• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
میبینن حقیقی پایانی رو پر نمیکنه ناراحت میشن خودشون دقیقه آخر پایانی رو پر میکنن !
جالبه که یک ساعت از بازار رفته و هنوز پایانی خساپا رو صفر مونده
هر سهمی هم پایانی پر میکنه حقوقی خودش زحمتشو میکشه
در واقع دیگه خریداری تو بازار نیست. یه جورایی بازار داره دچار رکود میشه.
چون دیگه پولی وجود نداره که بخواد سهم ها رو حرکت بده.
الان دیگه با این تغییر دامنه هیچ چیز قابل پیش بینی هم نیست که کسی بخواد نوسان گیری کنه
پول هست..اعتماد به بازار وجود نداره که بخواد پول وارد بشه..

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
تداوم تعلیق نماد معاملاتی (وآیند۱)
کارگزاران محترم عضو فرابورس ایران،به اطلاع می‌رساند؛ مطابق با اطلاعیه منتشره در تارنمای کدال، با توجه به عدم رفع ابهام، تعلیق نماد معاملاتی بنا به تشخیص شرکت فرابورس ایران حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ ادامه می یابد. مدیریت عملیات بازارهای خارج از بورس فرابورس ایران
سال دیگه گشایش میشه،شایدم حال نکردن بمونه برا دو سال بعد
282.gif

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
پول هست..اعتماد به بازار وجود نداره که بخواد پول وارد بشه..
دقیقا همین هست.
حرف هایی از گوشه و کنار هست که دلار در طول یک سال پایین تر می ره و این میتونه یکی از دلایل عدم ورود پول به بازار بورس باشه.
بازارهای موازی دیگه هم هستن که پول تعدادی فعلا تو اون گوشه کنارها داره می چرخه.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
تنها راهش اینه دامنه نوسان رو بین ۱۰+ و ۵+ بذارن! [emoji16]
اینجوری هرروز سبزه‌زاره و شاخص رشد میکنه و اخبار ۲۰۳۰ با افتخار روش مانور میده [emoji16]

یعنی اگه بازارهای مالی دنیا بفهمن توی بورس ایران چخبره زمینو گاز میگیرن!
و جالب اینکه عده‌ای هم دنبال تحلیل این بازار هستن و از مقاومت و حمایت توی فلان قیمت برای فلان سهم صحبت میکنن[emoji1751]

همگی پرسود باشیم [emoji16]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دقیقا همین هست.
حرف هایی از گوشه و کنار هست که دلار در طول یک سال پایین تر می ره و این میتونه یکی از دلایل عدم ورود پول به بازار بورس باشه.
بازارهای موازی دیگه هم هستن که پول تعدادی فعلا تو اون گوشه کنارها داره می چرخه.
خیلیا رو من میشناسم با ضرر خروج زدن و رفتن سمت ارز دیجیتال...و مقداری از ضررشون جبران شد..

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
طرف خیلی راحت میتونه با پولش ارز و سکه بخره و بفروشه مثل بورس نیست بیوفته تو صف فروش این چیزا همیشه خریدار داره
بعدشم از پای همین سیستم دوباره پولشو بیاره تو بورس یا ببره رمز ارز بگیره کارها راحت شده واقعا

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خیلیا رو من میشناسم با ضرر خروج زدن و رفتن سمت ارز دیجیتال...و مقداری از ضررشون جبران شد..
دقیقا. من هم به شخصه خیلی از این دوستان اطرافم هستن که هنوز هم دارن سودهای آنچنانی می کنن بدون این که صف خرید و صف فروشی در کار باشه. سرخطی هم نمی خواد.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
طرف خیلی راحت میتونه با پولش ارز و سکه بخره و بفروشه مثل بورس نیست بیوفته تو صف فروش این چیزا همیشه خریدار داره
بعدشم از پای همین سیستم دوباره پولشو بیاره تو بورس یا ببره رمز ارز بگیره کارها راحت شده واقعا
دقیقا همینه.
من خودم کمتر یکماهه 10 درصد سرمایه بورسمو بردم تو ارز دیجیتال و تا الان بالای 50 درصد سود گرفتم..از این به بعد هم پله ای بیشتر میبرم اون سمت..
چرا بیام پولمو بزارم تو بورس تا بیشتر ضرر کنم..
دولت کاری کرد که جو بی اعتمادی در بورس درست بشه و حالا حالا ها کار داره تا اعتماد مردم برگرده

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دقیقا همینه.
من خودم کمتر یکماهه 10 درصد سرمایه بورسمو بردم تو ارز دیجیتال و تا الان بالای 50 درصد سود گرفتم..از این به بعد هم پله ای بیشتر میبرم اون سمت..
چرا بیام پولمو بزارم تو بورس تا بیشتر ضرر کنم..
دولت کاری کرد که جو بی اعتمادی در بورس درست بشه و حالا حالا ها کار داره تا اعتماد مردم برگرده
فکر کنم سه چهار سالی زمان ببره تا مردم دوباره بیان سمت بورس. اصلا شاید هم دیگه در اون حد نیان.
من خودم هم قصد داشتم شش ماه تا یک سال دیگه سهم ها رو ماهانه خرید کنم که با این اوضاع می بینم دیگه اگر دلار هم پایین بیاد حداقل یکی دو سالی می تونیم رو کاهش قیمت سهم ها نظر داشته باشیم و بعد از اون هم خوب زمان داریم تا سهم های خوب رو شناسایی و به صورت پله ای وارد خرید بشیم.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دقیقا. من هم به شخصه خیلی از این دوستان اطرافم هستن که هنوز هم دارن سودهای آنچنانی می کنن بدون این که صف خرید و صف فروشی در کار باشه. سرخطی هم نمی خواد.

بازار ارز های دیجیتال هم همیشه اینجور نمیمونه ;)
فومو چند ماه اول سال تو بورس خودمون اتفاق افتاد الان تو ارز های دیجیتال به شدت زیاد شده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فومو چند ماه اول سال تو بورس خودمون اتفاق افتاد الان تو ارز های دیجیتال به شدت زیاد شده
صد در صد..فعلا باید باهاش موج سواری کنیم تا ببینیم به کجا میرسه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
به نکته بسیار خوبی اشاره کردید. دقیقاْ همون هیجان خرید داره برای ارزهای دیجیتال اتفاق می افته و اینبار اگر به صورت جهانی برای این ارزها اتفاقی پیش بیاد، امکان جبران بسیار دشوار خواهد بود. (خصوصاً ارزهای بی نام و نشان جدید)

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بله درسته. نه تنها این بازار و بازار بورس، بلکه تمامی بازارها بالا و پایین دارن. بیشتر در مورد این گفتگو می کردیم که چرا پولی وارد بورس ایران نمیشه. امیدوارم همه مون هر بازاری که هستیم سودهای معقولی بکنیم.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یه چیزی هم بگم که درسته می گن پول ترسو هست. همین اتفاق ها رو در بازارهای زیادی دیدیم. دلار. طلا. بورس. ارز دیجیتال. لوازم و قطعات. خلاصه پول یک جا راکد نمی مونه، از بازاری به بازار دیگه وارد میشه و کار ما این هست که این گذارها رو بشناسیم و ما هم روی اون ها موج سواری کنیم وگرنه دستمون به جایی بند نمیشه و هی عقب می مونیم.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
یه چیزی هم بگم که درسته می گن پول ترسو هست. همین اتفاق ها رو در بازارهای زیادی دیدیم. دلار. طلا. بورس. ارز دیجیتال. لوازم و قطعات. خلاصه پول یک جا راکد نمی مونه، از بازاری به بازار دیگه وارد میشه و کار ما این هست که این گذارها رو بشناسیم و ما هم روی اون ها موج سواری کنیم وگرنه دستمون به جایی بند نمیشه و هی عقب می مونیم.
حرف شما کاملاً درسته ولی خب بعیده شناسایی محل های گذار فقط با تحلیل امکان پذیر باشه و تجربه نشون داده بعد از اینکه این محل های گذار توسط عموم مردم شناسایی شد و مورد استقبال قرار گرفت، وارد شدن در اون بازار به دلیل ریزش های احتمالی بعدش؛ با ریسک زیادی همراهه.

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
بزرگترین اشتباه ورود به ارز های دیجیتال اونم بعد از این رشد هاش هست،،،،،،خیلی باید احتیاط کرد،،،،،،دقیقا شده مثل شاخص 2/100 بورس،،،،،،

در ضمن الان اگه یخوای ورود کنی انچنان دیگه سودی نمیکنه،،،باید اصلاحی بخوره بعد،،،،،الان بیای بیت ایا میشه 100 هزار مثلا تا فقط و فقط بشه دو برابر پولت ؟؟،،،،،!!!!!

پس ریسکش وحشتناک بالاست،،،،،و اینکه اون سود دهی مطلوب رو هم نداره دیگه،،،،باید ته تهش زیر 20 ورود میکرد کسی که میخواست،،،،اون موقع میشه گفت اره سود داره،،،،میشد 100 هزار،،،،شده 5 برابر پولت،،،،ولی الان چی؟؟،،،،،،

باید احتیاط کرد،،،،همین

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
درسته من قبول دارم که ارز دیجیتال امسال همچین رشدی داشته
به تکنیکال مسلط باشی
ولی وقتی قلق ارز دیجیتال بلد بشی
قلق بورس هم دستت باشه
فارکس هم میتونی بری
خب هرسری میتونی راحت بین این بازارها شیفت کنی
بنظرم از این به بعدش باید بین این بازارهها شیفت کرد و مسئله قرار ندادن تخم مرغ در یک سبد پیش میاد /
ارز دیجیتال هم در بلند مدت اوکیه /شاید بیشتر از بورس خودمون (از اینده کسی خبر نداره )

بزرگترین اشتباه ورود به ارز های دیجیتال اونم بعد از این رشد هاش هست،،،،،،خیلی باید احتیاط کرد،،،،،،دقیقا شده مثل شاخص 2/100 بورس،،،،،،

در ضمن الان اگه یخوای ورود کنی انچنان دیگه سودی نمیکنه،،،باید اصلاحی بخوره بعد،،،،،الان بیای بیت ایا میشه 100 هزار مثلا تا فقط و فقط بشه دو برابر پولت ؟؟،،،،،!!!!!

پس ریسکش وحشتناک بالاست،،،،،و اینکه اون سود دهی مطلوب رو هم نداره دیگه،،،،باید ته تهش زیر 20 ورود میکرد کسی که میخواست،،،،اون موقع میشه گفت اره سود داره،،،،میشد 100 هزار،،،،شده 5 برابر پولت،،،،ولی الان چی؟؟،،،،،،

باید احتیاط کرد،،،،همین
بنظرت بدتر از بورس خودمونه ؟
راحت میتونی ترید کنی
الان یه هفته تو بورس قفل صف فروشه / چکاری میتونیم انجام بدیم /؟
نمیشه اشتباه رو هی تکرار کرد

بالا