ali-boofaloo
کاربر قدیمی پرشین تولز
ضررش به كي ميرسه آزال؟(منظورم اينه كه آدم بايد بتونه در بدترين شرايط هم بهترين استفاده رو بكنه)
لطفا اول قرصاتو بخور بعد جواب بده
لطفا اول قرصاتو بخور بعد جواب بده
به نقل از cesoot :مسخره تر از شرايط كسائي هستن كه اسم نويسي ميكنند :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
اين تحفه اي نيست كه اينجوري شرايط گذاشتن :hmm: بايد هر بقالي داشته باشه و فقط بدرد مسافراني مي خوره كه براي مدت محدود ميان ايران و اين وسيله رو احتياج دارن
اينا با اعلام اسم نويسي قصد دارن مردم رو تحريك به نوشتن كنند :hmm: به نظر من كسي ننويسه تا درس عبرتي براشون بشه ديگه ملت رو مسخره خودشون نكنند :hmm: :hmm: :hmm:
به نقل از clickiran :تا حالا 400000 نفر ثبت نام كرده اند.
به نقل از mahdeen :من يك سوالي دارم از اين طرفداران سيم كارت اعتباري... ميخواستم بدونم ميخواين باهاش چي كار كنين ؟؟؟ دنباله سودين يا دنباله موبايل ؟؟؟ والا نه سودي داره نه به درد بخوره... اونا هم خوب ميدونن چه جوري از ملت پول بگيرن... واقعا كه راست ميگن خلايق هر چه لايق... آخه ديگه چرا پول ميدين بهشون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! كجاي دنيا اينجوريه ؟؟؟؟؟؟ خوب بابا بذارين راه اندازي بكنن بعد برين حاضر و آماده بخرين... نه اينكه پول بدين با پوله خودتون راه اندازي بكنن بعد به خودتون بفروشن !!! بابا كاش ما هم اهله رفسنجان بوديم از اين business ها راه مي انداختيم !!!! مردم تا وقتي اينقدر ساده لوح و سطحي نگر باشن اوضاع همينه كه هست... كسي دلش براي اين مردم نميسوزه... لا اقل خودمون يك كاري بكنيم..
واقعا چه سياستي !!! اول مردم رو تشنه ميكنن بعد آب رو به قيمت خون ميفروشن...
اواسط ارديبهشت واگذار ميشه.به نقل از artin :این خطهاشو کی می دن ؟
فكر كنم 0932 باشهبه نقل از joel :یه سوال : کسی میدونه پیش شماره این موبایلها چی هست؟؟