برو سمت پلاسگو و اینا ... مغازه های شیک + قیمت مناسب ..
شلوار هم از 20 تومان من دیدم تا 58 تومان .. عمده ی کارهاشون که شیک بودن رو 45 می چرخید !
20 تومانی ها هم خوب بودم منتها ساده !
پیراهن و تی شرت و سویشرت و اینا هم قیمت های خوبی داشت .. یه سر بزن اگه می خوای بیای تهران خرید !
مرسی عمو فرزان
والا خوده تهرانی هام میان خیابون ما خرید. خیابونمون بورس پوشاک هست و توی ایران خیلی معروفه
:دی
حالا این پلاسکو کدوم منطقه و خیابونه؟
راستی شلوار پارچه ای هم شماها میپوشید؟ اگر آره چه مدل پارچه ای به تنتون خوب میخوره. من یه مدت فاستونی میپوشیدم پسرای زیادی پیشنهاد دوستی دادن بهم. دیگه از اون موقع نپوشیدم
منصور بابای من تو کاره شلواره :دی
شلواری که تو بازار ایران به نام تُرک فروخته میشه همون جنس های خوبه ایرانیه،شلوار تُرک وارد نمیشه اصلا،اگه میشد عملا بابای من بدبخت میشد
زیاد به این تُرک بودنش توجه نکن به تن خوری و گودی کمر نداشتنش توجه کن،قیمتش هم بین 20 تا 50 در نظر بگیر بستگی به جایی که میری میخری بستگی داره،همون اطراف پلاسکو و بازار کویتی ها خوبه!
دم بابات گرم
به جونه تو جواد من همیشه این فکرو میکردم که این سوسول بازی ها که قیمت رو میبرن بالا و میگن این جنسش فلانه و خارجیه و اینا..، همش کشکه!
دو سال پیش از یه جایی شلوار جین خریدم قیمتش خیلی ارزون بود. اعضای خونه بهم گفتن این به درد نمیخوره. چون ارزونه. ولی باورت نمیشه بهترین شلواری بود که تو عمرم خریدم. مدت زیادی تو تنم بود. آخ نگفت. اینقدر هم تن خورش خوب بود که دیگه این آخری ها پاره پوره شده بود ولی دلم نمیومد از تنبونم درش بیارم
واسه همین اتفاقا همین حرف تو درسته این بار میخوام عمل کنم. برم ببینم چی تو تنم خوب میخوره. همونو بخرم
فاق کوتاه هم اصلا نمیخوام. ضمنا خیلی هم نمیخوام راستا باشه. دیدی بعضی شلوارا پایین پا که میرسن هی تنگ تر میشن! وای خیلی بدترکیبه
میخوام یه کمی هم دم پاش گشاد باشه.