• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**..** تاپيك اختصاصي مد . لباس . فشن . تيپ و سوالات در اين موضوع **..**

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اقا يه مدل مو با عكس به من پيشنهاد كنيد. از حالت يكسان موهام خسته شدم. 23-24 هم سن دارم. فعلا بيكار.
01.JPG

02.jpg
مگه اومدی خواستاری که شغلتم میگی ؟ :دی

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
اقا يه مدل مو با عكس به من پيشنهاد كنيد. از حالت يكسان موهام خسته شدم. 23-24 هم سن دارم. فعلا بيكار.
[]

02.jpg

این عکس ها رو قبلا گذاشتم .. نگاهشون کن ... صورتت کشیدست !!
من جات بودم حالت شلوغ سیخ سیخ می کردم !!
نیازی نیست مدل مو منظم باشه هر چی شلوغ تر بهتر !!
اول با اتو موهات رو صاف کن بعد تافت بزن و سریع با دستت مو هات رو به هم بریز .. نه زیاد سیخ و نه زیاد منظم !
upgf2cxjuw6bm5dn6zmp.jpg

Last edited:

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
آقا من یه سوال خیلی حاد دارم:
من یه دونه لباس آستین بلند کمر تنگ کوتاه به رنگ نارنجی سفید ،و یه شلوار پارچه ای سیاه از اینا که خشکن تو مایه های دیکیز دارم که همیشه شلوار رو می اندازم توی پیرهن ، مدتی می بینم ملت از همین نوع لباسا رو می اندازن روی شلوارشون ، می خاستم ببینم با توجه به اینکه شلوار من پارچه ایه ، ضایع نیست لباسم رو بندازم روی شلوار؟خلاصه اینکه قانونش چیه؟ (از بس که لباس انداختم روی شلوار ، می ترسم اون جوری ضایع باشه)

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
من یه دونه لباس آستین بلند کمر تنگ کوتاه به رنگ نارنجی سفید ،و یه شلوار پارچه ای سیاه از اینا که خشکن تو مایه های دیکیز دارم که همیشه شلوار رو می اندازم توی پیرهن ، مدتی می بینم ملت از همین نوع لباسا رو می اندازن روی شلوارشون ، می خاستم ببینم با توجه به اینکه شلوار من پارچه ایه ، ضایع نیست لباسم رو بندازم روی شلوار؟خلاصه اینکه قانونش چیه؟ (از بس که لباس انداختم روی شلوار ، می ترسم اون جوری ضایع باشه)

ابتدا :
شلوار پارچه ای با تی شرت اصلا قشنگ نیست !!
یعنی نمی پوشن !!
مثله این میمونه که با شلوار پارچه ای صندل پات کنی !!:D
اون تی شرت رو با شلوار لی بپوش قشنگ تر میشه که ؟!
اگه اهله شلوار لی نیستی کتونه قشنگ ! یا لی ساده !!! (لی ساده مده الان تا شلوغ)
شلوار پارچه ای هم با پیراهن بپوش و حتما بکن تو شلوار و یه کمربند خشگل هم بزن !
...
تی شرت و لی = تیپ اسپرت

پیراهن و شلوار پارچه ای = تیپ ساده و مردونه

پیراهن و شلوار لی + اسپرت سر و سنگین
128fs3799858.gif

130fs1258263.gif

Last edited:

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

با سلام

بهت توصيه ميكنم كه يا تيپت رو عوض كن يا با شلوار مشكي پارچه اي لباس رنگ نارنجي نپوش

در حال وقتي تيپت رسمي هست و شلوار پارچه اي ميپوشي لباس رو داخل شلوار قرار ميدند جز اينكه عضو نهادي سپاهي چيزي باشي

يا حق

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان :happy:

کسی میدونه دارک کردن مو چجوریه؟

موهای من تا یکم بلند میشه اصلا دیگه خوب وای نمیسته!

دارك كردن و گلت هر دو براي صاف كردن مو ميباشد . كاني كه موهاي فر و مجعد و .. دارند .دوست عزيز دارك كردن مو توسط وسيله اي به نام داركر انجام ميشه كه كلا مناسب نيست
همچنين گلت كردن هم مو هم براي كساني كه ميخواهند موهاي صافي داشته باشند مناسب نيست و موقت در حدود 5-6 ماه هستش و در صورت كوچكترين غفلت كچل ميشي

يه نكته در مورد ريش :

طـي سـالـيـان اخـيـر داشـتـن و يـا نـداشتن ريش و يا سبيل وهمـچـنـين مـدل و طـرح آنها تحت تاثير شديد تبليغات و مد روزقـرار داشتـه است. يك دهه ريش گذاشتن و يا طرحي از ريـش باب گرديده و دهه اي ديگر صورت كاملا اصلاح شده محبوبيــت پيدا ميـكند. امـا بـراستي موي صورت در مردان تا چه اندازه در جـذاب بـودن آنـهـا تـاثــير گـذار اسـت؟

ايـن بــه شخـصيت فرد،شـغل، فـرم صـورت و مدل موي صورت مردان بستگي خواهد داشت. چرا مردان ريش ميگذارند؟چون مردان ریش در میارند. بنابر این ریش میزارند.برخي مردان عادت دارند كه ريش بگذارند. برخي مردان تنها از سر كنجاوي كه با ريش چهره شان چه تغييري ميكند و يا آيا مدل خاصي از ريش به آنها مي آيد و يا نه اقدام به گذاشتن ريش ميكنند. تعدادي از مردان بخاطر آنكه پس از اصلاح صورتشان جوش ميزند و پوست صورتشان به اصلاح مداوم حساس ميباشد ترجيح ميدهند ريش بگذارند. برخي از مردان نيز به لحاظ كمبود وقت و آنكه لازم نباشد هر روز صورت خود را اصلاح كنند اقدام به اين كار ميكنند. اما اين عده بايد توجه داشته باشند كه مرتب نگه داشتن ريش بلند نيز كار آساني نيست. نياز به تغيير. مردان نسبت به زنان گزينه هاي كمتري براي تغيير ظاهر خود در اختيار دارند

. زنان با آرايش و يا مدل هاي موي متنوع و جذاب و زيور آلات، خود را به هر شكلي ميتوانند در بياورند اما مردان خير. عقايد و باورهاي مذهبي، فرهنگي و سنتي. برخي مردان تصور ميكنند زنان ريش صورت را جذاب قلمداد ميكنند. به ويژه ته ريش را اما حقيقت امر آنست كه اكثر زنان از موي صورت مردان بيزار ميباشند. پوشاندن لكه ها و اثر زخمهاي صورت.
چگونه ريش خود را بلند كنيد نخست ميبايستي به مدت حداقل 4 هفته ريش خود را به حال خود بگذاريد تا كاملا بلند شود. در طي اين مدت شما وسوسه خواهيد شد كه به ريش خود فرم دهيد اما دست نگهداريد چون معمولا زود مدل دادن به ريش نتيجه خوبي در بر نخواهد داشت. مدل و طرح دلخواه خود را برگزينيد و آن را روي صورت خود با دقت پياده سازي كنيد. حداقل هفته اي يك مرتبه ريش خود را مرتب كرده و اضافات آن را كوتاه كنيد.

گزينه هاي شما

: سبيل: آسانترين و كم دردسر ترين گزينه هاست. چون هم بلند
كـردن آن آسـان اسـت و هـم بـه حـداقل نگهداري و مرتب كردن نياز
دارد. اما شما را مسن تر جلوه ميدهد. خط ريش بلند: اين يكي از گزينه هاي محبوب و رو به گسترش
ميباشد.

ته ريش: ته ريش شايد بـظـاهر جذاب بنظر آيد اما جلوه زيبايي
نداشته و شما را به نامرتب بودن متهم ميكند.

ريش پروفسوري(بزي): ريش بزي امروزه بسيار مد گرديده است. اما معمولا نگهداري و مرتب نگه داشتن آن كار دشواري است. ريش بزي ميتواند با سبيل و يا بدون سبيل باشد.

ريش كامل: اين نوع ريش براي مرداني كه از موي صورتشان پر پشت ميباشد مناسب است. اما اين مدل معمولا سن شما را افزايش داده و شما را پر ابهت تر و يا ترسناك تر ميسازد. حتما هنگام انتخاب مدل و طرح ريش و سبيل خود فرم صورت خود را نيز مد نظر قرار دهيد:

صورت باريك و كشيده: شما نيازي نداريد تا به طول صورت خود اضافه كنيد بنابراين ريش بلند نگذاريد همچنين از ري
ش بزي نيز اجتناب ورزيد. بهترين گزينه براي شما خط ريش بلند است تا لاغري دو طرف صورت شما را بپوشاند. اگر خواستيد ريش كامل بگذاريد موي ريش قسمت چانه را كاملا كوتاه كرده و قسمت كناره ها را بلند و پر پشت بگذاريد.

صورت گرد: هدف شما افزودن به طول صورت تان است. بنابراين ريش بزي مناسب شماست. از گذاشتن خط ريش بلند و سبيل باريك خودداري كنيد چون صورت شما را گردتر ميسازند.

چانه كوچك: بهترين گزينه نيز براي شما ريش بزي ست. ريش كامل نيز كار ساز خواهد بود اما سبيل تك هرگز.

سر بي مو: از گذاشتن ريش كامل و خط ريش بلند جدا خودداري كنيد.بهترين گزينه شما ريش بزي كوتاه ميباشد.

naseronline

Registered User
لایک‌ها
0
مگه اومدی خواستاری که شغلتم میگی ؟ :دی
خوب نه ..منظورم اين بود كه فعلا ازادم مي تونم مو م رو هر جوري خواستم بزارم.
این عکس ها رو قبلا گذاشتم .. نگاهشون کن ... صورتت کشیدست !!
من جات بودم حالت شلوغ سیخ سیخ می کردم !!
نیازی نیست مدل مو منظم باشه هر چی شلوغ تر بهتر !!
اول با اتو موهات رو صاف کن بعد تافت بزن و سریع با دستت مو هات رو به هم بریز .. نه زیاد سیخ و نه زیاد منظم !
اره صورتم كشيدست... موهام كم پشته مي ترسم اتو بزنم بسوزه همين دو زار شيويد... حالا يه امتحاني مي كنم نتيجه رو همينجا مي گم.

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
ابتدا :
شلوار پارچه ای با تی شرت اصلا قشنگ نیست !!
یعنی نمی پوشن !!
مثله این میمونه که با شلوار پارچه ای صندل پات کنی !!:D
اون تی شرت رو با شلوار لی بپوش قشنگ تر میشه که ؟!
اگه اهله شلوار لی نیستی کتونه قشنگ ! یا لی ساده !!! (لی ساده مده الان تا شلوغ)
شلوار پارچه ای هم با پیراهن بپوش و حتما بکن تو شلوار و یه کمربند خشگل هم بزن !
...
تی شرت و لی = تیپ اسپرت

پیراهن و شلوار پارچه ای = تیپ ساده و مردونه

پیراهن و شلوار لی + اسپرت سر و سنگین
از پاسخ جامع و خوبتون ممنونم.
ولی من منظورم تی شرت با شلوار پارچه ای نبود!! :wacko:
منظورم:
پیراهن کمر تنگ کوتاه + شلوار سیاه پارچه ای خشک = پیرهن رو روی شلوار بندازم بهتره یا توی شلوار؟

به نقل از Eblis3 :
با سلام
بهت توصيه ميكنم كه يا تيپت رو عوض كن يا با شلوار مشكي پارچه اي لباس رنگ نارنجي نپوش
در حال وقتي تيپت رسمي هست و شلوار پارچه اي ميپوشي لباس رو داخل شلوار قرار ميدند جز اينكه عضو نهادي سپاهي چيزي باشي
يا حق
سلام
1- لباسم نارنجی یکدست نیست راه راه افقی نارنجی(کم رنگ) داره یه مقدار برجستگی هم روی قسمتهای سفیدش هست.
2- عضو **** نیستم ، فقط می خام تیپم سنگین و شیک ومد روز باشه
* حالا نظرت چیه ؟ چه کنم ؟ چه بپوشم؟

* لطفا در مورد ترکیب رنگها هم توضیح دهید.مثلا چه رنگ شلواری با چه رنگ پیرهنی؟

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب نه ..منظورم اين بود كه فعلا ازادم مي تونم مو م رو هر جوري خواستم بزارم.

اره صورتم كشيدست... موهام كم پشته مي ترسم اتو بزنم بسوزه همين دو زار شيويد... حالا يه امتحاني مي كنم نتيجه رو همينجا مي گم.

دوست عزيز اين عكسي كه Farzan جون گذاشتند فوق العاده به صورت شما مياد حالا نميخواد موهاتو مش كني ولي مدلش عالي هست
بعد ببين چون الان موهات كوتاه هست اتو رو خيلي به مدت طولاني نذار روي موهات . مقدار كم اتو بكش . يه مقدار اسپري مو به سرت بزن حالت بهش بده بعد با ژل مارك تافت حالت رو نگه دار و فيكس كن عزيزم . از كرم مو ( man) هم براي حالت دهي ميتوني استفاده كني

در ضمن اتو مو اگر داراي رويه سراميكي باشه مو ريزش پيدا نميكند

يا حق

منظورم:
پیراهن کمر تنگ کوتاه + شلوار سیاه پارچه ای خشک = پیرهن رو روی شلوار بندازم بهتره یا توی شلوار؟

سلام
1- لباسم نارنجی یکدست نیست راه راه افقی نارنجی(کم رنگ) داره یه مقدار برجستگی هم روی قسمتهای سفیدش هست.

دوست عزيز چشم
شما فقط بگو كه شلوارت ميخواي همين پارچه اي باشه يا جين هم ميپوشي ؟
سنت ؟ رنگ پوستت ؟ همه اينها بستگي داره خوب .

كارت دولتي هست يا آزاد هر جور ؟

يا حق

Last edited:

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عکسای fashion خودتونو هم بذارید.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
منظورم:

سلام

پیراهنت رو بهش می گن کمر کرستی !
حالا چند تا عکس میزارم ببینی..

25 هزار تاومان بده یه سشوار خر (جانسون) بگیر اونا خیلی قوی هستن اون سری هاشون رو بزاری سه سوت مو ها رو صاف و سیخ می کنن !!
اتو رو یواش بگیر ...
طولانی نگه ندار..
اگر صاف نشد 2 بار بکش .. فقط طولانی نگه ندار این کار باعث میشه بریزه !!
من وقتی اولا اطو می کشیدم صدای تق تق می شنیدم و فکر می کردم مو هامو می کنه !! ابته درست فکر می کردم !! ولی الان اوستا شدم !!:cool:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
این پیراهن ها همه رو شلواره به دو دلیل :
1 اونجا خارجه اینجا ایران !
2 واسه نشون دادن فرم پیراهن انداختن رو تا دیده شه !
23ln6f.jpg

این شبیه پیرهن آشپز هاست !!:D
به فرم تا کردنه استینش دقت کنید !!
------
j8dvz8.jpg

این از اون سر و سنگین خوشگلاست !!

----
ve6weg.jpg

اینم یه مدل کمر کرستیه !

---

f3i0xi.jpg

جالبه !

---

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزيز اين عكسي كه Farzan جون گذاشتند فوق العاده به صورت شما مياد حالا نميخواد موهاتو مش كني ولي مدلش عالي هست
بعد ببين چون الان موهات كوتاه هست اتو رو خيلي به مدت طولاني نذار روي موهات . مقدار كم اتو بكش . يه مقدار اسپري مو به سرت بزن حالت بهش بده بعد با ژل مارك تافت حالت رو نگه دار و فيكس كن عزيزم . از كرم مو ( man) هم براي حالت دهي ميتوني استفاده كني

در ضمن اتو مو اگر داراي رويه سراميكي باشه مو ريزش پيدا نميكند

يا حق

دوست عزيز چشم
شما فقط بگو كه شلوارت ميخواي همين پارچه اي باشه يا جين هم ميپوشي ؟
سنت ؟ رنگ پوستت ؟ همه اينها بستگي داره خوب .

كارت دولتي هست يا آزاد هر جور ؟

يا حق
جین رو خیلی کم(به ندرت) می پوشم.اگر یه شلوار جین ببینم که سنگین باشه و جلف نباشه می پوشم.
کلا دوست دارم متنوع بپوشم ولی توی فروشگاه انتخاب برام سخت می شه لذا 80% مواقع یه مدل نسبتا ثابت لباس می پوشم.
سنم 26 . پوستم خیلی تیره نیست ، خیلی هم سفید نیست.(نمی دونم شما بهش چه رنگی میگید) صورتم هم کشیده هست.
یه وقتایی ته ریش می ذارم ، یه وقتایی پرفسوری ، یه وقتایی هم تیغ.بعضی از دوستان بهم می گن ته ریش بهت می یاد.
بعضی وقتا زنجیر تیتانیوم با دانه های کوچک هم می اندازم گردنم.
برای کار نمی خام.لباس کارمون ست هست.
برای بیرون و مجالس میهمانی و عروسی و... می خام.
هر چند مدل که فکر می کنی بهم میاد بگو.

به نقل از farzan.B :
پیراهنت رو بهش می گن کمر کرستی !
حالا چند تا عکس میزارم ببینی..
آره.خودشه.البته فکر نمی کردم اسم بین المللیش کمر کرستی باشه!
منتظر عکس هستم.

Last edited:

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز 30yavash احتمالا اين تيپ به شلوار پارچه اي شما بيايد ولي يه كت تك بخر عالي ميشه
بخدا اين لبا سفيد نارنجيتو بذار كنار ./

next : مو و تيپ :

اينم اگر موهاي حجيم و فوق العاده اي داريد و تنتون خاريد در اين گير بازار يه شب بريد بازداشتگاه :

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دوستانی که می خوان با پرداخته 8000 تومان از ریزش مو هاشون جلو گیری کنن و حتی رویش مجدد داشته باشند تاپیک رو دنبال کنن !!
یه محصول معرفی می کنم (نه کارخونش ماله بابامه نه تبلبغه) که پسر داییم در آستانه ی کچل شدن بود این محصول رو استفاده کرد مو هاش دوباره در اومد و داره در میاد !!:blink: یکی دیگه هم استفاده کرد اثر + گرفت !!!
عکساشو پیدا کنم تو نت معرفی می کنم برید بخرید و مصرف کنید و منو دعا کنید !!:p

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستانی که می خوان با پرداخته 8000 تومان از ریزش مو هاشون جلو گیری کنن و حتی رویش مجدد داشته باشند تاپیک رو دنبال کنن !!
یه محصول معرفی می کنم (نه کارخونش ماله بابامه نه تبلبغه) که پسر داییم در آستانه ی کچل شدن بود این محصول رو استفاده کرد مو هاش دوباره در اومد و داره در میاد !!:blink: یکی دیگه هم استفاده کرد اثر + گرفت !!!
عکساشو پیدا کنم تو نت معرفی می کنم برید بخرید و مصرف کنید و منو دعا کنید !!:p

1. اسم اين كه ميگي عزيزم سرم مو كريستال نيست ؟

2. عكس هاي صفحه قبلت عزيزم پست هاي آخر صفحه قبل نيومده نميشه ديد

تاپيك رو دنبال كنيد حتما . يه 2-3 روز نيستم ميام چيزها و طرحهاي توپي برات ميگم

با فرزان كه استاد همه مون هست باشيد

يا الله

يا حق

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
جین رو خیلی کم(به ندرت) می پوشم.اگر یه شلوار جین ببینم که سنگین باشه و جلف نباشه می پوشم.
کلا دوست دارم متنوع بپوشم ولی توی فروشگاه انتخاب برام سخت می شه لذا 80% مواقع یه مدل نسبتا ثابت لباس می پوشم.
سنم 26 . پوستم خیلی تیره نیست ، خیلی هم سفید نیست.(نمی دونم شما بهش چه رنگی میگید) صورتم هم کشیده هست.
یه وقتایی ته ریش می ذارم ، یه وقتایی پرفسوری ، یه وقتایی هم تیغ.بعضی از دوستان بهم می گن ته ریش بهت می یاد.
بعضی وقتا زنجیر تیتانیوم با دانه های کوچک هم می اندازم گردنم.
برای کار نمی خام.لباس کارمون ست هست.
برای بیرون و مجالس میهمانی و عروسی و... می خام.
هر چند مدل که فکر می کنی بهم میاد بگو.

آره.خودشه.البته فکر نمی کردم اسم بین المللیش کمر کرستی باشه!
منتظر عکس هستم.

سبزه !
رنگه پوستت سبزست پس رنگای تیره بپوشی رنگت زیادی تیره میشه و گشنگ نیست !
ته ریش که مده ! ته ریش تمیز و قشنگ بزار !
برای مهمونی های مجلسی پیشنهادم حتما کرواته ! با پیراهنه رنگ های معمولی (رنگ جیغ نباشه)
پیراهن رو بکن تو شلوار و یه شلوار پار چه ای تیره (سفید نباشه) بپوش .. کمر بند یادت نره کمر بند به ارزون ترین لباس جلوه ی قشنگ میده !
کت هم نپوشیدی مهم نیست ... مو هاتم همون طور ی که تو عکسا هست شلوغ و کوتاه و نا مرتب و البته صاف شده با اطو !
به اون مدل بین المملی میگن کمر کرستی !!:lol:
شلوار لی ساده که خوبه الانم خیلی زیاده .. ساده بگیر شیک هم هست !
رنگشم مهم نیست هر رنگی خوشت اومد !

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فرزان جون تا ON هستي به نظرت به مچ بند مشكي . رو دسته ديگه ساعت بند چرم مشكي مياد يا فلزي ؟

يا حق

بالا