D34tH
Registered User
- نوشتهها
- 1,102
- لایکها
- 3,893
کمی دیگه مونده تا زیر 10 ت هم بفروشن سهامشون رو مردمفک کنم تا 5 تومن پالایش از حلقوم همه نکشن بیرون ول کن نیستن خخخ.
کمی دیگه مونده تا زیر 10 ت هم بفروشن سهامشون رو مردمفک کنم تا 5 تومن پالایش از حلقوم همه نکشن بیرون ول کن نیستن خخخ.
برای منم همینطوریه , سه دقیقه ست نوشته در حال ارسال سفارش !#مفید
نمودنم مشکل از سیستم منه یا مفید ولی برای ارسال هر درخواست کلی تاخیر داره و درخواست ثبت نمیشه
ولی موقع ثبت عرضه اولیه با یک رفرش صفحه سریع درخواستم ثبت کرد
من از وقتی که بعد ثبت درخواست رفرش میکنم صفحه را همون لحظه تو سیستم ثبت میشه شما هم امتحانبرای منم همینطوریه , سه دقیقه ست نوشته در حال ارسال سفارش !
اگه چشمش نزنمبازار یه مقدار بهتر شد
دیروز همراه با سپح ردش کردم رفتدوستانی که سپ دارن خودشون بررسی بکنن
تقریبا 60%
من خودم احتمال فردا ( منظورم اولین روز معاملاتیه) یا همین امروز آماده هستم که ردش بکنم . فردا احتمالا صف خرید باشه مشکل خریدار هم نداشته باشیم
بفروشم ، روی همون میدلاین و نرسیده به اون مجدد میخرم . تقریبا 10 یا 15 درصدی احتمالا بشه تعداد سهام رو بیشتر کرد
به هیچ وجه توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا رفتار خودم رو گفتم
مشاهده پیوست 1212354
امروز تقریبا پالایش با همون قیمت 10 ت معامله شدکمی دیگه مونده تا زیر 10 ت هم بفروشن سهامشون رو مردم![]()
صف خرید 6 میلیونی داشت داخل قیمت 10 تپالایش واقعا شاهکار !! موندم اینایی که پالایش ثبت نام کردن و بعد از دوماه از روز اول دارن بدون سود میفروشن واقعا هدفشون از خرید چی بوده !![]()
درسته , ولی واقعا احمقانست که دوماه پول بدی دست دولت و بعد روز بازگشایی بدون سود بفروشی !صف خرید 6 میلیونی داشت داخل قیمت 10 ت
طرف با خودش حساب و کتاب نمیکنه اصلا و همینطوری ابشاری داشتن میفروختن، به این یقین رسیدم فقط سف خرید و فروش رو میشناسن خیلیا
درسته , ولی واقعا احمقانست که دوماه پول بدی دست دولت و بعد روز بازگشایی بدون سود بفروشی !
مگه کسی عرضه اولیه رو روز بعد از عرضه میفروشه ؟ خب این چه فرقی با عرضه اولیه داره مگه !
همه چیز بر پایه عرضه و تقاضا هست , وقتی فروشنده نباشه مثبت میشه ,
اگر کسی فروشنده نبود الان قشنگ یه هفته مثبت خورده بود و همه خریدارهای اولیه سود می بردن
انصافا اینجا دیگه دولت 20-30% نقش داره و 70-80% مشکل از خود مردم هست
مفی خوردن اون بیچارهها به خاطر رفتار پالایش هستپالایشی ها (شتران ، شبندر ، شبریز ، شپنا) دارن منفی میخورن چه طور میشه انتظار داشت پالایش مثبت بشه ؟
این هم اضافه کنممفی خوردن اون بیچارهها به خاطر رفتار پالایش هست
روزی که روی مقاومتشون بودن، پالایش رو باز کردن و مردم هجوم بردن برای فروختن، این باعث شد که این مجموعه برگرده پایین ارزششون و مقاومت رو رد نکنه
اگر دو روز میکامید به مردم، مقاومت رد میشد، این اتفاق هم نمی افتاد
زمان نوشتن پالایش ارزش هر سهم حفاری 950 ت بود (چون دارمش میدونم چقدر و چی از چیه) و زمان باز شدن پالایش ارزش هر سهم حفاری 1550 ت شده بود
الان هم تمام فروش نفت کشور به همین پالایشگاه هاست، نفت خام میگیرن، فراوری میکنن و میفرستن این کشورهای همسایه، پول رو میارن داخل
تازه خوراکشون هم گاز هست و مفت مفت از انرژی استفاده میکنن و پول چاپ میزنن