خیلی ساده از سایتهاشون
D&G و VERSACE و Armani و برندهائی تو این لول تک و توک جین زیر 250 دلار دارن.
HTML:
http://store.dolcegabbana.com/dolcegabbana/search/Denim/man/season/main/tskay/9BEC955A/c/cat_520/gender/U
تازه این قیمتای سایتهاشونه.
ولی Levi's قضیش فرق میکنه و قیمتاش خیلی مناسبه.
یه سری کارخونه های ترکیه ای میان برندهای معروف رو تحت لیسانس میزنن.با قیمتهای خیلی کمتر.
خودم 2 سال پیش VERSACE ترک از ولیعصر خریدم 60 تومن.تو این 2 ساله میشه گفت تکون نخورده :دی (مثل قالی کرمون می مونه هر چی میپوشی بهتر میشه)
تایید میشه! دیشب رفتم پاساژ فردوسی...آدم قیمتا رو می بینه شاخ در میاره! طرف کفش ZARA ترک رو گذاشته میگه 195 تومن!!!! هی میگه اورجیناله اورجیناله! حالیشم نمیشه که اصل ZARA مال جای دیگس..
باورتون نمیشه یه کوله D&G دیدم بگید چند؟؟؟؟؟؟
320 هزار تومن! :blink::blink:
من باورم نشد..به فروشنده گفتم کوله رو میگم..اون که تو ویترینه!
گفت آره کوله اورجیناله 320 هزار تومن! :lol:
آخه اگه واقعا D&G ایتالیا باشه دل ادم نمیسوزه...
طرفای آریا شهر یه پاساژه ..حالا بماند کدومش..
طرف شلوار جک جونز اورده گذاشته جلو من میگه آمریکاییه!
میگم دادا قبول ! برند آمریکاس! ولی شلوار ترکه!
بهش برخورد..میگه نه کار ترک هم دارم..اینو خودم از نمایندگی جک جونز آمریکا خریدم :blink:
حالا بگید قیمت چند؟ 60!
شلوار اصل آمریکا ( خالی بندی ) 60 تومن!
من اگه یه ذره صداقت از فروشنده ببینم ازش خرید میکنم...چون میدونم شلوار اصل D&G ایتالیا توی ایران نیست!
چون اصلا نمیصرفه بیارن!
اما این خالی بندی ها منو حرص میده!
آخه کفش ترک چیه که 195 تومن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه چرم خالص هم نبود! نصفش چرم مصنوعی و بیشترش نبوک بود.
رفیق یکی از دوستام بوتیک داره ( البته یه جای پرتیه مهرآباد !) تازه رفته ترکیه...شلوار اورده..چون خودم میدونم طرف رفته ترکیه بهش اعتماد دارم..
کوبیدم رفتم مغازش..
خدایی شلوار ترک داره..ایرانی هم داره...بهت میگه کدوم ایرانی و کدوم ترکه..
شلوارای ترکش رو میده 38
البته به آشنا.
حیف که همش آبی روشن بود...و من با آبی روشن حال نمیکنم..وگرنه قیمتاش عالی بود واسه شلوار ترک.
وگرنه آدم شلوار ترک رو که میدونه ترکه بخره 38..ولی منت این مغازه دارای خالی بند رو نکشه!