حمید
کدوم سایت نمونه های بیشتری گذاشته؟
بیشتر تو این سبک میخوام
حمید
رنگ سال صورتي تيره ست ، ولي چون اگه يه خانوم خوشگل صورتي بپوش ه جلوي يه اقا ، احتمال تحريك شدن اون آقا بيشتر از يك خانوم خوشگل قهوه اي پوشه ! رنگ بازار و فروش مردم و قهوه اي كردن ، به عبارتي ديگر آقا بزرگ روش قهوه اي كرد .
پايان .
جدی صورتی هست ؟رنگ سال صورتي تيره ست ، ولي چون اگه يه خانوم خوشگل صورتي بپوش ه جلوي يه اقا ، احتمال تحريك شدن اون آقا بيشتر از يك خانوم خوشگل قهوه اي پوشه ! رنگ بازار و فروش مردم و قهوه اي كردن ، به عبارتي ديگر آقا بزرگ روش قهوه اي كرد .
پايان .
اصفهان پاساژ نوژان توی نظر
شلوار کتونی قهوه ای خریدم 45
پیرهن قهوه ای 28
رنگ دیگه نبود...ای بابااصفهان پاساژ نوژان توی نظر
شلوار کتونی قهوه ای خریدم 45
پیرهن قهوه ای 28
موهای من جنس مزخرفی داره..موج بر میداره..یکم که بلند باشه اصلا حالت نمیگیره..نمیدونم میفهمین چی میگم یا نه..مثلا کنار گوشا
برمیگرده سمت بالا..جلوی موهام موج برمیداره ...مجبورم همیشه کوتاه نگهشون دارم...
چه جوری درست میشه؟ درمان همیشگی که میدونم نداره چی بهش بزنم که موج بر نداره؟ با گلت و اینا درست میشه؟
نه گلت نکن...اتو بکش..البته با درجه خیلی داغ نه...
اتو رو هم امتحان کردم بهتر شد ولی بازم زیاد خوب نشد
قبل از اتو باید موهاتون رو خوب با شامپوی مخصوص نوع موهاتون بشورید و کامل خشک کنید مرطوبم نباشه شونه کنید و بعد اتو کنید..وگرنه در غیر از این حالت اتو اصلا جواب نمیده.
پیمون سعی کن یه مدل کوتاه بزنی که بهت بیاد .
من بعد از حموم موهامو کاملا خشک میکردم و اتو میکشیدم..بهتر میشد ولی بازم کامل درست نمیشد
والا اولین باره می شنوم..چون من اتو رو روی موهای فوق العاده فر و مجعد هم تست کردم مقاومتی از طرف مو ندیدم
حالا گلت چه جوریه؟ اصلا واسه من تاثیری داره؟
موهام مثل خودم لجبازن...والا اولین باره می شنوم..چون من اتو رو روی موهای فوق العاده فر و مجعد هم تست کردم مقاومتی از طرف مو ندیدم
اسمی ,عکسی چیزی از این داری؟پ.ن : یه کرم های صاف کننده مو هم هست که زیر دوش استفاده میشه ( خارجیه) اونا هم تا اندازه ای تاثیر داره..