• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**..** تاپيك اختصاصي مد . لباس . فشن . تيپ و سوالات در اين موضوع **..**

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از eblis3 :
دوست عزيز 30yavash احتمالا اين تيپ به شلوار پارچه اي شما بيايد ولي يه كت تك بخر عالي ميشه
بخدا اين لبا سفيد نارنجيتو بذار كنار ./
باشه نارنجی رو می ذارم کنار ولی جان هرکی دوست داری بگو بجاش چه رنگی بپوشم خب؟.البته الان گفتم یه دونه سفید آبی برام بخرن،ظاهراسفید آبی متمایل به بنفش برام خریدن(خودم هنوز ندیدیم).چطوره؟
مثل این یارو که عکس رو گذاشتی خاکستری بپوشم؟(ترجیح می دم رنگ تیره نپوشم)
brigade3_1_733.jpg.xs.jpg

این مدلی که گذاشتی رو دیدم خیلی خوب بود.بدبختانه من اینجا که هستم نمی تونم کت بپوشم برای اینکه تابستونه و هوا گرمه ، اگه کت پوشیدم ملت بهم می خندن.
مدل موهای من با این بابا یه مقدار فرق می کنه.
موهای من وقتی به میزان مناسب کوتاه باشه، سیاه رنگ و مجعد هست و وقتی ژل کتیرا می زنم فر ریز می شه.بچه ها می گن فر ریز بهم می یاد.ولی وقتی بلند می شه توش پیچ می افته . یه بار وقتی بلند بود برای صاف شدنش ولاستریت زدمش ، شد قهوه ای تیره!

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باشه نارنجی رو می ذارم کنار ولی جان هرکی دوست داری بگو بجاش چه رنگی بپوشم خب؟.البته الان گفتم یه دونه سفید آبی برام بخرن،ظاهراسفید آبی متمایل به بنفش برام خریدن(خودم هنوز ندیدیم).چطوره؟

این مدلی که گذاشتی رو دیدم خیلی خوب بود.بدبختانه من اینجا که هستم نمی تونم کت بپوشم برای اینکه تابستونه و هوا گرمه ، اگه کت پوشیدم ملت بهم می خندن.
موهای من وقتی به میزان مناسب کوتاه باشه، سیاه رنگ و مجعد هست و وقتی ژل کتیرا می زنم فر ریز می شه.بچه ها می گن فر ریز بهم می یاد.ولی وقتی بلند می شه توش پیچ می افته . یه بار وقتی بلند بود برای صاف شدنش ولاستریت زدمش ، شد قهوه ای تیره!

خوب ببين حالا كه ميگي سفيد بنفش برات بخرن خوب بهت ميگم وگرنه جور ديگه اي هم ميشد برات طرح داد

1.سفيد بنفش بهتر هست تا سفيد نارنجي .

سفيد بنفش رو با يه شلوار جينه سورمه اي بپوش

2. براي اون عكسي هم كه گذاشتم ميگي نميتوني كت بپوشي . اين مرده الان پيرهنش خاكسنري مانند هست . شما يه پيرهنه خاكستري ( تقريبا مد هم هست ) ولي آستين كوتاه بگير با شلوار پارچه اي مشكيتون بپوشيد + يه كمربند قشنگ

در مورد موهات هم موهاتو با سشوار بالا ببر و حجيم كن بعدش روش ژل حالت دهنده آبي مارك تافت بگير يا يه ژلي كه مو رو خشك نكنه .چون ميفرمايي عزيزم موهات فر هست . اگر موهات صاف بو يه ژل كه موهارو تقريبا خشك كنه و نگه داره

يا حق

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از farzan.B :
پیراهن رو بکن تو شلوار و یه شلوار پار چه ای تیره (سفید نباشه) بپوش .. کمر بند یادت نره کمر بند به ارزون ترین لباس جلوه ی قشنگ میده !
کت هم نپوشیدی مهم نیست ... مو هاتم همون طور ی که تو عکسا هست شلوغ و کوتاه و نا مرتب و البته صاف شده با اطو !
باشه پس قرار شد پیرهنم رو بکنم توی شلوار.
کمربند هم یه دونه چرمی 12تومنی دارم.
در مورد مو منظورت رو نفهمیدم.مگه موهای فر ریز با ته ریش خوب نیست؟(راستش حال ندارم اونقدرها هم به موهام برسم )واکس مو یا ژل کتیرا که بزنم خودش فر ریز می شه.
--

شما يه پيرهنه خاكستري ( تقريبا مد هم هست ) ولي آستين كوتاه بگير با شلوار پارچه اي مشكيتون بپوشيد + يه كمربند قشنگ
در مورد موهات هم موهاتو با سشوار بالا ببر و حجيم كن بعدش روش ژل حالت دهنده آبي مارك تافت بگير يا يه ژلي كه مو رو خشك نكنه .چون ميفرمايي عزيزم موهات فر هست.
چرا آستین کوتاه؟ از آستین کوتاه بدم می یاد.من همیشه آستین بلند می گیرم ، دکمه هاش رو نمی بندم و به صورت 2لا می زنمش بالا.چطوره؟
کمربند هم که گفتم.
مو هم که گفتم.
ادکلن هم فعلا سیگار می زنم.

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دارك كردن و گلت هر دو براي صاف كردن مو ميباشد . كاني كه موهاي فر و مجعد و .. دارند .دوست عزيز دارك كردن مو توسط وسيله اي به نام داركر انجام ميشه كه كلا مناسب نيست
همچنين گلت كردن هم مو هم براي كساني كه ميخواهند موهاي صافي داشته باشند مناسب نيست و موقت در حدود 5-6 ماه هستش و در صورت كوچكترين غفلت كچل ميشي

[/B]

تنکس :happy:

پس چه کنیم صاف بشه؟:D

البته همچینم مجعد نیستا!

من بخوام این مدلی موهامو درست کنم چه کنم؟:rolleyes:
upgf2cxjuw6bm5dn6zmp.jpg

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد مو منظورت رو نفهمیدم.مگه موهای فر ریز با ته ریش خوب نیست؟(راستش حال ندارم اونقدرها هم به موهام برسم )واکس مو یا ژل کتیرا که بزنم خودش فر ریز می شه.
--

چرا آستین کوتاه؟ از آستین کوتاه بدم می یاد.من همیشه آستین بلند می گیرم ، دکمه هاش رو نمی بندم و به صورت 2لا می زنمش بالا.چطوره؟
کمربند هم که گفتم.
مو هم که گفتم.

آها خوبه پس

گفتم يعني آستين بلند نباشه . چون آستين بلند با شلوار پارچه اي آدم ضايع ميشه . حالا كه ميگي آستينو ميزني عالي هست . شما the best هستي

مو هم هر جوري راحتي . گفتم شايد ميخواي صاف باشه . ژل كتيرا خيلي هم خوب

يا حق

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دوستانی که می خوان با پرداخته 8000 تومان از ریزش مو هاشون جلو گیری کنن و حتی رویش مجدد داشته باشند تاپیک رو دنبال کنن !!
یه محصول معرفی می کنم (نه کارخونش ماله بابامه نه تبلبغه) که پسر داییم در آستانه ی کچل شدن بود این محصول رو استفاده کرد مو هاش دوباره در اومد و داره در میاد !!:blink: یکی دیگه هم استفاده کرد اثر + گرفت !!!
عکساشو پیدا کنم تو نت معرفی می کنم برید بخرید و مصرف کنید و منو دعا کنید !!:p
شما اسمشو بگو من عکسهاشو از زیر سنگ پیدا میکنم

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
تنکس :happy:

پس چه کنیم صاف بشه؟:D

البته همچینم مجعد نیستا!

من بخوام این مدلی موهامو درست کنم چه کنم؟:rolleyes:
از واکس مو و سشوار و اتوی مو و اسپری استفاده کنید.
اتو موها را نازک و شکننده میکند سشوار مو و ریشه مو را نابود میکند
یه اسپری هست که از سوختن مو جلوگیری میکنه اسمش رو یادم نمیاد ولی دارو خونه ها دارن.
نکته مهم: برای اینکه موهاتون کاملا صاف بشه ابتدا اون رو به سمت پایین سشوار کنید تا تخت تخت بشه.

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
برای داشتن موهایی شاداب و پرطراوت از BonaWell استفاده کنید.
Bonawell هلو برای موهای چرب
Bonawell گندم برای موهای خشک و معمولی.
Bonawell رو به موهاتون(خشک و تمیز) بزنید و بعد از هف هش ده دقیقه بشورید.
با یکبار استفاده از BonaWell تفاوت رو احساس میکنید.

uaewomen-4bb6e3e32a.jpg

30_1174435687.jpg

BONAWELL-CRM-VITA-1501.JPG
BONAWELL-CRM-INTEN1.JPG

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
از واکس مو و سشوار و اتوی مو و اسپری استفاده کنید.
اتو موها را نازک و شکننده میکند سشوار مو و ریشه مو را نابود میکند
یه اسپری هست که از سوختن مو جلوگیری میکنه اسمش رو یادم نمیاد ولی دارو خونه ها دارن.
نکته مهم: برای اینکه موهاتون کاملا صاف بشه ابتدا اون رو به سمت پایین سشوار کنید تا تخت تخت بشه.

مرسی :happy:

ترسوندی منو :wacko: حالا خوبه استفاده کنم یا بد؟:f34r:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
مرسی :happy:

ترسوندی منو :wacko: حالا خوبه استفاده کنم یا بد؟:f34r:
من یکی دو سال اینکارو انجام میدادم الان موهام کم پشت و ضعیف شده حالا دنبال اینم که چطور موهام پرپشت بشه.
بعضی موقها مشکلی نداره.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من یکی دو سال اینکارو انجام میدادم الان موهام کم پشت و ضعیف شده حالا دنبال اینم که چطور موهام پرپشت بشه.
بعضی موقها مشکلی نداره.

یک سوال ، ژل موی نیوا هم ضرر داره؟

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
آها خوبه پس

گفتم يعني آستين بلند نباشه . چون آستين بلند با شلوار پارچه اي آدم ضايع ميشه . حالا كه ميگي آستينو ميزني عالي هست . شما the best هستي

مو هم هر جوري راحتي . گفتم شايد ميخواي صاف باشه . ژل كتيرا خيلي هم خوب

يا حق
ممنونم دوست عزیز.
فقط اگر ممکنه قانون انتخاب رنگها رو هم یه توضیح برای من بدین.مثلا شما چه طور فهمیدی پیراهن نارنجی به شلوار پارچه ای سیاه نمی یاد.اگر قانون داره لطفا برام توضیح بدید.
سپاسگذارم.

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعضی موقها مشکلی نداره.

با سلام دوست عزيز

شما با سشوار هم بدون اتو ميتوني موهاتو حالت بدي ولي اگه ميخواي :

1. كريستال سرم مو بگير چند قطره شو بزن به موهات قبل از اتو بعد روش اتو كن . اتو هم سراميكي باشه ديگه اصلا ضرر نداره . بعد هم اتو رو از پياز مو نگيريد براي موهاتون . از يك 2-3 سانتي متر بالاتر اتو كنيد . بعد هم ديگه وقتي ژل و تافت ميزنيد ديگه حداكثر تا 24 ساعت بعدش بشوريدش

2. خير فكر نكنم . محصولات نيوا و تافت محصولات خوبي هستند . ضمنا فكر كنم هر دوشون يه زل هايي دارند كه ضد ريزش هست .

يا حق

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم دوست عزیز.
فقط اگر ممکنه قانون انتخاب رنگها رو هم یه توضیح برای من بدین.مثلا شما چه طور فهمیدی پیراهن نارنجی به شلوار پارچه ای سیاه نمی یاد.اگر قانون داره لطفا برام توضیح بدید.
سپاسگذارم.

دوست عزيز معلوم هست ديگه

مثلا رنگ هاي روشن باز رو با شلوار پارچه اي نميپوشند مثلا كدوم آدم : زرد . قرمز . نارنجي و ازين رنگها رو با شلوار پارچه اي ميپوشه . شلوار پارچه اي تيره بايد پيرهنش هم رنگش تيره مانند باشه : خاكستري . مدادي . قهوه اي كم رنگ . مخصوصا اگه آستين كوتاه باشه + كراوات فوق العاده ميشه

در مورد جين و مشكي جين هم اگه خواستيد رنگ شلوارتون رو بگيد تا بهتون بگم چه پيرهني مياد

يا حق

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مدل مو پسرونه :

]url=http://xs.to/xs.php?h=xs538&d=09155&f=pi115877_1_688.jpg]
pi115877_1_688.jpg.xs.jpg
[/url]

توجه : عكسهايي مو كه گذاشته ميشه عكسهايي هست كه قابل اجرا در ايران باشه و همچنين شيك

چند مدل لباس شب و عروسي زنونه :
ايشالله عروسيتون يا با gf ميريد پارتي بگيد اين لباسو بپوشه :

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244

رنگ می خوای : بنفشه تیره .. حالا 4 خونه باشه یا راه راه !
آبی آسمانی بازن راه راه یا دونگ !!
(کلا پیراهنه یه رنگ جالب نیست واسه سنه ما یه طرحی داشته باشه خوب میشه !!
برادر من موهاش همین شکلیه !! ژل و کتیرا و اینا همه شونه مو رو فر می کنن !! فقط با سشوار و اطو موهات رو صاف رو به پایین و بالا صاف کن بعد فقط با تافت یا چسب مو !! بزن به موهات و با دست فوری بکشش بالا حالت بده .. بازم تافت بزن و حالت بده تا به دلخواه در بیاد !!

--

کمربند هم که گفتم.
مو هم که گفتم.
ادکلن هم فعلا سیگار می زنم.

تو پست بالا گفتم به مو های مجعد هرچی به غیره تافت و چسب مو بزنی سریع فر میشه و بد شکل !!
ایول کمر بندت خوبه !
آستین کوتاه منم حال نمی کنم بیشتر سن بالا ها کوتاه می پوشن ..
آستین بلند بگیر تا کن !!
مدلی که تو عکس های قبلی گذاشتم !! اونجوری تا کن !
قشنگه !!
ته ریشه تمیز هم قشنگه !!
برای موهات دفعه اول و دوم 15 دقیقه وقت میبره و دفع ه بعد که قلقه موهات دستت بیاد 5 دقیقه !!
مو ها رو خشگل کنی هر مدلی ریش داشته باشی می فهمن از عمد ریش گذاشتی و به خودت میرسی !

فرزان جون تا ON هستي به نظرت به مچ بند مشكي . رو دسته ديگه ساعت بند چرم مشكي مياد يا فلزي ؟
مچبند خز شد ! (بی خیالش شو) البته نظر منه ها !:blush:
يا حق

شما اسمشو بگو من عکسهاشو از زیر سنگ پیدا میکنم
تو پست بعدی میگم ! همین الان !
یک سوال ، ژل موی نیوا هم ضرر داره؟
وقتی تافت هست برا چی ژل ؟ ژل مو رو فر می کنه و همه رو مثله چوب به هم می چسبونه !!
تافت خیلی بهتر تره !!

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
ماسکه تقویت کننده ی نیوا !
ببینید ما مارکه nivea رو امتحان کردیم و جواب + گرفتیم !! پس مارک های دیگه رو نمی دونم !!
به خدا خودم دیدم کله ی پسر داییم که داشت مو هاش می ریخت مو های تازه داره در میاد !!
دارو خانه ها باید داشته باشن !!
کلا اونا که محصولات نیوا رو دارن ححتما دارن !!
من اینتر نتی شو به قیمته 5 تومان هم دیدم !!
حالا کمتر خریدید چه بهتر !!
خوده فروشنده نحوه ی مصرف رو میگه ..
ولی :
میرید حموم مو ها رو با شامپو می شورید و و این ماسک رو به موهاتون می زنید و 5 6. دقیقه ماساژ می دهید !!
بعدد بشورید موهاتون نرم میشه !
بعد از جند بار اثرشو خواهید دید !!
ما رو 2 نفر اجرا کردیم جواب داد !
حالا خود دانی !!
7 8 تومان پولی نیست تا جلو گیری کنه از کچل شدن .. سنگ مفت گنگیش هم مفت !!
اسمی که رو جعبش نوشته : hair care
brilliant color nivea

..اینم عکسش :
0fajz3lx3rws1jb0wuhe.jpg

ابته این برای موهای رنگ شدشه !! رو موهای رنگ نشده هم جواب داد !:p

Last edited:
بالا