• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
#مفید
نمودنم مشکل از سیستم منه یا مفید ولی برای ارسال هر درخواست کلی تاخیر داره و درخواست ثبت نمیشه
ولی موقع ثبت عرضه اولیه با یک رفرش صفحه سریع درخواستم ثبت کرد
برای منم همینطوریه , سه دقیقه ست نوشته در حال ارسال سفارش !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
باور کنید این کارگزاری ها شگردشون هست.
یه جاهایی هنگ می کنه عجیب غریب
یا اینقدر دیر ارسال می کنه در خواستو.
یکبار سرخط زدن این مشکل پیش اومد برام.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
برای منم همینطوریه , سه دقیقه ست نوشته در حال ارسال سفارش !
من از وقتی که بعد ثبت درخواست رفرش میکنم صفحه را همون لحظه تو سیستم ثبت میشه شما هم امتحان
بعد درخواست صفحه مانیتور رفرش کن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستانی که سپ دارن خودشون بررسی بکنن :D
تقریبا 60%
من خودم احتمال فردا ( منظورم اولین روز معاملاتیه :rolleyes: ) یا همین امروز آماده هستم که ردش بکنم . فردا احتمالا صف خرید باشه مشکل خریدار هم نداشته باشیم :p
بفروشم ، روی همون میدلاین و نرسیده به اون مجدد میخرم . تقریبا 10 یا 15 درصدی احتمالا بشه تعداد سهام رو بیشتر کرد

به هیچ وجه توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا رفتار خودم رو گفتم

1607502846796.png

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
فکر میکردم امروز فملی منفی 5 رو بخوره با اون مثبتی که دیروز خورد .در کمال تعجب داره متعادل معامله میشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بازار یه مقدار بهتر شد
اگه چشمش نزنم
وضعیت بازار چند روزیه که خوب شده
چه مثبت چه منفیش هر جفتش خوبه . مهم ترین چیز اینه دیگه هیجان عجیب و غریب توی اردرها نمیبینم
bav3_154fs759111.gif

هم صف خرید بده هم صف فروش . الان واقعا از بازار لذت میبرم ، کاملا بر اساس عرضه و تقاضا و رفتار تکنیکالی زیبا . واکنش به بنیاد و همه چیز روی اصولش جلو میره
44.gif

وقتی اینجوریه عشق میکنم
775.gif

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستانی که سپ دارن خودشون بررسی بکنن :D
تقریبا 60%
من خودم احتمال فردا ( منظورم اولین روز معاملاتیه :rolleyes: ) یا همین امروز آماده هستم که ردش بکنم . فردا احتمالا صف خرید باشه مشکل خریدار هم نداشته باشیم :p
بفروشم ، روی همون میدلاین و نرسیده به اون مجدد میخرم . تقریبا 10 یا 15 درصدی احتمالا بشه تعداد سهام رو بیشتر کرد

به هیچ وجه توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا رفتار خودم رو گفتم

مشاهده پیوست 1212354
دیروز همراه با سپح ردش کردم رفت
برای من به محدوده سود مورد نظر رسیده بود

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
فولادم اخرای بازار رنج زد.احتمالا شنبه صف خرید باشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پالایش واقعا شاهکار !! موندم اینایی که پالایش ثبت نام کردن و بعد از دوماه از روز اول دارن بدون سود میفروشن واقعا هدفشون از خرید چی بوده !
283.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
کمی دیگه مونده تا زیر 10 ت هم بفروشن سهامشون رو مردم :cool:
امروز تقریبا پالایش با همون قیمت 10 ت معامله شد
اینایی که پالایش رو دارن به این شکل میفروشن، همونایی هستند که با 100 تا کد بورسی فول سهم خرید زدن به امید رشد 400% :D الان هم میفروشن از کاهش 10-20% میترسن
60 روز پول خوابیده با ضرر خارج میشن، در مقابل کسایی که سهم رو نداشتن بدون خواب پول دارن وارد میشن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
پالایش واقعا شاهکار !! موندم اینایی که پالایش ثبت نام کردن و بعد از دوماه از روز اول دارن بدون سود میفروشن واقعا هدفشون از خرید چی بوده !
283.gif
صف خرید 6 میلیونی داشت داخل قیمت 10 ت
طرف با خودش حساب و کتاب نمیکنه اصلا و همینطوری ابشاری داشتن میفروختن، به این یقین رسیدم فقط سف خرید و فروش رو میشناسن خیلی‌ا

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کسی میدونه پالایش کلا چند میلیون سهم ـــه ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
صف خرید 6 میلیونی داشت داخل قیمت 10 ت
طرف با خودش حساب و کتاب نمیکنه اصلا و همینطوری ابشاری داشتن میفروختن، به این یقین رسیدم فقط سف خرید و فروش رو میشناسن خیلی‌ا
درسته , ولی واقعا احمقانست که دوماه پول بدی دست دولت و بعد روز بازگشایی بدون سود بفروشی !
مگه کسی عرضه اولیه رو روز بعد از عرضه میفروشه ؟ خب این چه فرقی با عرضه اولیه داره مگه !
همه چیز بر پایه عرضه و تقاضا هست , وقتی فروشنده نباشه مثبت میشه ,
اگر کسی فروشنده نبود الان قشنگ یه هفته مثبت خورده بود و همه خریدارهای اولیه سود می بردن
انصافا اینجا دیگه دولت 20-30% نقش داره و 70-80% مشکل از خود مردم هست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
درسته , ولی واقعا احمقانست که دوماه پول بدی دست دولت و بعد روز بازگشایی بدون سود بفروشی !
مگه کسی عرضه اولیه رو روز بعد از عرضه میفروشه ؟ خب این چه فرقی با عرضه اولیه داره مگه !
همه چیز بر پایه عرضه و تقاضا هست , وقتی فروشنده نباشه مثبت میشه ,
اگر کسی فروشنده نبود الان قشنگ یه هفته مثبت خورده بود و همه خریدارهای اولیه سود می بردن
انصافا اینجا دیگه دولت 20-30% نقش داره و 70-80% مشکل از خود مردم هست

پالایشی ها (شتران ، شبندر ، شبریز ، شپنا) دارن منفی میخورن چه طور میشه انتظار داشت پالایش مثبت بشه ؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
پالایشی ها (شتران ، شبندر ، شبریز ، شپنا) دارن منفی میخورن چه طور میشه انتظار داشت پالایش مثبت بشه ؟
مفی خوردن اون بیچاره‌ها به خاطر رفتار پالایش هست
روزی که روی مقاومتشون بودن، پالایش رو باز کردن و مردم هجوم بردن برای فروختن، این باعث شد که این مجموعه برگرده پایین ارزششون و مقاومت رو رد نکنه

اگر دو روز میکامید به مردم، مقاومت رد میشد، این اتفاق هم نمی افتاد

زمان نوشتن پالایش ارزش هر سهم حفاری 950 ت بود (چون دارمش میدونم چقدر و چی از چیه) و زمان باز شدن پالایش ارزش هر سهم حفاری 1550 ت شده بود

الان هم تمام فروش نفت کشور به همین پالایشگاه هاست، نفت خام میگیرن، فراوری میکنن و میفرستن این کشورهای همسایه، پول رو میارن داخل
تازه خوراکشون هم گاز هست و مفت مفت از انرژی استفاده میکنن و پول چاپ میزنن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
مفی خوردن اون بیچاره‌ها به خاطر رفتار پالایش هست
روزی که روی مقاومتشون بودن، پالایش رو باز کردن و مردم هجوم بردن برای فروختن، این باعث شد که این مجموعه برگرده پایین ارزششون و مقاومت رو رد نکنه

اگر دو روز میکامید به مردم، مقاومت رد میشد، این اتفاق هم نمی افتاد

زمان نوشتن پالایش ارزش هر سهم حفاری 950 ت بود (چون دارمش میدونم چقدر و چی از چیه) و زمان باز شدن پالایش ارزش هر سهم حفاری 1550 ت شده بود

الان هم تمام فروش نفت کشور به همین پالایشگاه هاست، نفت خام میگیرن، فراوری میکنن و میفرستن این کشورهای همسایه، پول رو میارن داخل
تازه خوراکشون هم گاز هست و مفت مفت از انرژی استفاده میکنن و پول چاپ میزنن
این هم اضافه کنم
یکسری گرگ سعادت آباد هم خود پالایش رو نخریدن و مستفیم سهام زیر مجموعه رو گرفتن، اون ها هم اون طرف دارن میفروشن
البته حقوقی فکر کنم خسته اشون کرده بوده باشه داخل زمان ریزش و خارج شده باشن (ته مونده اشون الان هم ممکن باشه)

بالا