدهای خیلی متفاوت !

........................

موافقم صندوقها معمولا سود و ضررشون همگام با شاخصه البته ضررشون طبق تجربه محدود من میتونه کمتر باشه شاید بخاطر مدیریت حرفه ای تر و پورتفوی خیلی خیلی متنوع و دلایل دیگه . نقد شوندگیشون هم که عالیه .
........................
دوستان کسی خواست آموزش ببینه و هزینه های بیخودی هم نکنه بنظرم کلاسای آنلاین باشگاه آگاه خوبن و هزینه های معقولی دارن . تکنیکال و بنیادی و تابلو خوانی و ... فقط یخورده کند میره جلو هفته ای یک جلسه !
آموزشهای ابتدایی رایگانم زیاد میذارن .

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
ارزش خالص دارایی ها
NAV
برای محاسبه قیمت سهام شرکت های سرمایه گذاری از ارزش خالص دارایی ها استفاده میکنیم .
به بیان ساده میاییم هر چی دارایی شرکت داره رو محاسبه میکنیم و تقسیم بر تعداد سهام اون شرکت میکنیم .
مثلا دارایی های شرکت الف رو حساب کردیم و دیدیم این شرکت 200 هزار تومن دارایی خالص داره و تعداد سهامش هم 1000 سهم هست . پس 200000 تقسیم بر 1000 میشه 200 . در نتیجه ارزش خالص دارایی هایی شرکت برای هر سهم ( یا به اصطلاح ناو سهم ) 200 تومن هست .

Untitled-1.jpg

حالا اگر قیمت هر سهم توی بورس 170 تومن معامله بشه میگیم زیر ناو داره معامله میشه . یا بعبارتی داره 85% ارزش ناو داره معامله میشه .
چند نکته هم هست که بعدا گفته میشه . اما کلیات و اصل موضوع همین بود .
محاسبه ناو بسیار ساده هست و فردا ناو اون پرتفوی که گفتم رو با هم محاسبه میکنیم و بعد من اسم اون سهم رو میگم و شما میتونید عددی که بدست آوردید رو با قیمت روز اون مقایسه کنید .
ضمن اینکه از این به بعد میتونید قیمت ذاتی شرکتهای سرمایه گذاری در بورس رو ( از وغدیر و فارس و شستا گرفته تا ومعادن و وسپه و وخارزم و ... ) خودتون محاسبه کنید و ببینید که قیمت سهم در بازار چقدر بالاتر یا پائین تر از ناو اون سهم هست .

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
آقا امیر یه سوال , برای سرمایه کم (زیر 70 80 تومن - افق میان مدت ) و با فرض اینکه فقط بخوام صندوق قابل معامله داشته باشم , بنظرت چهار تا صندوق زیاد نیست؟
از این جهت میپرسم که خوب هر صندوقی خودش تعداد زیادی سهم داره و اینجوری دیگه تنوع در تنوع میشه ... الان من چهار تا صندوق ETF رو چند وقتیه که دارم
البته پورتفو ها رو ریز به ریز چک کردم هیچکدوم شباهت زیادی ندارن با هم . سهم های مشترک دارنا ولی با درصدهای خیلی متفاوت !

........................

موافقم صندوقها معمولا سود و ضررشون همگام با شاخصه البته ضررشون طبق تجربه محدود من میتونه کمتر باشه شاید بخاطر مدیریت حرفه ای تر و پورتفوی خیلی خیلی متنوع و دلایل دیگه . نقد شوندگیشون هم که عالیه .
........................
دوستان کسی خواست آموزش ببینه و هزینه های بیخودی هم نکنه بنظرم کلاسای آنلاین باشگاه آگاه خوبن و هزینه های معقولی دارن . تکنیکال و بنیادی و تابلو خوانی و ... فقط یخورده کند میره جلو هفته ای یک جلسه !
آموزشهای ابتدایی رایگانم زیاد میذارن .

به نظر من ۴ تا زیاد نیست و حتی ۵ تا هم خوبه ،در‌ کنارش باید یکی دوتا صندوق درآمد ثابت هم برای روزهای نزولی بازار زیر نظر داشته باشید

در مورد حرکت با شاخص هم درسته ولی حتمی نیست ،صندوق ها چون بازارگردان دارن و اطمینان خاطر نسبی وجود داره ،کمتر درگیر هیجان منفی میشن ،مثلا در سه روز منفی ممکنه ۸ درصد‌ منفی بخورن ولی با یک روز مثبت بخش زیادیش جبران بشه
شخصا تعداد دفعاتی که دیدم صندوق بیشتر از ۵ درصد منفی بخوره خیلی کمتر از دفعاتیه که بیشتر از ۵ درصد مثبتشو دیدم ،این خیلی مهمه
صندوق نیاز به تحلیل پیچیده نداره و وقت زیادی نمیخاد ،برای نوسان گرفتن هم حتی خوبه چون اگر روند بازار مطابق انتظار نباشه با حد ضرر میشه به سادگی خارج شد

بالا