مگه اومدی خواستاری که شغلتم میگی ؟ :دیاقا يه مدل مو با عكس به من پيشنهاد كنيد. از حالت يكسان موهام خسته شدم. 23-24 هم سن دارم. فعلا بيكار.
مگه اومدی خواستاری که شغلتم میگی ؟ :دیاقا يه مدل مو با عكس به من پيشنهاد كنيد. از حالت يكسان موهام خسته شدم. 23-24 هم سن دارم. فعلا بيكار.
اقا يه مدل مو با عكس به من پيشنهاد كنيد. از حالت يكسان موهام خسته شدم. 23-24 هم سن دارم. فعلا بيكار.
[]
آقا من یه سوال خیلی حاد دارم:
من یه دونه لباس آستین بلند کمر تنگ کوتاه به رنگ نارنجی سفید ،و یه شلوار پارچه ای سیاه از اینا که خشکن تو مایه های دیکیز دارم که همیشه شلوار رو می اندازم توی پیرهن ، مدتی می بینم ملت از همین نوع لباسا رو می اندازن روی شلوارشون ، می خاستم ببینم با توجه به اینکه شلوار من پارچه ایه ، ضایع نیست لباسم رو بندازم روی شلوار؟خلاصه اینکه قانونش چیه؟ (از بس که لباس انداختم روی شلوار ، می ترسم اون جوری ضایع باشه)
آقا من یه سوال خیلی حاد دارم:
من یه دونه لباس آستین بلند کمر تنگ کوتاه به رنگ نارنجی سفید ،و یه شلوار پارچه ای سیاه از اینا که خشکن تو مایه های دیکیز دارم که همیشه شلوار رو می اندازم توی پیرهن ، مدتی می بینم ملت از همین نوع لباسا رو می اندازن روی شلوارشون ، می خاستم ببینم با توجه به اینکه شلوار من پارچه ایه ، ضایع نیست لباسم رو بندازم روی شلوار؟خلاصه اینکه قانونش چیه؟ (از بس که لباس انداختم روی شلوار ، می ترسم اون جوری ضایع باشه)
سلام دوستان :happy:
کسی میدونه دارک کردن مو چجوریه؟
موهای من تا یکم بلند میشه اصلا دیگه خوب وای نمیسته!
خوب نه ..منظورم اين بود كه فعلا ازادم مي تونم مو م رو هر جوري خواستم بزارم.مگه اومدی خواستاری که شغلتم میگی ؟ :دی
اره صورتم كشيدست... موهام كم پشته مي ترسم اتو بزنم بسوزه همين دو زار شيويد... حالا يه امتحاني مي كنم نتيجه رو همينجا مي گم.این عکس ها رو قبلا گذاشتم .. نگاهشون کن ... صورتت کشیدست !!
من جات بودم حالت شلوغ سیخ سیخ می کردم !!
نیازی نیست مدل مو منظم باشه هر چی شلوغ تر بهتر !!
اول با اتو موهات رو صاف کن بعد تافت بزن و سریع با دستت مو هات رو به هم بریز .. نه زیاد سیخ و نه زیاد منظم !
از پاسخ جامع و خوبتون ممنونم.ابتدا :
شلوار پارچه ای با تی شرت اصلا قشنگ نیست !!
یعنی نمی پوشن !!
مثله این میمونه که با شلوار پارچه ای صندل پات کنی !!
اون تی شرت رو با شلوار لی بپوش قشنگ تر میشه که ؟!
اگه اهله شلوار لی نیستی کتونه قشنگ ! یا لی ساده !!! (لی ساده مده الان تا شلوغ)
شلوار پارچه ای هم با پیراهن بپوش و حتما بکن تو شلوار و یه کمربند خشگل هم بزن !
...
تی شرت و لی = تیپ اسپرت
پیراهن و شلوار پارچه ای = تیپ ساده و مردونه
پیراهن و شلوار لی + اسپرت سر و سنگین
سلامبه نقل از Eblis3 :با سلام
بهت توصيه ميكنم كه يا تيپت رو عوض كن يا با شلوار مشكي پارچه اي لباس رنگ نارنجي نپوش
در حال وقتي تيپت رسمي هست و شلوار پارچه اي ميپوشي لباس رو داخل شلوار قرار ميدند جز اينكه عضو نهادي سپاهي چيزي باشي
يا حق
خوب نه ..منظورم اين بود كه فعلا ازادم مي تونم مو م رو هر جوري خواستم بزارم.
اره صورتم كشيدست... موهام كم پشته مي ترسم اتو بزنم بسوزه همين دو زار شيويد... حالا يه امتحاني مي كنم نتيجه رو همينجا مي گم.
از پاسخ جامع و خوبتون ممنونم.
ولی من منظورم تی شرت با شلوار پارچه ای نبود!! :wacko:
منظورم:
پیراهن کمر تنگ کوتاه + شلوار سیاه پارچه ای خشک = پیرهن رو روی شلوار بندازم بهتره یا توی شلوار؟
سلام
1- لباسم نارنجی یکدست نیست راه راه افقی نارنجی(کم رنگ) داره یه مقدار برجستگی هم روی قسمتهای سفیدش هست.
2- عضو **** نیستم ، فقط می خام تیپم سنگین و شیک ومد روز باشه
* حالا نظرت چیه ؟ چه کنم ؟ چه بپوشم؟
* لطفا در مورد ترکیب رنگها هم توضیح دهید.مثلا چه رنگ شلواری با چه رنگ پیرهنی؟
از پاسخ جامع و خوبتون ممنونم.
ولی من منظورم تی شرت با شلوار پارچه ای نبود!! :wacko:
منظورم:
پیراهن کمر تنگ کوتاه + شلوار سیاه پارچه ای خشک = پیرهن رو روی شلوار بندازم بهتره یا توی شلوار؟
سلام
1- لباسم نارنجی یکدست نیست راه راه افقی نارنجی(کم رنگ) داره یه مقدار برجستگی هم روی قسمتهای سفیدش هست.
2- عضو **** نیستم ، فقط می خام تیپم سنگین و شیک ومد روز باشه
* حالا نظرت چیه ؟ چه کنم ؟ چه بپوشم؟
* لطفا در مورد ترکیب رنگها هم توضیح دهید.مثلا چه رنگ شلواری با چه رنگ پیرهنی؟
25 هزار تاومان بده یه سشوار خر (جانسون) بگیر اونا خیلی قوی هستن اون سری هاشون رو بزاری سه سوت مو ها رو صاف و سیخ می کنن !!اره صورتم كشيدست... موهام كم پشته مي ترسم اتو بزنم بسوزه همين دو زار شيويد... حالا يه امتحاني مي كنم نتيجه رو همينجا مي گم.
دوستان عکسای fashion خودتونو هم بذارید.
جین رو خیلی کم(به ندرت) می پوشم.اگر یه شلوار جین ببینم که سنگین باشه و جلف نباشه می پوشم.دوست عزيز اين عكسي كه Farzan جون گذاشتند فوق العاده به صورت شما مياد حالا نميخواد موهاتو مش كني ولي مدلش عالي هست
بعد ببين چون الان موهات كوتاه هست اتو رو خيلي به مدت طولاني نذار روي موهات . مقدار كم اتو بكش . يه مقدار اسپري مو به سرت بزن حالت بهش بده بعد با ژل مارك تافت حالت رو نگه دار و فيكس كن عزيزم . از كرم مو ( man) هم براي حالت دهي ميتوني استفاده كني
در ضمن اتو مو اگر داراي رويه سراميكي باشه مو ريزش پيدا نميكند
يا حق
دوست عزيز چشم
شما فقط بگو كه شلوارت ميخواي همين پارچه اي باشه يا جين هم ميپوشي ؟
سنت ؟ رنگ پوستت ؟ همه اينها بستگي داره خوب .
كارت دولتي هست يا آزاد هر جور ؟
يا حق
آره.خودشه.البته فکر نمی کردم اسم بین المللیش کمر کرستی باشه!به نقل از farzan.B :پیراهنت رو بهش می گن کمر کرستی !
حالا چند تا عکس میزارم ببینی..
دوستانی که می خوان با پرداخته 8000 تومان از ریزش مو هاشون جلو گیری کنن و حتی رویش مجدد داشته باشند تاپیک رو دنبال کنن !!
یه محصول معرفی می کنم (نه کارخونش ماله بابامه نه تبلبغه) که پسر داییم در آستانه ی کچل شدن بود این محصول رو استفاده کرد مو هاش دوباره در اومد و داره در میاد !!:blink: یکی دیگه هم استفاده کرد اثر + گرفت !!!
عکساشو پیدا کنم تو نت معرفی می کنم برید بخرید و مصرف کنید و منو دعا کنید !!
جین رو خیلی کم(به ندرت) می پوشم.اگر یه شلوار جین ببینم که سنگین باشه و جلف نباشه می پوشم.
کلا دوست دارم متنوع بپوشم ولی توی فروشگاه انتخاب برام سخت می شه لذا 80% مواقع یه مدل نسبتا ثابت لباس می پوشم.
سنم 26 . پوستم خیلی تیره نیست ، خیلی هم سفید نیست.(نمی دونم شما بهش چه رنگی میگید) صورتم هم کشیده هست.
یه وقتایی ته ریش می ذارم ، یه وقتایی پرفسوری ، یه وقتایی هم تیغ.بعضی از دوستان بهم می گن ته ریش بهت می یاد.
بعضی وقتا زنجیر تیتانیوم با دانه های کوچک هم می اندازم گردنم.
برای کار نمی خام.لباس کارمون ست هست.
برای بیرون و مجالس میهمانی و عروسی و... می خام.
هر چند مدل که فکر می کنی بهم میاد بگو.
آره.خودشه.البته فکر نمی کردم اسم بین المللیش کمر کرستی باشه!
منتظر عکس هستم.