kyle
مدیر بازنشسته
دوستان برای شما هم مفید اطلاعات تابلو اشتباه نشون میده
خیلی خیلی بدچند وقتی هست خرید میکنی تا بیاد تو لیست سبد لحظه ای نیم ساعتی حداقل طول میکشه
دقیقا مثل چند وقتهای پیشه
پول کارمزد واسه چی میگره خدا داند ...
دوستان برای شما هم مفید اطلاعات تابلو اشتباه نشون میده
خیلی خیلی بدچند وقتی هست خرید میکنی تا بیاد تو لیست سبد لحظه ای نیم ساعتی حداقل طول میکشه
یارانه دی ماه امشب واریز می شود
طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانهها یارانه نقدی دیماه ساعت ۲۴ امروز (شنبه) به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود.
پرداخت یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوار همچون دورههای قبل به همراه افزایش حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام *****(ره) و سازمان بهزیستی کشور، در زمان اعلام شده (ساعت ۲۴ روز ۲۰ دی ماه) به حساب سرپرستان خانوار واریز و قابل برداشت خواهد شد.
فکر کنم برسیم به غول آخر و شاخص 1150 و بعد گیم آور بشیم !یک خبر مسرت بخش :
حداقل ـــش اینه از گرسنگی نمیمیریم :دی
پ.ن : وضعیت خیلی خرابه ! شاخص سازها بورس رو گاج دادن !
بهتره یکبار دیگه سهام داری کنی ولی ایندفعه یکم بیشتر باید صبر داشته باشیمن شتران 1800 خریدم تا 5 هزار هم رفت نفروختم
فولاد رو 800 ت.من داشتم تا 2400 هم رفت نفروختم
فملی رو 1500 داشتم تا 3900 رفن نفروختم
خیلی حماقت کردم.سهامداری به ضررم تموم شد
اتفاقا خوبه شرکت کنین اما روز بازگشایی با هر درصدی باز شد بفروشینیک پیشنهاد هم به دوستان میکنم که هیچ وقت تو مجمع افزایش سرمایه مخصوصا از نوع انباشته شرکت نکنید....فقط یک نگاه به فخوز شتران فملی بعد مجمع به چه روزی افتادن
بعد مجمع سهم رو با 20 درصد مثبت باز میکنن بعدش صف فروش .....
نصف سهامت قابل معامله نیست برادراتفاقا خوبه شرکت کنین اما روز بازگشایی با هر درصدی باز شد بفروشین
آره حرف شما درسته به این موضوع دقت نکردمنصف سهامت قابل معامله نیست برادر
بله-----دوستان برای شما هم مفید اطلاعات تابلو اشتباه نشون میده
فارس هم همین داستان ! رفت مجمع بعدش یه کله منفی خورد , دو ماه و نیم نصف پول ما بخاطر سهام جایزه گروگان گرفته شد !یک پیشنهاد هم به دوستان میکنم که هیچ وقت تو مجمع افزایش سرمایه مخصوصا از نوع انباشته شرکت نکنید....فقط یک نگاه به فخوز شتران فملی بعد مجمع به چه روزی افتادن
بعد مجمع سهم رو با 20 درصد مثبت باز میکنن بعدش صف فروش .....
جلسه حقوقیهای بورسی با معاون اول رئیسجمهور در حال برگزاری است
یک مقام مسئول در سازمان بورس و اوراق بهادار، از برگزاری جلسه شرکتهای حقوقی بورس با معاون اول رئیس جمهور برای حمایت از بازار سرمایه خبر داد.
وی افزود: این جلسه به منظور برنامهریزی برای حمایت شرکتهای حقوقی بزرگ از بازار سرمایه در حال برگزاری است.
این مقام مسئول ادامه داد: روند منفی شاخص ظرف روزهای گذشته عامل اصلی فراخوانی معاون اول رئیس جمهور از شرکتهای بزرگ حقوقی بورسی و صندوقهای سرمایه گذاری بانکها از سوی معاون اول رئیس جمهور است/مهر
بعد از فیبو 38 واعظیجلسه حقوقیهای بورسی با معاون اول رئیسجمهور در حال برگزاری است
یک مقام مسئول در سازمان بورس و اوراق بهادار، از برگزاری جلسه شرکتهای حقوقی بورس با معاون اول رئیس جمهور برای حمایت از بازار سرمایه خبر داد.
وی افزود: این جلسه به منظور برنامهریزی برای حمایت شرکتهای حقوقی بزرگ از بازار سرمایه در حال برگزاری است.
این مقام مسئول ادامه داد: روند منفی شاخص ظرف روزهای گذشته عامل اصلی فراخوانی معاون اول رئیس جمهور از شرکتهای بزرگ حقوقی بورسی و صندوقهای سرمایه گذاری بانکها از سوی معاون اول رئیس جمهور است/مهر