elham-elaine
کاربر تازه وارد
تورو خدا موهاتونو دراز نکنین :hmm:
من موهام مثل موهای رضا یزدانی فر داره...
میخوام بزارم مثل موهای یزدانی اینجوری بلند شه...ولی تا وقتی که بلند شه چیکارش کنم؟ آخه هیچ مدلی نمیگیره لامصب!
حتی من تو سایتا خارجی ها خوندم که اونا دوست ندارن پسر مو بلند کنه ....خداییش به ایرانی ها که دیگه اصلن نمییاد .....
تورو خدا موهاتونو دراز نکنین
به من که خیلی میومد . وقتی میخواستم کوتاه کنم همه بهم فحش میدادن اما دیگه حوصله موی بند رو نداشتم ( و دیگه هم ندارم )
اصلا نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید..
به بعضیا میاد بعضیا هم مثل میمون میشن...
من موهام جور دیگه ای خوب نمیشه..
آره من شاهدم عکسشو دیدم:دی
خب تا وقتی که بلند شه چیکار میکردیشون:دی
من که فکر میکنم تیپ زدن پسرای ایران تو دنیا از همه گندتره....سفید کننده میزنن میگه ضد آفتابه ....ابرو مدل زنونه میگرن....لباسای تنگ و چندش ناک می پوشن ....رنگ مو میزنن-البته این یکی زیاد بد نیست-مدل مو هاشون که از همه بدتره...آخه چرا خودتو مثل ساسی سوسکه میکنیکجاش خوشگله و خوش استایله این سوسک دماغ گنده ی کوتوله
اصلن همه بدبختی این جوون های بیچاره زیر سر این خواننده های یکی از یکی کج و کوله تره..مخصوصن اونایی که رپ می خوننخودشونن نمی دونن چه مزخرفی دارن میگن ..اه اه
حالا شما اگه جوونای سایر ممالکو که از 17 سالگی مستقل میشن و باید مثل سگ کار کنن وقت این جور کار ارو ندارن ....آره خودشه مشکل جوون ایرانی بیکاری و علافیه....
هیچی دیگه مسیاختم و میسوختم دیگه بستگی به خودت داره که یه مدلی بزنی ضایع نشه
آفرین پسر خوب ....بیشتر هم پسرها خوششون میاد ....خوب شد مواظب خودت بودی
من که فکر میکنم تیپ زدن پسرای ایران تو دنیا از همه گندتره....سفید کننده میزنن میگه ضد آفتابه ....ابرو مدل زنونه میگرن....لباسای تنگ و چندش ناک می پوشن ....رنگ مو میزنن-البته این یکی زیاد بد نیست-مدل مو هاشون که از همه بدتره...آخه چرا خودتو مثل ساسی سوسکه میکنیکجاش خوشگله و خوش استایله این سوسک دماغ گنده ی کوتوله
اصلن همه بدبختی این جوون های بیچاره زیر سر این خواننده های یکی از یکی کج و کوله تره..مخصوصن اونایی که رپ می خوننخودشونن نمی دونن چه مزخرفی دارن میگن ..اه اه
حالا شما اگه جوونای سایر ممالکو که از 17 سالگی مستقل میشن و باید مثل سگ کار کنن وقت این جور کار ارو ندارن ....آره خودشه مشکل جوون ایرانی بیکاری و علافیه....
قضاوت با خودتون[/IMG]
برو شما بچسب به آنتیکاتببینم به کجا میر سی !
اگه از فردا بگن حجاب آزاده...قرار بشه بدون مانتو روسوری بیان بیرون...ته خنده بازار میشه!
نمایش چربی های اضافه و شکم ها و...:lol:
از هر 10 دختر ایرانی 7 تاشون وضعیت جسمانیشون افتضاحه! :wacko:
اتفاقا دخترای ایرانی هم خیلی تیپشون در خارج از این مملکت ضابع تلقی میشه!:lol:
هیچ کدومشون در قیافه واقعی خودشون ظاهر نمیشن!:happy:
یه من آرایش میکنن.1 ساعت جلو آیینه..واسه این که قیافشون رو تغییر بدن و بهتر بکنن...:blink:
کافیه وقتی از حموم در اومدن نگاشون کنی! 80 % شون قیافشون 180 درجه با قیافه تو خیابونشون فرق داره!:hmm:
در حالی که مثلا در آمریکا اصلا اینجوری نیست.
فکر میکنن با مانتو تنگ خوش تیپ میشن !! :lol::lol:
اگه از فردا بگن حجاب آزاده...قرار بشه بدون مانتو روسوری بیان بیرون...ته خنده بازار میشه!
نمایش چربی های اضافه و شکم ها و...:lol:
اتفاقا دخترای ایرانی هم خیلی تیپشون در خارج از این مملکت ضابع تلقی میشه!:lol:
هیچ کدومشون در قیافه واقعی خودشون ظاهر نمیشن!:happy:
....
متاسفانه از هر 10 تا 7 تا از نظر جسمانی و از هر 10 تا 9 تا هم قیافشون :wacko::lol: حالا خوبه چقدر هم می مالن
شما با همه مخالفی اره ؟ هم دختر هم پسر .....:lol: